• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان لطفا راهنمایی کنید بدجوری موندم که سونی بخرم یا اپل.
و دستگاهی میخوام که خوب عمر کنه و 2 سال قشنگ واسم بمونه.
بین 2 دستگاه سونی sb و اپل mc724 شما کدومو پیشنهاد میکنید دوستان.لطفا تخصصی و با دلیل جواب بدید.ممنونم
مشخصات سونیsb: سی پی یو cor i7 2.7.گرافیک ati 512.رم 4gb.وزن 1.8 کیلو و اندازه 13 اینچ.قیمت 1750
مشخصات اپل mc724: سی پی یو cor i7 2.7.گرافیک intel 3000HD.رم 4gb.وزن 2 کیلو و اندازه 13 اینچ.قیمت 1900

واین بگم که خودم با مکینتاش کار کردم و وافعا خیلی بهتر از ویندوز هستش و همه برنامه هاشم دارم.ولی یک چیز هست که من همیشه میخوام فوتبالو رو لب تابم بازی کنم و pes جدید هم چند وقت دیگه میادش و یکی از چیزایی که واقعا گیرم انداخته سرِ خریدن اپل همین نبودن بازیا براشه.
دوست عزیز خوب ویندوز ومک هر دو کلی با هم تفاوت دارن,اما شما رو بعضی مدل های مک میتونی ویندوز هم نصب کنی,ولی به دلیل پایین بودن گرافیک نمیتونی اون بازی های به روز رو باهاش انجام بدی,در کل خرید مک اشتباهه,و شما یه ویندوز بگیری بهتره,و اینکه توی این رنج قیمت بنده ASUS G53 رو پیشنهاد میکنم,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
من می خوام برای کارای دانشگاه لپ تاپ بخرم ولی الآن وقتم پره و برای بررسی انواع لپ تاپ ها زیاد فرصت ندارم. لطفا اگه می تونید کمک کنید زودتر به نتیجه دلخواه برسم
رشته دانشگاهیم هوش مصنوعی هست و باید پروژه های پردازش صدا و تصویر و ... انجام بدیم .احتمالا با Mathlab . برای همین CPU قوی برام مهمه.چیزایی که از لپ تاپ انتظار دارم اینا هستند (این قراره اولین لپ تاپ من باشه :) ) :

1 - سی پی یو قوی .i5 خوبه ولی اگه موارد دیگه رو دچار مشکل کنه به i3 قناعت می کنم :)
2 - رم 4 و هارد 500 که فکر می کنم اکثر لپ تاپ های معمول داشته باشند
3 - مانیتور 14 - 15.6
4 - وزنش اگه کم تر باشه بهتره
5 - درایو دی وی دی برام مهم نیست
6 - اگه USB3 داشته باشه خیلی عالیه . چون احتمالا بعدا از هارد اگترنال استفاده کنم
7 - باتری با دوام !
8 - کارت گرافیک زیاد برام مهم نیست . ولی دوست ندارم خیلی هم ضعیف باشه :D

خودم این برند ها رو به ترتیب بیشتر قبول دارم. ولی نظر شما هم برام مهمه

ASUS
MSI
Lenovo
HP
Acer

Samsung رو نمیشناسم ولی ظاهرا خوب کار کرده !

خیلی متشکرم :heart:
ببین دوست عزیز برای کار شما بنده اول ASUS N53 رو پیشنهاد میکنم,بعد HP 4530 رو
این 2 لب تاپ کار شمارو راه میندازه,فقط مشکل قیمت n53 هست که در 4530 جبران شده,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام !!!!
من یه k53sv گرفتم ، رفته بودم دمباله core i7 اما نمیدونم چطوری شد که core i5 گرفتم !!! الان که فک میکنم میگم حاضرم 100 تومن بیشتر میدادم تا core i7 میگرفتم !!!! حالا میخوام نظره شمارو بدونم ، این دوتا خیلی فرق دارن با هم ؟؟؟ انقده از خریدم پشیمون شدم که دسگا کلا از چشم افتاده :(:(:(
خودم فک میکنم خیلی فرق دارن ، core i7 6 مگ کش داره چهار هسته 2 گیگا هرتزی داره که با توربو تا 2.9 هم میرسن که با احتصاب هسته های مجازی میشن 8 تا هسته 2 گیگا !!!!
اما core i5 دو هسته 2.3 گیگا هرتزی داره که با توربو میشن 2.9 که با احتصاب هسته های مجازیشون میشن 4 تا 2 با جمعه 3 مگ کش !!!
ته کاریم که باهاش انجام میدم بازیه ، میخواستم نظره شمارم بدونم ، خیلی فرق دارن ؟؟؟ :(:(:( فروشنده گفت برای بازی هیچ فرقی ندارن ولی چطور میشه 8 تا 2 با 4 تا 2.3 فرقی نداشته باشه ؟؟؟؟:(:(:(
ببین دوست عزیز شما برای بازی از یه CORE 2 DUO هم میتونید خیلی راحت استفاده کنید,
اولا بنده گفتم که لب تاپ رو برای بازی نخرید,دوما اینکه تفاوت I5 با I7 زمین تا اسمونه اما در صورتی که شما کاری از سیستم بکشید که بتونید از هر 4 هستش استفاده کنید,وگرنه برای بازی که هیچ فرقی نداره,در کل دستگاه خوبی خریدید و مبارکتون بشه,بیخود هم از چشمتون نیفته,برید ازش استفاده کنید و لذت ببرید

