• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250

دوستان برادر من میخواد acer 5750 بخره به نظرتون خوبه؟صفحه نمایشش چطوره؟
اگه مدل بهتری سراغ دارین بهم بگید؟تا 800تومن؟

من پیش‌نهاد می‌کنم سونی وایو بگیرند EE45FX
درایو بلو-ری و کارت گرافیک HD ATI RADERON
به قیمت 880 هزار تومان

ایسر ASPIRE 5733-A هم برای کاربرانی که نیازمند یک نوت بوک زیبا کارآمد و ارزان هستند مناسب است
امکانات این محصول نسبت به قیمت آن بسیار مناسب است

590 تومان

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان گل گلاب!
آقا می خوام یه لپ تاپ تهیه کنم اینا واسم مهمه!
14 یا 13 اینچ باشه!
کیفیت ساخت خوب!
USB 3 داشته باشه ، CPU i5 یا i7
گرافیک nvidia یا Ati !! فقط اینتل نباشه! :دی
هر چقدر هم جدید تر باشه بهتر ، فقط کیفیت ساخت خوبی داشته باشه برند زیاد مهم نیست ، من Dell 3350-A رو دیدم
به نظرتون مناسبه؟
پیشنهاد بدین لطفاً چند مدل رو!

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
یکی منو در مورد HP tx2000 راهنمایی کنه می خوام این مدل رو بگیرم به عنوان مینی لپ و تبلت چون زیاد اینور اونور می رم. کارمم مدلسازی سه بعدی و نقاشی دیجیتالی هستش :lol:
البته دسته دوم می خوام بگیرم :p

از تبلتش برای نقاشی دیجیتالی می خوام استفاده کنم.

شما میتونی asus transformer رو انتخاب کنید که هم تبلت میشه هم نت بوک

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان گل گلاب!
آقا می خوام یه لپ تاپ تهیه کنم اینا واسم مهمه!
14 یا 13 اینچ باشه!
کیفیت ساخت خوب!
USB 3 داشته باشه ، CPU i5 یا i7
گرافیک nvidia یا Ati !! فقط اینتل نباشه! :دی
هر چقدر هم جدید تر باشه بهتر ، فقط کیفیت ساخت خوبی داشته باشه برند زیاد مهم نیست ، من Dell 3350-A رو دیدم
به نظرتون مناسبه؟
پیشنهاد بدین لطفاً چند مدل رو!
انتخاب بدی نیست اما asus u33 و x42 رو هم در نظر داشته باشید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
بابا حق دارم خب این همه وسواس باشم ، یه چیزی میخوام بگیرم با این پولی که دارم که مو لا درزش نره و بهترین انتخاب با این قیمت باشه !!! :D:blush:
راستی میگن سری 6 چیپستای Intel اشکال داره :( تو k53sv ها هم از چیپ H65 استفاده شده :( کسی در این باره اطلاعاتی نداره ؟؟؟؟ :(
خودتون بودین تا سقف 1150 چی انتخاب میکردین انصافا ؟؟؟؟
lیه سوال دیگه اینکه چرا گرافیکای sony اینهمه پایینه ؟؟ یعنی با این گرافیکامیشه بازیم کرد ؟؟؟ یه مدل sony f13DGX هست که قیمتش 1100 اما گرافیکش زده GF 310 512 up to 2.5G بغیر از گرافیک کانفیگ خوبی داره میشه یه رم 4 دیگم بهش اضافه کرد اما گرافیکش خوب کمه :(
پست قبلیه منو جواب ندادینا :(:wacko: تروخداااااا :blush:
ممنونه همتون :blush::lol:
خوب دوست عزیز اگر میخواید اینکه میگن و ... رو ملاک قرار بدید که کارتون به جاهای باریک میکشه,بعد بنده هم سرم شلوغه و وقت نمیکنم همه سوالات رو جواب بدم
اما اگر از بنده مشاوره میگیرید بنده میگم نه مشکلی ندارن,اون یه مشکلی بود که حل شد و الان تو سری های جدید هیچ گونه مشکلی وجود نداره,بنده که تا اون قیمت asus n53 رو انتخاب میکردم,البته خودم asus n61jq دارم,ولی به هر حال انتخاب از سری n بهتره
گرافیک های سونی هم به خاطر این پایینه که اگر بخواد یه گرافیک 1 GB بندازه روی سیستمش,قیمتش نجومی میشه,کلا فعلا سونی کار جالبی نزده که بشه روش مانور داد,یعنی زده ولی ایران نیومده هنوز,اون گرافیک GF 310 هم گرافیک ضعیفیه و به درد بازی نمیخوره,

