• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

teknosys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من ,بله دستگاه بسیار خوبیه اما 1 میلیون یخورده زیاده شما 50 هزار تومن دیگه بزاری رو پولت میتونی y560 رو بخری که گرافیکش 1GB ATI 5730 هست,ولی در کل هم خودش خوبه هم دیگه همه سازگار رو میشناسن,خیلی خوبه
در مورد توشیبا هم بله خیلی کمه,نمیدونم چرا هیچ کس نمیاد یه نمایندگی توشیبا بزنه و خیال همه رو راحت کنه

سلام

نمیدونم چرا دوستان شرکت هایی مثل سازگار ، زیگورات ، ایران رهجو و امثالهم رو نمایندگی خطاب میکنن!!!!

ما در بازار جهانی لپ تاپ تحریم هستیم و به جز لپ تاپ های LG و Samsung هیچگونه نمایندگی رسمی محصولات شرکت های تولید کننده لپ تاپ در ایران وجود نداره . یه مثال واضح براتون بزنم :
مثلا ایران رهجو: اگه شما به سایت رسمی ایران رهجو مراجعه کنید که زیر شاخه سایت رسمی و به اصطلاح Global شرکت سونی مادر هستش میبینید که هیچ حرفی از لپ تاپ و فروش اون در این سایت زده نشده!!! در صفحه اول سایت وقتی بنر آبی بزرگ میاد که با کلیک روی اون شما وارد سایت میشید زیرش نوشته نمایندگی لوازم جانبی کامپیوتر سونی در ایران !!! این تمام چیزیه که در زمینه کامپیوتر خودش رو نمایندگی رسمی میدونه. !! البته ایران رهجو جزو نمایندگی های سونی در خاورمیانه محسوب میشه ولی برای محصولاتی مثل دوربین عکاسی و فیلمبرداری و لوازم جانبی کامپیوتر و چند محصول دیگه . باز هم تاکید میکنم که شما دچار سردرگمی به دلیل بازی با کلمات شرکت هایی که خودشون رو نمایندگی رسمی میدونن نشین .

البته این کلیت شرکت محترم ایران رهجو رو زیر سوال نمیبره ، تا اونجایی که من با خریداران ایران رهجو برخورد داشتم اکثرا راضی بودند از خدمات و اکثرا هم شاکی بودند از قیمت ها.

ببخشید که زیاد شد!!! موفق باشین!!!

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام

نمیدونم چرا دوستان شرکت هایی مثل سازگار ، زیگورات ، ایران رهجو و امثالهم رو نمایندگی خطاب میکنن!!!!

ما در بازار جهانی لپ تاپ تحریم هستیم و به جز لپ تاپ های LG و Samsung هیچگونه نمایندگی رسمی محصولات شرکت های تولید کننده لپ تاپ در ایران وجود نداره . یه مثال واضح براتون بزنم :
مثلا ایران رهجو: اگه شما به سایت رسمی ایران رهجو مراجعه کنید که زیر شاخه سایت رسمی و به اصطلاح Global شرکت سونی مادر هستش میبینید که هیچ حرفی از لپ تاپ و فروش اون در این سایت زده نشده!!! در صفحه اول سایت وقتی بنر آبی بزرگ میاد که با کلیک روی اون شما وارد سایت میشید زیرش نوشته نمایندگی لوازم جانبی کامپیوتر سونی در ایران !!! این تمام چیزیه که در زمینه کامپیوتر خودش رو نمایندگی رسمی میدونه. !! البته ایران رهجو جزو نمایندگی های سونی در خاورمیانه محسوب میشه ولی برای محصولاتی مثل دوربین عکاسی و فیلمبرداری و لوازم جانبی کامپیوتر و چند محصول دیگه . باز هم تاکید میکنم که شما دچار سردرگمی به دلیل بازی با کلمات شرکت هایی که خودشون رو نمایندگی رسمی میدونن نشین .

البته این کلیت شرکت محترم ایران رهجو رو زیر سوال نمیبره ، تا اونجایی که من با خریداران ایران رهجو برخورد داشتم اکثرا راضی بودند از خدمات و اکثرا هم شاکی بودند از قیمت ها.

ببخشید که زیاد شد!!! موفق باشین!!!

