• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز سیستم خوبیه و کار شمارو انجام میده,اون اوایل که درایو blu-ray اومده بود,درایو ها 2 تا لنز داشتن که یکیش DVDRW بود و دیگریش کارش خوندن blu-ray بود,که دخلی به هم نداشتن,اما الان درایو ها 1 لنز دارن که همه کارهارو اون یه لنز انجام میده و اصولا به مشکل بر میخوره,البته فعلا,در اینده بهتر میشه,در مورد بازی هم باید بگم که کلا لب تاپ های توی این سری و این قیمت زیاد برای بازی پیشنهاد نمیشه,اون گرافیک قدرت مند هم برای کارهای گرافیکیه نه بازی,چون با بازی کردن شما خیلی به سیستم فشار میارید و به مرور زمان دچار مشکلاتی میشید,اما اگر بودجه اجازه میده شما یه لب تاپ سری گیمینگ بردارید که هم کارهاتون رو باهاش انجام بدید و هم بازی
سلام آقای Joker_War
ببخشید با بازی کردن با این لب تاپهای سری غیر گیم دستگاه دچار چه مشکلاتی میشه؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام آقای Joker_War
ببخشید با بازی کردن با این لب تاپهای سری غیر گیم دستگاه دچار چه مشکلاتی میشه؟
عزیز مشکل خاصی نیست که یخوام بگم,کلا هنگام بازی اصطحلاک دستگاه میره بالا,و به تمام اجزای سیستم فشار میاد,غیر از اینا اینقدر صدای فن زیاد میشه که کلافتون میکنه,

fidelio

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از برادر دی کاپریو (JOCKER _WAR) برای توضیحاتشون.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یه لپتاپ میخوام بخرم، سایز +16 اینچ چون به فیلم علاقه زیادی دارم!
میشه چند گزینه معرفی کنید؟

کیفیت صوتی در هدفون خیلی برام مهم هست و رزولیشن تصویر بالا باشه!

nasi_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لطف کنین و تفاوت بین ASUS N53 , DEL5110 رو بگین؟ کدومش برای خرید مناسبه؟ کانفیگش مثه همه، قیمتشون فرق میکنه، البته هر کدوم کانفیگای مختلفی هم دارن، کدوم بهتره؟ یه مقایسه لطفا.

mahan991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. یه لپ ناپ خوب دورو ور 1500 چی پیشنهاد میدین؟ غیر از del xps L502 ! و سونی که پوله مارک میگیره.
**************************************************************************************
ورن کم. کارکرد بالا قدرت و سرعت بالا. زیبایی ظاهری برام مهمه. میخوام باهاش سنگین کار کنم.

ci7 باشه با کش 6 به بالا. رم 6 به بالا و هارد 640 به بالا گرافیکم 1.
**************************************************************************************
نظر خودم روی لپ تاپ های زیر هست نظرتون در مورد این لپ تاپها چیه؟

