• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم بین k53sv و n53sv کدوم انتخاب بهتره (و البته عمر بیشتری داره که حالا حالاها کار کنه چون به سختی تونستم پول جور کنم ) هردو تاشون i7 هستن و دقیقا کانفیگشون یکیه با این تفاوت که k گرافیکش 2 هست و البته تفاوتای جزیی دیگه مثل کیبورد و .. لطفا یه راهنمایی بکنید دیگه شرمنده اگه سوالم تکراری بود به خاطر سرعت کم نمیشد همه صفحات رو بگردم
راستی n53 هم ice cool داره ؟
و اینکه شنیدم وقتی تو برق میزنی یه جریان خفیف تو صفحه فلزی وارد میشه اگه اینطوریه ضرری واسه سیستم داره؟
با تشکر

عزیز کیفیت ساخت n53 بهتره,اما ice cool نداره,برای خرید شما فقط بودجه و سلیقتون رو در نظر بگیرید,تفاوت چندانی بین این 2 مدل نیست,در مورد جریان برق در n53 هم صحبت هایی هست,و درسته,یخورده الکتریسیته وارد قسمت فلزیش میشه,اما تا الان مشکل حادی ایجاد نکرده
موفق باشید

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کسی از دوستان Asus N53SN یا Asus N53SV را با رزولوشن 1920x1080 دیده؟ من که هر چی گشتم فقط 1366x768 اش هست. اگر کسی داره یا جایی دیده میتونه مدل دقیشو به من بگه؟ معمولا روی جعبه آخر اسم مدلش که N53SN مثلا هست یه علامت - هست و بعدش یه کد مدل که بسته به کانفیگش منحصر به فرده.

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بچه ها...

بچه ها تو رنج قیمت 1 میلیون تا 1400000 بهترین لپ تابی که میتونم انتخاب کنم چیه؟

بازی های شاخ نمیکنم..رم 4 کافیه.بیشتر کارم با نرم افزارهای مهندسی و اینترنته!!هاردم 500 کافیه..

پیشاپیش ممنون..

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام بچه ها...

بچه ها تو رنج قیمت 1 میلیون تا 1400000 بهترین لپ تابی که میتونم انتخاب کنم چیه؟

بازی های شاخ نمیکنم..رم 4 کافیه.بیشتر کارم با نرم افزارهای مهندسی و اینترنته!!هاردم 500 کافیه..

پیشاپیش ممنون..

عزیز فعلا بهترین ب تاپ تو این رنج asus n53 هست,بعد هم بنده acer 5750 رو پیشنهاد میکنم,که با بالاترین کانفیگش حدود 1.100 در میاد
موفق باشید

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
عزیز فعلا بهترین ب تاپ تو این رنج asus n53 هست,بعد هم بنده acer 5750 رو پیشنهاد میکنم,که با بالاترین کانفیگش حدود 1.100 در میاد
موفق باشید

ممنونم دوست عزیز...پیشنهادهای بسیار خوبی بود..:rolleyes:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان ارزانترين نوت بوك با كانفيگ در رنج زير چيه ؟

CPU - 2630QM
RAM - minimum 4GB DDR3
Graphic - Minimum 540m GTX
Display Resolution - Minimum 1600x900
Ports - Minimum 1xUSB3.0

فقط اين‌ها رو داشته باشه ديگه هارد و ساير امكانات اصلا مهم نيست. (اين n53sv رو هم اگه رزولوشن 1920x1080 تو بازار موجوده قيمتشو بدين)

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
سلام آقای joker_war
لب تاب ASUS N43SL-V2G-VX053V
صفحه نمایشش 14 اینچه ( حمل و نقلش آسونتره ) ضمن اینکه کارت گرافیکشم 2گیگ هست! به نظر شما این
دستگاه بهتر از n53 نیست ؟ ببخشید یه سوال دیگه ! امکانش هست بعدا بلو ری رایتر را جایگزین دی وی دیش کرد ؟

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179

CPU - 2630QM
RAM - minimum 4GB DDR3
Ports - Minimum 1xUSB3.0

فقط اين‌ها رو داشته باشه ديگه هارد و ساير امكانات اصلا مهم نيست. (اين n53sv رو هم اگه رزولوشن 1920x1080 تو بازار موجوده قيمتشو بدين)

بهترین لپ تاپ با این مشخصات N 5010 DELL

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

CPU - 2630QM
RAM - minimum 4GB DDR3
Ports - Minimum 1xUSB3.0

عزیز ارزون ترین سیستم با این کانفیگ acer 5750 هست,که بسیار هم دستگاه عالییه,قیمتش با رم 6 گیگ و گرافیک 540 2GB حدود 1 میلیون در میاد,اون 5010 هم که دوستمون تو پست قبل معرفی کردن اصلا پیشنهاد نمیشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام آقای joker_war
لب تاب ASUS N43SL-V2G-VX053V
صفحه نمایشش 14 اینچه ( حمل و نقلش آسونتره ) ضمن اینکه کارت گرافیکشم 2گیگ هست! به نظر شما این
دستگاه بهتر از n53 نیست ؟ ببخشید یه سوال دیگه ! امکانش هست بعدا بلو ری رایتر را جایگزین دی وی دیش کرد ؟

کلا هرچی کوچیکتر باشه خوب به طبع حمل و نقلش هم راحت تره,و تفاوت خاصی با N53 نداره,اما اینم در نظر بگیرید که فشرده تر شده,در مورد BLU-RAY WRITER هم بله,میشه تعویضش کنید,

negary

Registered User
لایک‌ها
10
منم با سونی موافقم . البته بد نیست مدل های Dell و samsung رو هم بررسی کنید .

