• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

sina-ts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا منو هم راهنمايی کنيد..من يه لپ تاپ سونی يا توشيبا ميخوام بگيرم قيمت تا 1200000 تومان
رمش ميخوام 2048 باشه ،گرافيکشم هم بالای 128..پيشنهادتون چيه؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
لطفا منو هم راهنمايی کنيد..من يه لپ تاپ سونی يا توشيبا ميخوام بگيرم قيمت تا 1200000 تومان
رمش ميخوام 2048 باشه ،گرافيکشم هم بالای 128..پيشنهادتون چيه؟

اگر بتوانید بودجه تان را در حدود 140 تومان افزایش دهید دستگاه SONY FZ190N2 انتخاب فوق العاده خوبی می تواند باشد.
با مشخصات زیر:
1.83Core2DuoT7100
1GB DDR2
100GB SATA
15.4'WXGATrubrite
DVD+/-RW DL
251MB Intel X3100
2.8 KG
که البته یک گیگابایت رم افزوده می شود.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

آفتاب شرق وب سایتش همون در پیته یا وب سایت دیگه ای هم داره ؟

neda000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در مورد ال سی دی لپ تاپ گیر افتاده ام یک میگه تی اف تی خوبه یکی میگه نه xbrith یکی میگه TruLife و...
یک بحث هم با عنوان ال سی دی در انجمن ایجاد کردم ولی جوابی داده نشد لطفا مزایا و معایب هر یک را شرح دهید.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
بله درست است FZ160E/B ساخت چین می باشد. ولی در رنج قیمت فوق شما می توانید دستگاه FZ190N3 را بجایش انتخاب کنید که ساخت آمریکا است.
سراغ دستگاههایی نظیر DELL نیز اصلا نروید که بعدا پشیمان خواهید شد.
مقایسه سرعت پردازش بین دستگاههای DELL و SONY تفاوتهای فوق العاده محسوسی را نشان می دهد.
ضمنا دستگاههای DELL معمولا افت قیمت شدیدی دارند و تعداد کسانی که جهت فروش لپ تاپهای DELL و یا احیانا معاوضه آن با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA به ما مراجعه می کنند بسیار بیشتر از سایر دستگاهها است

سری fz160 انتخواب خوبی هست.

اونهایی هم که مثل fz190 نوشته ساخت امریکا دروای ایچی چین و سفارش امریکا هست نه ساخت امریکا:lol:

دروای ایچی به زبان چینی یعنی واحد ارسال でちゅ . که یک واحد در شرکت سونی هست هست که لپ تاپ هارو

پس از تولید واسه کشورهای دارای قرارداد و صنعت به نام همان کشور ارسال میشه یا همون دروای ایچی میشه:happy:

از حسن توجه شما ممنون

ممنون دوستان ...از نظري که دادين ...

من يه کمي ديگه صبر و سرچ مي کنم ... و يکي از دو سه مدلي رو که پيشنهاد داده شده رو انتخاب مي کنم ...

در آخر بازم ممنون

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست من

البته سری جدید 1520 همش home basic هست.
نه هیچ مشکلی نیست چون 1520 با همین مشخصات هست.

ولی بورو بهش بگو. ولی فعلا تمامن تو بازار با همین مشخصات هست
راستی مبارکت باشه:)

کاری داشتی با email من تماس بگیر اونجا شمارم رو واست میزارم

ممنون ،ميلاد جان اگر فرصت کردی پیام های خصوصیتو چک کن

سلام میلاد جان مثل همیشه کارتون عالی بود ...

از جناب mis ... رو هم نهایت سپاس را برای همراهی خوبشون برای تاپیک دارم ...

در مورد صحبت های پیش اومده نظری ندارم .

اما کلا به همه ی دوستان این نصیحت رو میکنم :

عزیزان ، کسی که خودش تو کار فروش هستش ! هر چی که داره میگه خوبه ! هر چی که موجود نداره بده !

این طبیعته بازاریهاست ، نمیشه هم شاکی شد !

بیننده باید عاقل باشه و رو این جور مشاوره های دم مغازه ای حسابی باز نکنه .

در مورد چیپ ها ارزون قیمت ، جمله ی خنده داری بود.

راستش من بايد از شما تشکر کنم،شما و ميلاد جان و بقيه دوستان در اين تاپيک بسيار لطف دارين که
اطلاعات مفيد و وقت ارزشمندتون رو در اختيار من و سايرين قرار ميدين...
متأسفانه بازار ايران از اين دوز و کلک ها رنج ميبره و هيچ کس هم نيست که به داد مصرف کننده ها برسه...

