• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

منم توصیه اکید می کنم مدلی با هارد هایبرید بگیری. هارد هایبرید ضمن بالا بردن سرعت(به ویژه موقع بالا اومدن ویندوز) ،به شدت از گرم شدن و در نتیجه کند شدن سیستم جلوگیری می کنه .مخصوصا توی مدل های ظریف و نازک مثل sz که خیلی زود تر گرم می کنن وجود این نوع هارد خیلی نعمته .sz من بار ها شده که در اثر کار مداوم و خیلی طولانی هنگ کرده. :(

هاردهای هایبرید که 256 مگابایت فلش مموری دارن ،فعلا فقط در حجم 160 گیگابایت در vaio استفاده می شن :

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...Id=10151&langId=-1&LBomId=8198552921665191292

Hard Drive
The following hard drive options are available for the SZ Series:
80 GB* (5400 rpm
120 GB* (5400 rpm
160 GB* (5400 rpm
160 GB* (Hybrid with 256MB Flash memory
200 GB* (4200 rpm
200 GB* (7200 rpm)

در مورد 1330 هم که بالاتر توضیح دادم .به مزایای 1330 باید طراحیه زیباتر و مدرنتر نسبت به sz رو هم اضافه کرد.ظاهر sz دیگه داره یکمی قدیمی میشه و به احتمال زیاد تا یک سال اینده باید منتظر مدل جدیدتری برای جایگزینیه این مدل بسیار موفق ،توسط سونی باشیم همانطور که امسال TZ با طراحیه فوق العاده زیبا و استثنایی خودش جانشین TX شد.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون دوستان، خیلی لطف کردید. حالا چند تا سوال بپرسم:

من خودم SZ650 دارم و خواهرم 640 رو داره ... سونی توی سری اس زی کاری کرده که کسی نتونه عیب بذاره ...
فقط شما باید بدونید که مثل تی ایکس یا تی زد ، باطریش خیییلییی کشش نداره ... اما شما اگه 640 بگیرید با 2 گیگ رم ، 831 مگاباین وی جی ای دارید ... البته چون شما با فایلهای سنگین توی عکس ها سر و کار دارید بهتره 650 بگیرید چون هارد هیبرید داره و سرعتش بسیاااار بالاست ...

باطریش خیلی کشش نداره، یعنی چقدر؟ خوب TX و TZ صفحه شون کوچیکتره. اما با کارهای معمول (بدون رایت و wi-fi و اینها) چند ساعت میشه باهاش کار کرد؟
البته من برای کار ویرایش عکس نمیخام. ممکنه که اون کار رو هم انجام بدم، ولی اولویت اول من نیست و البته ویرایش خیلی حرفه ای هم نمیکنم.
اما یک سوالی این هیبرید بودن هارد رو کجای مشخصات مینویسه؟ موقع خرید از کجا بفهمیم؟ و چقدر قیمت رو بالاتر میبره؟

اینم اضافه کنم که فن های سری اس زی نسبت به بقیه ی ویو ها پر صدا تر هستند ولی کلا" خیلی بهتر از برند های دیگه هستند ... ، من یه inverter دوازده ولت به 220 واسه ماشین گرفتم و اصلا" به مشکل نخورده ام

ولی منهم صداشون رو حس نکردم.

منم توصیه اکید می کنم مدلی با هارد هایبرید بگیری. هارد هایبرید ضمن بالا بردن سرعت(به ویژه موقع بالا اومدن ویندوز) ،به شدت از گرم شدن و در نتیجه کند شدن سیستم جلوگیری می کنه .مخصوصا توی مدل های ظریف و نازک مثل sz که خیلی زود تر گرم می کنن وجود این نوع هارد خیلی نعمته .sz من بار ها شده که در اثر کار مداوم و خیلی طولانی هنگ کرده. :(

هاردهای هایبرید که 256 مگابایت فلش مموری دارن ،فعلا فقط در حجم 160 گیگابایت در vaio استفاده می شن :

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...Id=10151&langId=-1&LBomId=8198552921665191292

Hard Drive
The following hard drive options are available for the SZ Series:
80 GB* (5400 rpm
120 GB* (5400 rpm
160 GB* (5400 rpm
160 GB* (Hybrid with 256MB Flash memory
200 GB* (4200 rpm
200 GB* (7200 rpm)

در مورد 1330 هم که بالاتر توضیح دادم .به مزایای 1330 باید طراحیه زیباتر و مدرنتر نسبت به sz رو هم اضافه کرد.ظاهر sz دیگه داره یکمی قدیمی میشه و به احتمال زیاد تا یک سال اینده باید منتظر مدل جدیدتری برای جایگزینیه این مدل بسیار موفق ،توسط سونی باشیم همانطور که امسال TZ با طراحیه فوق العاده زیبا و استثنایی خودش جانشین TX شد.