hp paviilion dv6 6090
gigabyte p2532
ibm lenovo y560p
مخصوصا اولی؟ و مخصوصا کارت گرافیکشو چطور میبینین؟
یکی از اشنایان میگه کارت گرافیک geforce nvidia 500 mb کارکردش معادل ati 1gb هست. یعنی کارکرد geforce بهتره. تاییدش میکنید. لپ تاپ اچ پی که گفتم گرافیکش ddr5 هست این تفاوتش با ddr3 چیه؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون
عزیز اولین گزینه یهنی 6090 بسیار دستگاه خوبیه,غیر از این asus n53 رومعرفی میکنم,در مورد اون 2 مدل y560 و p2532 باید بگم دورشون رو خط بکشید,چون جواب گوی شما نیستند,در مورد کارت گرافیک باید بگم که حرف ایشون تا حدودی درست بوده اما نه به این شکل که 512 جیفورس با 1 گیگ ati برابری کنه,در کل گرافیک های geforce جزئیات بیشتری رو نشون میدن و فریم رو میارن پایین,اما ati جزئیات رو کم میکنه و فریم رو بالاتر میبره,خلاصه هر کدوم یه مزیت هایی دارن,که شما بسته به نوع کاربردتون باید یکی رو انتخاب کنید,فعلا هم geforce 540-550 رو دست نداره و بسیار عمل کرد عالیی داره,در مورد فرق DDR3 با DDR5 لازم است بدانید که نام DDR از حروف اول عبارت Double Data Rate گرفته شده. این نام از زمانی که رم های DDR از اواخر قرن گذشته وارد بازار شدند، رایج شد. Double Data Rate RAM به معنی جابجایی دو مقدار دیتا در یک واحد زمانی یکتا است که در حالت تئوری سرعتی دو برابر SDRAMها داشتند
پس از DDRها، تکنولوژی های DDR2 و DDR3 به صورت مشترک، با هدف افزایش کانال های انتقال دیتا در یک واحد زمانی و در نهایت افزایش سرعت، پایه گذاری شدند. رم های DDR2 با توانایی انتقال ۴ مقدار دیتا و رم های DDR3 با افزایش آن به ۸ مقدار دیتا در یک واحد زمانی، به این اهداف خود رسیدند. بدین ترتیب اگر هر واحد زمانی را ۱۰۰ مگاهرتز حساب کنیم، این مقدار در رم های DDR تا ۱۶۰۰ مگابایت بر ثانیه و در رم های DDR2 و DDR3 به ترتیب تا ۳۲۰۰ و ۶۴۰۰ مگابایت بر ثانیه افزایش می یابد. و بدیهی است که هر چه حجم قابل جابجایی در هر ثانیه بیشتر باشد، بهینه تر است,
فکر کنم از توضیحات بالا تفاوت DDR5 با DDR3 رو خودتون متوجه شده باشد,

سلامی مجدد خدمت استاد و عرض خسته نباشید.
تشکر میکنم از وقتی که برام گذاشتید و توضیحات جامعی که فرمودید که بسیار مفید واقع شد.
***************************************************************************************
1.
لپ تاپی که معرفی کردید Asus N53SN بسیار لپ تاپ خوبی است و با توجه به لپ تاپ HP Pavilion dv6 6090 بنده واقعا بین دوراهی تشخیص خوب و بسیار خوب قرار گرفتم. درحقیقت با این پولی که من میپردازم مایلم که بهترین لپ تاپی که میشود با این هزینه گرفت را خرید کنم. با توجه به تجربه و دانشی که شما در مورد نوت بوکها دارید به نظرتان کدام بهتر از دیگری است. درست است تعیین لپ تاپ مناسب به کاربردی که از لپ تاپ خواهد شد بستگی دارد اما به نظر شما از کدام لپ تاپ کاربرد بیشتری میشود داشت با توجه به اینکه بنده قصد استفاده تا 3 یا 4 سال اینده را دارم. لپ تاپی که بتواند اکثر نیازهای من را برای این مدت برطرف کند. به غیر از کارکرد از لحاظ زیبایی ظاهری شما کدام را میپسندید؟
لطفا درمورد این دو گزینه بیشتر توضیح دهید.
***************************************************************************************
2.
مقایسه ای کوتاه در مورد کارتهای گرافیک ATI 6770M و nVIDIAs GT 550M داشته باشید. یعنی کارت گرافیک Ati مخصوصا این مدلش توان رقابتی با nvidia رو ندارد؟
3.
همچنین سوال دیگری که از شما داشتم این بود که لطفا به طور مختصر درمورد موارد حیاتی که باید در هنگام خرید لپ تاپ به انها توجه داشت توضیح دهید؟

پیشاپیش از وقتی که میگذارید کمال تشکر رو دارم. ممنون.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام خدمت دوستان.
از سری k یا asus n که پردازنده ci5 و win7 ارجینال دارن مغرفی کنین.(موجود در بازار)