سلام به دوستان امروز هم میخام چند مطلب واسه اونا که تازه لپ تاپ میخرن بگم.:) مثل miscreant_ghost :)

1. اولین نکته این که لپ تاپ رو رو فرش به هیچ وجه نزارید. (دلیلش هم بعد بصورت کامل تو تاپیک مشکلات لپ تاپ میگم)

2.هر وقت که به آداپتور دست رسی دارید از باطری استفاده نکنید.و این که میگن باطری رو در بیاری و فقط با برق کار کنید کاملا اشتباه.چون هنگام بدون بار بودن باطری , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که حوصله نوشتن فرمولش ندارم:lol: پس سعی کنید هم همینطور که باطری رو system هست از برق استفاده کنید.

3.هیچ گاه هنگام استفاده از باطری مبادرت به رایت کردن dvd نکنید.چون برق ورودی laptop که 100 تا 240 وات است و برق خروجی 19.5 وات اس به این شکل: 19,5:input :100-140 v/ output پس هنگامی که از باطری برای رایت dvd استفاده کرده میزان توان از 19.5 کمتر شده و موتور چرخاننده دیویدی درایو در چار شک میشود.پس هر وقت به برق AC متصل است رایت کنید. البته این امر ناگهانی است که به ندرت پیش میاد سعی کنید کمتر بدون برق رایت کنید.
4.حتما هارد رو پس از خرید defragmenter بکنید بعد ریکاوری بگیرید.

5.هچ گاه لپ تاپ رو تو کیف روشن نکنید و کار کنید.من خیلیها دیدم این کارو میکنن.system نیاز به خروج و ورود هوا داره این کار باعث میشه به fan فشار بیاد

6. حتما حتما حتما سعی کنید از وینوز اورجینال و سازگاری شده با خود system استفاده کنید.که برچسب های مچ کردن نوع ویندوز رو رو system زده شده.

7. و اما من مطالبی که اینجا مینویسم در هیچ تاپیکی نیست من میبینم کسانی مطالبم رو دزدی میکنن و copy/paste میکنن
تو فرم ها و سایت های معتبر دیگر و به اسم خودشون میزارن . دوستانی که میان به این تاپیک خواهش میکنم از

مطالب استفاده کنن ولی copy/paste جای دیگر نکنن اگر این کار رو هم میکنن حداقل با زکر منبع باشه.

تمام حقوق این مطالب مربوط به دوستان غضو شده در این فرم است و نه فرمهای دیگر.

از حسن توجه شما ممنون:f34r:

بعا با آموزشهای جدید تر میام:)

ممنون از اطلاعات مفيد و جديدتون،مثل هميشه بسيار استفاده برديم...اميدوارم موفق باشين
:happy::)

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در مورد ال سی دی لپ تاپ گیر افتاده ام یک میگه تی اف تی خوبه یکی میگه نه xbrith یکی میگه TruLife و...
یک بحث هم با عنوان ال سی دی در انجمن ایجاد کردم ولی جوابی داده نشد لطفا مزایا و معایب هر یک را شرح دهید.

دوست عزيز،تا اونجا که من فهميدم True-lifeها،color brightness و contrast رو زیادميکنه که باعث ميشه در کار ظولانی مدت چشم کمتر خسته بشه،ولی اشکالی که داره اينه که نور مستقيم رو زياد بازتاب ميکنه...
اما چيزی که مهم اينه که اين نوعLCD ها در واقع دارای يک اسم کلی هستند به نام:Glossy Screens.
حالا هر شرکتی يک نام تجاری برای خودش انتخاب ميکنه:
Dell calls it TrueLife, Sony calls it Xbrite, Acer calls it CrystalBrite, HP and Compaq call it Brightview, etc. They’re all just their branded names for glossy displays.
و همچنین TFT هم نام یک تکنولوژی در ساخت صفحات نمایش است:
TFT-LCD (Thin Film Transistor Liquid Crystal Display) is a variant of liquid crystal display (LCD) which uses thin film transistor (TFT) technology to improve image quality. TFT LCD is one type of active matrix LCD, though it is usually synonymous with LCD. It is used in televisions, flat panel displays and projectors.
اميدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم،برای اطلاعات بيشتر بد نيست يک سر بهgoogle و بعد از اون يک سر به صفحه های زير بزنی:
http://www.matbennett.com/tech/dell-truelife-screen.php
http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD
البته منتظر اطلاعات مفيد دوستان هم هستيم