منظورتون بنده هستم؟من کی اینارو نمایندگی خطاب کردم؟گفتم یکی نمیاد یه نمایندگی بزنه,وگرنه بله اصلا لپ تاپ تو ایران کلا بی حساب کتاب هست

Noble

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من ,بله دستگاه بسیار خوبیه اما 1 میلیون یخورده زیاده شما 50 هزار تومن دیگه بزاری رو پولت میتونی y560 رو بخری که گرافیکش 1GB ATI 5730 هست,ولی در کل هم خودش خوبه هم دیگه همه سازگار رو میشناسن,خیلی خوبه
در مورد توشیبا هم بله خیلی کمه,نمیدونم چرا هیچ کس نمیاد یه نمایندگی توشیبا بزنه و خیال همه رو راحت کنه

سلام. من حسابي گيج شدم! من يه نوت بوك 13" مي خوام چون سبك بودنش و قابل حمل بودنش برام خيلي مهمه. ولي فقط vostro3300 هست كه اصلاً از قيافش خوشم نيومده:( و توشيبا هم كه تو بازار نيست. اين مدل lenovo هم كه خوبه ولي وزنش معادل 14" هست! خلاصه نمي دونم چكار بكنم. البته يه مدل hp هم هست. ولي نمي دونم خوبه يا نه.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام. من حسابي گيج شدم! من يه نوت بوك 13" مي خوام چون سبك بودنش و قابل حمل بودنش برام خيلي مهمه. ولي فقط vostro3300 هست كه اصلاً از قيافش خوشم نيومده:( و توشيبا هم كه تو بازار نيست. اين مدل lenovo هم كه خوبه ولي وزنش معادل 14" هست! خلاصه نمي دونم چكار بكنم. البته يه مدل hp هم هست. ولي نمي دونم خوبه يا نه.
Dell Inspiron-4030 هست ،اگه از مدل 3300 خوشت نیومده فکر کنم از ظاهر 4030 خوشت بیاد. البته وزنش 2.2 کیلوگرمه،حالا خود دانی.مشخصاتش رو هم ببین.

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
Dell Inspiron-4030 هست ،اگه از مدل 3300 خوشت نیومده فکر کنم از ظاهر 4030 خوشت بیاد. البته وزنش 2.2 کیلوگرمه،حالا خود دانی.مشخصاتش رو هم ببین.

ممنون از راهنماییت رفیق اما این 4030 اونی که باید باشه نیست,اصلا سیستم جالب نیست,

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون از راهنماییت رفیق اما این 4030 اونی که باید باشه نیست,اصلا سیستم جالب نیست,
سلام از چه لحاظ میگی دوست عزیز؟خواهرم چند وقتی میشه داره ،البته استفاده اش در حد برنامه های آفیس و ... ایناس...... مشکلی هم باهاش نداره.

amamiamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هنوز تو انتخاب لپتاپ موندم
از طرفي dell xpsl501 با رم ٨ و گرافيك ٢ جي فورس
از طرفي سوني f136
از طرفي هم بعضي از مدل هاي توشيبا مثل سري p500 يا a665
يه چيزي مي خوام كه كيفيت الا داشته باشه از همه نظر و مانيتور خيلي با كيفيت
گيمر خفن نيستم ولي گيم هم بازي مي كنم و مي خوام تا ٤ ٥ سال لپتاپ باشه
كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟
يه سوال ديگه هم ارم مك بوك اير ها كه cpu ١.٨ دارن با كش ٦ با cpu هاي ديگه مثل i٧ كه اونم كش ٦ داره چه فرقي مي كنن
ممنون

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
من هنوز تو انتخاب لپتاپ موندم
از طرفي dell xpsl501 با رم ٨ و گرافيك ٢ جي فورس
از طرفي سوني f136
از طرفي هم بعضي از مدل هاي توشيبا مثل سري p500 يا a665
يه چيزي مي خوام كه كيفيت الا داشته باشه از همه نظر و مانيتور خيلي با كيفيت
گيمر خفن نيستم ولي گيم هم بازي مي كنم و مي خوام تا ٤ ٥ سال لپتاپ باشه
كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟
يه سوال ديگه هم ارم مك بوك اير ها كه cpu ١.٨ دارن با كش ٦ با cpu هاي ديگه مثل i٧ كه اونم كش ٦ داره چه فرقي مي كنن
ممنون

