• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

shoolan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ویندوز اصل لپتابتونو فرمت نکنین خیلی بهتره ها.....

در لپتابهای شرکت DELL یک نرم افزاری است که اجازه می دهد از کل نرم افزار ها و تنظیمات لپ تاب Backup بگیری پس تو هم می تونی این کار رو بکنی و بعد هر کاری دلت خواست انجام بدی در ضمن این برنامه امکان ذخیره این بک اپ رو روی DVD می دهد تو هم این کار رو بکن و بعد کل هارد و سیستم عامل رو فرمت کن وهر چی خواستی روش نصب کن
بعلاوه در پکیج های دل سی دی اوریجینال ویندوز وجود دارد که بعدا می تونی نصبش بکنی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
در لپتابهای شرکت DELL یک نرم افزاری است که اجازه می دهد از کل نرم افزار ها و تنظیمات لپ تاب Backup بگیری پس تو هم می تونی این کار رو بکنی و بعد هر کاری دلت خواست انجام بدی در ضمن این برنامه امکان ذخیره این بک اپ رو روی DVD می دهد تو هم این کار رو بکن و بعد کل هارد و سیستم عامل رو فرمت کن وهر چی خواستی روش نصب کن
بعلاوه در پکیج های دل سی دی اوریجینال ویندوز وجود دارد که بعدا می تونی نصبش بکنی

اون برنامه هارو که از خود سایتشونم میشه گرفت. مثلا سایت ساپورت سونی تمام برنامه های preinstalled شده+آپدیتهاشون رو برای هر مدلی داره , که میشه دانلود کرد.
شما system recovery رو می فرمایید؟ این رو هم همه لپتابها دارن, ولی کل ویندوز رو recover میکنه.
در کل اون برنامه های preinstalled شده شاید زیاد مهم نباشند. خود ویندوز genuine که روش نصب شده ارزش خیلی بیشتر از windows های 2000 تومنی هست.

shoolan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون برنامه هارو که از خود سایتشونم میشه گرفت. مثلا سایت ساپورت سونی تمام برنامه های preinstalled شده+آپدیتهاشون رو برای هر مدلی داره , که میشه دانلود کرد.
شما system recovery رو می فرمایید؟ این رو هم همه لپتابها دارن, ولی کل ویندوز رو recover میکنه.
در کل اون برنامه های preinstalled شده شاید زیاد مهم نباشند. خود ویندوز genuine که روش نصب شده ارزش خیلی بیشتر از windows های 2000 تومنی هست.

1.بله گفته شما کاملا درسته ولی تاکید من بشتر بر روی ویندوز اوریجینال است که در یک سی دی داخل جعبه لپ تاپ های دل قرار داره و شما می تونید دوباره سیستم عامل را نصب بکنید
2.در ضمن در داخل جعبه، سی دی Media Direct وجود دارد که وقتی از این سی دی بوت می شوید می توانید با استفاده از آن کل هارد را بصورت پیش فرض کارخانه در آوریدو بعد ویتدوز اوریجینال را نصب بکنید .
3.مگر چه اشکالی دارد که بعد از Back upگیری که انجام شده است وتمام برنامه های مورد نیاز ما در آن image وجود دارد با آن کل ویندوز را recover بکنیم و به شکل اول برگردانیم
4.برنامه پشتیبان گیری DELLبا همکاری شرکت Symantec تهیه شده و می تواند مستقیما بروی DVD یک image ازکل اطلاعات بردارد.فکر کنم در دیگر برند ها اینگونه نباشد.(با استفاده از 2عدد DVDمی توان کل اطلاعات را back up گرفت .)
5.در لپتاپهای DEll با استفاده از برنامه Media Direct می توان بدون log on به ویندوز به فایهای صوتی و تصویری دسترسی داشته و از آنها با این نرم افزار ویژه استفاده کرد.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آقا ما یک سوال تو تاپیک مربوط به خودش پرسیدیم کسی جواب نداد ...شاید کسی به اونجا سر نمیزنه....به هر حال اینجا مطرح میکنم :

سلام دوستان

یک سوال:

روی لپ تاپ من الان windows vista home basic اورجینال نصبه!!!!...حالا سوال من اینه که میتونم اینو نگه دارم و روی یک درایو دیگه یک windows vista ultimate غیر اورجینال نصب کنم؟!!!...واسه این یکی سیتم عامل مشکلی پیش نمیاد؟!!...و عین زمانی که دوتا xp روی سیستم هست اول کار همون منوی os select میاد؟!!!!