Parham65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من هر چی گشتم مطلبی در مورد asus سری P یا business ندیدم. تو سایت asus نوشته بود این سری بدنه مقاوم به ضربه داره و هاردش در اثر تکان و لرزش مشکلی پیدا نمی کنه,
Anti-shock hard drive --- Panel pressure tests that are 20 percent more than consumer notebook standards ---- More than double the drop height of consumer notebook standards
خودم بین P53sj و N53sn موندم. هردو Intel® Core™ i5 2410M Processor دارندو تنها فرقشون کارت گرافیکشونه که P53sj: NVIDIA® GeForce® GT 520M with 1GB DDR3 VRAM , و N53sn:geforce gt 550 with 2 GB DDR3 کسی سری P داره؟ این دو تا کارت گرافیک چه قدر فرق دارند؟ قیمتاشونم تو یه رنج هست. خودم از P53SJ به علت بدنه محکم و شکل ظاهری خوشم اومده . لطفا راهنمایی کنید.

abdollah007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز..یه مینی لپ تاپ میخوام با ویژگی های زیر ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.خیلی شارژ خوب نگه داره(اگر باشه بالای 10 ساعت)خیلی مهمه
2.کش cpu حتما 1مگ یا بالاتر باشه(خیلی مهمه)
3.خیلی خیلی سبک باشه(زیر 1.2 کیلوگرم عالیه)خیلی مهمه
4.بیشتر کارام با آفیس و برنامه های کنترل پروژه هست(پریماورا،MS project) و اینترنت
5.ویندوز7 اصلی باشه
6.حتما هم زیر 11 اینچ باشه(حالا زیر12 هم بشه اشکالی نداره)
قیمت هم زیر600 باشه ممنون

??????????????????????

eh_barca

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفا راهنمایی کنید بدجوری موندم که سونی بخرم یا اپل.
و دستگاهی میخوام که خوب عمر کنه و 2 سال قشنگ واسم بمونه.
بین 2 دستگاه سونی sb و اپل mc724 شما کدومو پیشنهاد میکنید دوستان.لطفا تخصصی و با دلیل جواب بدید.ممنونم
مشخصات سونیsb: سی پی یو cor i7 2.7.گرافیک ati 512.رم 4gb.وزن 1.8 کیلو و اندازه 13 اینچ.قیمت 1750
مشخصات اپل mc724: سی پی یو cor i7 2.7.گرافیک intel 3000HD.رم 4gb.وزن 2 کیلو و اندازه 13 اینچ.قیمت 1900

واین بگم که خودم با مکینتاش کار کردم و وافعا خیلی بهتر از ویندوز هستش و همه برنامه هاشم دارم.ولی یک چیز هست که من همیشه میخوام فوتبالو رو لب تابم بازی کنم و pes جدید هم چند وقت دیگه میادش و یکی از چیزایی که واقعا گیرم انداخته سرِ خریدن اپل همین نبودن بازیا براشه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من می خوام برای کارای دانشگاه لپ تاپ بخرم ولی الآن وقتم پره و برای بررسی انواع لپ تاپ ها زیاد فرصت ندارم. لطفا اگه می تونید کمک کنید زودتر به نتیجه دلخواه برسم
رشته دانشگاهیم هوش مصنوعی هست و باید پروژه های پردازش صدا و تصویر و ... انجام بدیم .احتمالا با Mathlab . برای همین CPU قوی برام مهمه.چیزایی که از لپ تاپ انتظار دارم اینا هستند (این قراره اولین لپ تاپ من باشه :) ) :

1 - سی پی یو قوی .i5 خوبه ولی اگه موارد دیگه رو دچار مشکل کنه به i3 قناعت می کنم :)
2 - رم 4 و هارد 500 که فکر می کنم اکثر لپ تاپ های معمول داشته باشند
3 - مانیتور 14 - 15.6
4 - وزنش اگه کم تر باشه بهتره
5 - درایو دی وی دی برام مهم نیست
6 - اگه USB3 داشته باشه خیلی عالیه . چون احتمالا بعدا از هارد اگترنال استفاده کنم
7 - باتری با دوام !
8 - کارت گرافیک زیاد برام مهم نیست . ولی دوست ندارم خیلی هم ضعیف باشه :D

خودم این برند ها رو به ترتیب بیشتر قبول دارم. ولی نظر شما هم برام مهمه

ASUS
MSI
Lenovo
HP
Acer

Samsung رو نمیشناسم ولی ظاهرا خوب کار کرده !

