• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
نظر من اول ASUS بعد ACEr بعد MSI
خودم acer دارم موردی نداره
رم 8 میخواهید و گرافیک 550 و زیبایی برید سراغ N53SN

دوسته عزیز اخه این 1،270 پولشه :wacko: من یه چیز میخوام دیگه نهایتا 1،150 اینا پولش باشه چون یه خورده پول کم اوردم :( بعدشم سری "14 N هستند میخوام 15.6 باشه . سری K USB3.0 نداره ، یعنی بعدا به خاطر این مشکلی برای من پیش نمیاد ؟ چون این لپ تاپو دیگه برای 3 4 سالی میخوامش !!!!
ممنون :blush:
بعد یه سوال داشتم هرکی اطلاعاتی داره محبت کنه ممنون میشم ، ایکنه همه core i5 ها هایپر تریدینگ هستند؟؟؟ همشونم سندی بریج هستند ؟؟؟ اگه که همشون نیستند K53 هم نیست ؟؟؟
:p

اون مدل رو میتونی 1200 هم بخری و دیگه خیالت راحت باشه شما که 1150 داری میده اون تفوت که چیزی نیست !! در ضمن 15 اینچه کی گفته 14 اینچه ؟ !! لینکی که دادم رو نگاه کنید خوب و دقت کنید !

برو مرکز ایران ( م ولیعصر ) - طبقه زیر زمین - فروشگاه زیتون - نمایندگی سازگار - قیمتاش خوبه

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون مدل رو میتونی 1200 هم بخری و دیگه خیالت راحت باشه شما که 1150 داری میده اون تفوت که چیزی نیست !! در ضمن 15 اینچه کی گفته 14 اینچه ؟ !! لینکی که دادم رو نگاه کنید خوب و دقت کنید !

برو مرکز ایران ( م ولیعصر ) - طبقه زیر زمین - فروشگاه زیتون - نمایندگی سازگار - قیمتاش خوبه

من لینکو ندیدم شرمنده :D اگه این مشخصاتی که میگی واقعا باشه که خیلی خوبه !!! ولی 50 تومنم برا من 50 تومنه خداییش :rolleyes: این ادرسی که دادی م ولیعصر قیمتش چقدی پایینه ؟ اینیو که شما میگین 1200 سر راس میشه گرفت ؟؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من لینکو ندیدم شرمنده :D اگه این مشخصاتی که میگی واقعا باشه که خیلی خوبه !!! ولی 50 تومنم برا من 50 تومنه خداییش :rolleyes: این ادرسی که دادی م ولیعصر قیمتش چقدی پایینه ؟ اینیو که شما میگین 1200 سر راس میشه گرفت ؟؟

دیگه باید برید ببینید اما حالاکه دارین میخرین گیر 50 تومان نباش وگر نه برو سراغ acer 5750 با 850 تومان میتونی کانفیگ خوب بخری ;) اما حالا که دارید رو 1 میلیون خرید فکر میکنید من همین مدل رو پیشنهاد میکنم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوست عزیز

ممنونم از پاسختون
من لپتاپو واسه کارکردن میخوام
هدفم اجرا بازی یا render کردن نیست
حالا بنظرتون dell با کش بالاتر بهتره یا اچ پی با رم بالاتر ؟
با این تفاسیر زیاد تفاوتی نداره,اما کش و رم در کنار هم,نه اینکه کش 3 مگ باشه ولی رم 2 گیگ

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام.
یکی از دوستان من داره میره دوبی قراره واسه ی من از اونجا یک نوت بوک یا نت بوک بیاره گفتم با توجه به اینکه استفاده ی من مشخصه دوستان عزیز راهنمایی کنن دقیقا چه مدلی خریداری بشه که دیگه دوستم نخاد تو بازار به خاطره یه نت بوک وقت تلف کنه.
1.میخام روی نوت بوک یا نت بوک نرم افزاره پارسی اجرا کنم(طرفه نگار یا نرم افزارهای انبار گردانی یا حساب بانکی و غیره×)(هلو یا نوین)
به نظرتون از پسه یه نت بوک بر میاد
2.کابله hdmi داشته باشه
3.سبک و کم مصرف باشه همچنین کمتر گرم کنه
4.یه جورایی اگه یه وقتی نیازی شد بشه باهاش فیلمه hd هم دید حالا نه دقیقا full hd
یه سری از دوستان نت بوک 1215b شرکته asus رو معرفی کردن که البته نت بوکه کاملیه ولی نسبتا قیمته بالایی داره یعنی میتونم با یه ذره بیشتر یه 13 اینچی بخرم و خیالمو از خیلی جهات راحت کنم
حالا به نظرتون یه نت بوک مثله مدلی که گفتم از پسه انتظاراایی که دارم بر میاد یا مثلا دنباله مدلاا یی مثله u30jc asus باشم و قید مصرف و گرمای کمو بزنم ...
؟؟؟؟
با تشکر

