• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
من میخوام لپتاپ Asus U43JC بگیرم اما چنتا سوال داشتم:
1.گرافیکش چطوریاس ؟ خیلی بده ؟ متوسطه ؟
2.بعضی گرافیک ها رو اینطوری مینویسن 1024 بعد جلوش میزنه up to 4096 ، یعنی چی ؟ گرافیک این لپتاپ این رو داره ؟
3.با سی پی یو i5 بگیرم خیلی فرق داره که با i7 بگیرم ؟ چون میخوام i5 بگیرم میخوام ببینم خیلی کم به حساب نمیاد ؟
4.تو سایت اسوس زده بلوتوث نداره اما همه جا میگن داره ، داره یا نداره ؟!!
5.این لپتاپ بهتره یا dv6 2300 ؟
6.صفحه نمایشش چطوره ؟
7.اگه باتری 8سل بخرم بندازم روش ازش میزنه بیرون ؟
8.عمر باطری به همون میزان که سایت اسوس گفته هست ؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون

ببینید دوست عزیز گرافیکش در حد معقولیه و خیلی خوبه,اما برا بازیهای سنگین نه جواب گو نیست,در مورد cpu باید عرض کنم که شما اگر به غیر از بازی دیگه کار خاص و سنگینی انجام نمیدید core i5 بهتر عمل میکنه,کمتر داغ میکنه,مصرفش کمتره,و...
در مورد dv6 2300 هم باید بگم که دستگاه خوبیه,اما asus انتخاب بهتریه,کیفیت صفحه نمایشش هم بسیار عالیه,نور پس زمینه سفید سفیده,و بسیار رنگ هارو طبیعی نشون میده,عمر باطری هم بین 2 تا 3 ساعت هست,ان تبلیغات هم الکیه,خیلی خوب شارژبده همون 3 ساعته,اما در اخر اگر لپ تاپ برای بازی میخواید,من اصلا این هارو پیشنهاد نمیکنم
موفق باشید

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
ببینید دوست عزیز گرافیکش در حد معقولیه و خیلی خوبه,اما برا بازیهای سنگین نه جواب گو نیست,در مورد cpu باید عرض کنم که شما اگر به غیر از بازی دیگه کار خاص و سنگینی انجام نمیدید core i5 بهتر عمل میکنه,کمتر داغ میکنه,مصرفش کمتره,و...
در مورد dv6 2300 هم باید بگم که دستگاه خوبیه,اما asus انتخاب بهتریه,کیفیت صفحه نمایشش هم بسیار عالیه,نور پس زمینه سفید سفیده,و بسیار رنگ هارو طبیعی نشون میده,عمر باطری هم بین 2 تا 3 ساعت هست,ان تبلیغات هم الکیه,خیلی خوب شارژبده همون 3 ساعته,اما در اخر اگر لپ تاپ برای بازی میخواید,من اصلا این هارو پیشنهاد نمیکنم
موفق باشید
آقا جدی جدی باطریش معمولیه ؟
خب اگه اینطوری باشه که میشه عین لپتاپ های دیگه و خب میرم یه دونه با گرافیک بهتر میگیرم !
حالا جدی هیچ لپتاپی نیست 6-7 ساعت شارژ نگه داره ؟

top-gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین عزیز شما اگر صفحه full HD برا مهمه,بای بری SONY F SERIES خرید کنید,مثل F135 و مدل های دیگش,در مورد N53 هم باید بگم دستگاه عالییه,اما خوب FULL HD نیست و اما در مورد USB 3 تا جایی که من میدونم جفت سری هاش USB3 رو داره ها!این acer 5750 هم خیلی خوبه,اما در حد و اندازه asus نیست,در اخر باید بگم بهترین انتخاب همین n53 و سری f سونی هست,بعد هم 5750
راستی بنده n61 هم دارم,اگر کسی خواست بگه,

خیلی ممنون که جواب دادید

1_اما من متوجه نشدم شما کدام سری sony را گفتید من همه سری f را جست و جو کردم ولی f135 ندیدم البته اون چند سری هم صفحه بزرگ 16 اینچ است که نسبت به قیمتش کانفیگ متوسط داشت و این یکی از دلایلی است که اصلا سراغ سونی نمیروم ولی اگر مدلی خوبی بود نام کامل مدلش را بنویسید.

