• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
استاد درست ميفرمايند
من هم وقتي بار اول اين لبتاپ سوني را ديدم به صرافت خريد افتادم چون خوشگل هم بود ولي وقتي تو مغازه بغلي يك لپتاپ fz 290 n5 رو ديدم كه به علت حرارت زياد (اينطور كه صاحبش ميگفت) از كار افتاده بود و گارانتي ارتاك هم بهيچ وجه زير بارش نميرفت تصميم گرفتم يه لپتاپ كارگاهي واقعي بخرم كه دير مرگ باشه و حداقل دو سه تا سايت معتبر هم تاييدش كنند و رسيدم به dell latitude d830 كه مخصوص كار در اسكله ها بنادر سكوها و كارگاههاي بياباني ساخته ميشه و 3 سال گارانتي بين المللي وايراني داره و وقتي تصميمم قطعي شد كه ديدم در جايي از اين لپتاپ به جاي سرور استفاده ميكردند و آخ نميگفت
اگر عين ما بيابانگرد نيستيد زياد دل دل نكنيد و سوني پيشنهادي استاد محترم را بگيريد

موفق باشيد

سلام
اولا بنده استاد نیستم و این لفظ شایسته این حقیر نیست.
در ثانی شاید شما تنها یک مورد لپ تاپ سونی را دیده اید که بر حسب تصادف این مشکل را داشته است و به زعم فروشنده این مسئله برایش پیش آمده است لیکن روزانه چندین خریدار جهت کسب قیمت لپتاپهای SONY و نیز دارندگان مدلهای فوق جهت خدمات نصب ویندوز XP با این حقیر تماس حاصل می کنند و همگی بدون استثنا از کیفیت بالای این دستگاهها اظهار رضایت می کنند و موردی را حداقل بنده نه دیده و نه شنیده ام که مشکلی برای این سری از لپتاپ های سونی بوجود آمده باشد و حتی چندین مورد که شخصا بنده با آنها کار کرده ام و کیفیت بالای آنها را به عینه دیده ام.
بنده بنا به ضرورت شغلی خودم روزانه با موارد گوناگونی از مارکهای متعدد لپ تاپ سر و کار دارم و حتی بنا به تجربه چندین ساله در این زمینه با نسل قدیمی لپ تاپهای DELL (سری پنتیوم 2 و 3) مکررا سروکار داشته ام و آن سری از لپ تاپ ها را (خصوصا سری C600 و C840 ) بسیار قوی و با کیفیت دیده ام لیکن در سری لپ تاپهای جدید DELL حقیقتا مدل خاصی که بنده را مجذوب کند مشاهده نکرده ام.

gonzo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شاید به خاطر اینکه تازه کارم منو تحویل نمی گیریییید نه ؟

اگه لطف کنید کمم کنید ممنون می شم.
من بودجه ای در حدوود 1.000.000-800.000 تو مان دارم می خوام بدوونم پیشنهاد شما به عنوانه پیشکسوت چیه ؟
من توی روزنامه ی عصر ارتباط دیدم که یه لپ تاپ توووووووووووووووووووووووووپ رو به قیمت 1.075.000 نمایش داده !!!!:eek: حالا داشته باش :

ASUS - W7J

CPU = Core 2 Duo 2GHZ
RAM = 1GB DDR2
VGA = NVIDIA 512 MB
HDD = 160 GB SATA
LCD = 13.3

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام

من بودجه ای در حدوود 1.000.000-800.000 تو مان دارم می خوام بدوونم پیشنهاد شما به عنوانه پیشکسوت چیه ؟
من توی روزنامه ی عصر ارتباط دیدم که یه لپ تاپ توووووووووووووووووووووووووپ رو به قیمت 1.075.000 نمایش داده !!!!:eek: حالا داشته باش :

