• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من میخوام یه لپ تاپ بگیرم باهاش 3dmax کار کنم رندر بگیرم و بعضی وقتا بازی کنم . تا 1.700
این مدلا رو مد نظر دارم dell XPS L501-a , sony f127fx , بیشتر نظرم رو dell هستش ولی زیاد تعریف ازش نشنیدم قبلا و
شنیدم خیلی خرابی داشته ولی این مدلشو نمیدونم برا همین میترسم بگیرم .
تو یه کامنت تو سایت خارجی که یادم نیست خوندم یه بنده خدایی با نیم ساعت بازی BFBC2 دمای cpu رسیده به 80 ,
دمای GPU به 83 . این برای رندر خوب نیست!!!! آیا واقا همینطوره؟ کیفیت dell چطوره؟

میشه با این بودجه منو یه راهنمایی کنید؟ من 6گیگ رم و i7 740 به بالا نیاز دارم .
درضمن HP envy 1104tx رو هم دیدم ولی چون درایوش اکسترناله خوشم نیومد .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
بچه ها من میخوام یه لپ تاپ بگیرم باهاش 3dmax کار کنم رندر بگیرم و بعضی وقتا بازی کنم . تا 1.700
این مدلا رو مد نظر دارم dell XPS L501-a , sony f127fx , بیشتر نظرم رو dell هستش ولی زیاد تعریف ازش نشنیدم قبلا و
شنیدم خیلی خرابی داشته ولی این مدلشو نمیدونم برا همین میترسم بگیرم .
تو یه کامنت تو سایت خارجی که یادم نیست خوندم یه بنده خدایی با نیم ساعت بازی BFBC2 دمای cpu رسیده به 80 ,
دمای GPU به 83 . این برای رندر خوب نیست!!!! آیا واقا همینطوره؟ کیفیت dell چطوره؟

میشه با این بودجه منو یه راهنمایی کنید؟ من 6گیگ رم و i7 740 به بالا نیاز دارم .
درضمن HP envy 1104tx رو هم دیدم ولی چون درایوش اکسترناله خوشم نیومد .

سلام جانم ببخشید فراموش کردم جواب شمارو بدم
در مورد dell باید بگم درست شنیدید برخی مدل هاش واقعا افتضاح شده,اما این L501 کارش درسته و تا الان هیچ مشکلی نداشته,اما در مرود F127 باید بگم بازم L501 بهتره و اینکه اون HP ENVY هم خیلی عالیه,و در کل شما نگران دمای سیستم نباشید دستگاه های الانی سیستم خنک کنندگیشون خوبه,مخصوصا ایسوس ها,درضمن HP ENVY 2تا فن برای خنک کردن داره,و به قول خودتون درایو نداره,که همین یک امر مثبت از نظر داغ نکردن به حساب میاد!پس اصلا جای نگرانی نیست
برای کارهای سنگین به ترتیب زیر خوبه:
ASUS N61JQ
DELL L501
HP ENVY
LENOVO Y560
فکر میکنمN61JQ یک اسلات رم خالی داشته باشه,که شما 2 گیگدیگه بهش اضافه کنی,البته مطمئن نیستما!

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام جوکر جان ؟

یه سوال داشتم و اونم اینه که میشود فیلم های 3d را با عینک مخصوص به وسیله لپ تاپ ایسوس n61 دید ؟

بله میشه,اما هیچ وقت مثل یک LED TV 3D و یک پخش کننده که 3D رو ساپورت کنه,با عینک مخصوص خود تلویزیون نمیشه,اما در کل خیلی خوب پخش میکنه,کلا اکثر دستگاه های نسبتا قوی میتونن 3D پخش کنن