یه سوال چرا اگثر لپ تاپ های asus ویندوز اصل روشون نیست؟

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان !!! من با پرس و جو هایی که کردم با k53sv کنار اومدم ، قراره ظرف هفته آینده بگیرمش !!! یه دوستی از متجمع پارسیان قیمت گرفته 1090 با دو سال گارانتی الماس !!! راستش با این قیمت چیزه بهتریم نمیتونم بگیرم !!! حالا میخواستم نظر شماها هارم راجبش بدونم :wub: لپ تاپه خوبی هست ؟؟؟ اولش که کیفیتش برام مهمه و سگ جونیش چون قراره زیاد باهاش کار کنم البته اگه حوصلمم بگیره روزی 3 4 ساعتم بازی دیگه زیادش !!!!
بعد یه سوال دیگه ایم داشتم، اینکه اینی که قراره بگیرم core i7 2GH هستش، اطلاعاتی در بارش ندارم، اینکه سندی بریج هست یا نه؟؟؟ هایپر تریدینگ هست یا نه؟؟؟ 4 هسته ایه یا نه ؟؟؟
بعد core i5 هم هست که قاعدتا برام ارزونترم تموم میشه ، کدومش بهتره ؟؟؟؟ اینم هایپر تریدینگ و سندی بریج هست یا نه ؟؟؟؟

ممنونتونم اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه و بگه چون قبلا هم سوال پرسیدم و کسی چیزی راجبش نگفته !!! لااقل ادرس بدین کجا میتونم این اطلاعاتو پیدا کنم !!!:heart::blush:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلامی مجدد خدمت استاد و عرض خسته نباشید.
تشکر میکنم از وقتی که برام گذاشتید و توضیحات جامعی که فرمودید که بسیار مفید واقع شد.
1.
لپ تاپی که معرفی کردید Asus N53SN بسیار لپ تاپ خوبی است و با توجه به لپ تاپ HP Pavilion dv6 6090 بنده واقعا بین دوراهی تشخیص خوب و بسیار خوب قرار گرفتم. درحقیقت با این پولی که من میپردازم مایلم که بهترین لپ تاپی که میشود با این هزینه گرفت را خرید کنم. با توجه به تجربه و دانشی که شما در مورد نوت بوکها دارید به نظرتان کدام بهتر از دیگری است. درست است تعیین لپ تاپ مناسب به کاربردی که از لپ تاپ خواهد شد بستگی دارد اما به نظر شما از کدام لپ تاپ کاربرد بیشتری میشود داشت با توجه به اینکه بنده قصد استفاده تا 3 یا 4 سال اینده را دارم. لپ تاپی که بتواند اکثر نیازهای من را برای این مدت برطرف کند. به غیر از کارکرد از لحاظ زیبایی ظاهری شما کدام را میپسندید؟
لطفا درمورد این دو گزینه بیشتر توضیح دهید.
2.
مقایسه ای کوتاه در مورد کارتهای گرافیک ATI 6770M و nVIDIAs GT 550M داشته باشید. یعنی کارت گرافیک Ati مخصوصا این مدلش توان رقابتی با nvidia رو ندارد؟
3.
همچنین سوال دیگری که از شما داشتم این بود که لطفا به طور مختصر درمورد موارد حیاتی که باید در هنگام خرید لپ تاپ به انها توجه داشت توضیح دهید؟

پیشاپیش از وقتی که میگذارید کمال تشکر رو دارم. ممنون.
1.بنده کلا زیبایی رو ملاک قرار نمیدم,ولی کلا asus رو بیشتر میپسندم
2.ببینید این کارت های گرافیکی اون طور که فکر میکنید نیستند,و افراد عادی تفاوتاشون رو احساس نمیکنن,وگرنه جفت این گرافیک ها قدرت بالایی دارن و هر کردم تخصص خاصی,در کل شما زیاد روی گرافیک سخت نگیرید,همشون قدرت بالایی دارن,مگر اینکه بخواید کار خاصی انجام بدید که اونوقت راهنماییتون میکنم
3.هنگام خرید هم کار خاصی نمیخواد انجام بدید,فقط حتما با گارانتی خرید کنید,همین و بس