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ببین دوست عزیز برای کار شما بنده اول ASUS N53 رو پیشنهاد میکنم,بعد HP 4530 رو
این 2 لب تاپ کار شمارو راه میندازه,فقط مشکل قیمت n53 هست که در 4530 جبران شده,

من تا حدود 1 تومن هم می تونم هزینه کنم ... ولی
Asus N53SV ظاهرا دکمه هاش راحت نیست در صورتی که من خیلی با کی بردش کار دارم. K53SV مشکل کی برد نداره ولی USB3 نداره ! مدل دیگه ای هست که این مورد ها رو با هم داشته باشه ؟
HP 6050 از همه نظر خوبه ولی میگن HP خرابی زیاد داره یا حداقل داشته ! نظر شما چیه ؟ اگه قرار شد HP بخرم با چه گارانتی خیالم راحت باشه که جوابمو میدن ؟

متشکرم

Parham65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز جفت این سیستم ها خوب هستند و P53 هم به خاطر بدنش بهتره,و در کل تفاوت گرافیک 520 با 540 رو کسی متوجه میشه که بخواد با سیستم بازی کنه,وگرنه برای کاربرد عادی تفاوت چندانی ندارند

آقای Joker ممنون از پاسختون. تنها ایراد P53sj اینه که USB3 نداره. مدل B53s رو دیدم که USB3 داره ولی کارت گرافیکش ATI Radeon® HD 6470M with 1GB DDR3 VRAM هست. میشه یکم توضیح بدید که این گرافیک ATI 6470 با 520 یا 540 چه فرقی داره؟ کلا ATI با NVIDIA چه فرقی دارن؟ من شنیدم بعضی نرم افزارهای مهندسی مثل PDMS رو ATI کار نمیکنند. این درسته؟ من با توجه به مطالبی که نوشته شده یه دیدی نسبت به گرافیک NVIDIA پیدا کردم که کدوما قوی هستن ولی هیچ شناختی نسبت به گرافیک های ATI ندارم. میشه لطفا یکم توضیح بدین که مثلا متناسب چه نیازی چه گرافیک ATI مناسب هست؟
با تشکر.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من تا حدود 1 تومن هم می تونم هزینه کنم ... ولی
Asus N53SV ظاهرا دکمه هاش راحت نیست در صورتی که من خیلی با کی بردش کار دارم. K53SV مشکل کی برد نداره ولی USB3 نداره ! مدل دیگه ای هست که این مورد ها رو با هم داشته باشه ؟
HP 6050 از همه نظر خوبه ولی میگن HP خرابی زیاد داره یا حداقل داشته ! نظر شما چیه ؟ اگه قرار شد HP بخرم با چه گارانتی خیالم راحت باشه که جوابمو میدن ؟

متشکرم
عزیز شما مگه با کیبورد n53 تایپ کردید؟یکی از راحت ترین کیبورد هارو داره,بهترین قسمتش همینکیبوردشه,کی گفته کیبوردش مشکل داره؟؟؟؟؟!!!!
بنده که دیدید hp معرفی نمیکنم,فعلا تنها hp که میتونم معرفی کنم pro book 4530 هست,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
آقای Joker ممنون از پاسختون. تنها ایراد P53sj اینه که USB3 نداره. مدل B53s رو دیدم که USB3 داره ولی کارت گرافیکش ATI Radeon® HD 6470M with 1GB DDR3 VRAM هست. میشه یکم توضیح بدید که این گرافیک ATI 6470 با 520 یا 540 چه فرقی داره؟ کلا ATI با NVIDIA چه فرقی دارن؟ من شنیدم بعضی نرم افزارهای مهندسی مثل PDMS رو ATI کار نمیکنند. این درسته؟ من با توجه به مطالبی که نوشته شده یه دیدی نسبت به گرافیک NVIDIA پیدا کردم که کدوما قوی هستن ولی هیچ شناختی نسبت به گرافیک های ATI ندارم. میشه لطفا یکم توضیح بدین که مثلا متناسب چه نیازی چه گرافیک ATI مناسب هست؟
با تشکر.
دوست عزیز عمده ترین تفاوت بین این دو گرافیک 6470 با gf 540 در قدرتشونه,که 540-550 بسیار قدرت بالایی دارند,اما در مورد نرم افزار های مهندسی باید بگم که مثلا بعضی هاشون احتیاج به هسته CUDA دارند,که فقط در گرافیک های GEFORCE وجود داره,و وجود این هسته ضروریه,و اگر کار شما با اون دسته از نرم افزار ها باشه شما باید حتما گرافیک های GEFORCE با این مشخصات رو خرید کنید,بعد بیشتر از این گرافیک ها برای کارهای مهندسی و انیمیشن سازی استفاده میکنند,اما به طور مثال این گرافیک GEFORCE 550 قادر به اجرای جدید ترین بازیهای کامپیوتری هست,اما 6470 در این مورد کمی ضعف داره,