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
کلا هرچی کوچیکتر باشه خوب به طبع حمل و نقلش هم راحت تره,و تفاوت خاصی با N53 نداره,اما اینم در نظر بگیرید که فشرده تر شده,در مورد BLU-RAY WRITER هم بله,میشه تعویضش کنید,

ببخشید این فشرده تر شدنش تاثیری تو بیشتر داغ کردن یا زاویه دید مانیتورش هم داره؟ چقدر تاثیر داره ؟
چون راستش هم گرافیک دستگاه برام مهمه هم ابعادش! به نظر شما این 14 اینچه را بگیرم یا n53 ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ببخشید این فشرده تر شدنش تاثیری تو بیشتر داغ کردن یا زاویه دید مانیتورش هم داره؟ چقدر تاثیر داره ؟
چون راستش هم گرافیک دستگاه برام مهمه هم ابعادش! به نظر شما این 14 اینچه را بگیرم یا n53 ؟

نه ولی روی گرافیک و گرم شدن بیشتر دستگاه تاثیر داره

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
نه ولی روی گرافیک و گرم شدن بیشتر دستگاه تاثیر داره

ببخشید حدودا چند درصد تاثیر داره؟ اگر از خروجی مانیتور دستگاه استفاده کنم و به مانیتوروصلش کنم باعث
کمتر داغ شدنش میشه؟

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید دوستان تمام ایسر های 5750 پاییین کیبوردش استیل هست
مدل غیر استیل پلاستیکی مشکی داره ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ببخشید حدودا چند درصد تاثیر داره؟ اگر از خروجی مانیتور دستگاه استفاده کنم و به مانیتوروصلش کنم باعث
کمتر داغ شدنش میشه؟

نه عزیز اون طور که شما فکر میکنید نیست,دستگاه گرمای استانداردی تولید میکنه,فقط شما نسبت به 15 اینچی پرسیدی,گفتم خوب بیشتر داغ میکنه,اما مشکلی نداره,از خروجی مانیتور هم استفاده کنید بازم تاثیری نداره

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
عزیز ارزون ترین سیستم با این کانفیگ acer 5750 هست,که بسیار هم دستگاه عالییه,قیمتش با رم 6 گیگ و گرافیک 540 2GB حدود 1 میلیون در میاد,اون 5010 هم که دوستمون تو پست قبل معرفی کردن اصلا پیشنهاد نمیشه

اين بحث رزولوشن رو مثل اينكه جدی نگرفتين :D والا من چند جا سر زدم ميگن 5750 اصلا رزولوشن بالای 1360x768 نداره، اين رزولوشن برا من خيلی مهمه.

بهترین لپ تاپ با این مشخصات N 5010 DELL

اينم باز رزولوشن كمه ولی علاوه بر رزولوشن كيفيت ساختش يه جوريه ! اصلا به دل نميشينه.

reza_haghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

من دنبال یک لپ تاپ خوب و با مشخصات بالا هستم . ولی نمی دونم کدوم مارک یا مدل بهتره . البته بیشتر مارکهای sony یا dell یا hp رو دوست دارم . اگه می شه راهنمایی کنید یا جایی رو اگه می شناسید برای مشاوره خوب معرفی کنید . مرسی
[/SIZE] :rolleyes:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
اين بحث رزولوشن رو مثل اينكه جدی نگرفتين :D والا من چند جا سر زدم ميگن 5750 اصلا رزولوشن بالای 1360x768 نداره، اين رزولوشن برا من خيلی مهمه.

اينم باز رزولوشن كمه ولی علاوه بر رزولوشن كيفيت ساختش يه جوريه ! اصلا به دل نميشينه.

مگه شما گفتی چه رزولیشنی مد نظرته؟فقط گفتی اروزن ترین سیستم با این کانفیگ چیه؟اخر هم پرسیدید که n53 FULL HD پیدامیشه یا نه؟بعدشم با قیمت ارزون نمیشه 1080P پیدا کرد,حداقل 1.5 میلیون باید هزینه کنید
اون 5010 رو هم که گفتم افتضاحه,اصلا بهش فکر نکنید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام خدمت دوستان عزیز

من دنبال یک لپ تاپ خوب و با مشخصات بالا هستم . ولی نمی دونم کدوم مارک یا مدل بهتره . البته بیشتر مارکهای sony یا dell یا hp رو دوست دارم . اگه می شه راهنمایی کنید یا جایی رو اگه می شناسید برای مشاوره خوب معرفی کنید . مرسی
[/SIZE] :rolleyes:

دوست عزیز شما نوع کاربریتون رو نگفتید؟قیمت مد نظرتون؟و در اخر بنده اینجا دارم به دوستان مشاوره میدم دیگه,
موفق باشید

بالا