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جانم ببخشید فراموش کردم جواب شمارو بدم
در مورد dell باید بگم درست شنیدید برخی مدل هاش واقعا افتضاح شده,اما این L501 کارش درسته و تا الان هیچ مشکلی نداشته,اما در مرود F127 باید بگم بازم L501 بهتره و اینکه اون HP ENVY هم خیلی عالیه,و در کل شما نگران دمای سیستم نباشید دستگاه های الانی سیستم خنک کنندگیشون خوبه,مخصوصا ایسوس ها,درضمن HP ENVY 2تا فن برای خنک کردن داره,و به قول خودتون درایو نداره,که همین یک امر مثبت از نظر داغ نکردن به حساب میاد!پس اصلا جای نگرانی نیست
برای کارهای سنگین به ترتیب زیر خوبه:
ASUS N61JQ
DELL L501
HP ENVY
LENOVO Y560
فکر میکنمN61JQ یک اسلات رم خالی داشته باشه,که شما 2 گیگدیگه بهش اضافه کنی,البته مطمئن نیستما!

دوست عزیز تو سایت zigorat.com یه کانفیک از XPS گذاشته که خیلی عالیه با قیمت 1.650
xps L501 1.73~2.93 6 6GB 640++ 15.6 WXGA 2.7 - nVidia GeForce 435M 2 GB 7 HP CPU (i7-740QM) / Blue-Ray / JBL Speaker / WB / 9cell 1.650.000

این کانفیگ بلوری و usb3 هم داره که من تو بازار پیدا نکردم این کانفیگو , احتمالا فقط همین سایت داره .:blink:
میخوام بدونم ممکنه این کانفیگ دست کاری شده به دست خوده سایت زیگورات باشه؟
من از کجا میتونم این کانفیگو بخرم تو تهران؟
گاراتیش چی باید باشه؟

بعدCPU تا چه دمایی میتونه تو لپتاپ بالا بره ?

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز تو سایت zigorat.com یه کانفیک از XPS گذاشته که خیلی عالیه با قیمت 1.650

این کانفیگ بلوری و usb3 هم داره که من تو بازار پیدا نکردم این کانفیگو , احتمالا فقط همین سایت داره .:blink:
میخوام بدونم ممکنه این کانفیگ دست کاری شده به دست خوده سایت زیگورات باشه؟
من از کجا میتونم این کانفیگو بخرم تو تهران؟
گاراتیش چی باید باشه؟

بعدCPU تا چه دمایی میتونه تو لپتاپ بالا بره ?

نه عزیز چون usb3 رو که نمیتونن کاری کنن,اما درایو رو میشه عوض کرد,اما فکر نمیکنم این کارو کرده باشن,چون خود این مدل,مدل بلوری دارشم هست,حالا فرضم بکنیم عوض کردن,چه بهتر شما نگران نباش,البته اگر عوض نکرده باشن شما مثل عکس زیر میبینی که ارم بلوری روی در درایو هک شده,اگر ارمش نبود و بلوری داشت پس حتما عوض شده
از کجاشم نمیدونم اما بازار ایران و پایتخت هم سر بزنی بد نیست
گارانتیشم همین زیگورات:D
اما به نظرم شما برو از همین زیگوزات بگیر,کارشون درسته

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
این هم برای دوستانی که میخوان DELL L501 بخرن
کانفیگ:Intel Core i7 840QM 1.86 GHz ,4096 MB,
DDR3,NVIDIA GeForce GT 435M - 2048 MB
HDD:Samsung HM500JJ, 500GB 7200rpm,
درضمن دوستان سیستم تهویه متوسطی داره و دمای کلیش:Maximum: 50.8 °C,Average: 38.2 °C
885d6c2772.jpg

27714d132f.jpg

71e834cdd6.jpg

3a912144dd.jpg

b56323bdce.jpg

2aab6f9c66.jpg

dc78a3ba01.jpg

5cffdbda0c.jpg

6894bcef62.jpg

ad10875de6.jpg

26e4b5499a.jpg

موفق باشید

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه بنده خدایی به من HP Envy15 1104TX رو با قیمت 1680 بدون گارانتی . و با گارانتیشو
به اضافه 3تا4 درصد گرونتر که فک کنم از این گارانتی هایی متفرقه هست که خودشون
میدن(البته گفت یه ماه تعویض و 11 ماه تعمیر) بهم پیشنهاد داد .
به نظرتون HP بگیرم یا DELL L501 رو با کانفیگ blueray و usb3 و 640 7200 hdd و gt435 و i7 740 با قیمت 1.650 از
زیگورات و گارانتی زیگورات؟؟

farshadOrdoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مي خواستم يه لپ تاب يا تبلت بگيرم - بيشتر براي برنامه نويسي و كمي هم بازي مي خوام بين 400 تا 600 هم بيشتر نمي تونم بدم ( نكته اينجاس كه دانشجو هستم و خيلي بايد همراهم باشه و كوچيك باشه )