2_در مورد ns53sv کدام مدل را میگویید؟ در سایت سازگار سه مدل ASUS N53SV-SX099V و ASUS N53SV-SX130V و ASUS N53SV-SX132V موجود است که فقط SX099V دارای usb3 است و خب سری مشکل دار قدیمی که هنوز در بعضی سایتها فروش میرود.

3_ رزولوشن 768 1366 16:9 واید واقعی است؟ یعنی موقی نمایش فیلم hd اون دو خط سیاه افقی از بالا و پایین نمایان نمیشوند؟

خلاصه اگر لپ تاپ 15 اینچ با hdmi و usb3 و ترجیحا fullhd با کانفیگ بالا بود راهنمایی کنید من میخوام حداقل 3 تا 4 سال
کم نیاره.

منتظر جواب شما و دیگر دوستان هستم

با تشکر

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان راستی یکی دوتا سوال دیگه هم دارم
1. این lojack توی اسوس کاری که نوشته رو میکنه ؟
2.n53sv زده tv tuner داره ، یعنی بدون هیچی تلویزیون رو میگیره ؟
3.همین لپتاپ برای کار معمولی باتریش چند ساعت دووم میاره ؟
از u43 به خاطر گرافیکش زده شدم :( اما این یکی هم قیمتش یکم زیاده :( 1.450 زده سازگار
درضمن این لپتاپ نسبت به مدل هایی مثل g73 فقط گرافیکش کمتره و صفحه نمایشش فول اچ دی نیست ، دلیل اختلاف قیمت تقریبا یک میلیونی چیه ؟

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقا جدی جدی باطریش معمولیه ؟
خب اگه اینطوری باشه که میشه عین لپتاپ های دیگه و خب میرم یه دونه با گرافیک بهتر میگیرم !
حالا جدی هیچ لپتاپی نیست 6-7 ساعت شارژ نگه داره ؟

ببین دوست عزیز باطریاشون خوبن,اما خوب اونطور که شرکت های سازنده میگن نیست,مثلا acer سری time line بیشتر از 8 ساعت باید شارژبده,اما بعد از 1 ماه,افت میکنه و به 3-4 ساعت میرسه,فعلا بیشترین شارژ مال سری z سونی هست که 5 ساعت واقعی شارژمیده,در کل خوب مثل لب تاپ های دیگه هست اما خوب روش کار کردن که بهتر شده,و همون 3-4 ساعت رو شارژ میده,اما یه چیزی:شما یادت نره که هر لپ تاپی رو روی high performance بزاریش بیشتر از 2-3 ساعت دووم نمیاره,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
خیلی ممنون که جواب دادید

1_اما من متوجه نشدم شما کدام سری sony را گفتید من همه سری f را جست و جو کردم ولی f135 ندیدم البته اون چند سری هم صفحه بزرگ 16 اینچ است که نسبت به قیمتش کانفیگ متوسط داشت و این یکی از دلایلی است که اصلا سراغ سونی نمیروم ولی اگر مدلی خوبی بود نام کامل مدلش را بنویسید.

2_در مورد ns53sv کدام مدل را میگویید؟ در سایت سازگار سه مدل ASUS N53SV-SX099V و ASUS N53SV-SX130V و ASUS N53SV-SX132V موجود است که فقط SX099V دارای usb3 است و خب سری مشکل دار قدیمی که هنوز در بعضی سایتها فروش میرود.

3_ رزولوشن 768 1366 16:9 واید واقعی است؟ یعنی موقی نمایش فیلم hd اون دو خط سیاه افقی از بالا و پایین نمایان نمیشوند؟

خلاصه اگر لپ تاپ 15 اینچ با hdmi و usb3 و ترجیحا fullhd با کانفیگ بالا بود راهنمایی کنید من میخوام حداقل 3 تا 4 سال
کم نیاره.

