1240
Registered User
1.430 T اما این جا تهران نیست یکم قیمت ها بالاترهدوست عزیز دستت درد نکنه .. خیلی خوبه.... راستی شما از قیمتش خبر داریند و این که گارانتی سازگار ارقامه یا نه ؟؟؟؟ اصلن تو ایران گیر می آد؟؟؟؟
![]()
1.430 T اما این جا تهران نیست یکم قیمت ها بالاترهدوست عزیز دستت درد نکنه .. خیلی خوبه.... راستی شما از قیمتش خبر داریند و این که گارانتی سازگار ارقامه یا نه ؟؟؟؟ اصلن تو ایران گیر می آد؟؟؟؟
![]()
ببخشید دوست من پست شمارو ندیدم
ببینید این msi که میگید بسیار دستگاه عالییه,اما در صورتی که شما زیر بار هزینش بری
ولی بغیه دستگاه های msi رو اگر خواستید باید مدل رو بگید تا بنده بگم کدومشون خوبن,چون همشون تعریفی ندارن
سلام ممنونم.ولی N61JQ منظورم بود.N61 هست اینجا.
تهرانم اشنا هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...
من خودم از ظاهر N43JQ بیشتر خوشم امد.
سلام.
ممنون دوست عزیز
به نظر شما گرافیک MSI GX740 اینقدر قوی هست که بشه از ضعف سی پی یوی CORE I5 اون در برابر CORE I7 چشم پوشی کرد؟
راستش توی MSI دومدل GX740 و GX660 رو خوشم اومده. مخصوصا GX660. البته این مدل خیلی قیمتش بالااست ولی از همه نظر عالیه. به نظر شما این مدل اینقدر ارزش داره که بخوام اینقدر پول براش بدم؟ نظرتون خیلی برام مهمه,چون معمولا همه تعریف برندهای معروف رو میکنند و از MSI تعریف خوبی نمیکنند و همه تعریف LENOVO و غیره رو میکنند و شما جزء معدود کسانی هستید که از بیشتر چیزها اطلاع دارید
در ضمن میشه تفاوت های اصلی و مهم بین ASUS N61JQ و LENOVO Y560 رو بگید و بگید در کل کدومش رو برتر میدونید؟ میشه توی تهران جایی رو که بشه ASUS N61JQ رو با گارانتی معتبر برای شهرستان سفارش داد معرفی کنید
البته ببخشید که اینقدر سؤال پرسیدم و زحمت دادم![]()
ببخشید دوست من پست شمارو ندیدم
ببینید این msi که میگید بسیار دستگاه عالییه,اما در صورتی که شما زیر بار هزینش بری
ولی بغیه دستگاه های msi رو اگر خواستید باید مدل رو بگید تا بنده بگم کدومشون خوبن,چون همشون تعریفی ندارن
بله,اینقدر قوی هست که بشه از i7 چشم پوشی کرد,در کل بازیها بیشتر به گرافیک نیاز دارن تا cpu ,و شما میتونید جدیدترین بازیرو روی یه core 2 خیلی راحت اجرا کنید,دیگه i5 که جای خود دارد,راستی i7 خیلی گرمای بیشتری نسبت به i5 توی بازی ایجاد میکنه,پس شما اصلا گران cpu نباش
درمورد کیفیت هم باید بگم,همشون خوبن اما نه همه مدل هاشون,ولی برای بازی پیشنهاد من همین سریهای GAMING از ASUS و MSI هست,و اگر بودجتون مشکلی ایجاد نمیکنه به نظر بنده شما به جای GX660 یه نگاه هم به ASUS G53 هم بنداز ببین چی میشه,
تفاوت های اصلی N61 و Y560 هم در نداشتن USB3 در Y560 و صفحه کوچکتر نسبت به N61 و در نهایت سیستم تهویه خیلی بهتر N61 ,ولی از صدای عالی Y560 هم نمیشه چشم پوشی کرد,و دیگر چیز خاصی ندارن,و جفتشون در نوع خودشون حرف ندارن,برای سفارش هم خود بنده انجام میدم,اگر خواستید پیام خصوصی در خدمتم:happy:
سلام.
ممنون از توضیحاتتون.
