• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

avands

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان

من می‌خوام یه بخرم panel pc

مدل HP TOUCHSMART 600

لطفا اگه می‌شه بگید خوب هست یا نه

در ضمن کسی‌ از قیمتش خبر داشت بده :f34r:

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز

دنبال یه مدل لپ تاپ با ویژگیهای زیر هستم :

1) پردازنده قوی ( حداقل core i5 ) با 6 گیگ رم با امکانات ارتباطی کامل طوری که برای استفاده به عنوان سرور مجازی یا مثلا برنامه های شبیه ساز شبکه به مشکلی نخوره و بیشترین استفادش تو کلاسهای آموزش و تست شبکه های کامپیوتری و دوره های پیشرفته شبکه سیسکو قراره استفاده بشه و نیازی به گرافیک خیلی قوی برای بازی هم نداریم .
2) تا حد امکان سبک و با امکان جابجایی راحت باشه و ظاهرش هم قابل قبول باشه. به همین دلیل حداکثر 13 اینچ مورد نظره چون تو سایزهای کوچکتر معمولا کانفیگ اینقدر بالا نیست و یا اینکه مثل سری z سونی قیمتها نجومیه !
3) میزان بودجه تا سقف 1 میلیون و 300 هست.

با توجه به همه این نکات اولین مدلی که مورد نظرم هست hp dv3 4170
البته بعضی مدلا مثل sony s135fx با کانفیگ corei5 هم با اینکه حدود 200 تومن از مدل مورد نظر hp گرونتره و کانفیگ پایین تری داره اما ظاهرش کمی آدم رو وسوسه میکنه .

می خواستم از اساتیدی که تجربه کار با hp dv3 4170 دارن یا نظر کارشناسی در مورد این انتخاب دارند ما رو هم بی نصیب نذارن و اگر نکته منفی در مورد این مدل هست باز هم اطلاع بدن تا سراغش نریم.

ممنون .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز

دنبال یه مدل لپ تاپ با ویژگیهای زیر هستم :

1) پردازنده قوی ( حداقل core i5 ) با 6 گیگ رم با امکانات ارتباطی کامل طوری که برای استفاده به عنوان سرور مجازی یا مثلا برنامه های شبیه ساز شبکه به مشکلی نخوره و بیشترین استفادش تو کلاسهای آموزش و تست شبکه های کامپیوتری و دوره های پیشرفته شبکه سیسکو قراره استفاده بشه و نیازی به گرافیک خیلی قوی برای بازی هم نداریم .
2) تا حد امکان سبک و با امکان جابجایی راحت باشه و ظاهرش هم قابل قبول باشه. به همین دلیل حداکثر 13 اینچ مورد نظره چون تو سایزهای کوچکتر معمولا کانفیگ اینقدر بالا نیست و یا اینکه مثل سری z سونی قیمتها نجومیه !
3) میزان بودجه تا سقف 1 میلیون و 300 هست.

با توجه به همه این نکات اولین مدلی که مورد نظرم هست hp dv3 4170
البته بعضی مدلا مثل sony s135fx با کانفیگ corei5 هم با اینکه حدود 200 تومن از مدل مورد نظر hp گرونتره و کانفیگ پایین تری داره اما ظاهرش کمی آدم رو وسوسه میکنه .

می خواستم از اساتیدی که تجربه کار با hp dv3 4170 دارن یا نظر کارشناسی در مورد این انتخاب دارند ما رو هم بی نصیب نذارن و اگر نکته منفی در مورد این مدل هست باز هم اطلاع بدن تا سراغش نریم.

ممنون .

اولا این 4170 رو بیخیالش شید,بعد میشه گفت sony s135 دستگاه خوبیه,اما تو این رنج قیمت کلا شما یک انتخاب دیگه داری اونم asus n43 هست که پیشنهاد بنده هم هست,اما اگر تا 1.900 میتونستید هزینه کنید asus G53 حرف نداره,در اخر باید بگم که شما تو سایز 13 اینچ زیاد دنبال سیستم قوی نباش,چون نداریم همچین سیستمی,(جواب گو نیستند),شما یا 14 اینچ یا 15 یا 16 اگر بگیری عالی میشه,مثل SONY F135

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
joker war و بقیه دوستان عزیز کمک

تا سقف 500 یک لپ تاپ معرفی کنید.....در حد استفاده معمولی ولی کانفیگش به روز باشه(رم و cpu)....فکر میکنم باید برم سراغ ایسر؟....تمام موارد ممکن رو پیشنهاد بدین لطفا

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
joker war و بقیه دوستان عزیز کمک

تا سقف 500 یک لپ تاپ معرفی کنید.....در حد استفاده معمولی ولی کانفیگش به روز باشه(رم و cpu)....فکر میکنم باید برم سراغ ایسر؟....تمام موارد ممکن رو پیشنهاد بدین لطفا

شما میتونی این 2 مدل رو:acer 5742 و hp G62 رو با کانفیگ COREI3,2GB RAM,320GB HDD,VGA INTEL HD خریداری کنی,بک مدل ASUS K40 هم هست که اگر پیدا کنی دستگاه خوبیه,