ببین رفیق اصلا این مدل هایی که شما گفتی در این سطح نیستن که شما تو 2 راهی بمونی,و من فقط 501 رو پیشنهاد میکنم,بعد اون توشیبا ها,در مورد مک هم باید بگم درسته و خوب الکی نیست که اسمش مک شده دیگه:D قیمتشم که میبینید سر به فلک میزاره؛اما نه در کل تفاوت خاصی ندارن,

amamiamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین رفیق اصلا این مدل هایی که شما گفتی در این سطح نیستن که شما تو 2 راهی بمونی,و من فقط 501 رو پیشنهاد میکنم,بعد اون توشیبا ها,در مورد مک هم باید بگم درسته و خوب الکی نیست که اسمش مک شده دیگه:D قیمتشم که میبینید سر به فلک میزاره؛اما نه در کل تفاوت خاصی ندارن,

مک هم می تونم بخرم ولی گرافیکاشون پایینه پشیمونم می کنه
همین کانفیگ xps که رم 8 داره رو بگیرم؟؟؟
مانیتورش شیشه ی براق ه؟؟؟
یا اینکه تلق کدره؟؟؟

hamid-gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!:)
سونی لپ تاپ صنعتی(منظورم داشتنه هارد آنتی شوک و کیبورد ضد آب و ...) داره؟ اگه داره لطفا مدلشو بگین.
راستی بهترین گارانتی سونی تو بازار چیه؟
اگه لپ تاپ مقاوم دیگه ای با خصوصیات صنعتی میشناسید (مثه think pad t series ) راهنمایی کنید لطفا
بودجه حدود 1800
کانفیگ مد نظر :
corei7
6-8 GB ram
9cell battry
کارت گرافیک خوب برای کارهای گرافیکی و بازی ( اگه اوتو سوییچ داشته باشه کارت گرافیکش که عالیه:lol:)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان!:)
سونی لپ تاپ صنعتی(منظورم داشتنه هارد آنتی شوک و کیبورد ضد آب و ...) داره؟ اگه داره لطفا مدلشو بگین.
راستی بهترین گارانتی سونی تو بازار چیه؟
اگه لپ تاپ مقاوم دیگه ای با خصوصیات صنعتی میشناسید (مثه think pad t series ) راهنمایی کنید لطفا
بودجه حدود 1800
کانفیگ مد نظر :
corei7
6-8 GB ram
9cell battry
کارت گرافیک خوب برای کارهای گرافیکی و بازی ( اگه اوتو سوییچ داشته باشه کارت گرافیکش که عالیه:lol:)

نه جانم سونی همچین چیزی نداره و تنها گزینه شما همون سری Think Pad lenovo هست که واقعا هم کیفیت عالیی دارن
درضمن بهترین گارانتی سونی ایران رهجو هست

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوستان
من نرم افزار میخونم و دنبال یک لپ تاپ خوب با حدود قیمت 11200000 هستم که سنگین هم نباشه، نظرتون در مورد dell مدل vostro 3300 core i7-640/4MB چیه؟از i5 خیلی بهتره؟
(رم 4 گیگ ، هارد 500 گیگ ،وی جی ای 512 ، 13.3 اینچ ، 1.8kg و قیمت 1165000 تومان)

مورد بهتری اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
من نرم افزار میخونم و دنبال یک لپ تاپ خوب با حدود قیمت 11200000 هستم که سنگین هم نباشه، نظرتون در مورد dell مدل vostro 3300 core i7-640/4MB چیه؟از i5 خیلی بهتره؟
(رم 4 گیگ ، هارد 500 گیگ ،وی جی ای 512 ، 13.3 اینچ ، 1.8kg و قیمت 1165000 تومان)