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقا یه بنده خدایی به من HP Envy15 1104TX رو با قیمت 1680 بدون گارانتی . و با گارانتیشو
به اضافه 3تا4 درصد گرونتر که فک کنم از این گارانتی هایی متفرقه هست که خودشون
میدن(البته گفت یه ماه تعویض و 11 ماه تعمیر) بهم پیشنهاد داد .
به نظرتون HP بگیرم یا DELL L501 رو با کانفیگ blueray و usb3 و 640 7200 hdd و gt435 و i7 740 با قیمت 1.650 از
زیگورات و گارانتی زیگورات؟؟

ببین عزیز اگر درایو برای شما مهمه,که شما حتما دل رو باید بگیری اما اگر نه,دیگه باید به بودجتون نگاه کنید,اما این L501 هم دستگاه عالی و کاملیه,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام مي خواستم يه لپ تاب يا تبلت بگيرم - بيشتر براي برنامه نويسي و كمي هم بازي مي خوام بين 400 تا 600 هم بيشتر نمي تونم بدم ( نكته اينجاس كه دانشجو هستم و خيلي بايد همراهم باشه و كوچيك باشه )

شما اگر بخوای برنامه نویسی کنی که به تبلت نمیشه,پس حتما باید لپ تاپ بگیرید,و بنده اینارو پیشنهاد میکنم,:
acer 4742
toshiba c660
hp G62
اینا همشون عالی وسبکن

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین عزیز اگر درایو برای شما مهمه,که شما حتما دل رو باید بگیری اما اگر نه,دیگه باید به بودجتون نگاه کنید,اما این L501 هم دستگاه عالی و کاملیه,

نه درایو زیاد مهم نیست چون hp درایو اکسترنال داره و میشه بعدا یه bluray براش گیر آورد .

مسئله گارنتی هستش . و قیمتی که اون بنده خدا بهم پیشنهاد کرده 1.680 میدونید که 1.850 قیمته این مدل hp هست .
آخه شنیدم HP رو اگه گارانتی غیر از vista بگیری ممکنه ریمارک باشه (نمیدونم درست گفتم بیا نه) از اینایی که تو اروپا مشکل دارن و مرجوع میشن و ایرانیا میرن میخرن و درستش میکنن به جای نو میفروشن تو ایران . ولی dell گارانتی زیگوراته و مطمئنه .
البته اون بنده خدا به من گفته 1 ماه تعویض 11 ماه تعمیر hp . گفت گارانتی برگه ای بهت میدم .

حالا من میترسم بگیرم چون تا حالا لپتاپ نگرفتم و آشنایی با بازار و خرابی و گارانتی ندارم .

به نظر شما که تجربه دارید میشه اعتماد کرد و hp رو گرفت یا برم سراغ dell که مطمئن هست(زیگورات)؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من acer 5741 دارم همه چیزش خوبه
منتها نور lcd ش چشامو اذیت میکنه پیشنهادتون چی هست
ممنون

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
ساعتای آخر دیروز تصمیمم عوض شد یه سونی سری F گرفتم
F136 یک و شیشصدوسی
خواستم اینجا از شما و مخصوصا عمو جوکر هم تشکر کنم که اینجا همه رو راهنمایی میکنه
06144IMM64kvewb5yo9nwpik.gif
دمت گرم عمو
09954IMMxxov5h5dfsddx5mz.gif

راستی یه سامسونگ مینی هم گرفتم 470

پ.ن: کاش مال خودم بودن :( :دی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
نه درایو زیاد مهم نیست چون hp درایو اکسترنال داره و میشه بعدا یه bluray براش گیر آورد .