منتظر جواب شما و دیگر دوستان هستم

با تشکر

در مورد سونی بنده میگم سری f که خودش کانفیگ های مختلف داره,اما در مورد n53 هم همینطوره,اونا همش پسونده,وگرنه شما یه n53 میخوای با کانفیگ مورد نظر,در مورد صفحه نمایش باید بگم بنده خودم رزولوشن رو روی 1024 در 768 میزارم,چون اصلا با سایز 1366 768 نمیتونم کنار بیام,اما در فیلم های HD بازم خط بالا و پایین صفحه نمایان هست,مگر فیلم های FULL HD ,دستگاه FULL HD با کانفیگ بالا توی ASUS میشه ASUS G53,G73 که ارزون ترینشون 2 میلیون هستند,درضمن n53 هم مدل FULL HD داره,اما اگربتونید پیدا کنید

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان راستی یکی دوتا سوال دیگه هم دارم
1. این lojack توی اسوس کاری که نوشته رو میکنه ؟
2.n53sv زده tv tuner داره ، یعنی بدون هیچی تلویزیون رو میگیره ؟
3.همین لپتاپ برای کار معمولی باتریش چند ساعت دووم میاره ؟
از u43 به خاطر گرافیکش زده شدم :( اما این یکی هم قیمتش یکم زیاده :( 1.450 زده سازگار
درضمن این لپتاپ نسبت به مدل هایی مثل g73 فقط گرافیکش کمتره و صفحه نمایشش فول اچ دی نیست ، دلیل اختلاف قیمت تقریبا یک میلیونی چیه ؟

1.بله
2.بله,اما فکر کنم باید انتن بهش وصل کنید
3.برا کارهای معمولی حدود 3 ساعت
در مورد اختلاف قیمت باید بگم که شما یک لامبورگینی میخری 500 میلیون,یکی دیگه هم میخری 1 میلیلارد,پس این تفاوت قیمت برا چیه؟جفتشون که لامبورگینی هستند,خوب اولیه 300 اسب بخار قدرت داره,اما دومیه توربو شارژ شده و 800 اسب بخار قدرت داره,امید وارم متوجه منظورم شده باشید,در مورد این 2 مدل هم همین طوره,G73 طراحی شده برای بازی کردن به مدت طولانی,و قدرت بالا,همون طور هم که دیدید 2 تا فن بزرگ داره,و کلا بدنه ی کلفت تری,تا بتونه به راحتی از پس بازیهای سنگین بر بیاد

Last edited:

Ali Dicaprio

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
نظرتون در مورد لپتاپ hp مدل dm4 1090 چیه؟
گزینه های دیگه به نظرتون چی میتونه خوب باشه ؟
ممنون

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
چنتا سوال دارم که میخوام اینجا بپرسم
درباره n53sv
1. این Usb3.0 بودن یا نبودنش خیلی تفاوت داره ؟ من خودم دوست دارم باشه اما میخوام ببینم کلا فرقی داره یا نه ؟
2.این rpm هارد چقدر تو سرعت تاثیر داره ؟
3.خیلی بد نیست که از انویدیا اپتیموس پشتیبانی نمیکنه ؟
4.کیبردش برای بازی هایی مثل فوتبال اذیت نمیکنه که ؟
5.هارد ssd مگه چقدر توی سرعت تاثیر داره که بعضی ها میخوان عوض کنن هاردشو ؟
6.full hd بودن خیلی ضرورته ؟ یا hd هم کار رو راه میندازه ؟!!!
7.آدم بخواد نیم ساعت بشینه بازی کنه این برقه که توی دستگاه هست کرم نمیریزه اعضاب رو خرد کنه ؟!
8.ویندوز داشتن یا نداشتن چی ؟ اهمیتش در چه حده ؟
9.چرا کسی سراغ n43sn نمیره ؟ سبکتره ، هارد بهتر داره از sv گرافیکش بهتره
10.عمر باطری n43sn فکر میکنید چقدره ؟
11.فکر میکنین بین n43sn ,, n43sl که فقط گرافیکشون فرق داره چقدر اختلاف قیمت باشه ؟
12.کلا به نظرتون واسه من که میخوام حمل کنم لپتاپ رو زیاد ، 53 بهتره یا 43 ؟
13. راستی من دو تا از پسر عمه هام لپتاپ دل دارن ، شارژر جفتشون سر یه سال سوخت !!! مجبور شدن پول بدن دوباره بگیرن ، جالب اینجاست واسه یکیشون دوباره سوخت !!! واسه اسوس همچین مشکل هایی پیش نمیاد که ؟
14.خود n43 چند قیمته تقریبا ؟
15.تو یکی از هاردهای مختلف این لپاپ زده 500GB 7200rpm With 4 G SSD ، این 4 گیگ ssd تاثیرش تو سرعت کلی هارد و کلا سیستم چقدره ؟ محسوسه ؟
16.فرق کارت گرافیک n53sn با n53sv خیلیه ؟
ممنون میشم دوستان دقیق نظراتشون رو بگن تا اگه چیزی خریدیم پشیمون نشیم !!!
ببخشید زیاد شد !

