میشه بگید چرا لپ تاپ های DELL به درد نمی خورند؟؟؟من اولین باره که میبینم از این لپ تاپ ها بد میگن!!!حتی تو سایت notebookreview کسی بد نگفته...تا اون جایی که من میدونم لپتاپ هایی مثل سونی فقط به درد کسایی می خورن که نیاز به قیافه بیشتر لپ تاپ دارند و کار کمتری با لپ تاپ می کنند،برعکس کسایی که نیاز به کارهای سنگین و طولانی دارند بیشتر دنبال لپ تاپ های DELL می گردند...(البته نظر شخصی شما هم قابل احترام و حتما شما هم برای خودتون دلایلی دارین که من شخصا خیلی مایلم که اونارو بشنوم...)
سلام
بنده عرض نکردم که لپ تاپهای DELL به درد نمی خورند چرا که در این صورت چه نیازی به تولید آنها بود. بنده عرضم این است که در ساخت برد اصلی این سری از لپتاپ ها از چیپ های ارزان قیمت تری برای پایین آمدن قیمت تمام شده استفاده می شود و کاربر کمی حرفه ای زمانی متوجه این مسئله می شود که امکان مقایسه لپ تاپهای مختلف برایش فراهم شود و در آن صورت به صرافت معاوضه لپ تاپ خویش با لپ تاپ دیگری نظیر SONY و یا TOSHIBA می افتد. این مسئله شاید برای یک یوزر عادی صرفا در مقایسه با بالا آمدن ویندوز و یا اجرای برنامه هایی که بار زیادی را به CPU تحمیل نمی کنند با سایر لپ تاپها خلاصه شود که خوب طبعا نتیجه حاصله تفاوت چندانی را نشان نمی دهد لیکن در هنگام پردازشهای سنگین این تفاوت بخوبی حس می شود.
حتی به جرات می توانم بگویم سرعت پردازش یک لپ تاپ SONY از سری تک هسته ای قدیمی با سرعت یک لپ تاپ DELL با کش 2 مگابایت و حتی 4 مگابایت برابری می کند!
همچنین برای اطمینان از صحت گفته های اینجانب مبنی بر نوع قطعات و چیپ های بکار رفته در ساخت برد اصلی لپ تاپهای مذکور حاضرم نمونه هایی را به شما ارائه دهم.
و مطلب دیگر اینکه اگر قرار بود که همان تکنولوژی ساختی که در تولید لپ تاپهای DELL بکار رفته دقیقا از جنس همان قطعات و با همان کیفیتی باشد که لپ تاپهای SONY از آن بهره می برند به نظر شما آیا نمی بایستی تاکنون شرکتهایی نظیر SONY و TOSHIBA به ورطه شکست دچار شده بودند؟
و در آخر اینکه همیشه بدانید زیبایی یکی از فاکتورهای طراحی و تولید می باشد نه همه آن.