با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز
دنبال یه مدل لپ تاپ با ویژگیهای زیر هستم :
1) پردازنده قوی ( حداقل core i5 ) با 6 گیگ رم با امکانات ارتباطی کامل طوری که برای استفاده به عنوان سرور مجازی یا مثلا برنامه های شبیه ساز شبکه به مشکلی نخوره و بیشترین استفادش تو کلاسهای آموزش و تست شبکه های کامپیوتری و دوره های پیشرفته شبکه سیسکو قراره استفاده بشه و نیازی به گرافیک خیلی قوی برای بازی هم نداریم .
2) تا حد امکان سبک و با امکان جابجایی راحت باشه و ظاهرش هم قابل قبول باشه. به همین دلیل حداکثر 13 اینچ مورد نظره چون تو سایزهای کوچکتر معمولا کانفیگ اینقدر بالا نیست و یا اینکه مثل سری z سونی قیمتها نجومیه !
3) میزان بودجه تا سقف 1 میلیون و 300 هست.
با توجه به همه این نکات اولین مدلی که مورد نظرم هست hp dv3 4170
البته بعضی مدلا مثل sony s135fx با کانفیگ corei5 هم با اینکه حدود 200 تومن از مدل مورد نظر hp گرونتره و کانفیگ پایین تری داره اما ظاهرش کمی آدم رو وسوسه میکنه .
می خواستم از اساتیدی که تجربه کار با hp dv3 4170 دارن یا نظر کارشناسی در مورد این انتخاب دارند ما رو هم بی نصیب نذارن و اگر نکته منفی در مورد این مدل هست باز هم اطلاع بدن تا سراغش نریم.
ممنون .
joker war و بقیه دوستان عزیز کمک
تا سقف 500 یک لپ تاپ معرفی کنید.....در حد استفاده معمولی ولی کانفیگش به روز باشه(رم و cpu)....فکر میکنم باید برم سراغ ایسر؟....تمام موارد ممکن رو پیشنهاد بدین لطفا
شما میتونی این 2 مدل رو:acer 5742 و hp G62 رو با کانفیگ COREI3,2GB RAM,320GB HDD,VGA INTEL HD خریداری کنی,بک مدل ASUS K40 هم هست که اگر پیدا کنی دستگاه خوبیه,
الان قویترین لپ تاپی که میتونم تو ایران واسه کارای گرافیکی و انیمیشن انتخاب کنم چیه دوستان؟بدون در نظر گرفتن قیمت
سپاسگزارم این قیمتش تو چه رنجی هست؟
و 1 سوال دیگه من قیمتای به روز ایسوس رو از چه سایتی میتونم داشته باشم؟
سلامسلام دوستان
من میخوام لپتاپ Asus U43JC بگیرم اما چنتا سوال داشتم:
1.گرافیکش چطوریاس ؟ خیلی بده ؟ متوسطه ؟
2.بعضی گرافیک ها رو اینطوری مینویسن 1024 بعد جلوش میزنه up to 4096 ، یعنی چی ؟ گرافیک این لپتاپ این رو داره ؟
3.با سی پی یو i5 بگیرم خیلی فرق داره که با i7 بگیرم ؟ چون میخوام i5 بگیرم میخوام ببینم خیلی کم به حساب نمیاد ؟
4.تو سایت اسوس زده بلوتوث نداره اما همه جا میگن داره ، داره یا نداره ؟!!
5.این لپتاپ بهتره یا dv6 2300 ؟
6.صفحه نمایشش چطوره ؟
7.اگه باتری 8سل بخرم بندازم روش ازش میزنه بیرون ؟
8.عمر باطری به همون میزان که سایت اسوس گفته هست ؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
الان قویترین لپ تاپی که میتونم تو ایران واسه کارای گرافیکی و انیمیشن انتخاب کنم چیه دوستان؟بدون در نظر گرفتن قیمت
سلام دوستان
من يه نوت بوك 10 اينچ مي خواستم
قيمتش هم ميانگين 400 باشه
شما پيشنهاد خاصي دارين..؟
مدل خاصي؟
مار ك خاصي؟
وارکرافتو که من نمیدونم چی هست اصلا (!) ولی PES را جواب میده. البته این GT520 خیلی قابل قبول تره و احتمالا ۳-۴ سالی بدون دغدغه میشه PES ها را باهاش بازی کنی.برای بازی فقط فوتبال ( PES ) و وارکرفت میریزم ، جواب اینا رو میده ؟
گرافیک U43SD چطوره ؟ خوبه ؟
نمیشه گرافیک اینو انداخت روی اون یکی ؟!
پس به نظر شما تو برند اسوس با توجه به مواردی که من میخوام کدوم مدل مناسبه ؟
وزن کم - گرافیک معمولی ( خیلی بالا نمیخوام باشه ) - عمرباطری زیاد ( سری u اسوس واقعا باطری عالی دارند ) - ترجیحا USB 3.0 هم داشته باشه
درضمن شما از کجاش فهمیدید سندی بریج هست ؟ من ندیدم جاییش نوشته باشه
با سلام. لطفا به سوالاتم هر چه زودتر پاسخ کامل دهید
من قصد خرید لپ تاپ با بودجه حدود 1.250 و حداکثر 1.350 داشتم با مشخصات زیر
برايم قدرت پردازش cpu و گرافيک بالا و همينطور صفحه نمايش 15 اينچ که ترجیحا fullhd 1920 x 1080 باشد داشتن hdmi و usb3 هم مهم هست چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید. استفاده ام برنامه گرافیکی و بازی و فیلم خواهد بود
در ضمن انتخاب خودم msi fx603 بود اما من بیشتر دنبلا لپ تاپی مشابه n53sv هستم متاسفانه در کانفیگ جدید و اصلاح شده new reversion آن هر چهار پورت usb2 است و صفحه آن full hd نیست و تقریبا مشابه Acer Aspire 5750G-2636G64 است.
با تشکر