سلام دوست من ,بله دستگاه بسیار خوبیه اما 1 میلیون یخورده زیاده شما 50 هزار تومن دیگه بزاری رو پولت میتونی y560 رو بخری که گرافیکش 1GB ATI 5730 هست,ولی در کل هم خودش خوبه هم دیگه همه سازگار رو میشناسن,خیلی خوبه
در مورد توشیبا هم بله خیلی کمه,نمیدونم چرا هیچ کس نمیاد یه نمایندگی توشیبا بزنه و خیال همه رو راحت کنه
سلام
نمیدونم چرا دوستان شرکت هایی مثل سازگار ، زیگورات ، ایران رهجو و امثالهم رو نمایندگی خطاب میکنن!!!!
ما در بازار جهانی لپ تاپ تحریم هستیم و به جز لپ تاپ های LG و Samsung هیچگونه نمایندگی رسمی محصولات شرکت های تولید کننده لپ تاپ در ایران وجود نداره . یه مثال واضح براتون بزنم :
مثلا ایران رهجو: اگه شما به سایت رسمی ایران رهجو مراجعه کنید که زیر شاخه سایت رسمی و به اصطلاح Global شرکت سونی مادر هستش میبینید که هیچ حرفی از لپ تاپ و فروش اون در این سایت زده نشده!!! در صفحه اول سایت وقتی بنر آبی بزرگ میاد که با کلیک روی اون شما وارد سایت میشید زیرش نوشته نمایندگی لوازم جانبی کامپیوتر سونی در ایران !!! این تمام چیزیه که در زمینه کامپیوتر خودش رو نمایندگی رسمی میدونه. !! البته ایران رهجو جزو نمایندگی های سونی در خاورمیانه محسوب میشه ولی برای محصولاتی مثل دوربین عکاسی و فیلمبرداری و لوازم جانبی کامپیوتر و چند محصول دیگه . باز هم تاکید میکنم که شما دچار سردرگمی به دلیل بازی با کلمات شرکت هایی که خودشون رو نمایندگی رسمی میدونن نشین .
البته این کلیت شرکت محترم ایران رهجو رو زیر سوال نمیبره ، تا اونجایی که من با خریداران ایران رهجو برخورد داشتم اکثرا راضی بودند از خدمات و اکثرا هم شاکی بودند از قیمت ها.
ببخشید که زیاد شد!!! موفق باشین!!!