• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز، کیفیت صفحه نمایش این laptop چطوره؟
متاسفانه دیدم خیلی از وارد کننده‌های asus، مدلی از این دستگاه را وارد کردن که usb 3 نداره.
آیا شما فروشگاهی را میشناسید که این دستگاه را با usb 3 وارد کرده باشه؟ ممکنه آدرس سایت آن فروشگاه را بگذارید؟

ممنون :)

کیفیت تصویر بسیار خوبه,اما نه جایی رو نمیشناسم,

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1
کیفیت تصویر بسیار خوبه,اما نه جایی رو نمیشناسم,

بی‌نهایت ممنون دوست عزیز :)
متاسفانه متوجه شدم که چیپست اینتل این مدل مشکلی داشته. مراجعه شود به:
http://www.asus.com/news.aspx?N_ID=Bdmf9rXuqU29SRsi

هر چند asus نسخه جدید این مدل و چند مدل دیگر را روانه بازار کرده، اما تصور میکنم نسخه جدید هنوز به بازار ایران نرسیده (الان 25 روز از انتشار این خبر می‌گذرد).

بنابراین دوستانی که مثل من شیفته این مدل شدن اندکی صبر کنند تا نسخه جدید از راه برسه.

این هم اطلاعیه این شرکت برای دوستانی که پیش از این اقدام به خرید کردن:​

کد:
We would like to use this opportunity to encourage any current users in possession of affected ASUS products to carry out return and replacement within two months of their purchase invoice date. This is to make sure the transition to revised hardware is as smooth and fast as possible.

موفق باشید :)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

بی‌نهایت ممنون دوست عزیز :)
متاسفانه متوجه شدم که چیپست اینتل این مدل مشکلی داشته. مراجعه شود به:

هر چند asus نسخه جدید این مدل و چند مدل دیگر را روانه بازار کرده، اما تصور میکنم نسخه جدید هنوز به بازار ایران نرسیده (الان 25 روز از انتشار این خبر می‌گذرد).

بنابراین دوستانی که مثل من شیفته این مدل شدن اندکی صبر کنند تا نسخه جدید از راه برسه.

این هم اطلاعیه این شرکت برای دوستانی که پیش از این اقدام به خرید کردن:​

کد:
We would like to use this opportunity to encourage any current users in possession of affected ASUS products to carry out return and replacement within two months of their purchase invoice date. This is to make sure the transition to revised hardware is as smooth and fast as possible.

موفق باشید :)
خیلی ممنون بابت خبر,من خودمم هنوز نخونده بودم,راستش جدیدا asus خرابکاریهای زیادی میکنه,یکیش مثل همین n61 خودم که بین گرافیک های intel و nvida به صورت اتوماتیک سوئیچ نمیکرد و مشکل داشت,اما خلاصه با یه درایور حل شد,اما نه به اون صورت:D

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
سلام دوستان
بنده قصد خرید لپتاپی با گرافیک بالا و کیفیت تصویر عالی جهت انجام بازی و تماشای فیلم دارم
ممنون میشم پیشنهاد بدین

هیجکدوم از دوستان از سریهای g73 ایسوز استفاده کرده؟

و یه سوال دیگه اینکه خرید از کشوری مثل آلمان چقدر می تونه کم هزینه تر از اینجا باشه؟
با تشکر

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
بنده قصد خرید لپتاپی با گرافیک بالا و کیفیت تصویر عالی جهت انجام بازی و تماشای فیلم دارم
ممنون میشم پیشنهاد بدین

هیجکدوم از دوستان از سریهای g73 ایسوز استفاده کرده؟

و یه سوال دیگه اینکه خرید از کشوری مثل آلمان چقدر می تونه کم هزینه تر از اینجا باشه؟
با تشکر

بله بنده با G73 کار کردم,هیولاییه,اگر بودحتون میرسه حتما بخریدش,فقط سری جدیدش که مشکل چیپ ست نداشته باشه,در مورد المان یا کشور های دیگه هم اطلاعاتی ندارم,اما شما میتونی قیمت بگیری ببینی چجوریه

raminpc20

Registered User
لایک‌ها
729
بله بنده با G73 کار کردم,هیولاییه,اگر بودحتون میرسه حتما بخریدش,فقط سری جدیدش که مشکل چیپ ست نداشته باشه,در مورد المان یا کشور های دیگه هم اطلاعاتی ندارم,اما شما میتونی قیمت بگیری ببینی چجوریه

ممنون دوست عزیز
یعنی سری های قبلیش مشکل چیپست داشتن؟
کدوم مدل رو شما پیشنهاد میدین...؟

تو همین رنج قیمت به نظرتون msi بهتره یا asus ؟

دوستان کسی می دونه شیراز کجا میتونم گیر بیارم؟

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون دوست عزیز

چند تا پست قبل تر دوستمون لینکشو داده,
تو این رنج asus بهتره,اما msi هم خوبه
شیراز هم جایی بلد نیستم

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

من قصد خرید یک لپ تاب تا قیمت حداکثر 800 هزار تومان را دارم.