شما حتما برو سمت لب تاپ های 13 اینچی,چون نت بوک ها اون طور که باید خواسته های شمارو براورده نمیکنه,اون u30jc هم جوابشو پس دادخ و سیستم عالییه,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون بابت راهنمایی !!! با چیزایی که کلا شنیدم قیده HP و DELL رو با همه امکاناتشون زدم ، کیفیت ASUS باید بالاتر باشه !!! ACER چطوریه؟ میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟ به پای ایسوس میرسه ؟؟؟
من هرجا رفتم ازین K53 هزارتا کانفیگ دیدم ، این مدل رم 8 هم داره ؟؟ چون یجا دیدم با رم 8 زده بود !!!!
بعد یه سوال داشتم هرکی اطلاعاتی داره محبت کنه ممنون میشم ، ایکنه همه core i5 ها هایپر تریدینگ هستند؟؟؟ همشونم سندی بریج هستند ؟؟؟ اگه که همشون نیستند K53 هم نیست ؟؟؟
نظرتون راجبه ACER 5750 core i7 چیه؟؟؟ خیلی جاها معرفی کردن حتی برای گیمم !!!!
ممنون !!!!:p:heart::blush:
انتخاب به جاییه,acer هم خوبه,فعلا از دل بیشتر قبولش دارم,به هر حال,k53 مدل 8 گیگ نداره,اونی که شما دیدی فروشنده خودش رم 8 انداخته روش,یعنی 2 تا 4 گیگ,نه همه core i5 ها این قابلیت هارو ندارن,فقط سری های جدید هستند که قابلیت سندی بریج و....دارند,اون 5750 هم قولیه برا خودش,اصلا تو خریدش شک نکنید که بهترین لب تاپ acer تو این رنجه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه مشورت میخواستم
با سقف هزینه ی 610 میخواستم یه لپتاپ بگیرم
انتخابهام :
HP 4530
ci3 2310
4gb
15.6 inch

lenovo B570
ci3 2310
2GB ram
15.6

یه جواریی به ایسر حس خوبی ندارم .میخواستم ببینم پیشنهاد شما چی هستش.سی پی یو های سری i اینتل با سندی بریج های جدید اختلاف زیادی دارند؟و همینطور کور تو دو های دو هسته ایی؟
و بین برند اچ پی و لنوو کدوم رو توصیه میکنید
قیمت این دو مدل تقریبا
580 هستش
با تشکر از شما

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یه مشورت میخواستم
با سقف هزینه ی 610 میخواستم یه لپتاپ بگیرم
انتخابهام :
HP 4530
ci3 2310
4gb
15.6 inch

lenovo B570
ci3 2310
2GB ram
15.6

یه جواریی به ایسر حس خوبی ندارم .میخواستم ببینم پیشنهاد شما چی هستش.سی پی یو های سری i اینتل با سندی بریج های جدید اختلاف زیادی دارند؟و همینطور کور تو دو های دو هسته ایی؟
و بین برند اچ پی و لنوو کدوم رو توصیه میکنید
قیمت این دو مدل تقریبا
580 هستش
با تشکر از شما
جفتشون انتخاب خوبی هستند,و acer 5742 هم خوبه,در مورد cpu های جدید هم باید بگم که اصلا با core 2 های قدیم قابل مقایسه نیستند,اونا کم کم میرن کنار,سندی بریج هم بسیار جدید و بهینه تر از مدل های معمولیه خودشه,بین این 3 برند هم اول hp بعد lenovo و acer

mahan991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. یه لپ ناپ خوب دورو ور 1500 چی پیشنهاد میدین؟ غیر از del xps L502 ! و سونی که پوله مارک میگیره.
**************************************************************************************
ورن کم. کارکرد بالا قدرت و سرعت بالا. زیبایی ظاهری برام مهمه. میخوام باهاش سنگین کار کنم.

ci7 باشه با کش 6 به بالا. رم 6 به بالا و هارد 640 به بالا گرافیکم 1.
**************************************************************************************
نظر خودم روی لپ تاپ های زیر هست نظرتون در مورد این لپ تاپها چیه؟

hp paviilion dv6 6090
gigabyte p2532
ibm lenovo y560p
مخصوصا اولی؟ و مخصوصا کارت گرافیکشو چطور میبینین؟
یکی از اشنایان میگه کارت گرافیک geforce nvidia 500 mb کارکردش معادل ati 1gb هست. یعنی کارکرد geforce بهتره. تاییدش میکنید. لپ تاپ اچ پی که گفتم گرافیکش ddr5 هست این تفاوتش با ddr3 چیه؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون

mahan991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. یه لپ ناپ خوب دورو ور 1500 چی پیشنهاد میدین؟ غیر از del xps L502 ! و سونی که پوله مارک میگیره.
ورن کم. کارکرد بالا قدرت و سرعت بالا. زیبایی ظاهری برام مهمه. میخوام باهاش سنگین کار کنم.