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام خدمت دوستان.
از سری k یا asus n که پردازنده ci5 و win7 ارجینال دارن مغرفی کنین.(موجود در بازار)

یه سوال چرا اگثر لپ تاپ های asus ویندوز اصل روشون نیست؟
علت اینکه بعضی ها ویندوز روشون نیست به خاطر اینه که قیمت رو کاهش بدن,چون یه ویندوز اورجینال حدود 100 هزار تومان به قیمت لب تاپ اضافه میکنه

mahan991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.بنده کلا زیبایی رو ملاک قرار نمیدم,ولی کلا asus رو بیشتر میپسندم
2.ببینید این کارت های گرافیکی اون طور که فکر میکنید نیستند,و افراد عادی تفاوتاشون رو احساس نمیکنن,وگرنه جفت این گرافیک ها قدرت بالایی دارن و هر کردم تخصص خاصی,در کل شما زیاد روی گرافیک سخت نگیرید,همشون قدرت بالایی دارن,مگر اینکه بخواید کار خاصی انجام بدید که اونوقت راهنماییتون میکنم
3.هنگام خرید هم کار خاصی نمیخواد انجام بدید,فقط حتما با گارانتی خرید کنید,همین و بس
خیلی ممنون.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان !!! من با پرس و جو هایی که کردم با k53sv کنار اومدم ، قراره ظرف هفته آینده بگیرمش !!! یه دوستی از متجمع پارسیان قیمت گرفته 1090 با دو سال گارانتی الماس !!! راستش با این قیمت چیزه بهتریم نمیتونم بگیرم !!! حالا میخواستم نظر شماها هارم راجبش بدونم :wub: لپ تاپه خوبی هست ؟؟؟ اولش که کیفیتش برام مهمه و سگ جونیش چون قراره زیاد باهاش کار کنم البته اگه حوصلمم بگیره روزی 3 4 ساعتم بازی دیگه زیادش !!!!
بعد یه سوال دیگه ایم داشتم، اینکه اینی که قراره بگیرم core i7 2GH هستش، اطلاعاتی در بارش ندارم، اینکه سندی بریج هست یا نه؟؟؟ هایپر تریدینگ هست یا نه؟؟؟ 4 هسته ایه یا نه ؟؟؟
بعد core i5 هم هست که قاعدتا برام ارزونترم تموم میشه ، کدومش بهتره ؟؟؟؟ اینم هایپر تریدینگ و سندی بریج هست یا نه ؟؟؟؟

ممنونتونم اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه و بگه چون قبلا هم سوال پرسیدم و کسی چیزی راجبش نگفته !!! لااقل ادرس بدین کجا میتونم این اطلاعاتو پیدا کنم !!!:heart::blush:
ببینید دوست عزیز انتخاب خوب وبه جاییه,اما روزی 3-4 ساعت بازی,کاریه که این سیستم از پسش بر نمیاد,بعد شما قراره چه کارهایی با سیستم انجام بدید؟به نظر بنده core i5 مناسبتون باشه و احتیاجی به i7 نیست,بعد همشون هم جدید شدن و از نسل جدید پردازشگر های سری core i استفاده میکنند,
در اخر غیر از k53 شما acer 5750 رو هم پیش رو دارید

abdollah007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز..یه مینی لپ تاپ میخوام با ویژگی های زیر ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.خیلی شارژ خوب نگه داره(اگر باشه بالای 10 ساعت)خیلی مهمه
2.کش cpu حتما 1مگ یا بالاتر باشه(خیلی مهمه)
3.خیلی خیلی سبک باشه(زیر 1.2 کیلوگرم عالیه)خیلی مهمه
4.بیشتر کارام با آفیس و برنامه های کنترل پروژه هست(پریماورا،MS project) و اینترنت
5.ویندوز7 اصلی باشه
6.حتما هم زیر 11 اینچ باشه(حالا زیر12 هم بشه اشکالی نداره)
قیمت هم زیر600 باشه ممنون