آیا همه هاردهای 160 هیبرید هستند؟ اگر خیر، موقع خرید از کجا بفهمیم؟ و چقدر قیمت رو بالاتر میبره؟
راستش در مورد 1330 من وقتی عکسش رو دیدم، از ظراحیش خیلی خوشم اومد، اما وقتی پشت ویترین و کنار وایو دیدم، دیدم راستش زیاد فرقی ندارند. البته قیافه تا جایی که موجب یغور بودن و سنگین بودن نباشه، خیلی برای من مهم نیست. کارایی خیلی مهمتره.
پس بنظر شما هم sz ارزش پرداخت بیشتر رو داره نسبت به 1330، فکر کنم حداقل 300 تومن فرقشه، تازه نمیدونم این که میگم با هارد هیبرید هست یا نه. تازه من مبنا رو روی حداکثر 1.5 میلیون گذاشته بودم:blink:

البته هنوز تی ایکس از تی زد بهتره ...

باز هم ممنون از راهنماییهاتون.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خیلی ممنون دوستان، خیلی لطف کردید. حالا چند تا سوال بپرسم:

باطریش خیلی کشش نداره، یعنی چقدر؟ خوب TX و TZ صفحه شون کوچیکتره. اما با کارهای معمول (بدون رایت و wi-fi و اینها) چند ساعت میشه باهاش کار کرد؟
البته من برای کار ویرایش عکس نمیخام. ممکنه که اون کار رو هم انجام بدم، ولی اولویت اول من نیست و البته ویرایش خیلی حرفه ای هم نمیکنم.
اما یک سوالی این هیبرید بودن هارد رو کجای مشخصات مینویسه؟ موقع خرید از کجا بفهمیم؟ و چقدر قیمت رو بالاتر میبره؟

آیا همه هاردهای 160 هیبرید هستند؟ اگر خیر، موقع خرید از کجا بفهمیم؟ و چقدر قیمت رو بالاتر میبره؟
راستش در مورد 1330 من وقتی عکسش رو دیدم، از ظراحیش خیلی خوشم اومد، اما وقتی پشت ویترین و کنار وایو دیدم، دیدم راستش زیاد فرقی ندارند. البته قیافه تا جایی که موجب یغور بودن و سنگین بودن نباشه، خیلی برای من مهم نیست. کارایی خیلی مهمتره.
پس بنظر شما هم sz ارزش پرداخت بیشتر رو داره نسبت به 1330، فکر کنم حداقل 300 تومن فرقشه، تازه نمیدونم این که میگم با هارد هیبرید هست یا نه. تازه من مبنا رو روی حداکثر 1.5 میلیون گذاشته بودم:blink:

.

یعنی فقط میشه یه فیلم 2 ساعته با برایتنس بالا دید ... اما همونطور که گفتم این باطریش کلی راه داره
هایبرید یا هیبرید خودمون رو توی سونی ها استفاده شده اونم فقط اس زد 650 و نه مدل دیگه ، این مدل در حدود 150 تومن از 640 گرون تره ، چون غیر از این هارد هم به جای ال سی دی ، LED داره یعنی باریکتره و شفاف تر ، البته شفافیتش رو نمیشه با چشم غیر مسلح فهمید هم سبک تره چون کربنیه ...
پس فقط 650 هست که هایبرید هست

خیر فقط این مدل هایبرید هست ، توی ویو خیلی زیبا تره به نظر من مخصوصا" 640 ...
ببینین نظر ealy جان رو قبول دارم که تا یک سال دیگه سری جدیدش میاد اما این رو هم قبول دارم که مثل سری TX که از TZ موفق تر بود سری SZ هم از بعدیش موفق تر خواهد بود چون سونی زورش رو توی مدل های اول میزنه ...
اما با احتساب 1.5 ، دویست هزینه ی بیشتر کنید ولی 640 بگیرید ، 831 مگا بایت کارت گرافیک کم نیست ...
البته در مورد 640 باید عرض کنم که یه N4 داره یه N5 ، که ان5 ، رم 2 داره و بهتره ...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
یعنی فقط میشه یه فیلم 2 ساعته با برایتنس بالا دید ... اما همونطور که گفتم این باطریش کلی راه داره
هایبرید یا هیبرید خودمون رو توی سونی ها استفاده شده اونم فقط اس زد 650 و نه مدل دیگه ، این مدل در حدود 150 تومن از 640 گرون تره ، چون غیر از این هارد هم به جای ال سی دی ، LED داره یعنی باریکتره و شفاف تر ، البته شفافیتش رو نمیشه با چشم غیر مسلح فهمید هم سبک تره چون کربنیه ...
پس فقط 650 هست که هایبرید هست

