• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

hamidrezamf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
قصد خريد يه لپ تاپ تا حدود 650-700 رو دارم..
اهل بازي كردن نيستم ..
اجراي روون آخرين ورژن نرم افزارهاي گرافيكي مثل فتو شاپ برام مهم هست و چون براي اديت عكس ميخوام ازش استفاده كنم كيفيت صفحه نمايشش اهميت داره..
ساعتهاي زيادي با كامپيوتر كار ميكنم مهم برام مقاوم بودن لپتاپ هستش چون مدام روشن خواهد بود..طبيعتا" باطريش هم خيلي اهميت داره برام..
ممنون..موفق و سلامت باشيد..

پي نوشت : يه سوال برام پيش اومد, اينكه آيا لپتاپ هايي هست كه مشكل زاويه ديد تو LCD نداشته باشه؟منظورم تغيير زاويه ديد نسبت به صفحه هست كه باعث تاريك ديده شدن صفحه نمايش ميشه..اين سوال رو براي همون بحث اديت عكس ميپرسم..

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
قصد خريد يه لپ تاپ تا حدود 650-700 رو دارم..
اهل بازي كردن نيستم ..
اجراي روون آخرين ورژن نرم افزارهاي گرافيكي مثل فتو شاپ برام مهم هست و چون براي اديت عكس ميخوام ازش استفاده كنم كيفيت صفحه نمايشش اهميت داره..
ساعتهاي زيادي با كامپيوتر كار ميكنم مهم برام مقاوم بودن لپتاپ هستش چون مدام روشن خواهد بود..طبيعتا" باطريش هم خيلي اهميت داره برام..
ممنون..موفق و سلامت باشيد..

پي نوشت : يه سوال برام پيش اومد, اينكه آيا لپتاپ هايي هست كه مشكل زاويه ديد تو LCD نداشته باشه؟منظورم تغيير زاويه ديد نسبت به صفحه هست كه باعث تاريك ديده شدن صفحه نمايش ميشه..اين سوال رو براي همون بحث اديت عكس ميپرسم..
با بودجه 600-700 مانوور زیادی نمیشه داد,اما من hp4530 و acer 5755 رو پیشنهاد میدم,که تا حدودی خواسته های شمارو براورده میکنند,اما لب تاپی هم نیست که مشکل زاویه دید نداشته باشه,اما بعضی ها با صفحه نمایش مات تونستن این مشکل رو تا کمی برطرف کنند,

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
به نظر شما مک بوک MC 516 2.40GHZ C2D 3MB با دو گیگ رم و 250 هارد ساتا رزولوشن 1280 در 800 و 256 دی دی آر 3 جی فورس جی تی 320 ام
در حال حاضر خوب است خریدنش برای وب گردی و کاربر خانگی می‌خواهم؟

ممنون

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
يكي از دوستان از من خواست كه براشون يك نوت بوك با مشخصات زير تهيه كنم

1- سبك وزن
2- قدرت پردازش بالا
3- طراحي شيك
و سقف قيمت 1300

تو چند روزي كه وقت بود وجستجو بالاخره مدل زير رو با قيمت 1200 تهيه كرديم

ASus U46
Intel Core i5 2430M
Ram:8 Gig
Intel HD Graphics 3000
14.1"
2.1 kg
windows7 64bits

از اونجا كه كار گرافيكي نمي كنند تاكيدي روي كارت گرافيك نبود
به هر حال سيستم رو گرفتيم اما خوشحال ميشم نظر دوستان رو هم بدونم (خصوصا جناب joker-war كه ظاهرا با برند ايسوس آشنايي خوبي دارند)
ممنون

Chamoshan

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.

