سلام دوستان(مخصوصا registered users)
ایا نظری در مورد لپتاپ
asus K72JR core i5 ram:4GB hard:500GB lcd:17 ATI 5470 1GB
با قیمت 1060000 تومان دارید؟ من بیشتر به عنوان یک دسکتاپ استفاده میکنم و بزرگی مونیتور برام مهمه.
آیا غیر از وزن و زمان باطری مشکل خاصی نداره؟
قبلا از راهنمایی شما ممنونم
سلام من میخوام لپتاپم رو عوض کنم الان سونی fz240e دارم . الان میگن asus بهتره و تو این برند نظرم رو n53jl هست حالا میخوام اگه میشه کمی راهنمایی کنید که مدل خوبی هست یا نه این سری مشکل خاصی نداره ؟ قیمت هم 1.290.000 هست
مدل های خوبی پیدا کردید,و بهترینشون همین asus k42 و msi cx420 هستسلام
لپتاپ 14 اینچ تا 1,100,000 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم مدل های زیر رو پیدا کردم :
ASUS k42JY
MSI cx420-i5
Lenovo EDGE 14
DELL 4010 core-i5 2.53 MHz 6GB ram
کیفیت صفحه نمایش (شفاف بودن) و کیبورد خیلی برام مهمه... حتی از cpu هم مهمتره چون کار سنگینی نمیخوام باهاش بکنم، بیشتر کارم با این نوت بوک وبگردی و چته، شاید مجبور بشم گاهی اوقات photoshop و dreamweaver رو هم روش اجرا کنم
بازی هم اصلا با نوت بوک نمیکنم
usb 3 هم داشته باشه خیلی بهتره
راستی یک مقایسه تو سایت اینتل کردم دیدم چند مدل از cpu های core-i3 و core-i5 فرقی باهم ندارند،نظر شما چیه؟ چون دارم میبینم قیمتاش فرق میکنه ولی قدرت و امکاناتشون یکیه
البته تنها چیزی که من پیدا کردم نداشتن turbo boost در core-i3 بود
سلام. میخواستم بدونم که لپ تاب ایسوسASUS U43JC-B1 14-Inc الان تو ایران هستش؟ واگربله قیمتش چنده؟
ممنون
http://www.amazon.com/U43JC-B1-14-I...ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1301317069&sr=1-2
ببخشید بعد عید قیمت لپتابها پایین میاد یا بالا میره؟؟؟
ممنون
بله عزیز هست
با کانفیگ:i3.4.500 قیمتش 1.170
با کانفیگ:i5.4.500 قیمتش 1.290
مدل های خوبی پیدا کردید,و بهترینشون همین asus k42 و msi cx420 هست
که کیفیت تصویر msi خیلی بهتره,اما در مورد cpu باید بگم اگر شما کارهای خیلی سنگین با دستگاه انجام نمیدید,اصلا احتیاجی به i5 نیست,همین i3 خیلی قدرت بالایی داره,قدرتشونم توی i5 های 2 هسته ای با i3 های 2 هسته ای زیاد تفاوت نداره
در کل پیشنهاد من روی asus u43 هست که usb 3 هم داره,
ممنون از راهنماییتون
در مورد core-i3 مطمئن شدم
دیگه چه پیشنهادی دارید که usb 3 باشه و قیمتش یکم کمتر باشه ( حدود 1 میلیون تومن)
راستی تو لپتاپ کارت گرافیک ATI بهتره یا nvidia
خودم که تو pc کارت های ATI رو بیشتر قبول دارم
lenovo هم لپتاپ در این حد قیمت و این امکانات داره؟
ممنون
بسیار دستگاه خوبیه,فقط سریهای قبلیش یه مشکل کوچیک تو چیپش داشت,که تو سری های جدید بر طرف شده,شما دقت کن موقع خرید برچسب New Revision روی کارتون دستگاه خورده باشه,
ممنون از لطفتون. میخواستم ببینم که در رنج 800 تومن ایا لپ تاب 14 اینچی خوب پیدا میشه؟
![]()
ممنون . کجای این دستگاه باید دنبال این برچسب باشم . مشکلش چی بوده ؟
مدل بهتری تو همین قیمت به پایین هست ؟
روی کارتون دستگاه,و فکر کنم روی خود دستگاه هم پیدا کنید
ممنون از لطفتون. میخواستم ببینم که در رنج 800 تومن ایا لپ تاب 14 اینچی خوب پیدا میشه؟![]()
عزیز جواب سوال دوم رو ندادید . میشه راهنمایی کنید
مدل بهتری تو همین قیمت به پایین هست ؟
نه عزیز بهترین دستگاه همینه,از این قیمت به پایین افت کیفیت قطعات رو داریم