چه مدلی رو برای خرید پیشنهاد میکنید ؟

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

سال نو مبارك

بهترين لپ تاپ بين 900 هزار تومن تا 1/100 ميليون واسه كار معمولي چيه تو بازار ؟

مرسي

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون دوست عزیز

شما یخورده صبر کنی به نفعته,اما جفتشون برند خوبین ولی MSI به ASUS نمیرسه تو بعضی موارد

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام

سال نو مبارك

بهترين لپ تاپ بين 900 هزار تومن تا 1/100 ميليون واسه كار معمولي چيه تو بازار ؟

مرسي

ببین دوست عزیز,بنده بارها تو این رنج لپ تاپ معرفی کردم,شما اگر 4و5 صفحه قبل رو میخوندید جواب سوالتونو میگرفتید

Ayoopweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!!:eek: اون جوری نباشه لطفا برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...:D
البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟خودتون چی پیشنهاد میدین؟

ممنون:)

پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام

من میخوام یه لپ تاپ حدود 1.5 تا 2 میلیون بخرم، برند ASUS رو کلی نگاه کردم، یکی دو مدل پیدا کردم ولی هر کدومشون یه کمبودی برای من داشتن...
من هم بازی میکنم هم با نرم افزاری های ادیت Audio و رکورد کردن ساز کار میکنم و هم با Photoshop و اینا... اینترنت خیلی استفاده میکنم، فیلم هم میشه در واقع گفت که خوررره فیلم دارم!! صفحه نمایش LED چشم رو اذیت نمیکنه توی استفاده طولانی مدت؟
بازی هم من فعلا فقط Bad Company 2 رو آنلاین میزنم بعدا که Battlefield 3 هم بیاد میخوام اونم بازی کنم پس در واقع یه سیستمی میخوام که بتونه از پس بازی ها راحت بر بیاد، نمیخوام یه چیز High end باشه چون من گیمر Hardcore نیستم (فقط لگ نزنه) و همینطور توی ادیت کردن Audio و عکس مشکلی برام پیش نیاره. 15 اینچ هم باشه.
اون مدل های G اسوس رو دیدم، خیـــــلی بزرگ و کلفت ان!!:eek: اون جوری نباشه لطفا برای حمل نقل مشکلی نداشته باشه...:D
البته مدل Asus G60JX خیلی خوب به نظر میاد با i7 یا i5 ، کارت گرافیکش چطوره؟ کلا خوبه؟ قیمت؟خودتون چی پیشنهاد میدین؟

ممنون:)

پ.ن. اگر asus باشه که چه بهتر، فکر کنم برند خوبیه درسته؟ (از DELL تجربه خوبی ندارم...)
cpu ترجیحا intel core i7 باشه گرافیک هم Nvidia ....

عزیز شما بهترین مدل asus رو رفتی دیدی,ببینید این کارهای شما حتما باید از همون سری G انتخاب کنید,چون بقیشون اونطور که باید نیاز های شمارو برطرف نمیکنن و به قول خودتون لگ میزنن,شما یه ASUS G53 بگیر,مشکل کلفتیشم برات عادی میشه,اما این کلفتی مشکل نیست,بلکه مزیته,به خاطر اینکه اولا 2 تا فن بزرگ برا تهویه بهتر توش کار شده,دوما فضای بیشتری برای قطعات داره,و در کل PERFORMANCE بسیار بالا و بازدهی بسیار بالایی داره,اما اگر در اخر راضی به خرید G53 نشدید,این ASUS G60 JX و سری GAMING MSI هم خوبن,

Ayoopweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز شما بهترین مدل asus رو رفتی دیدی,ببینید این کارهای شما حتما باید از همون سری G انتخاب کنید,چون بقیشون اونطور که باید نیاز های شمارو برطرف نمیکنن و به قول خودتون لگ میزنن,شما یه ASUS G53 بگیر,مشکل کلفتیشم برات عادی میشه,اما این کلفتی مشکل نیست,بلکه مزیته,به خاطر اینکه اولا 2 تا فن بزرگ برا تهویه بهتر توش کار شده,دوما فضای بیشتری برای قطعات داره,و در کل PERFORMANCE بسیار بالا و بازدهی بسیار بالایی داره,اما اگر در اخر راضی به خرید G53 نشدید,این ASUS G60 JX و سری GAMING MSI هم خوبن,

مرسی که جواب داین:)
من واقعا نمیتونم اون G53 رو بخرم چون مسافرت هم میرم حمل نقلش یکم سخت میشه و زیبایی لپ تاپ هم برای من مهمه.:happy:
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ASUS N53SN
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK
قیمتش چنده؟
الان این مدل حتی از اون سری G هم که به نظرم قوی تره...

ویرایش: ظاهرا این لپ تاپ های N53SN و یک سری دیگه که از چیپ ست با اسم کد Cougar Point استفاده میکنند که همین این لپ تاپ هم شاملش میشه (کلا هرچی i7 2xxx) توی چیپ ست یک مشکلی وجود داره که باعث میشه سیستم در طولانی مدت کند بشه و به هارد DVD ROM صدمه برسه!! البته ظاهرا اگر از پورت 0 و 1 استفاده کنه مشکل پیش نمیاد ولی مثلا پورت SATA 3g این مشکل رو داره...
الان این مشکل حل شده و لپ تاپ هایی که برچسب New Revision خورده روشون (Revision B3 باشه) این مشکل رو ندارن، ولی نمیدونم که توی ایران هست یا نه...
چه قدر من بد شانس ام...

Last edited:

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی که جواب داین:)
من واقعا نمیتونم اون G53 رو بخرم چون مسافرت هم میرم حمل نقلش یکم سخت میشه و زیبایی لپ تاپ هم برای من مهمه.:happy:
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
ASUS N53SN
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK
قیمتش چنده؟
الان این مدل حتی از اون سری G هم که به نظرم قوی تره...

ویرایش: ظاهرا این لپ تاپ های N53SN و یک سری دیگه که از چیپ ست با اسم کد Cougar Point استفاده میکنند که همین این لپ تاپ هم شاملش میشه (کلا هرچی i7 2xxx) توی چیپ ست یک مشکلی وجود داره که باعث میشه سیستم در طولانی مدت کند بشه و به هارد DVD ROM صدمه برسه!! البته ظاهرا اگر از پورت 0 و 1 استفاده کنه مشکل پیش نمیاد ولی مثلا پورت SATA 3g این مشکل رو داره...
الان این مشکل حل شده و لپ تاپ هایی که برچسب New Revision خورده روشون (Revision B3 باشه) این مشکل رو ندارن، ولی نمیدونم که توی ایران هست یا نه...
چه قدر من بد شانس ام...

دوست عزیز این Revision B3 چیه داستانش؟ من فقط New Revision را شنیده بودم.
مراجعه شود به لینک زیر:

Ayoopweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز این Revision B3 چیه داستانش؟ من فقط New Revision را شنیده بودم.
مراجعه شود به لینک زیر:

توی New Revision B3 این مشکل حل شده. من توی این لینک خوندم:
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1631375

آخرای صفحه این رو گفتن. الان New Revision توی ایران هست؟؟ یا همون لپ تاپ هایی که مشکل دارن فقط هستن؟

noface_king

Registered User
لایک‌ها
1
الان گارانتی سازگار مدل N53SV که برچسب New Revision داره را وارد کرده (هم تهران و هم اصفهان) :)

Ayoopweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان گارانتی سازگار مدل N53SV که برچسب New Revision داره را وارد کرده (هم تهران و هم اصفهان) :)

آررره الان توی یه فروم دیگه هم خوندم، اومدم اینجا بگم که شما نوشته بودی! خیلی خبر خوبیه!:D
مدل N53SN هنوز با New Revision نیومده؟

amirow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان(مخصوصا registered users)
ایا نظری در مورد لپتاپ
asus K72JR core i5 ram:4GB hard:500GB lcd:17 ATI 5470 1GB
با قیمت 1060000 تومان دارید؟ من بیشتر به عنوان یک دسکتاپ استفاده میکنم و بزرگی مونیتور برام مهمه.
آیا غیر از وزن و زمان باطری مشکل خاصی نداره؟
قبلا از راهنمایی شما ممنونم

بالا