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من وقتی در command promptدستورsysteminfo رو تايپ ميکنم نوشته فقط يکProcessor نصبه، در حالی که من 1520 دارم و 2 هسته ايه،آيا من دارم اشتباه ميکنم يا دستگاه من مشکل داره؟در ضمن برای اينکه منظورم رو بهتر متوجه بشين عکسش رو ضميمه کردم...
درضمن من از پارتیشن Recovery چه جوری میتونم DVD تهیه کنم؟ازطریقDell Support Center یا راه دیگه ای داره؟بعدازتهیه میتونم این پارتیشن رو پاک کنم؟

فایل های ضمیمه

• systeminfo.jpg
    systeminfo.jpg
    59.5 KB · نمایش ها: 5

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سلام خدمت اساتيد
دوستان من يكي از اشناهامون از كره داره مياد منم گفتم يه نوت بوك براي من بياره
اونجا قيمت ارزونتره؟
به پول ايران ميخوام تا 1 و 200 بشه
موارد استفادم هم باسه دانشگاه و يه سري كارهاي جزئي و بازي برنامه نويسي باشه
شما چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
از اين 2 مدل كدوم بيشتر به كار من مياد؟
inspiron 6400
dell Inspiron 1520
راستي ميخوام تا 2 3 سال دستم باشه! پول اين چيزا رو خودم ندارم!
ممنون

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلا م
دوستان این لپ تاپی که دارم میگیرم(1501 turion) گرافیکش طبق ادعای فروشنده ای تی آی 1150 هست..میخواستم ببینم قدرتش تا چه حده ؟ راستی این رم 320 مگی که واسه گرافیکش زدهdedicated هست یا share؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام به دوستان امروز هم میخام چند مطلب واسه اونا که تازه لپ تاپ میخرن بگم.:) مثل miscreant_ghost :)

1. اولین نکته این که لپ تاپ رو رو فرش به هیچ وجه نزارید. (دلیلش هم بعد بصورت کامل تو تاپیک مشکلات لپ تاپ میگم)

2.هر وقت که به آداپتور دست رسی دارید از باطری استفاده نکنید.و این که میگن باطری رو در بیاری و فقط با برق کار کنید کاملا اشتباه.چون هنگام بدون بار بودن باطری , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که حوصله نوشتن فرمولش ندارم:lol: پس سعی کنید هم همینطور که باطری رو system هست از برق استفاده کنید.

3.هیچ گاه هنگام استفاده از باطری مبادرت به رایت کردن dvd نکنید.چون برق ورودی laptop که 100 تا 240 وات است و برق خروجی 19.5 وات اس به این شکل: 19,5:input :100-140 v/ output پس هنگامی که از باطری برای رایت dvd استفاده کرده میزان توان از 19.5 کمتر شده و موتور چرخاننده دیویدی درایو در چار شک میشود.پس هر وقت به برق AC متصل است رایت کنید. البته این امر ناگهانی است که به ندرت پیش میاد سعی کنید کمتر بدون برق رایت کنید.
4.حتما هارد رو پس از خرید defragmenter بکنید بعد ریکاوری بگیرید.

5.هچ گاه لپ تاپ رو تو کیف روشن نکنید و کار کنید.من خیلیها دیدم این کارو میکنن.system نیاز به خروج و ورود هوا داره این کار باعث میشه به fan فشار بیاد

6. حتما حتما حتما سعی کنید از وینوز اورجینال و سازگاری شده با خود system استفاده کنید.که برچسب های مچ کردن نوع ویندوز رو رو system زده شده.

7. و اما من مطالبی که اینجا مینویسم در هیچ تاپیکی نیست من میبینم کسانی مطالبم رو دزدی میکنن و copy/paste میکنن
تو فرم ها و سایت های معتبر دیگر و به اسم خودشون میزارن . دوستانی که میان به این تاپیک خواهش میکنم از

مطالب استفاده کنن ولی copy/paste جای دیگر نکنن اگر این کار رو هم میکنن حداقل با زکر منبع باشه.

تمام حقوق این مطالب مربوط به دوستان غضو شده در این فرم است و نه فرمهای دیگر.