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام . ویندوز لپتاپ Dell Inspiron N5040 که میخوام بخرم ، Dos هست ، آیا میتونم ویندوز 7 روش نصب کنم و مشکلی پیش نمیاره ؟ ممنون

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
عزیز شما مگه با کیبورد n53 تایپ کردید؟یکی از راحت ترین کیبورد هارو داره,بهترین قسمتش همینکیبوردشه,کی گفته کیبوردش مشکل داره؟؟؟؟؟!!!!
بنده که دیدید hp معرفی نمیکنم,فعلا تنها hp که میتونم معرفی کنم pro book 4530 هست,

راستش ندیدم چون توی نیشابور نداشتند.شنبه میرم مشهد ببینم چی پیدا می کنم
ولی هم توی ریویوو ها و هم توی فروم از کی بردش بد می گفتند ! اگه مشکلی نباشه که دیگه خیلی عالیه :)

متشکرم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام . ویندوز لپتاپ Dell Inspiron N5040 که میخوام بخرم ، Dos هست ، آیا میتونم ویندوز 7 روش نصب کنم و مشکلی پیش نمیاره ؟ ممنون

البته که نه ...
هیچ مشکلی از این نظر نیست ... ولی پیشنهاد می کنم Dell نخرید ... دیگه کیفیت سابق رو نداره :)

SuperPower19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تا چند روز دیگه مدل f215 سونی رو می خرم
میخواستم ببینم واقعا ارزش داره 2300 بابتش بدم؟
چون تنها تفاوتش با کانفیگ معمولی 3d بودنش هست البته من زیاد فیلم و انیمیشن اینا می بینم اما نمیدونم واقعا ارزش داره یا نه
این مدل به نظر شما چطوره؟ البته من بی خیال بازی روش شدم چون میدونم که تو اجرای بازی های خیلی سنگین ممکنه کم بیاره
برای بازی یه xbox360 میتونم بگیرم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوستان
چون تنها تفاوتش با کانفیگ معمولی 3d بودنش هست البته من زیاد فیلم و انیمیشن اینا می بینم اما نمیدونم واقعا ارزش داره یا نه
این مدل به نظر شما چطوره؟ البته من بی خیال بازی روش شدم چون میدونم که تو اجرای بازی های خیلی سنگین ممکنه کم بیاره

راستش باید ببینی برای چه کاری لازم داری !
مثلا اگه این لپ تاپ یک میلیون تومان هم بود من اصلا نمی خریدم چون خیلی سنگین و بزرگه کانفیگ خاصبی هم به جر سه بعدی بودنش نداره !
اگه برای بازی نمی خوای و ظاهرا لازم هم نیست زیاد جا به جاش کنی با نصف این پول می تونی یک PC قوی برای بازی بخری !

کاربردت چیه ؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
ببین دوست عزیز در مرحله اول همون طور که دوستمون گفت باید نیاز خودتون رو ببینید,در مرحله دوم بودجه,و کلا بخوام بگم,لب تاپ پیشرفته ایه و ارزش خرید داره,اما اون 3D و کانفیگ سادش هم باز به نیاز شما بر میگرده,مثلا خود بنده اگر بودم,حتما مدل 3D ش رو میگرفتم,چون میدونم ازش استفاده میکنم,در هر صورت سیستم عالیه و هیچ چیز کم نداره,فقط میمونه نیازهای ما و بودجه و...که مثل اینکه مشکلی ندارید,پس انتخاب خوبیه

mohsen kh

Registered User
لایک‌ها
0
کی میتونه یک لپ تاپ ارزون و خوب معرفی کنه منظورم از نظر مارک هست

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

دوست عزیز Dos که ویندوز نیست. یعنی اینکه این لپ تاپ هیچ سیستم عاملی روش نصب نیست و حتما باید یه چیزی روش نصب بشه تا بتونید باهاش کار کنید :D

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

hp probook 4530 یا acer aspire 5742 ؟ و چرا؟

با تشکر

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
چرا گارانتی مادیران لپ تاپ های Asus رو ارزون تر از بقیه نمایندگی ها میده ؟ عجیبه !
مادیران برای خریدن لپ تاپ مورد اعتماد هست ؟

متشکرم :D

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
چرا گارانتی مادیران لپ تاپ های Asus رو ارزون تر از بقیه نمایندگی ها میده ؟ عجیبه !
مادیران برای خریدن لپ تاپ مورد اعتماد هست ؟

متشکرم :D
راستش نه چون تازه وارده,برای asus فقط سازگار,الماس,امرتات

بالا