دوستان با یه بودجه در حد یک و سیصد، بهترین لپ تاپی که میشه تهیه کرد چیه؟

iVahid

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
به نظرتون مینی لپتاپ خوب چیه؟
من برای بازاریابی میخام. یعنی باید وقتی میرم برای تبلیغ محصول شرکت (ماشین آلات) فیلم و عکس نشون بدم.
چیزایی که مهمه
۱-کلاس
۲-شارژش خوب بره
۳-سیستم عامل و ای زیاد مهم نیست
کار من فقط نشون دادن فیلم و عکس هست.
نظرتون راجع به آیپاد و تبلت چیه؟
دوستان لطفا کمک کنن

narnia1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا قیمت این 3 مدل لپ تاپ رو بگین و اینکه کدوم برای مصرف یه کاربر مبتدی خوبه؟
1-toshiba nb755 - 10 qar
2- toshiba mini nb 505
3 - sony vpce - a31 fx/bi

مرسی از همه

iVahid

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
من برای بازاریابی میخام. یعنی باید وقتی میرم برای تبلیغ محصول شرکت (ماشین آلات) فیلم و عکس نشون بدم.
چیزایی که مهمه
۱-کلاس
۲-شارژش خوب بره
دوستان لطفا کمک کنن

دوستان لطف کنن نظر بدن :دی

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما هیچ وقت با این تفکر که اون چی میگه و این چی میگه نمیتونید خرید کنید,چون هیچ کدوم علمی حرف نمیزنن,شما بنا به احتیاجاتتون باید انتخاب کنید,چون لب تاپی مثل 4530 بیشتر برای وب گردی و کار های روزمره هست,و تعداد خروجی ورودی هاش هم کمه,اما شما بگید کارتون چیه و تا چقدر میتونید هزینه کنید,تا من راهنماییتون کنم,اما در کل سری N ASUS چیزی نیست که بشه با 4530 مقایسش کرد,چون سری N لب تاپ های قدرت مندی هستند و سری MULTIMEDIA ولی 4530 جزو لب تاپ های ارزون و رده پایین هست,و قیمت این 2 سیستم حدود 400-500 تومن هم تفاوت داره

دوست عزیز من در حال حاظر PC قدرتمندی هم دارم ولی استفاده من کارهای روزمره دیدن فیلم و اینترنت و دانلود زیاد هست. حال لپ تاپی میخوا که فیلم رو خوب نشون بده و کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و اگر 2 رز روشن بمونه مشکلی پیش نیاد و خرکار باشه چون نه کارهای گرافیکی سنگین نه بازی های آنچنان انجا میدهم. حال تا سقف 1 میلیون. حالا اگر بشتر بخوام بزارم باز چه برندی خوبه؟ مثلا تا 1.300 ؟؟؟ در ضم دوست من از اروپا براش ایسر فرستادن و خیلی کارائیش خوبه و از سی پی یو تا 8 درصد هم کار میکشه ولی آخ نمیگه و حتی 2 و 3 روز روشن میزاره ولی از اینجا کسی ایسر خریده 2 برا برده نمایندگی. کیفیت لپ تاپ های ایارن با اروپا فرق داره؟؟ اگر من از چین بدم برام بگیرن بفرستن مشکلی داره؟؟؟ چون اونجا ارزو تر هست و مالیات و بار بهش نمیخوره اینطوری میتونم لپ تاپ بهتری بخرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

در ضمن لپ تاپ هاي فوجيتسو خوبه؟؟؟ حداقل ميدونيم آلماني هست و اروپايي هست. دوستم از اروپا براي ايسر فرستادن الان با همون مدل در ايارن تست كرديم اروپا خيلي سگ جون هست و ايسري كه تهران خريداري شده 2 بار رفته گارانتي. پول برند معتبر تو جهان رو حتي بيشتر ميديم ولي جنس درجه ؟؟؟ يه لپ تاپ ميخواهيم بخريم موندم چيكار كنم. يكي ميگه Hp يكي ميگه Dell يكي ميگه سوني نظرات فروشنده هاي لپ تاپ كه تمام بندها رو دارن هست تازه. Hp الان يكي كارت گرافيكش سوخته ميگن كيفيت قطعات دل و اچ پي خوب نيست. دوستم كه تعميركار هست ميگه فقط مادربورد هاشون فرق داره بقيه چيزها يكي هست و اچ پي خوبه خركاره و طراحيش كه واقعا قشنگه و آلمينيوم هست. در كل دوستان خبره راهنمايي كنن ممنون ميشم