Last edited:

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
یک نکته ای که باید در مورد با N53SN بدم اینکه من حدود 1 ماه هست که این دستگاه رو خریدم ( نسخه اصلاح شده ) بده اینکه زمانی که روی save battery هست و دارم عکس میبینم یک دفعه تصوریر به هم میریزه !!! واسه کسی اینجوری نشده !؟

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای وبگردی (گودر و فیس بوک)، برنامه نویسی (وب)، دیدن فیلم (سریال و انیمه) و بازی (وارکرافت WoW) چی پیشنهاد میدید؟ با لینوکس (اوبونتو) هم مشکلی نداشته باشه. قصد هم ندارم زود عوض کنم (اقلا دو سال). در واقع میخوام جایگزین پی سی کنم اما قابل حمل هم باشه.
اگه مورد دخترونه هم در حد آفیس و پاور پوینت و وبگردی کلا دانشجویی سراغ دارید بگید.
ممنون

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دوستان اگر ممکنه یک لپ تاپ حداکثر تا 600 تومان معرفی کنید که خنک و stable باشد و اهل هنگ و خرابی و غیره نباشد . بیشتر برای وبگردی است و ترجیحا 15 اینچ.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
چنتا سوال دارم که میخوام اینجا بپرسم
درباره n53sv
1. این Usb3.0 بودن یا نبودنش خیلی تفاوت داره ؟ من خودم دوست دارم باشه اما میخوام ببینم کلا فرقی داره یا نه ؟
2.این rpm هارد چقدر تو سرعت تاثیر داره ؟
3.خیلی بد نیست که از انویدیا اپتیموس پشتیبانی نمیکنه ؟
4.کیبردش برای بازی هایی مثل فوتبال اذیت نمیکنه که ؟
5.هارد ssd مگه چقدر توی سرعت تاثیر داره که بعضی ها میخوان عوض کنن هاردشو ؟
6.full hd بودن خیلی ضرورته ؟ یا hd هم کار رو راه میندازه ؟!!!
7.آدم بخواد نیم ساعت بشینه بازی کنه این برقه که توی دستگاه هست کرم نمیریزه اعضاب رو خرد کنه ؟!
8.ویندوز داشتن یا نداشتن چی ؟ اهمیتش در چه حده ؟
9.چرا کسی سراغ n43sn نمیره ؟ سبکتره ، هارد بهتر داره از sv گرافیکش بهتره
10.عمر باطری n43sn فکر میکنید چقدره ؟
11.فکر میکنین بین n43sn ,, n43sl که فقط گرافیکشون فرق داره چقدر اختلاف قیمت باشه ؟
12.کلا به نظرتون واسه من که میخوام حمل کنم لپتاپ رو زیاد ، 53 بهتره یا 43 ؟
13. راستی من دو تا از پسر عمه هام لپتاپ دل دارن ، شارژر جفتشون سر یه سال سوخت !!! مجبور شدن پول بدن دوباره بگیرن ، جالب اینجاست واسه یکیشون دوباره سوخت !!! واسه اسوس همچین مشکل هایی پیش نمیاد که ؟
14.خود n43 چند قیمته تقریبا ؟
15.تو یکی از هاردهای مختلف این لپاپ زده 500GB 7200rpm With 4 G SSD ، این 4 گیگ ssd تاثیرش تو سرعت کلی هارد و کلا سیستم چقدره ؟ محسوسه ؟
16.فرق کارت گرافیک n53sn با n53sv خیلیه ؟
ممنون میشم دوستان دقیق نظراتشون رو بگن تا اگه چیزی خریدیم پشیمون نشیم !!!
ببخشید زیاد شد !

