Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
بسیار فیض بردیم ... استاد ...
مثل همیشه کامل و مفید
مثل همیشه کامل و مفید
لطفا منو هم راهنمايی کنيد..من يه لپ تاپ سونی يا توشيبا ميخوام بگيرم قيمت تا 1200000 تومان
رمش ميخوام 2048 باشه ،گرافيکشم هم بالای 128..پيشنهادتون چيه؟
بسیار فیض بردیم ... استاد ...
مثل همیشه کامل و مفید
سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
سراغ دستگاههایی نظیر DELL نیز اصلا نروید که بعدا پشیمان خواهید شد.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است
سری fz160 انتخواب خوبی هست.
اونهایی هم که مثل fz190 نوشته ساخت امریکا دروای ایچی چین و سفارش امریکا هست نه ساخت امریکا:lol:
دروای ایچی به زبان چینی یعنی واحد ارسال でちゅ . که یک واحد در شرکت سونی هست هست که لپ تاپ هارو
پس از تولید واسه کشورهای دارای قرارداد و صنعت به نام همان کشور ارسال میشه یا همون دروای ایچی میشه:happy:
از حسن توجه شما ممنون
سلام دوست من
البته سری جدید 1520 همش home basic هست.
نه هیچ مشکلی نیست چون 1520 با همین مشخصات هست.
ولی بورو بهش بگو. ولی فعلا تمامن تو بازار با همین مشخصات هست
راستی مبارکت باشه
کاری داشتی با email من تماس بگیر اونجا شمارم رو واست میزارم
سلام میلاد جان مثل همیشه کارتون عالی بود ...
از جناب mis ... رو هم نهایت سپاس را برای همراهی خوبشون برای تاپیک دارم ...
در مورد صحبت های پیش اومده نظری ندارم .
اما کلا به همه ی دوستان این نصیحت رو میکنم :
عزیزان ، کسی که خودش تو کار فروش هستش ! هر چی که داره میگه خوبه ! هر چی که موجود نداره بده !
این طبیعته بازاریهاست ، نمیشه هم شاکی شد !
بیننده باید عاقل باشه و رو این جور مشاوره های دم مغازه ای حسابی باز نکنه .
در مورد چیپ ها ارزون قیمت ، جمله ی خنده داری بود.
سلام به دوستان امروز هم میخام چند مطلب واسه اونا که تازه لپ تاپ میخرن بگم.مثل miscreant_ghost
1. اولین نکته این که لپ تاپ رو رو فرش به هیچ وجه نزارید. (دلیلش هم بعد بصورت کامل تو تاپیک مشکلات لپ تاپ میگم)
2.هر وقت که به آداپتور دست رسی دارید از باطری استفاده نکنید.و این که میگن باطری رو در بیاری و فقط با برق کار کنید کاملا اشتباه.چون هنگام بدون بار بودن باطری , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که حوصله نوشتن فرمولش ندارم:lol: پس سعی کنید هم همینطور که باطری رو system هست از برق استفاده کنید.
3.هیچ گاه هنگام استفاده از باطری مبادرت به رایت کردن dvd نکنید.چون برق ورودی laptop که 100 تا 240 وات است و برق خروجی 19.5 وات اس به این شکل: 19,5:input :100-140 v/ output پس هنگامی که از باطری برای رایت dvd استفاده کرده میزان توان از 19.5 کمتر شده و موتور چرخاننده دیویدی درایو در چار شک میشود.پس هر وقت به برق AC متصل است رایت کنید. البته این امر ناگهانی است که به ندرت پیش میاد سعی کنید کمتر بدون برق رایت کنید.
4.حتما هارد رو پس از خرید defragmenter بکنید بعد ریکاوری بگیرید.
5.هچ گاه لپ تاپ رو تو کیف روشن نکنید و کار کنید.من خیلیها دیدم این کارو میکنن.system نیاز به خروج و ورود هوا داره این کار باعث میشه به fan فشار بیاد
6. حتما حتما حتما سعی کنید از وینوز اورجینال و سازگاری شده با خود system استفاده کنید.که برچسب های مچ کردن نوع ویندوز رو رو system زده شده.
7. و اما من مطالبی که اینجا مینویسم در هیچ تاپیکی نیست من میبینم کسانی مطالبم رو دزدی میکنن و copy/paste میکنن
تو فرم ها و سایت های معتبر دیگر و به اسم خودشون میزارن . دوستانی که میان به این تاپیک خواهش میکنم از
مطالب استفاده کنن ولی copy/paste جای دیگر نکنن اگر این کار رو هم میکنن حداقل با زکر منبع باشه.