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شما میتونی این 2 مدل رو:acer 5742 و hp G62 رو با کانفیگ COREI3,2GB RAM,320GB HDD,VGA INTEL HD خریداری کنی,بک مدل ASUS K40 هم هست که اگر پیدا کنی دستگاه خوبیه,

ممنون دوست عزیز!!!!!:cool:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
الان قویترین لپ تاپی که میتونم تو ایران واسه کارای گرافیکی و انیمیشن انتخاب کنم چیه دوستان؟بدون در نظر گرفتن قیمت

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
الان قویترین لپ تاپی که میتونم تو ایران واسه کارای گرافیکی و انیمیشن انتخاب کنم چیه دوستان؟بدون در نظر گرفتن قیمت

asus G53 یا G73 با کانفیگ:
I7 740 QM,8GB DDR3,NVIDA GF 460 1538 MB

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سپاسگزارم این قیمتش تو چه رنجی هست؟
و 1 سوال دیگه من قیمتای به روز ایسوس رو از چه سایتی میتونم داشته باشم؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سپاسگزارم این قیمتش تو چه رنجی هست؟
و 1 سوال دیگه من قیمتای به روز ایسوس رو از چه سایتی میتونم داشته باشم؟

قیمتش با اون کانفیگ حدود 2 میلیون و 200 هزار هست,در مورد قیمت هم باید بگم هیچ سایتی نیست که قیمت درست بزاره,اما میشه گفت digikala خوبه اما اونم زیاد asus کار نمیکنه,شما اخرش باید بری بازار قیمت بگیری,از تو سایتا فایده نداره

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من میخوام لپتاپ Asus U43JC بگیرم اما چنتا سوال داشتم:
1.گرافیکش چطوریاس ؟ خیلی بده ؟ متوسطه ؟
2.بعضی گرافیک ها رو اینطوری مینویسن 1024 بعد جلوش میزنه up to 4096 ، یعنی چی ؟ گرافیک این لپتاپ این رو داره ؟
3.با سی پی یو i5 بگیرم خیلی فرق داره که با i7 بگیرم ؟ چون میخوام i5 بگیرم میخوام ببینم خیلی کم به حساب نمیاد ؟
4.تو سایت اسوس زده بلوتوث نداره اما همه جا میگن داره ، داره یا نداره ؟!!
5.این لپتاپ بهتره یا dv6 2300 ؟
6.صفحه نمایشش چطوره ؟
7.اگه باتری 8سل بخرم بندازم روش ازش میزنه بیرون ؟
8.عمر باطری به همون میزان که سایت اسوس گفته هست ؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام دوستان
من میخوام لپتاپ Asus U43JC بگیرم اما چنتا سوال داشتم:
1.گرافیکش چطوریاس ؟ خیلی بده ؟ متوسطه ؟
2.بعضی گرافیک ها رو اینطوری مینویسن 1024 بعد جلوش میزنه up to 4096 ، یعنی چی ؟ گرافیک این لپتاپ این رو داره ؟
3.با سی پی یو i5 بگیرم خیلی فرق داره که با i7 بگیرم ؟ چون میخوام i5 بگیرم میخوام ببینم خیلی کم به حساب نمیاد ؟
4.تو سایت اسوس زده بلوتوث نداره اما همه جا میگن داره ، داره یا نداره ؟!!
5.این لپتاپ بهتره یا dv6 2300 ؟
6.صفحه نمایشش چطوره ؟
7.اگه باتری 8سل بخرم بندازم روش ازش میزنه بیرون ؟
8.عمر باطری به همون میزان که سایت اسوس گفته هست ؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
سلام
1. اگر خیلی بازی می کنی گرافیکش اصلا خوب نیست برای بازی های جدید. وگرنه در حد Low Graphic میشه یه کارهایی کرد باهاش!
2. Up to 4096 یعنی می تونه تا 4 گیگ از رم سیستم استفاده کنه. حربه تبلیغاتیه بهش توجه نکن. چیزی که مهمه همون مموری خود کارت هست یعنی در اینجا همون 1 گیگ.
3. 100 درصد Core i7 بهتره. مخصوصا که معماریش هم سندی بریج هست و کارایی خیلی بیشتری داره. بیشتر برات می مونه لپ تاپت.
4. کانفیگهاش فرق می کنه. باید موقع خرید از فروشنده بپرسی تا مطمئن بشی.
5. نمیدونم! زیاد طرف HP و Dell نرو به نظر من!
6. نمیدونم!
7. بله!
8. نه کاملا. به خیلی چیزها بستگی داره! باید مقایسه کنی ولی در کل میشه اعتماد کرد که وقتی میگه مثلا عمر باطری 4 ساعت یعنی چیز خوبیه.

در آخر بهت پیشنهاد می کنم اینم یه نگاه بندازی: http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=12295 قیمت حدود 1 میلیون.