خیر فقط این مدل هایبرید هست ، توی ویو خیلی زیبا تره به نظر من مخصوصا" 640 ...
ببینین نظر ealy جان رو قبول دارم که تا یک سال دیگه سری جدیدش میاد اما این رو هم قبول دارم که مثل سری TX که از TZ موفق تر بود سری SZ هم از بعدیش موفق تر خواهد بود چون سونی زورش رو توی مدل های اول میزنه ...
اما با احتساب 1.5 ، دویست هزینه ی بیشتر کنید ولی 640 بگیرید ، 831 مگا بایت کارت گرافیک کم نیست ...
البته در مورد 640 باید عرض کنم که یه N4 داره یه N5 ، که ان5 ، رم 2 داره و بهتره ...

پس هارد هیبرید رو فقط 650 داره، اینطوری قیمت میره روی 2 تومن
N4 گرافیکش هم 319 هست.
توی سری 640 مدلهای N1 و N2 هم هست. که 2 مگ کش دارند و رمشون 1 هست گرافیکشون 319 و هارشون هم N1 فقط 80 تا داره و N2 هاردش 120 اما قیمتها N1 میشه 1.5 و N2 میشه 1.6 نظرتون چیه؟
این مدل چی:
SZ 480 NW3 ؟ هاردش هیبرید نیست؟ البته گرافیکش 335 هست

راستی این که برای گرافیک مینویسه مثلا:
831MB Gef 8400 +358MBINTEL
اون 358 MB Intel یعنی چی؟

حالا نظرتون راجع به Toshiba Satellite U305 چیه؟ با 640 که خیلی نمیشه مقایسه اش کرد اما مثلا در مقایسه با 1330 چطور؟
فکر کنم گرافیکش share باشه، نه؟ 1330 چطور؟

یک سوال دیگه، فکر میکنید سری جدید وایو اول سال جدید میلادی بیاد به بازار؟ اگر اینطور بشه افت قیمت سری sz محسوس خواهد بود همون اول یا نه؟

ببخشید که اینقدر سوال میپرسم و ممنون که با حوصله جواب میدید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پس هارد هیبرید رو فقط 650 داره، اینطوری قیمت میره روی 2 تومن
N4 گرافیکش هم 319 هست.
توی سری 640 مدلهای N1 و N2 هم هست. که 2 مگ کش دارند و رمشون 1 هست گرافیکشون 319 و هارشون هم N1 فقط 80 تا داره و N2 هاردش 120 اما قیمتها N1 میشه 1.5 و N2 میشه 1.6 نظرتون چیه؟
این مدل چی:
SZ 480 NW3 ؟ هاردش هیبرید نیست؟ البته گرافیکش 335 هست

راستی این که برای گرافیک مینویسه مثلا:
831MB Gef 8400 +358MBINTEL
اون 358 MB Intel یعنی چی؟

حالا نظرتون راجع به Toshiba Satellite U305 چیه؟ با 640 که خیلی نمیشه مقایسه اش کرد اما مثلا در مقایسه با 1330 چطور؟
فکر کنم گرافیکش share باشه، نه؟ 1330 چطور؟

یک سوال دیگه، فکر میکنید سری جدید وایو اول سال جدید میلادی بیاد به بازار؟ اگر اینطور بشه افت قیمت سری sz محسوس خواهد بود همون اول یا نه؟

ببخشید که اینقدر سوال میپرسم و ممنون که با حوصله جواب میدید.
اول بگم که خواهش میکنم ... من یادم میاد در پی تی تازه وارد بودم 40 50 تایی بیشتر پست نداشتم ، در مورد یه دوربین سوالی کردم و شما اونقدر متین جواب دادید که هنوز که هنوزه نوشته هاتون رو یادمه ... " اولا" که جوگیر نشید ، دوما" که عکس های فلیکر با دوربین های معمولی و حتی آماتوری گرفته شده "

و اما مسئله ی شما :

بله فقط 650 ، با گارانتی نقش الان 1.920 هست و امرتات 1.950 اینا ... ولی 640 ان5 که من پیشنهاد میکنم 1.780 هست . اگه میخواین از اومدن سری جدید سونی پشیمون نشید ، یا 640 ان5 بگیرید یا 650 .