به به چه ذهن مشغولی:happy:
1.هیچ چی
2.خیلی
3.خیلی هم خوبه,بسیار خوبه
4.من فوتبال بازی نکردم تاحالا اما کیب.ردش خوبه
5.هارد ssd به صورت وحشتناکی سرعتش بالاست,مثلا اگر شما با این HDD ها یک فابل 1 گیگی رو توی 1 دقیقه جابه جا میکنید,SSD ها توی 15 ثانیه و بعضیهاشون توی 5 تا 10 ثانیه این کارو میکنند
6.به خودتون و کارتون بستگی داره,وگرنه برای خود بنده HD هم کفایت میکنه
7.منظورتون رو نفهمیدم
8.برای خود بنده داشتن ویندوز اورجینال ضروریه,چون خیلی فرق داره با این نسخه های قلابی و کرک شده
9.N43 اصلا یه چیز دیگست,ربطی به N53 نداره,درضمن گرافیک N53 قویتره,نه N43
10.خدا میدونه,حدود 3.5 ساعت
11.قیمت رو باید برید بازار,اما حدودا 100 الی 200 تومان
12.برای حمل و نقل همون N43 خیلی بهتره
13.سوختن شارژر به خودتون و نحوه استفادتون داره,بنده خودم acer داشتم 3 سال مثل عروسک کار کرد,اما برای اشنایان به 6 ماه هم نرسید:D تو همون مدل
14.بازار
15.نه اون تاثیرش تغریبا زیاده,و کلا برا کارهای خاصه
16.فعلا قوی ترین کارت گرافیک GF 540 هست
17.شما از ASUS خرید کن پشیمون نمیشی
موفق باشی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یک نکته ای که باید در مورد با N53SN بدم اینکه من حدود 1 ماه هست که این دستگاه رو خریدم ( نسخه اصلاح شده ) بده اینکه زمانی که روی save battery هست و دارم عکس میبینم یک دفعه تصوریر به هم میریزه !!! واسه کسی اینجوری نشده !؟

میشه دقیق تر مشکلتونو بگید؟؟؟؟عکس هم اگر تونستید بزارید که خیلی خوب میشه(از صفحه که اون لحضه به هم میریزه)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
برای وبگردی (گودر و فیس بوک)، برنامه نویسی (وب)، دیدن فیلم (سریال و انیمه) و بازی (وارکرافت WoW) چی پیشنهاد میدید؟ با لینوکس (اوبونتو) هم مشکلی نداشته باشه. قصد هم ندارم زود عوض کنم (اقلا دو سال). در واقع میخوام جایگزین پی سی کنم اما قابل حمل هم باشه.
اگه مورد دخترونه هم در حد آفیس و پاور پوینت و وبگردی کلا دانشجویی سراغ دارید بگید.
ممنون

سیستمی که بخواید جایگزین PC کنید,باید خیلی قوی باشه,اما چیزی بشه حملش هم کرد فعلا بهترین گزینه همین ASUS N53 هست که درباره اش صحبت میشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
دوستان اگر ممکنه یک لپ تاپ حداکثر تا 600 تومان معرفی کنید که خنک و stable باشد و اهل هنگ و خرابی و غیره نباشد . بیشتر برای وبگردی است و ترجیحا 15 اینچ.

acer 5742 و hp G62 فعلا بهترین گزینه ها هستن

birak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1) نظرتون رو در مورد asus k42 jy میخواستم . از نظر کیفیت و کارایی تو محدوده 800 تومن و کمتر به نظر شما بهترین انتخاب چیه؟ خودم با توجه به سبک بودن و 14 اینچ بودن و با توجه به تعریفی که ازکیفیت asus میکنن و همچنین گرافیک 6470 که رو این مدل هست نظرم بیشتر روی همین مدل ( با کانفیگ2.66 CORE I3 و 3 گیگ رم و هارد 320 دور بالا ) هست.
2) مدل دیگه ای که وسوسه کننده هست همون HP G62 معروفه اونم با CPU CORE I5 و 4 گیگ رم اما با کارت گرافیکی ضعیف تر 5470 و قیمت پایین تر . به نظر شما با توجه به کانفیگ و کیفیت این 2 تا مدل باز هم ارزش داره سراغ asus برم ؟
3) مدل K42 با کانفیگ های مختلف با هارد 500 دور معمولی و 320 دور بالا عرضه میشه . به هارد با ظرفیت خیلی بالا نیازی ندارم و کارایی برام مهمتره اما در مورد مصرف باطری هارد دور بالا کمی نگرانم ... به نظرتون استفاده از این مدلای دور بالا تاثیر زیادی تو عمر باطری داره یا با خیال راحت برم سراغشون ؟