ASUS - W7J

CPU = Core 2 Duo 2GHZ
RAM = 1GB DDR2
VGA = NVIDIA 512 MB
HDD = 160 GB SATA
LCD = 13.3

يك نگاهي هم به دل 6400 يا 1501 بياندازيد

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام
اولا بنده استاد نیستم و این لفظ شایسته این حقیر نیست.
در ثانی شاید شما تنها یک مورد لپ تاپ سونی را دیده اید که بر حسب تصادف این مشکل را داشته است و به زعم فروشنده این مسئله برایش پیش آمده است لیکن روزانه چندین خریدار جهت کسب قیمت لپتاپهای SONY و نیز دارندگان مدلهای فوق جهت خدمات نصب ویندوز XP با این حقیر تماس حاصل می کنند و همگی بدون استثنا از کیفیت بالای این دستگاهها اظهار رضایت می کنند و موردی را حداقل بنده نه دیده و نه شنیده ام که مشکلی برای این سری از لپتاپ های سونی بوجود آمده باشد و حتی چندین مورد که شخصا بنده با آنها کار کرده ام و کیفیت بالای آنها را به عینه دیده ام.
بنده بنا به ضرورت شغلی خودم روزانه با موارد گوناگونی از مارکهای متعدد لپ تاپ سر و کار دارم و حتی بنا به تجربه چندین ساله در این زمینه با نسل قدیمی لپ تاپهای DELL (سری پنتیوم 2 و 3) مکررا سروکار داشته ام و آن سری از لپ تاپ ها را (خصوصا سری C600 و C840 ) بسیار قوی و با کیفیت دیده ام لیکن در سری لپ تاپهای جدید DELL حقیقتا مدل خاصی که بنده را مجذوب کند مشاهده نکرده ام.

استاد سلام

البته جوابيه بنده در تاييد فرمايشات قبلي شما براي آن مدير محترمي بود كه لپتاپ دل را به ايشان پيشنهاد داده بودم ولي از اينكه اين مسئله باعث شد به توانايي شما در امور مربوط به لپتاپ هم پي ببرم خرسندم و حتما" اگر قابل بدانيد از محضر شما كسب فيض خواهم نمود
در مورد مدلهاي مورد اشاره شما هم زياده سخن نميگويم كه اطلاع چنداني جز آنچه عرض كردم ندارم ولي در باره سري latitude dell بر نظر خود اصرار دارم
در هر صورت شما شاگرد نوازي كرده بدل نگيريد

يا حق

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

ASUS - W7J

CPU = Core 2 Duo 2GHZ
RAM = 1GB DDR2
VGA = NVIDIA 512 MB
HDD = 160 GB SATA
LCD = 13.3

سلام.
شرمنده که بازم واسه یه مدت نبودم.

درمورد اول باید بگم که هیچگاه به تبلیقات روزنامه و سایت اکتفا نکنیددددددددددددددد.

درمورد این مدل سری w7j رزونانس صوتی بعد از یک یک مدت روی درام های بورد اثر باز میزاره.

شما میتونید سراغ مدل های معروف برید:
dell
hp
sony

dell :1330
hp: 6500
sony: سری fz

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه

دوستان یه سوال داشتم البته شاید یکمی احمقانه باشه.

هفته دیگه میخوام یه Dell Inspiron 1520 از نمایندگی زیگورات بخرم ، فقط تو مشخصاتش نوشته که با ویندوز ویستا

تحویل میدن ولی من با ویندوز XP لازم دارم حالا میخواستم ببینم اگه بهشون بگم ویندوزش رو عوض میکنن؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه

دوستان یه سوال داشتم البته شاید یکمی احمقانه باشه.

هفته دیگه میخوام یه Dell Inspiron 1520 از نمایندگی زیگورات بخرم ، فقط تو مشخصاتش نوشته که با ویندوز ویستا

تحویل میدن ولی من با ویندوز XP لازم دارم حالا میخواستم ببینم اگه بهشون بگم ویندوزش رو عوض میکنن؟

بله میشه ویندوز رو عوض کرد

ولی خودت عوض کن

gonzo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنووووون که جواب دادید :D
2 دوست عزیز miladninja و mehran50 .

اگه پست قبلی من و خونده باشید حتما" متوجه شدید که من ابتدا می خواستم dell 6400 بگیرم چون دیدم همه دارن از چشمم افتاد(البته با عرض پوزش از بچه های 6400) . ولی انصافا با توجه به امکاناتش قیمتش واقعا" مناسبه!
بعد رفتم سراغ dell1210 بعد از اون این آگهی رو دیدم که گفتم شاید بشه !:wacko: ولی ....
ببینید دوستان بودجه من در حدود 1100-900 هست یه چیزی می خوام که اولا با دوام باشه (من ادم آن چنان منظمی نیستم که ازش مراقبت آنچنانی بکنم.) دوما" چینی نباشه سوما" همه نداشته باشنش:lol: چهارما" اگه سی پی یو ش core 2 باشه معرکس .
حالا فکر کنم بهتر بتونید راهنماییم کنید !:cool:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان اينجا از مرز لپ تاپ نو آوردن 250 تومن به بالا 200 تومن هم هست 280 هم هست
رم 128
گرافيك 64 بود فك كنم
مودم هم داره
مارك هاي سوني و...
مي ارزه؟
اين لپ تاپ ها چقدر كار ميكنه؟!!!!!!!!!!!