مورد بهتری اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید

رفیق اینی که شما انتخاب کردی مفت گرونه,شما یا سری cw sony یا Think Pad lenovo به غیر از اینا acer 5742 هم خوبه,اما سیستمهایی که از همه نظر مثل صدا هم کامل باشن یخورده سنگین هستن,این asus n43 هم خیلی خوبه

amamiamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من رفتم كه دل xps l501 رو بگيرم كه نظرم افتاد روي سوني f136
كيفيت صفحه هاشون رو مقايسه كردم ديدم سوني ه يه چيز ديگست و اينكه گرافيك دل بالاتر ه ولي صفحه ي سوني بزرگتر ه و فول اچ دي هست
حالا ديگه موندم كدوم رو بگيرم
اگه يك توضيحي بدين كدوم بهتره و كدومشون از اون يكي سر تره رو بگين ممنون ميشم
بجز اون گارانتي چطور؟ با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي؟
يك شركتي هم بود تا ١٨ ماه كل دستگاه رو عوض ميكنه هر موقع خراب بشه يه لپتاپ ديگه ميده ولي گارانتي شركت خودشون بود و معروفم نيست.كه هم دل رو داشت هم سوني . فقط xps ي كه ميداد بلوري نداشت .رو اين چه نظري دارين؟
 چه قدر گارانتيشون صحت داره؟

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
رفیق اینی که شما انتخاب کردی مفت گرونه,شما یا سری cw sony یا Think Pad lenovo به غیر از اینا acer 5742 هم خوبه,اما سیستمهایی که از همه نظر مثل صدا هم کامل باشن یخورده سنگین هستن,این asus n43 هم خیلی خوبه

ممنون که جواب دادین فقط میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین،از چه لحاظ انقدر بده؟به خاطر اسپیکر و باتریش یا دلیل دیگه ای هم داره؟؟آخه تعریف دل زیاد شنیدم!!
یه سونی هم هست(VAIO F13JFX/B) که البته سنگینه(2.9k g) و قیمتش هم 1400:eek:، ولی هم i7 و هم کش 6MB و وی جی ای هم 1GB هست،به نظرتون این چطوره؟؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون که جواب دادین فقط میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین،از چه لحاظ انقدر بده؟به خاطر اسپیکر و باتریش یا دلیل دیگه ای هم داره؟؟آخه تعریف دل زیاد شنیدم!!
یه سونی هم هست(VAIO F13JFX/B) که البته سنگینه(2.9k g) و قیمتش هم 1400:eek:، ولی هم i7 و هم کش 6MB و وی جی ای هم 1GB هست،به نظرتون این چطوره؟؟

راستش مشکل زیاد داره,درضمن این روزا همه از دل بد میشنون نه خوب
سری f سونی هم متوسط هست و فقط داره پول مارک میگیره,برند های مورد تائیید من فعلا فقط asus,Toshiba,apple,lenovo هستند

hamkelasi

Registered User
لایک‌ها
153
راستش مشکل زیاد داره,درضمن این روزا همه از دل بد میشنون نه خوب
سری f سونی هم متوسط هست و فقط داره پول مارک میگیره,برند های مورد تائیید من فعلا فقط asus,Toshiba,apple,lenovo هستند

OK،ممنون

mah-di

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

لطفا چند مدل نوت بوک خوب زیر 1 تومان معرفی کنید.

برای جایگزینی دسکتاپ (صفحه نمایش بزرگ و استحکام و پایداری بالا داشته باشد/ وزن و باتری چندان مهم نیست)

متشکرم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان

لطفا چند مدل نوت بوک خوب زیر 1 تومان معرفی کنید.

برای جایگزینی دسکتاپ (صفحه نمایش بزرگ و استحکام و پایداری بالا داشته باشد/ وزن و باتری چندان مهم نیست)

متشکرم

سلام عزیز,میگم قیمت چی؟مهمه؟در کل جایگزین دستکتاپ بنده سری AW SONY رو پیشنهاد میکنم,که خیلی عالیه,برای مثال مدل:
VGN-AW17GU
مشخصات:
CORE 2 2.5 GHZ 6M CACHE FSB 1066
RAM:4GB DDR2
HDD:640 GB 5400 RPM
VGA:NVIDA 9600 512 MB
DRIVE:BLU-RAY
LCD:18.4 INCH WIDE FULL HD TFT CLOUR DISPLAY
FINGER PRINT هم داره,صداش هم دالبیه و و تا جایی که میدونم کنترل و مودم و خروجی اپتیکال هم داره اما اگر این مدل رو نپسندیدید و یا سیستمش براتون ضعیق بود سیستم قویترش هم هست:VGN-AW37GY ,اما به نظر من که هیچ چی کم نداره, اما توی ASUS هم میتونم N61JQ رو معرفی کنم که بعد از این سونیه جایگزین خوبی برای دسکتاپ هست

Last edited:
بالا