اون صفحش یکم واسسه فیلم کوچیکه !تو این رنج بنده asus k52 .k53.x53 رو پیشنهاد میکنم,موفق باشید
بین این چند تا شما کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
1-dell 5110 ci5
2-hp g6 1060
3-acer 5750
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
اون صفحش یکم واسسه فیلم کوچیکه !تو این رنج بنده asus k52 .k53.x53 رو پیشنهاد میکنم,موفق باشید
شما 5750 فقط بهش فک کن منهمدارم بسیار خوبه اگر گرافیک برات مهم نیست میتونی با گرافیک۵۲۰ بخریبا گارانتیسازگار ۷۵۰ تومان هم ی.و اس بی ۳ داره هم core i5 استریو گرافیکش هم واقعا سویچ اتوماتیک داره که مثل اینکه ۵۱۱۰ اینطوری نیستوروی پورت hdmi سویچمیکنهالبتهمن هماز کسی شنیدم اینمورد رو ذر کل ۵۷۵۰ ر. من پیشنهادمیکنم ببخشیداگر غلط املایی داشتبا موبایل ن شتم
حرف این دوستمون درسته,شما بین این 3تا فقط رو 5750 فکر کن,دستگاه بسیار عالییهاون صفحش یکم واسسه فیلم کوچیکه !
بین این چند تا شما کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
1-dell 5110 ci5
2-hp g6 1060
3-acer 5750
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
5745 کمی قدیمی شده و خیلی وقته تو بازاره,شما حتما 5750 بگیر که جدیدتر و بهینه تره,درضمن تا جایی که بنده اطلاع دارم 5750 usb 3 هم دارهسلام من میخوام یه لپ تاپ تو رنج 1 تومن بخرم
با این دو تا مدل روبرو شدم مارکشون acer هست
5750 و 5745
کانفیگشون که فوق العاده هست
نمیدونم خوبه یا نه البته یو اس بی 3 ندارن
اگه نظری دارین راهنمایی کنید
ممنون
کیفیت خوبی دارن,اما همه پسند نیستند,برندیه که مثل asus,acer.sony و....توی ایران جا نیوفتاده,درضمن طراحی های خاصی هم دارن,جوری که اصالت المانی بودنشون رو با طراحیشون نشون میدن,به همین خاطر طرفدارای خاصی هم دارنفوجیتسو لپ تاپ هاش چه کیفیتی داره ؟
عزیز وقتی زده گرافیک 2GB که دروغ نگفته,خوب داره که زده دیگه,بین این 2مدل هم اول N53 بعد 6080 پیشنهاد میشه,سلام لطفا مرا راهنمایی کنید
'گرافیک واقعا دو داره یا الکیه؟ ASUS A42JP-VX100V
ASUS N53SV-SX130V
و
HP Pavilion DV6-6080
کدومش را پیشنهاد میکنید؟ و دلیلتون چیه؟ اگه لپ تاپ بهتری تا 1.400 سراغ دارید راهنمایی کنید
مرسی
کیفیت خوبی دارن,اما همه پسند نیستند,برندیه که مثل asus,acer.sony و....توی ایران جا نیوفتاده,درضمن طراحی های خاصی هم دارن,جوری که اصالت المانی بودنشون رو با طراحیشون نشون میدن,به همین خاطر طرفدارای خاصی هم دارن
دوست عزیز نوع کاربریتون چیه؟چه کارهایی با لب تاپ انجام میدید؟سلام
لپ تاپ سونی تا 1100 -1200 معرفی میکنید؟
لطفا بهترین های سونی رو تو این رنج قیمت معرفی کنید و رقیبانشون رو هم بگید
سلام !!!
میخواسام بدونم کلا چه برندی کیفیتش تضمینیه؟؟؟ من یه لپ تاپی میخواستم که بشه کاره pc رو باهاش انجام داد و بازیای نسبتا سنگینم بشه باهاش انجام داد !!! منتها مکشل اینه اوضای مالی منگنه کرده منو !!! این چنتا مدلی که مده نظره منه میخواستم بدونم کاره منو را میندازه ؟؟؟؟
HP Pavilion DV6-3181 NR
HP Pavilion DV6-6050
HP Pavilion DV6-3181 NR
Sony Vaio VPC-F13DGX/B
Samsung RF510-S01
ASUS K43 SV
ASUS N43 SL
ASUS N53 SV
ASUS N53 JL
dell 5110 i7
البته اینا تقریبا قیمتاشون یکیه . شما با این رنج قیمت 1 تومن 1100 تا 1200 برای این کار چیزی رو سراغ داربن ؟ قیمتش مهمه دیگه ! کاره منو خوب را میندازه ؟
یه سوال دیگه اینکه بعضی برندا شاید از لحاظ کانفینگ بالاترم باشن از بقیه اما وقتی میپرسی برای بازی مناسب هستند یا نه میگن نه و برندیو که کانفینگ پایین تریم داره رو معرفی میکنن. یعنی کیفیت قطعات تو بالا اوردن بازیاو انجامه کارای سنگین تاثیر داره ؟ پس چرا همه یه مدل سی پی یو و رمو گرافیک استفاده میکنن ولی اونی که پایین ترم هست فقط بخاطر برندش ترجیح داده میشه ؟؟؟
ممنون ازتون
سلام خسته نباشید
من به لپ تاپ می خوام بخرم که کیفیت لازم رو داشته باشه و تو بازی هم کم نیاره.
نظر خودم 5110 i7 هستdell.
لطف کنید یه مشاوره به من بدید و اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست معرفی کنید.
ممنون.