ممنون.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
درود

يك لپ تاپ با ظاهر ظريف و سبك
نمايشگر 13 يا 14
براي كارهاي متوسط
تا 800 تومان موردي ميشه پيشنهاد كنين
ممنون

mamadosein72

Registered User
لایک‌ها
7
به به چه ذهن مشغولی:happy:
1.هیچ چی
2.خیلی
3.خیلی هم خوبه,بسیار خوبه
4.من فوتبال بازی نکردم تاحالا اما کیب.ردش خوبه
5.هارد ssd به صورت وحشتناکی سرعتش بالاست,مثلا اگر شما با این HDD ها یک فابل 1 گیگی رو توی 1 دقیقه جابه جا میکنید,SSD ها توی 15 ثانیه و بعضیهاشون توی 5 تا 10 ثانیه این کارو میکنند
6.به خودتون و کارتون بستگی داره,وگرنه برای خود بنده HD هم کفایت میکنه
7.منظورتون رو نفهمیدم
8.برای خود بنده داشتن ویندوز اورجینال ضروریه,چون خیلی فرق داره با این نسخه های قلابی و کرک شده
9.N43 اصلا یه چیز دیگست,ربطی به N53 نداره,درضمن گرافیک N53 قویتره,نه N43
10.خدا میدونه,حدود 3.5 ساعت
11.قیمت رو باید برید بازار,اما حدودا 100 الی 200 تومان
12.برای حمل و نقل همون N43 خیلی بهتره
13.سوختن شارژر به خودتون و نحوه استفادتون داره,بنده خودم acer داشتم 3 سال مثل عروسک کار کرد,اما برای اشنایان به 6 ماه هم نرسید:D تو همون مدل
14.بازار
15.نه اون تاثیرش تغریبا زیاده,و کلا برا کارهای خاصه
16.فعلا قوی ترین کارت گرافیک GF 540 هست
17.شما از ASUS خرید کن پشیمون نمیشی
موفق باشی
آقا خیلی ممنون
اما چنتا سوال دیگه پیش اومد
1.چرا پشتیبانی نکردن از اپتیموس خوبه ؟
2.گفتید اون هارد ssd برای کارای خاصه (15) پس خیلی اصرار به وجودش نداشته باشم دیگه ؟
در سوال 7 قبلی هم منظورم از برق این بود که چون بدنه آلمینیومی داره ، بعضی ها که خریدن میگن اگه سیم ارت به زمین وصل نباشه یه جریان خیلی کمی تو بدنه پیدا میشه ، میخواستم ببینم خیلی اذیت کننده نیست که ؟
راستی n43sn دقیقا عین n53sn هستشا ! چرا میگید کلا فرق داره ؟
درضمن من تو سایت notebookcheck.com چک کردم GT550 از GT540 قویتره خب یعنی گرافیک n43sn از گرافیک n53sv بهتره دیگه !
اوه اوه یه سوال دیگه ، یه سال و نیم پیش یه ایسوس واسه یکی از فامیل ها خریدم ، الان مدلش یادم نیست ، روی دستگاه هم ننوشته یعنی حداقل من پیدا نکردم ، از کجا بفهمم چه مدلی بوده ؟
--- کیبردش رو میشه با یه کیبرد chicklet + backlit عوض کرد ؟ هزینه اش چقدر میفته ؟ تو ایران امکان این کار هست ؟ ( یعنی همچین چیزایی پیدا میشه ؟ )

Last edited:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سیستمی که بخواید جایگزین PC کنید,باید خیلی قوی باشه,اما چیزی بشه حملش هم کرد فعلا بهترین گزینه همین ASUS N53 هست که درباره اش صحبت میشه
همونطور که گفتم میخوام جایگزین پی سی کنم. روزی 10 الی 12 ساعت جواب میده؟
SV یا SN ؟ این قضیه مشکل دار بودنشون چیه دقیقا؟ چطوری میشه چک کرد؟ چه گارانتی؟ بهترین پیشنهاد توی این رنج همینه؟

بالا