خیلی متشکرم :heart:

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
cpu های i3 و duel Core خیلی باهم تفاوتشون هست ؟

چه مدل لپتاپایی صفحه ی ضد انعکاس نور دارن ؟

کدوم لپتاپا مثل مک بوک مالتیتاچ پشتیبانی میکنن؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
cpu های i3 و duel Core خیلی باهم تفاوتشون هست ؟

چه مدل لپتاپایی صفحه ی ضد انعکاس نور دارن ؟

کدوم لپتاپا مثل مک بوک مالتیتاچ پشتیبانی میکنن؟

برای مقایسه قدرت سی پی یو های مختلف اسم دقیقشون رو توی این سایت پیدا کن :

PassMark Software - CPU Benchmark Charts

PassMark - CPU Benchmarks - List of Benchmarked CPUs

MSI و Acer مدل های مولتی تاچ دارند .احتمالا بقیه هم داشته باشند. باید پیدا کنید :)

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
برای مقایسه قدرت سی پی یو های مختلف اسم دقیقشون رو توی این سایت پیدا کن :

PassMark Software - CPU Benchmark Charts

PassMark - CPU Benchmarks - List of Benchmarked CPUs

MSI و Acer مدل های مولتی تاچ دارند .احتمالا بقیه هم داشته باشند. باید پیدا کنید :)

یه سایت خوب واسه بدست اوردن مشخصات : مولتی تاچ و صفحه ی ضد انعکاس نور و... بهم میدید ؟

mohmadmalshami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !!!!
من یه k53sv گرفتم ، رفته بودم دمباله core i7 اما نمیدونم چطوری شد که core i5 گرفتم !!! الان که فک میکنم میگم حاضرم 100 تومن بیشتر میدادم تا core i7 میگرفتم !!!! حالا میخوام نظره شمارو بدونم ، این دوتا خیلی فرق دارن با هم ؟؟؟ انقده از خریدم پشیمون شدم که دسگا کلا از چشم افتاده :(:(:(
خودم فک میکنم خیلی فرق دارن ، core i7 6 مگ کش داره چهار هسته 2 گیگا هرتزی داره که با توربو تا 2.9 هم میرسن که با احتصاب هسته های مجازی میشن 8 تا هسته 2 گیگا !!!!
اما core i5 دو هسته 2.3 گیگا هرتزی داره که با توربو میشن 2.9 که با احتصاب هسته های مجازیشون میشن 4 تا 2 با جمعه 3 مگ کش !!!
ته کاریم که باهاش انجام میدم بازیه ، میخواستم نظره شمارم بدونم ، خیلی فرق دارن ؟؟؟ :(:(:( فروشنده گفت برای بازی هیچ فرقی ندارن ولی چطور میشه 8 تا 2 با 4 تا 2.3 فرقی نداشته باشه ؟؟؟؟:(:(:(

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دنبال یه لپ تاپ هستم با قیمت یک و نیم میلیون و core i7 و 15-16 اینچی همراه با بلوتوث نسخه 3 برای کارهای photoshop و شبکه ...
توی مدل های اچ پی میگشتم ولی متاسفانه نسخه بلوتوث لپ تاپ ها رو نمیتونم پیدا کنم ! 6199 مد نظرم هست ولی نسخه بلوتوثش رو نمیدونم چنده ؟ کسی میتونه کمکم کنه در این زمینه ؟

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام دوستان قیمت این لپتاب چقدره مرسی ؟
Dell N5040

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
یه ایسوس گرفتم با 3 نوع گارانتی تو بازار فروخته میشد سازگار الماس و مادایران در مورد گارانتی مادایران کسی اطلاعی داره؟؟؟اصلن از کی این شرکت داره لپتاب گارانتی میکنه!!!!!!!!!!

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام. من هر چی گشتم مطلبی در مورد asus سری P یا business ندیدم. تو سایت asus نوشته بود این سری بدنه مقاوم به ضربه داره و هاردش در اثر تکان و لرزش مشکلی پیدا نمی کنه,
Anti-shock hard drive --- Panel pressure tests that are 20 percent more than consumer notebook standards ---- More than double the drop height of consumer notebook standards
خودم بین P53sj و N53sn موندم. هردو Intel® Core™ i5 2410M Processor دارندو تنها فرقشون کارت گرافیکشونه که P53sj: NVIDIA® GeForce® GT 520M with 1GB DDR3 VRAM , و N53sn:geforce gt 550 with 2 GB DDR3 کسی سری P داره؟ این دو تا کارت گرافیک چه قدر فرق دارند؟ قیمتاشونم تو یه رنج هست. خودم از P53SJ به علت بدنه محکم و شکل ظاهری خوشم اومده . لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز جفت این سیستم ها خوب هستند و P53 هم به خاطر بدنش بهتره,و در کل تفاوت گرافیک 520 با 540 رو کسی متوجه میشه که بخواد با سیستم بازی کنه,وگرنه برای کاربرد عادی تفاوت چندانی ندارند

بالا