از حسن توجه شما ممنون:f34r:

بعا با آموزشهای جدید تر میام:)

Salam

Agha dar morede batry dar nayovordan vaghty adaptor hast mishe tozih bedi, ru laptope ghablim hichvaght dar nayovordam va batry kheili zud kharab shod, ru inyeki vaghty be adaptor dastresi daram , batry ro dar miram va hadeaksar har 2 hafte yekbar batry ro por va khali mikonam.

agar dalile elmi hast ke bayad batry ham ru dastgah bashe vaghty be barghe begu ke in yeki batry ham 1 sale soot nashe ...

bazam mibakhshid ke english shod, zabane farsi nasb nist roosh

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Salam

Agha dar morede batry dar nayovordan vaghty adaptor hast mishe tozih bedi, ru laptope ghablim hichvaght dar nayovordam va batry kheili zud kharab shod, ru inyeki vaghty be adaptor dastresi daram , batry ro dar miram va hadeaksar har 2 hafte yekbar batry ro por va khali mikonam.

agar dalile elmi hast ke bayad batry ham ru dastgah bashe vaghty be barghe begu ke in yeki batry ham 1 sale soot nashe ...

bazam mibakhshid ke english shod, zabane farsi nasb nist roosh

سلام عزیزم

بر خلاف خیلی ها که فکر میکنن باطری بیرون بیاری عمر باطری بیشتر میشه.خوب این کاملا اشتباهه .

یک بار توضیخ دادم که چون هنگام بدون بار بودن باطری (یعنی وقطی از رو سیستم بر میدارید) , lithium با سلول ها واکنش میده وتشکیل رسوب سیاه میده که به مرور زمان باعث دشارژه شدن باطری میشه.

ببینید در laptop های قدیمی این خدود 3 سال ÷یش این کار مفید بود و باطری رو در میاوردن

ولی...:)

ولی الان با باطری های طراحی شده که در hp.sony.dell وجود داره وو سیستم turn off fuse که رو این سیستم ها هست به گونه ای هست که تا باطری هنگام شارژ پر شد خودکار باطری قطع و از نیرو AC استفاد میشه:) و همچنین تا AC قطع شد فیوز باطری روشن و میره رو حالت باطری

ولی اگر بیرون بیاری لیتیوم وقتی باطری خالی هست با سلول ها درگیر میشه و خراب میشه.

ولی باطری هیچوقت موندگار نیست :)

مصرف dell تو باطری بالاس.

از توجه شما ممنون.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلا م
دوستان این لپ تاپی که دارم میگیرم(1501 turion) گرافیکش طبق ادعای فروشنده ای تی آی 1150 هست..میخواستم ببینم قدرتش تا چه حده ؟ راستی این رم 320 مگی که واسه گرافیکش زدهdedicated هست یا share؟

دوست عزیز این مدل گرافیکی که مد نظر شماست از چیپ ست های intel بهتره

اما در کل رمش Full Dedicated نیست .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
يكي از اساتيد به ما جواب نميده؟!

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام خدمت اساتيد
دوستان من يكي از اشناهامون از كره داره مياد منم گفتم يه نوت بوك براي من بياره
اونجا قيمت ارزونتره؟
به پول ايران ميخوام تا 1 و 200 بشه
موارد استفادم هم باسه دانشگاه و يه سري كارهاي جزئي و بازي برنامه نويسي باشه
شما چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
از اين 2 مدل كدوم بيشتر به كار من مياد؟
inspiron 6400
dell Inspiron 1520
راستي ميخوام تا 2 3 سال دستم باشه! پول اين چيزا رو خودم ندارم!
ممنون
والا قیمت اونجا رو خبر ندارم .

در مورد مدل ، بهتره روی 1520 فکر کنید ، 6400 هم گزینه ی خیلی خوبیه که همیشه من و سایر دوستان پیشنهاد میدیم به بقیه ، اما داره آرشیو میشه دیگه . ولی هنوزم کاملا تایید میشه .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
دوست خوبم فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه ...

اما خوب چیزی که اینجا مشخصه اینه که اگر در رنج قیمت مورد نظرتون تونستین 1520 پیدا کنین ، قطعا انتخاب

شما خواهد بود . و اگر بالاتر از رنجتون بود قیمتش و خواستین بیاین پایین تر ، انتخابی بهتر از 6400 ندارید

belphi122

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان.
من مي خواستم يه نوت بوك بگيرم ولي موندم كه dell بگيرم يا sony. من براي خريد مبلغ 5/1 ميليون ميتونم سرمايه گذاري كنم. فقط چيزهايي كه برام مهمه ميزان طول عمر باطري سرعت پردازش و anty shock بودن سيستم هست بااين تفاسير به نظر شما از بين دل و سوني كدوم را انتخاب كنم.نوع مدل را هم اگه ذكر كنيد مننون ميشم.
در ضمن اگه كسي اطلاعي داره محاسن و معايب دو برند را بگه .
با تشكر.

بالا