480 هم مدل خوبیه وسیم کارت میخوره و سفارش خاور میانه هست و ایرادش هم همینه ... سفارشات آمریکا با 6 شروع میشه ... و هیبرید هم نیست ... بله 335 هست ...

اون 358 قسمتی از همون 831 هست چون هم Share داره SZ ها هم Dedicate پس یه سریش رو از اون 358 تا میگیره بقیه ش رو هم از جی فورس 8400
358 هم مقداری هست که Share میگیره و از خود رم هست نه کارت گرافیک

دریا جان ، هم یو305 خوبه هم 1330 ، اما اینا در مقایسه با 640 بسیار ضعیف عمل میکنند چون چندین عامل ضعیف تر رو با هم دارند و در مجموع مضربی از این ضعف ها شما رو در بر میگیره ... بله Share هست ...

نه نمیاد ، چون 670 و 690 که دستگاه های معمولی هستند و مثل ان4 ِ 640 هستند تقریبا" تازه وارد شده اند ...
افت قیمتی رو نمی بینم ، میدونی چرا ؟ چون الان تی ایکس از تی زد گرون تره چون هم طرف داراش بیشتره هم کمتره ...

این چه حرفیه ... خواهش میکنم مجددا"

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
اول بگم که خواهش میکنم ... من یادم میاد در پی تی تازه وارد بودم 40 50 تایی بیشتر پست نداشتم ، در مورد یه دوربین سوالی کردم و شما اونقدر متین جواب دادید که هنوز که هنوزه نوشته هاتون رو یادمه ... " اولا" که جوگیر نشید ، دوما" که عکس های فلیکر با دوربین های معمولی و حتی آماتوری گرفته شده "
جدی؟ شما بودین؟ من یادم نبود. چی شد دوربین خریدید؟
افزایش پستها و کاربر فعال شدنتون رو هم تبریک میگم.
و باز هم ممنون از توضیحاتتون.

خوب من که از گرافیک share فراریم، باید یک فکری به حال جیبم بکنم!!!

نظرتون راجع به گارانتی چیه؟ بدون گارانتی یا با گارانتی بین الملل بگیرم؟ البته اگه تفاوت قیمتش قابل توجه بود (یعنی مثلا حداقل 200 تومن :blush: )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

نظرتون راجع به گارانتی چیه؟ بدون گارانتی یا با گارانتی بین الملل بگیرم؟ البته اگه تفاوت قیمتش قابل توجه بود (یعنی مثلا حداقل 200 تومن :blush: )
بله ... افزایش پست که زیاد مهم نیست ... کلی اطلاعاتم بالا رفت ...
نه ، تصمیم گرفتم با همین دوربین دیجیتال های میدرنج روش عکس برداری رو یاد بگیرم تا بعده ها دوربینی بگیرم که بتونم ازش کار بکشم ... و باز هم خواهش ...

گارانتی سه ساله ی ایران رهجو خوبه ولی متاسفانه نوت بوک های سفارش خاور میانه رو ساپورت کرده ...
اما هم نقش خوبه هم امرتات ، قیمت های نقش بهتره ... گرچه گارانتی در ایران معنی نداره اما در مورد نوت بوک دلگرمیه ...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت چند دوست جدید که به تازگی اینجا اومدن

دوستان از اونجایی که در این چند پست دوستان دیدم درمورد هارد زیاد بحث میشه باید بگم من بارها گفتم به یک نقطه خاص لپ تاپ توجه نکنید.........:eek: چراکه هر مدلی کارایی خاص خود دارا میباشد

به زودی یک فایل pdf از سری کارایی و تفاوتهای هارد و سیستم پردازش c2 هارد آماده و در خدمت شما میگزارم

برای اطلاعات بیشتر از سیستم dell به این لینک بروید:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1470153&posted=1#post1470153

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

در مورد گارانتی بارها گفتم.........

http://forum.persiantools.com/showth...=1#post1470153

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان در چند پست قبل مواردی بود اشتباه و ...

دوستان سعی کنن اطلاعات رو دقیق و.......