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
برای بازی فقط فوتبال ( PES ) و وارکرفت میریزم ، جواب اینا رو میده ؟
U43SD چطوره ؟ خوبه ؟ سندی بریج هست سی پی یوش البته i5 داره و i7 نداره
پس به نظر شما تو برند اسوس با توجه به مواردی که من میخوام کدوم مدل مناسبه ؟
وزن کم - گرافیک معمولی ( خیلی بالا نمیخوام باشه ) - عمرباطری زیاد ( سری u اسوس واقعا باطری عالی دارند ) - ترجیحا USB 3.0 هم داشته باشه
درضمن شما از کجاش فهمیدید سندی بریج هست ؟ من ندیدم جاییش نوشته باشه، سرچ هم کردم سندی بریج نبود

Last edited:

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان

من يه نوت بوك 10 اينچ مي خواستم

قيمتش هم ميانگين 400 باشه

شما پيشنهاد خاصي دارين..؟

مدل خاصي؟

مار ك خاصي؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

برای کارهای گرافیکی انتخاب اولتان APPLE و انتخاب بعدیتان SONY باشد.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان

من يه نوت بوك 10 اينچ مي خواستم

قيمتش هم ميانگين 400 باشه

شما پيشنهاد خاصي دارين..؟

مدل خاصي؟

مار ك خاصي؟

سلام
سری 10 اینچ فقط ASUS Eee PC را توصیه می کنم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برای بازی فقط فوتبال ( PES ) و وارکرفت میریزم ، جواب اینا رو میده ؟
گرافیک U43SD چطوره ؟ خوبه ؟
نمیشه گرافیک اینو انداخت روی اون یکی ؟!:D
پس به نظر شما تو برند اسوس با توجه به مواردی که من میخوام کدوم مدل مناسبه ؟
وزن کم - گرافیک معمولی ( خیلی بالا نمیخوام باشه ) - عمرباطری زیاد ( سری u اسوس واقعا باطری عالی دارند ) - ترجیحا USB 3.0 هم داشته باشه
درضمن شما از کجاش فهمیدید سندی بریج هست ؟ من ندیدم جاییش نوشته باشه
وارکرافتو که من نمیدونم چی هست اصلا (!) ولی PES را جواب میده. البته این GT520 خیلی قابل قبول تره و احتمالا ۳-۴ سالی بدون دغدغه میشه PES ها را باهاش بازی کنی.

پیشنهاد من اینه. کانفیگش قویه. ظرفیت باطریشم بالاس. فقط ننوشته که USB3 داشته باشه. http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#specifications

میگم حالا چرا سوزن شما روی ایسوس گیر کرده؟ تعصب نداشته باش روی یه مارک خاص وگرنه خودتو از کلی فرصت خرید محروم می کنی. اون ایسره که لینک دادم چیز محشریه ها. قیمت مناسب٬ کیفیت توپ٬ کانفکیگ خوب٫ عمر باطری مناسب٬...

top-gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. لطفا به سوالاتم هر چه زودتر پاسخ کامل دهید

من قصد خرید لپ تاپ با بودجه حدود 1.250 و حداکثر 1.350 داشتم با مشخصات زیر
برايم قدرت پردازش cpu و گرافيک بالا و همينطور صفحه نمايش 15 اينچ که ترجیحا fullhd 1920 x 1080 باشد داشتن hdmi و usb3 هم مهم هست چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید. استفاده ام برنامه گرافیکی و بازی و فیلم خواهد بود

در ضمن انتخاب خودم msi fx603 بود اما من بیشتر دنبلا لپ تاپی مشابه n53sv هستم متاسفانه در کانفیگ جدید و اصلاح شده new reversion آن هر چهار پورت usb2 است و صفحه آن full hd نیست و تقریبا مشابه Acer Aspire 5750G-2636G64 است.

با تشکر

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام. لطفا به سوالاتم هر چه زودتر پاسخ کامل دهید

من قصد خرید لپ تاپ با بودجه حدود 1.250 و حداکثر 1.350 داشتم با مشخصات زیر
برايم قدرت پردازش cpu و گرافيک بالا و همينطور صفحه نمايش 15 اينچ که ترجیحا fullhd 1920 x 1080 باشد داشتن hdmi و usb3 هم مهم هست چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید. استفاده ام برنامه گرافیکی و بازی و فیلم خواهد بود

در ضمن انتخاب خودم msi fx603 بود اما من بیشتر دنبلا لپ تاپی مشابه n53sv هستم متاسفانه در کانفیگ جدید و اصلاح شده new reversion آن هر چهار پورت usb2 است و صفحه آن full hd نیست و تقریبا مشابه Acer Aspire 5750G-2636G64 است.

با تشکر

ببین عزیز شما اگر صفحه full HD برات مهمه,باید بری SONY F SERIES خرید کنید,مثل F135 و مدل های دیگش,در مورد N53 هم باید بگم دستگاه عالییه,اما خوب FULL HD نیست و اما در مورد USB 3 تا جایی که من میدونم جفت سری هاش USB3 رو داره ها!این acer 5750 هم خیلی خوبه,اما در حد و اندازه asus نیست,در اخر باید بگم بهترین انتخاب همین n53 و سری f سونی هست,بعد هم 5750
راستی بنده n61 هم دارم,اگر کسی خواست بگه,

Last edited:
بالا