hp paviilion dv6 6090
gigabyte p2532
ibm lenovo y560p
یکی از اشنایان میگه کارت گرافیک geforce nvidia 500 mb کارکردش معادل ati 1gb هست. یعنی کارکرد geforce بهتره. تاییدش میکنید. لپ تاپ اچ پی که گفتم گرافیکش ddr5 هست این تفاوتش با ddr3 چیه؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون

hp paviilion dv6 6090

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

gigabyte p2532N

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM Core i7 2 GHz - Cache 6 MB
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT550M 2048 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI

ibm lenovo y560p-B

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6570M 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

یه نفر از من خواست در حد 1 میلیون 200 هزار یه لپ تاپ خوب بهش معرفی کنم.فکر کنم برای یکی دیگه می خواد هدیه بگیره. اطلاعات دیگه ای از نظر اینکه چه امکاناتی داشته باشه نداد. منم چون خیلی وقت ندارم که براش بگردم... به فکرم رسید در همین حد وقت بزارم و از شما بپرسم. در ضمن اگه انجمن بهتری برای پرسیدن این سوال وجود داره منو خبر کنید. ممنون.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

hp paviilion dv6 6090
gigabyte p2532
ibm lenovo y560p

عزیز اولین گزینه یهنی 6090 بسیار دستگاه خوبیه,غیر از این asus n53 رومعرفی میکنم,در مورد اون 2 مدل y560 و p2532 باید بگم دورشون رو خط بکشید,چون جواب گوی شما نیستند,در مورد کارت گرافیک باید بگم که حرف ایشون تا حدودی درست بوده اما نه به این شکل که 512 جیفورس با 1 گیگ ati برابری کنه,در کل گرافیک های geforce جزئیات بیشتری رو نشون میدن و فریم رو میارن پایین,اما ati جزئیات رو کم میکنه و فریم رو بالاتر میبره,خلاصه هر کدوم یه مزیت هایی دارن,که شما بسته به نوع کاربردتون باید یکی رو انتخاب کنید,فعلا هم geforce 540-550 رو دست نداره و بسیار عمل کرد عالیی داره,در مورد فرق DDR3 با DDR5 لازم است بدانید که نام DDR از حروف اول عبارت Double Data Rate گرفته شده. این نام از زمانی که رم های DDR از اواخر قرن گذشته وارد بازار شدند، رایج شد. Double Data Rate RAM به معنی جابجایی دو مقدار دیتا در یک واحد زمانی یکتا است که در حالت تئوری سرعتی دو برابر SDRAMها داشتند
پس از DDRها، تکنولوژی های DDR2 و DDR3 به صورت مشترک، با هدف افزایش کانال های انتقال دیتا در یک واحد زمانی و در نهایت افزایش سرعت، پایه گذاری شدند. رم های DDR2 با توانایی انتقال ۴ مقدار دیتا و رم های DDR3 با افزایش آن به ۸ مقدار دیتا در یک واحد زمانی، به این اهداف خود رسیدند. بدین ترتیب اگر هر واحد زمانی را ۱۰۰ مگاهرتز حساب کنیم، این مقدار در رم های DDR تا ۱۶۰۰ مگابایت بر ثانیه و در رم های DDR2 و DDR3 به ترتیب تا ۳۲۰۰ و ۶۴۰۰ مگابایت بر ثانیه افزایش می یابد. و بدیهی است که هر چه حجم قابل جابجایی در هر ثانیه بیشتر باشد، بهینه تر است,
فکر کنم از توضیحات بالا تفاوت DDR5 با DDR3 رو خودتون متوجه شده باشد,

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
مک بوک بدون گارانتی از تهران باید از کجا بخرم؟
همه با گارانتی می‌دهند، به قیمت 1400
گارانتی محصولات اپل هم در ایران یک جک خنده‌دار است تا چیزی که بهش اطمینان کرد

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش دو دل شدم با این تفاصیر، یعنی 5750 با یه کانفیگ بالا بهتره یا K53sv ؟
من یه مدل دیدم به اسمه U53JC
LED 15.6 USB3.0 corei 5 2.6 4G ram GF 1G Graphics 500GB hard
با این کانفیگ قیمتش 1،145 تومنه که خوبه !!! 6 ساعتم کارکرد باتریشه !!!!
K53SV هم با این کانفیگ داره :
Core i7 1.7 4GB RAM 640GB Hard GF 540 2GB 15.6 LED USB3.0
با این کانفیگ قیمتش 1.120 تومنه که خوبه !!! بینه این دو مدل شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟؟ خودم بعدا میتونم یه رم 4 به کا 53 اضافه کنم ؟؟؟؟
اگه 5750 رو ترجیح میدین به این دو مدل بگین ممنون میشم !!!!
خیلی ممنون !!!:heart::wub::blush::p