از توجه شما ممنون

دوسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان می دانم که تازه کارهایی مثل من سوالاتی که می پرسند برای شماتکراری هست.ابتداپوزش می خواهم

ازاساتیدگرامی .باورکنید خوندن تمام صفحات هم وقت می خواهد هم حوصله. چندتاوکیل به من سفارش لپ تاپ داده

اند.خوب نهایت کاری که این وکلای محترم دارند بانرم افزارافیس هست واینترنت و......عرضم به حضورشماکه حمل لپ

تاپ بین دادگاه ودفترنیازبه یک لپ تاپ سبک رامی طلبد.همچنین زمات شازژنیز خیلی مهم است .میزان پول هم حول

وحوش یک میلیون ونیم.دوستان برای من گارانتی خیلی مهم هست .لطف کنید راهنمایی کنید .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

دوستان می دانم که تازه کارهایی مثل من سوالاتی که می پرسند برای شماتکراری هست.ابتداپوزش می خواهم

ازاساتیدگرامی .باورکنید خوندن تمام صفحات هم وقت می خواهد هم حوصله. چندتاوکیل به من سفارش لپ تاپ داده

اند.خوب نهایت کاری که این وکلای محترم دارند بانرم افزارافیس هست واینترنت و......عرضم به حضورشماکه حمل لپ

تاپ بین دادگاه ودفترنیازبه یک لپ تاپ سبک رامی طلبد.همچنین زمات شازژنیز خیلی مهم است .میزان پول هم حول

وحوش یک میلیون ونیم.دوستان برای من گارانتی خیلی مهم هست .لطف کنید راهنمایی کنید .

سلام
لپ تاپ سونی سری SZ جوابگوی کار شما است.
لیست مشخصات و قیمتها را در سایت ببینید.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام خدمت اساتید گرامی

یکی از دوستان قصد خرید لپ تاب داره برای کارهای دانشگاهی اش
در رشته نقشه کشی
کار با نرم افزارهای CAD و غیره که بحث محاسبات براش خیلی مهمه و کار گرافیکی خاصی نداره
تا 1 میلیون و300 چی پیشنهاد میدید

ممنون از بذل توجه شما

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان در چند پست قبل مواردی بود اشتباه و ...

دوستان سعی کنن اطلاعات رو دقیق و.......

از توجه شما ممنون
دوست عزیز ، حضور ما در این فروم با هدف آموختن نکات مفید هست ... شما با تصحیح اشتباهات ما کمک بسیاری به من و امثال من میکنید ... من دانسته هایم رو ارائه دادم ، و بی شک سرشار از اشتباه بود ، شما اونارو واسه افراد دیگه های لایت کرده و تصحیح کنید
ممنون از دقتتون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز ، حضور ما در این فروم با هدف آموختن نکات مفید هست ... شما با تصحیح اشتباهات ما کمک بسیاری به من و امثال من میکنید ... من دانسته هایم رو ارائه دادم ، و بی شک سرشار از اشتباه بود ، شما اونارو واسه افراد دیگه های لایت کرده و تصحیح کنید
ممنون از دقتتون

از توجه شما ممنون

موارد خاصی نیست و کلی و همگانی میباشد و مواردی خیلی جزئی :happy:

موفق باشید

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا یک سوال،
کارت گرافیک share در چه مواردی (انجلم چه کارهایی) ممکن است نوت بوک را یواش کند؟ منظورم اینه که کارت گرافیک dedicated بیشتر در چه کارهایی نیازش احساس میشه؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا یک سوال،
کارت گرافیک share در چه مواردی (انجلم چه کارهایی) ممکن است نوت بوک را یواش کند؟ منظورم اینه که کارت گرافیک dedicated بیشتر در چه کارهایی نیازش احساس میشه؟

معمولا در مورد كارهاي گرافيكي و تندر كردن از كارت گرافيك dedicated استفاده مي شه... من لب تاپم Share هست، برنامه نويسي مي كنم و مشكلي هم ندارم... ولي هنگام كار با 3D Max دچار مشكل مي شه...

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپی میشناسید با اندازه ال سی دی 13.3 یا 12 اینچ که گرافیکش 8600 باشه ؟
در ضمن سی پی یو سانتا روزا داشته باشه.

ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
لپ تاپی میشناسید با اندازه ال سی دی 13.3 یا 12 اینچ که گرافیکش 8600 باشه ؟
در ضمن سی پی یو سانتا روزا داشته باشه.

ممنون

DELL 1330 و SZ SONY و W7 S ASUS و مدل جدید وزیبای ASUS U3S ( مدتیه می خوام مفصلا راجع بهش حرف بزنم ولی وقت نمی کنم )همگی سایزشون 13.3 اینچ هست و دربازار ایران پیدا میشن.

بالا