لپ تاپ ارزون چند گير مياد با سيستم خوب؟

راستي اينا پنتيوم سه هست..

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام

ASUS - W7J

CPU = Core 2 Duo 2GHZ
RAM = 1GB DDR2
VGA = NVIDIA 512 MB
HDD = 160 GB SATA
LCD = 13.3

نه :D:D . منم عصر ارتباط رو می خرم .این قیمت رو اشتباه چاپ کردن . قیمت این مدل با گارانتیه دیجیتال (نماینده رسمی) 1.890.000 هست :D که به هیچ عنوان منطقی به نظر نمی رسه و میشه با این قیمت و توی این کلاس sz سونی رو با قیمت بهتر و امکانات بهتر خرید.

جالبه که هفته هاست که این اشتباه رو اصلاح نکردن و همینطوری قیمت اشتباه رو می نویسن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان من به همگی SZ650 رو پیشنهاد میکنم ... واقعا" مرگه ...

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان اينجا از مرز لپ تاپ نو آوردن 250 تومن به بالا 200 تومن هم هست 280 هم هست
رم 128
گرافيك 64 بود فك كنم
مودم هم داره
مارك هاي سوني و...
مي ارزه؟
اين لپ تاپ ها چقدر كار ميكنه؟!!!!!!!!!!!

لپ تاپ ارزون چند گير مياد با سيستم خوب؟

راستي اينا پنتيوم سه هست..

به نظر من که بدرد نمی خوره!!لپتاپ دیگه زیر 800 -900 چیز بدرد بخور نیست!مگه اینکه دست دو خوب گیر بیاد!!!

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
لب تاپ 1500 دل بهتره یا 1520؟

سلام

پیشنهاد من:: البته اگه قیمت مسئله ای نیست!!

1500 2.2 4 M 4096 250+ 15.4 WXGA 256 d GeForce 8600 VHB Malaysia Brite LCD – Web cam – 9 Cell Battery 1.720.000

بین این دومدل که چندین کانفیگ دارن کشور و باطری متفاوته !1500 مالزی!اما 9سل!1520!ایرلند!

منبع:زیگرات

با احترام

reza_masoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
چند روزی هست دنبال یک لپتاپ خوب می گردم که با دو تا مدل برخورد کردم
زیبایی لپتاپ واسم خیلی مهمه !
Sony fz290 n4 یا Hp Dv-6500
هم از کانفیگ hp dv-6500 خوشم اومد هم از ظاهرش
حالا شما نظرتون کدومه ؟؟؟؟
موندم بین دو راهی :blink::)

ارسباران

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منهم دنبال sony fz 290 n2 هستم ولي واقعيتش نميدونم آيا Win Vista با برنامه هاي آماري كار ميكنه يا نه؟هرچند كه براي چندين جا ايميل زدم و پرسيدم .....پشتيباني فني ايران رهجو ميگه ميتوني Win Xp را از سايت خود سوني دانلود كني ولي شنيدم كه اينكار موجب مشكل در webcam or lan ميشه . واقعا" نميدونم چي بگيرم؟ بعضيها هم توشيبا مدل tecra a8-s8514 را پيشنهاد ميدن كه البته webcam وميكروفون هم نداره.لطفا" كمك..............

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خدمت دوستان
چند روزی هست دنبال یک لپتاپ خوب می گردم که با دو تا مدل برخورد کردم
زیبایی لپتاپ واسم خیلی مهمه !
Sony fz290 n4 یا Hp Dv-6500
هم از کانفیگ hp dv-6500 خوشم اومد هم از ظاهرش
حالا شما نظرتون کدومه ؟؟؟؟
موندم بین دو راهی :blink::)

سلام
HP DV6500 دستگاه خوبی است. طراحی زیبایی دارد. کانفیگ بالایی دارد ولی کمی کند است.
پیشنهاد من به شما همان FZ290N4 است. هم اسلیم است. هم کانفیگش بالا است و هم سرعت پردازش بالایی دارد.

بالا