قیمت asus g53 چقدره؟
توی سایت ها چند نمونه g53 هست. کدومشون تو بازار موجوده؟
دوستان hp-g62 بهتره یا dell-vostro3500 ؟
تو مایه های 800 تومن بهترین انتخاب چیه؟
سلام. من مي خوام يه لپتاپ حداكثر 13" بخرم. دو تا سوال دارم:
1- 13" بخرم كه DVD Drive داشته باشه يا كوچيكتر بخرم؟ من PC دارم و اين لپتاپ رو بيشتر براي وبگردي ، و يا Ebook o خوندن و مسافرت مي خوام. ولي كانفيگ به روز مد نظرم هست. يعني ترجيح ميدم ram بالا داشته باشه و cpu قوي.
2- نظرتون در مورد توشيبا چيه؟ مدلهاي 13" توشيبا از سري satelite يا portege?
ممنون
اگر برای مسافرت میخواید,شما یه نگاه به تبلت ها بنداز,انداختی؟اگر تبلت مدنظرتون نیست,
اره این 2 سری از توشیبا فوق العاده هست
ممنون از راهنماييتون. راستش خيلي تبلت ها رو نمي شناسم. ميشه مدل بهم معرفي كنيد؟
و اينكه به نظرتون 13" بخرم يا كوچيكتر؟
ممنون از راهنماييتون. راستش خيلي تبلت ها رو نمي شناسم. ميشه مدل بهم معرفي كنيد؟
و اينكه به نظرتون 13" بخرم يا كوچيكتر؟
سلام بچه ها...
من بین 3150 و 3172 موندم...3150 فقط رم و هاردش بیشتره ولی 3172 سی پی یو 7i داره و از 3150 قویتره...من بازیای گرافیک بالا مثل call of هم زیاد میکنم...بگین کدوم یکی بدردم میخوره؟؟؟
راستی یک چیز تو مشخصات سی پی یوهاشون دیدم که نمیدونم مهمن یا نه؟! یکی اینکه سرعت پردازش 3172 زده 1.6 to 2.8 و مدل 3150 زده 2.5 to 2.8 اینا چه فرقی دارن؟؟
لطفا جواب بدید.مرسی
شما اگر بودجه برات مهم نیست و کارای سنگین زیادی میکنی همون 3172 رو بردار,اما اگر کاراتون اخرش بازی هست,3150 هم مناسبه و فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه,اما شاید بعدا لازم شه رمشو ارتقا بدید,اون سرعت پردازش هم بله مهمه,منظور از اونا اینه که مثلا 3172 سی پی یو i7 با سرعت 1.6 داره که با تکنولوژی turbo boost intel سرعتش به 2.8 هم میرسه,
ممنون که جواب دادی دوست عزیز ولی چند تا سوال هنوز تو ذهنمه یکی اینکه گفتی سی پی یو i7 میتونه 1.6 رو به 2.8 برسونه سی پی یو i5 3150 هم میتونه 2.5 رو به 2.8 برسونه...الان این سوال پیش اومد که خوب کدوم بهتره؟؟مثلا مثل کارت گرافیک نیست که میگن یکی 512mb هست ولی تا 2 up میشه و یکی 1gb هست که اونم تا 2 up میشه ولی خوب اونی که اصلش 1gb هست بهتره.امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی.
یک سوال دیگه اینکه توی مشخصات سی پی یو 3172 آخرش نوشته 720QM و توی 3150 نوشته 460M اینا چی هستن و چه فرقی دارن و کدوم بهتره؟(i7 720QM....i5 460M)
اونجام که گفتی شاید لازم شه رمشو ارتقا بدم منظورت 3150 بود؟؟چون اون که رمش از 3172 بیشتره!!رم 3172 4 و 3150 6 هست.واسه چی گفتی لازم میشه ارتقا بدم؟
راستی اینم که گفتی اگه بودجه برام مهم نیست 3172 بگیرم فک نمیکنم در مورد این 2تا مدل بودجه زیاد فرقی داشته باشه چون اختلاف قیمتشون فقط 60 70 تومنه حداکثر!
مرسی.
سلام. من هنوز دارم ميگردم! راستش سري هاي توشيبا رو تو بازار نديدم. و ظاهراً گارانتي خاصي هم ندارند. ولي يه مدل lenovo ديدم كه بدم نيومده: z360. اينم كانفيگ و قيمتشه:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1187
با گارانتي سازگار ارقام هم هست. نظر دوستان چيه؟ كسي اين مدل رو ميشناسه؟ گارانتيش چطوره؟