مسئله گارنتی هستش . و قیمتی که اون بنده خدا بهم پیشنهاد کرده 1.680 میدونید که 1.850 قیمته این مدل hp هست .
آخه شنیدم HP رو اگه گارانتی غیر از vista بگیری ممکنه ریمارک باشه (نمیدونم درست گفتم بیا نه) از اینایی که تو اروپا مشکل دارن و مرجوع میشن و ایرانیا میرن میخرن و درستش میکنن به جای نو میفروشن تو ایران . ولی dell گارانتی زیگوراته و مطمئنه .
البته اون بنده خدا به من گفته 1 ماه تعویض 11 ماه تعمیر hp . گفت گارانتی برگه ای بهت میدم .

حالا من میترسم بگیرم چون تا حالا لپتاپ نگرفتم و آشنایی با بازار و خرابی و گارانتی ندارم .

به نظر شما که تجربه دارید میشه اعتماد کرد و hp رو گرفت یا برم سراغ dell که مطمئن هست(زیگورات)؟

جفتشون هیچ مشکلی ندارن,فقط شما همونجا روشنش کن و تستش کن,همین,این گارانتی ها هم همه بیخودیه,خدا نکه سیستم به مشکل بخوره,مگه کسی جواب گو میشه؟,فقط hp رو یکی از دوستان گرفته و میگفت مشکل فریز کردن داره و باید بایوس رو ابدیت کرد,و همین کارم کرد و مشکلش حل شده,شما ببین دل پیش کدوم مدل گیرکرده,البته میگم envy گرون تره و درایو هم نداره,اینو هم مد نظر بگیرید,

night lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جفتشون هیچ مشکلی ندارن,فقط شما همونجا روشنش کن و تستش کن,همین,این گارانتی ها هم همه بیخودیه,خدا نکه سیستم به مشکل بخوره,مگه کسی جواب گو میشه؟,فقط hp رو یکی از دوستان گرفته و میگفت مشکل فریز کردن داره و باید بایوس رو ابدیت کرد,و همین کارم کرد و مشکلش حل شده,شما ببین دل پیش کدوم مدل گیرکرده,البته میگم envy گرون تره و درایو هم نداره,اینو هم مد نظر بگیرید,

راستش دلم پیش dell گیره نمیدونم چرا!
میخواستم HP رو بگیرم ولی خیلی جاها خوندم مشکل داغ کردن داره تو full load که ممکنه به لپتاپ تو دراز مدت آسیب برسونه.
منم بیخیال شدم.
میرم همون dell رو میگیرم . مرسی از راهنماییات عزیز .

farshadOrdoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين چند مدليو كه معرفي كرديد زياد نپسنديدم !
يه كم ظاهرشون جذاب نبود !
اگه سفيد سفيد (برفي) باشه بهتره!

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
راستش دلم پیش dell گیره نمیدونم چرا!
میخواستم HP رو بگیرم ولی خیلی جاها خوندم مشکل داغ کردن داره تو full load که ممکنه به لپتاپ تو دراز مدت آسیب برسونه.
منم بیخیال شدم.
میرم همون dell رو میگیرم . مرسی از راهنماییات عزیز .

گرفتید مارو هم خبر کنید,
فعلا

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
اين چند مدليو كه معرفي كرديد زياد نپسنديدم !
يه كم ظاهرشون جذاب نبود !
اگه سفيد سفيد (برفي) باشه بهتره!

خوب شما تا 500-600 نمیتونی دستگاهی لپ تاپی پیدا کنی که هم جذاب باشه:D
هم کارایی خوبی داشته باشه,اما میتونید نت بوک یا تو سری Eee pc asus یا aspire one acer هم نگاه بندازید,توی اینا همه رنگی هست اما مشکلشون نداشتن درایو هست
راستی از 4742 و G62 خوشتون نیومد؟

Last edited:
بالا