m.r.xboxlive

Registered User
لایک‌ها
3
کیفیت ساخت دل مالزی با ایرلند فرقی میکنه؟؟؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
1.بله گفته شما کاملا درسته ولی تاکید من بشتر بر روی ویندوز اوریجینال است که در یک سی دی داخل جعبه لپ تاپ های دل قرار داره و شما می تونید دوباره سیستم عامل را نصب بکنید
2.در ضمن در داخل جعبه، سی دی Media Direct وجود دارد که وقتی از این سی دی بوت می شوید می توانید با استفاده از آن کل هارد را بصورت پیش فرض کارخانه در آوریدو بعد ویتدوز اوریجینال را نصب بکنید .
3.مگر چه اشکالی دارد که بعد از Back upگیری که انجام شده است وتمام برنامه های مورد نیاز ما در آن image وجود دارد با آن کل ویندوز را recover بکنیم و به شکل اول برگردانیم
4.برنامه پشتیبان گیری DELLبا همکاری شرکت Symantec تهیه شده و می تواند مستقیما بروی DVD یک image ازکل اطلاعات بردارد.فکر کنم در دیگر برند ها اینگونه نباشد.(با استفاده از 2عدد DVDمی توان کل اطلاعات را back up گرفت .)
5.در لپتاپهای DEll با استفاده از برنامه Media Direct می توان بدون log on به ویندوز به فایهای صوتی و تصویری دسترسی داشته و از آنها با این نرم افزار ویژه استفاده کرد.

سی دی recovery رو که همه برند ها دارن ولی من حرفم این بود که مسلما ویندوز اوریجینال روی لبتاپ با ویندوزهای غیر genuine خیلی فرق داره و بهتره که فرمت نکنین مگر اینکه بخواهید کلا ویندوز رو عوض کنین (Vista به XP)
وگرنه نرم افزارهای preinstalled شده رو میشه راحت dl کرد.

دوسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1-بهترین گارانتی سونی راکجا می ده ؟

2-برای خودم یک نوت بوک باهمون مشخصات یعنی سبک ,نگهداری شارژبالا می خوام ولی پولم یک میلیون بیشتر نیست .چی پیشنهاد می دید؟

3-نظرتون راجع به لپ تاپ های asusچیه ؟وآیا بااین قیمت می تونم یک لپ تاپ asusگیر بیارم ؟

سلام

من می خوام ازاونهایی که تجربه دارند یک گله بکنم

.یک هفته هست سوال کردم ولی کسی جواب نمی ده

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام

من می خوام ازاونهایی که تجربه دارند یک گله بکنم

.یک هفته هست سوال کردم ولی کسی جواب نمی ده

سلام
لپتاپهای سونی را به طور عمده دو شرکت وارد می کنند و گارانتی می کنند:
1- ایران رهجو که نماینده رسمی شرکت سونی در ایران است و محصولات خاورمیانه ای سونی را وارد کرده و گارانتی می کند.
2- شرکت امرتات که محصولات خاورمیانه ای و سفارش آمریکا لپتاپهای سونی را وارد کرده و گارانتی می کند.
3- سونی لپتاپ سبک وزن در محدوده بودجه 1 میلیون تومان ندارد.
ASUS هم لپتاپهای خوبی دارد و آنهم قیمتش بالا است.
تنها لپتاپی را که می توانم در محدوده بودجه شما از سری سونی پیشنهاد کنم NR120Q/S با قیمت 10.700.000 ریال با یکسال گارانتی ایران (امرتات) است.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به تمام دوستان

شرمنده که این روزا کم میام و یک مدت نبودم و نتونستم سر بزنم ولی تا اونجا که بتونم میام واسه کمک به دوستان:happy:

بازم مثل همیشه میبینم دوستان جدیدی به این تاپیک اومدن:happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست گرامی مواردی که ذکر کردید درست

ولی دوستان توجه کنن که یک سری موارد هست که dell به همراه خود dvd به همراه ندارن دال براین نباشد که دودر کردن . معملا مدل ایرلندی بدون dvd میباشد ولی چون dvd به همراه ندارن با نرخ کمتری وارد بازار شده

و آنهایی که dvd آنها فروشنده دودر کرده:happy: من بارها روش تست پولوم جعبه و موارد دیگر توضیح دادم .....

