استاد درست ميفرمايند
من هم وقتي بار اول اين لبتاپ سوني را ديدم به صرافت خريد افتادم چون خوشگل هم بود ولي وقتي تو مغازه بغلي يك لپتاپ fz 290 n5 رو ديدم كه به علت حرارت زياد (اينطور كه صاحبش ميگفت) از كار افتاده بود و گارانتي ارتاك هم بهيچ وجه زير بارش نميرفت تصميم گرفتم يه لپتاپ كارگاهي واقعي بخرم كه دير مرگ باشه و حداقل دو سه تا سايت معتبر هم تاييدش كنند و رسيدم به dell latitude d830 كه مخصوص كار در اسكله ها بنادر سكوها و كارگاههاي بياباني ساخته ميشه و 3 سال گارانتي بين المللي وايراني داره و وقتي تصميمم قطعي شد كه ديدم در جايي از اين لپتاپ به جاي سرور استفاده ميكردند و آخ نميگفت
اگر عين ما بيابانگرد نيستيد زياد دل دل نكنيد و سوني پيشنهادي استاد محترم را بگيريد
موفق باشيد
سلام
اولا بنده استاد نیستم و این لفظ شایسته این حقیر نیست.
در ثانی شاید شما تنها یک مورد لپ تاپ سونی را دیده اید که بر حسب تصادف این مشکل را داشته است و به زعم فروشنده این مسئله برایش پیش آمده است لیکن روزانه چندین خریدار جهت کسب قیمت لپتاپهای SONY و نیز دارندگان مدلهای فوق جهت خدمات نصب ویندوز XP با این حقیر تماس حاصل می کنند و همگی بدون استثنا از کیفیت بالای این دستگاهها اظهار رضایت می کنند و موردی را حداقل بنده نه دیده و نه شنیده ام که مشکلی برای این سری از لپتاپ های سونی بوجود آمده باشد و حتی چندین مورد که شخصا بنده با آنها کار کرده ام و کیفیت بالای آنها را به عینه دیده ام.
بنده بنا به ضرورت شغلی خودم روزانه با موارد گوناگونی از مارکهای متعدد لپ تاپ سر و کار دارم و حتی بنا به تجربه چندین ساله در این زمینه با نسل قدیمی لپ تاپهای DELL (سری پنتیوم 2 و 3) مکررا سروکار داشته ام و آن سری از لپ تاپ ها را (خصوصا سری C600 و C840 ) بسیار قوی و با کیفیت دیده ام لیکن در سری لپ تاپهای جدید DELL حقیقتا مدل خاصی که بنده را مجذوب کند مشاهده نکرده ام.