تمام حقوق این مطالب مربوط به دوستان غضو شده در این فرم است و نه فرمهای دیگر.
از حسن توجه شما ممنون:f34r:
بعا با آموزشهای جدید تر میام![]()
من در مورد ال سی دی لپ تاپ گیر افتاده ام یک میگه تی اف تی خوبه یکی میگه نه xbrith یکی میگه TruLife و...
یک بحث هم با عنوان ال سی دی در انجمن ایجاد کردم ولی جوابی داده نشد لطفا مزایا و معایب هر یک را شرح دهید.
سلام به دوستان امروز هم میخام چند مطلب واسه اونا که تازه لپ تاپ میخرن بگم.مثل miscreant_ghost
1. اولین نکته این که لپ تاپ رو رو فرش به هیچ وجه نزارید. (دلیلش هم بعد بصورت کامل تو تاپیک مشکلات لپ تاپ میگم)
2.هر وقت که به آداپتور دست رسی دارید از باطری استفاده نکنید.و این که میگن باطری رو در بیاری و فقط با برق کار کنید کاملا اشتباه.چون هنگام بدون بار بودن باطری , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که حوصله نوشتن فرمولش ندارم:lol: پس سعی کنید هم همینطور که باطری رو system هست از برق استفاده کنید.
3.هیچ گاه هنگام استفاده از باطری مبادرت به رایت کردن dvd نکنید.چون برق ورودی laptop که 100 تا 240 وات است و برق خروجی 19.5 وات اس به این شکل: 19,5:input :100-140 v/ output پس هنگامی که از باطری برای رایت dvd استفاده کرده میزان توان از 19.5 کمتر شده و موتور چرخاننده دیویدی درایو در چار شک میشود.پس هر وقت به برق AC متصل است رایت کنید. البته این امر ناگهانی است که به ندرت پیش میاد سعی کنید کمتر بدون برق رایت کنید.
4.حتما هارد رو پس از خرید defragmenter بکنید بعد ریکاوری بگیرید.
5.هچ گاه لپ تاپ رو تو کیف روشن نکنید و کار کنید.من خیلیها دیدم این کارو میکنن.system نیاز به خروج و ورود هوا داره این کار باعث میشه به fan فشار بیاد
6. حتما حتما حتما سعی کنید از وینوز اورجینال و سازگاری شده با خود system استفاده کنید.که برچسب های مچ کردن نوع ویندوز رو رو system زده شده.
7. و اما من مطالبی که اینجا مینویسم در هیچ تاپیکی نیست من میبینم کسانی مطالبم رو دزدی میکنن و copy/paste میکنن
تو فرم ها و سایت های معتبر دیگر و به اسم خودشون میزارن . دوستانی که میان به این تاپیک خواهش میکنم از
مطالب استفاده کنن ولی copy/paste جای دیگر نکنن اگر این کار رو هم میکنن حداقل با زکر منبع باشه.
تمام حقوق این مطالب مربوط به دوستان غضو شده در این فرم است و نه فرمهای دیگر.
از حسن توجه شما ممنون:f34r:
بعا با آموزشهای جدید تر میام![]()
Salam
Agha dar morede batry dar nayovordan vaghty adaptor hast mishe tozih bedi, ru laptope ghablim hichvaght dar nayovordam va batry kheili zud kharab shod, ru inyeki vaghty be adaptor dastresi daram , batry ro dar miram va hadeaksar har 2 hafte yekbar batry ro por va khali mikonam.
agar dalile elmi hast ke bayad batry ham ru dastgah bashe vaghty be barghe begu ke in yeki batry ham 1 sale soot nashe ...
bazam mibakhshid ke english shod, zabane farsi nasb nist roosh
سلا م
دوستان این لپ تاپی که دارم میگیرم(1501 turion) گرافیکش طبق ادعای فروشنده ای تی آی 1150 هست..میخواستم ببینم قدرتش تا چه حده ؟ راستی این رم 320 مگی که واسه گرافیکش زدهdedicated هست یا share؟
والا قیمت اونجا رو خبر ندارم .سلام خدمت اساتيد
دوستان من يكي از اشناهامون از كره داره مياد منم گفتم يه نوت بوك براي من بياره
اونجا قيمت ارزونتره؟
به پول ايران ميخوام تا 1 و 200 بشه
موارد استفادم هم باسه دانشگاه و يه سري كارهاي جزئي و بازي برنامه نويسي باشه
شما چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
از اين 2 مدل كدوم بيشتر به كار من مياد؟
inspiron 6400
dell Inspiron 1520
راستي ميخوام تا 2 3 سال دستم باشه! پول اين چيزا رو خودم ندارم!
ممنون