برای اطلاعات بیشتر به این لینک بروید

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1470153&posted=1#post1470153

از حسن توجه شما ممنون:happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان میخواستم بدنم من تا 2 ملیون چه laptop میتونم بخرم که ترجیحا tablet باشه و screen size هم 15 و یا بالاتر باشه و گرافیکشم خوب باشه مرسی

سلام دوست من

شما اول به من بگید هدف شما از خرید tablet چی هست ؟

از حسن توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا ما یک سوال تو تاپیک مربوط به خودش پرسیدیم کسی جواب نداد ...شاید کسی به اونجا سر نمیزنه....به هر حال اینجا مطرح میکنم :

سلام سیستم شما چه نوعی میباشد؟

از توجه شما ممنون

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

من سابقه اوراق كردن يه دل اينسپايرون و يه توشيبا ستلايت رو دارم. و واسه كارامم حتما به لپ تاپ احتياج دارم. يه لپ تاپ مقاوم مي خوام در برابر ضربه و باد و بارون كه تو شبانه روز هم مدت زيادي كار بكنه و روشن باشه.
وسعمم به پاناسونيك نمي رسه!!! از بين dell latitude d630 يا يه مدل از lenovo thinkpad مثلا t61 كدوم به كارم بيشتر مياد؟
مشخصاتش هم متوسط به بالا باشه، زير 3 كيلو، گرافيك ترجيحا share نباشه، مانيتور 14.1- 15.4 ، كار گرافيكي خاصي باهاش ندارم فقط مي خوام زير دستم زنده بمونه در حد استفاده معمولي: بازي، فيلم و نرم افزارهاي نه چندان تخصصي!
ممنون مي شم راهنماييم كنيد

دوسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لپتاپهای سونی را به طور عمده دو شرکت وارد می کنند و گارانتی می کنند:
1- ایران رهجو که نماینده رسمی شرکت سونی در ایران است و محصولات خاورمیانه ای سونی را وارد کرده و گارانتی می کند.
2- شرکت امرتات که محصولات خاورمیانه ای و سفارش آمریکا لپتاپهای سونی را وارد کرده و گارانتی می کند.
3- سونی لپتاپ سبک وزن در محدوده بودجه 1 میلیون تومان ندارد.
ASUS هم لپتاپهای خوبی دارد و آنهم قیمتش بالا است.
تنها لپتاپی را که می توانم در محدوده بودجه شما از سری سونی پیشنهاد کنم NR120Q/S با قیمت 10.700.000 ریال با یکسال گارانتی ایران (امرتات) است.

سلام

ازآقای فاضلی به خاطر وقتی که اختصاص دادند بسیارتشکر می کنم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پیشنهاد شما تا قیمت حداکثر 1.200.000 چیه؟؟

DELL VOSTRO , DELL INSPIRON , TOSHIBA A8-S8514 , AMILO FUJITSU و پیشنهادات دیگه ..................

reza_masoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم ببینم قیمت HP Pavilion DV6680 چقدر هست
مدل بالاتر این مدل هم اومده یا نه توی سری 6600

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان

من سابقه اوراق كردن يه دل اينسپايرون و يه توشيبا ستلايت رو دارم. و واسه كارامم حتما به لپ تاپ احتياج دارم. يه لپ تاپ مقاوم مي خوام در برابر ضربه و باد و بارون كه تو شبانه روز هم مدت زيادي كار بكنه و روشن باشه.
وسعمم به پاناسونيك نمي رسه!!! از بين dell latitude d630 يا يه مدل از lenovo thinkpad مثلا t61 كدوم به كارم بيشتر مياد؟
مشخصاتش هم متوسط به بالا باشه، زير 3 كيلو، گرافيك ترجيحا share نباشه، مانيتور 14.1- 15.4 ، كار گرافيكي خاصي باهاش ندارم فقط مي خوام زير دستم زنده بمونه در حد استفاده معمولي: بازي، فيلم و نرم افزارهاي نه چندان تخصصي!
ممنون مي شم راهنماييم كنيد

اگه بودجه رو یکم بیشتر کنین میتونین VAIO SZ بگیرید که جنس بدنش از نوعی کربن هست که در جت ها استفاده میشه و نه تنها مقاوم هست در برابر ضربه بلکه بسیار سبک هم هست.
یه سیستم HDD Protection هم داره که از hard drive در مقابل ضربه و تکان های شدید جلو گیری میکنه.
فقط مانیتور 13.3 هست
ولی یه عمر واست کار میکنه

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ميخواستم يک note book دل بگيرم .برام مهم که قدرت گرفيکش بالا باشه چون کارم عکس هست .چه مدلی رو پيشنهاد ميکنيد ؟چند مدل رو بگيد لطفاً

بالا