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
داداش دو دل شدم با این تفاصیر، یعنی 5750 با یه کانفیگ بالا بهتره یا K53sv ؟
من یه مدل دیدم به اسمه U53JC
LED 15.6 USB3.0 corei 5 2.6 4G ram GF 1G Graphics 500GB hard
با این کانفیگ قیمتش 1،145 تومنه که خوبه !!! 6 ساعتم کارکرد باتریشه !!!!
K53SV هم با این کانفیگ داره :
Core i7 1.7 4GB RAM 640GB Hard GF 540 2GB 15.6 LED USB3.0
با این کانفیگ قیمتش 1.120 تومنه که خوبه !!! بینه این دو مدل شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟؟ خودم بعدا میتونم یه رم 4 به کا 53 اضافه کنم ؟؟؟؟
اگه 5750 رو ترجیح میدین به این دو مدل بگین ممنون میشم !!!!
خیلی ممنون !!!:heart::wub::blush::p

عزیز اون سری u که سری نازک و سبک هستند,و بااین 2 مدل دیگه فرق دارن,ولی کلا تا به سری های slim احتیاج پیدا نکردید نخرید,بین k53 و 5750 acer بنده خودم 5750 رو انتخاب مبکنم,به خاطر جدید بودنش,و اینکه از سندی بریج بهره میبره,و کلا همه چیزش جدید و بهینه شده,شما با خیال راحت برو 5750 رو بخر,خریدی یادت نره بیای بگی چجوریه,یه چند تا عکسم ازش بزاری,

Last edited:

mr.dinari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من ميخواستم نظر شما در رابطه با لب تاپ asus N53S بدونم لب تاپ خوبي هست؟ با توجه به اينكه گرافيكش ١ براي بازي يا برنامه دچار مشكل نميشم؟و قيمتش چنده؟ داخل همين قيمت چيزي بهتري ميتونم بخرم؟كلا يه توضيحي بديد من ميخوام يكي بخرم ١١٠٠ هزارتومن
با تشكر

fidelio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همگی

من شنبه میخوام این مدل و بگیرم ، ممنون میشم نظر بدین:

ASUS N53 S
CI7 2630
6MB کش

GRAPHIC:540

RAM:8GIG=4GIG +4GIG(SEFARSH KHODAM

HDD:640
BLURAY

من این سیستم و واسه کار گرافیکی میخوام: فلش + ایلاستریتور + فوتوشاپ و...

در کنارش میتونم بازی CALL OF DUTY BLACK OPS رو انجام بدم؟ بعضی ها میگن ضرر داره ! راه کار چیه؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت همگی

ASUS N53 S
CI7 2630
6MB کش

BLURAY

در کنارش میتونم بازی CALL OF DUTY BLACK OPS رو انجام بدم؟ بعضی ها میگن ضرر داره ! راه کار چیه؟

با مدل کاری ندارم اما سعی کنید مدلی رو انتخاب کنید که DVDRW باشه
شما که با blureray کاری ندارید
این blueray حساس هست و اکثرا با dvd ها مشکل ایجاد میشه و کمی خط داشته باشه نمیخونه

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
blureray میشه از این اکسترنالها هم گرفت استفاده کرد جدا

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام خدمت همگی

ASUS N53 S
CI7 2630
6MB کش

BLURAY

دوست عزیز سیستم خوبیه و کار شمارو انجام میده,اون اوایل که درایو blu-ray اومده بود,درایو ها 2 تا لنز داشتن که یکیش DVDRW بود و دیگریش کارش خوندن blu-ray بود,که دخلی به هم نداشتن,اما الان درایو ها 1 لنز دارن که همه کارهارو اون یه لنز انجام میده و اصولا به مشکل بر میخوره,البته فعلا,در اینده بهتر میشه,در مورد بازی هم باید بگم که کلا لب تاپ های توی این سری و این قیمت زیاد برای بازی پیشنهاد نمیشه,اون گرافیک قدرت مند هم برای کارهای گرافیکیه نه بازی,چون با بازی کردن شما خیلی به سیستم فشار میارید و به مرور زمان دچار مشکلاتی میشید,اما اگر بودجه اجازه میده شما یه لب تاپ سری گیمینگ بردارید که هم کارهاتون رو باهاش انجام بدید و هم بازی

بالا