Last edited:

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوست عزیز انتخاب خوب وبه جاییه,اما روزی 3-4 ساعت بازی,کاریه که این سیستم از پسش بر نمیاد,بعد شما قراره چه کارهایی با سیستم انجام بدید؟به نظر بنده core i5 مناسبتون باشه و احتیاجی به i7 نیست,بعد همشون هم جدید شدن و از نسل جدید پردازشگر های سری core i استفاده میکنند,
در اخر غیر از k53 شما acer 5750 رو هم پیش رو دارید

خیلی ممنون از راهنمایی !!! اطلاعات راجبه cpu هارم از خوده سایت INTEL گرفتم !!!
فقط یه مسله ای هست که من متوجش نمیشم !! همین K53 کانفینگش با خیلی از سری های بازی که برندهای مختلف با قیمت های خیلی گرونتری ساختن برابری میکنه !!! پس چرا برای بازی توصیه نمیشه ؟؟؟ حتی سری های بازی دیدم که به مرابت کانفیگشونم پایینتر بوده !!!! از لحاظ دمای حین کارم که K53 پایینتره !!! من دلیل این کار رو نمیفهمم ؟؟؟؟
مگه سری های بازی چه چیز متمایزی دارند که برای بازی مناسب ترند ؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین !!!!

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
دوستان بین این 3 لپ تاپ کدوم رو پیشنهاد میکنین و چرا؟

با قیمت 815 تومن
MSi Classic CR640H-273XIR

با قمت 850 تومن
HP ProBook4530s-i5-2410

و با 810 تومن
ASUS
X42JY

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا حق دارم خب این همه وسواس باشم ، یه چیزی میخوام بگیرم با این پولی که دارم که مو لا درزش نره و بهترین انتخاب با این قیمت باشه !!! :D:blush:
راستی میگن سری 6 چیپستای Intel اشکال داره :( تو k53sv ها هم از چیپ H65 استفاده شده :( کسی در این باره اطلاعاتی نداره ؟؟؟؟ :(
خودتون بودین تا سقف 1150 چی انتخاب میکردین انصافا ؟؟؟؟
lیه سوال دیگه اینکه چرا گرافیکای sony اینهمه پایینه ؟؟ یعنی با این گرافیکامیشه بازیم کرد ؟؟؟ یه مدل sony f13DGX هست که قیمتش 1100 اما گرافیکش زده GF 310 512 up to 2.5G بغیر از گرافیک کانفیگ خوبی داره میشه یه رم 4 دیگم بهش اضافه کرد اما گرافیکش خوب کمه :(
پست قبلیه منو جواب ندادینا :(:wacko: تروخداااااا :blush:
ممنونه همتون :blush::lol:

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
یکی منو در مورد HP tx2000 راهنمایی کنه می خوام این مدل رو بگیرم به عنوان مینی لپ و تبلت چون زیاد اینور اونور می رم. کارمم مدلسازی سه بعدی و نقاشی دیجیتالی هستش :lol:
البته دسته دوم می خوام بگیرم :p

از تبلتش برای نقاشی دیجیتالی می خوام استفاده کنم.

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان برادر من میخواد acer 5750 بخره به نظرتون خوبه؟صفحه نمایشش چطوره؟
اگه مدل بهتری سراغ دارین بهم بگید؟تا 800تومن؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تو سایت سازگار این مدل رو داره ASUS X5MSV-SX167X میشه دقیقا کدوم مدل n k یاu
چون تو خود سایت asus ندیدم

Core i7 [email protected](2.9)GHz,6MB
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
Price: 1,200,000T

بعد یه سوال دیگه اینکه تو لیست cpubenchmark این cpu نبود.مشکلی نداره؟
ممنون

بالا