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
به نظر شما مک بوک MC 516 2.40GHZ C2D 3MB با دو گیگ رم و 250 هارد ساتا رزولوشن 1280 در 800 و 256 دی دی آر 3 جی فورس جی تی 320 ام
در حال حاضر خوب است خریدنش برای وب گردی و کاربر خانگی می‌خواهم؟

ممنون

راستش بله,چرا که نه,برای وبگردی مک عالیه,اما با این قیمت میتونید یک سیستم قدرت مندی مثل asus n53 هم بردارید,که کاری نیست که از دستش بر نیاد,اما بازم خوب مک یه چیز دیگست و asus یه چیز دیگه,تصمیم با شماست

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
يكي از دوستان از من خواست كه براشون يك نوت بوك با مشخصات زير تهيه كنم

1- سبك وزن
2- قدرت پردازش بالا
3- طراحي شيك
و سقف قيمت 1300

تو چند روزي كه وقت بود وجستجو بالاخره مدل زير رو با قيمت 1200 تهيه كرديم

ASus U46
Intel Core i5 2430M
Ram:8 Gig
Intel HD Graphics 3000
14.1"
2.1 kg
windows7 64bits

از اونجا كه كار گرافيكي نمي كنند تاكيدي روي كارت گرافيك نبود
به هر حال سيستم رو گرفتيم اما خوشحال ميشم نظر دوستان رو هم بدونم (خصوصا جناب joker-war كه ظاهرا با برند ايسوس آشنايي خوبي دارند)
ممنون
بسیار انتخاب خوبیه,البته اگر وزن رو بزارن کنار انتخاب های دیگری میاد وسط اما چون وزن سبک هم براشون ملاکه,بهترین سیستم همین u46 هست,
ارادت دارم

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
چیزایی که مهمه
۱-کلاس
۲-شارژش خوب بره
دوستان لطفا کمک کنن
دوست من برای کار شما من فقط تبلت رو پیشنهاد میکنم,و اصلا نت بوک یا نوت بوک رو دورش خط بکشید که خریدش پشیمونتون میکنه,و چون کار شما کمی هم سرعتی,و نمیتونید جلوی خریدار صبر کنید تا سیستم بیاد بالا,حتما باید تبلت بگیرید,عوامل زیاد دیگه ای هم هست مثلا اگر سیستم رو همش در حال stand bye قرار بدید,هم مصرف باطریتون زیاد میشه هم پس از چندی با فرسودگی سیستم مواجه میشید,پس انتخاب شما تبلت هست,که از میان تبلت های بازار اول galaxy tab سری جدید و بعد از اون ipad apple رو پیشنهاد میکنم,بعد از این هم SONY S TABLET

Last edited:

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز من در حال حاظر PC قدرتمندی هم دارم ولی استفاده من کارهای روزمره دیدن فیلم و اینترنت و دانلود زیاد هست. حال لپ تاپی میخوا که فیلم رو خوب نشون بده و کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و اگر 2 رز روشن بمونه مشکلی پیش نیاد و خرکار باشه چون نه کارهای گرافیکی سنگین نه بازی های آنچنان انجا میدهم. حال تا سقف 1 میلیون. حالا اگر بشتر بخوام بزارم باز چه برندی خوبه؟ مثلا تا 1.300 ؟؟؟ در ضم دوست من از اروپا براش ایسر فرستادن و خیلی کارائیش خوبه و از سی پی یو تا 8 درصد هم کار میکشه ولی آخ نمیگه و حتی 2 و 3 روز روشن میزاره ولی از اینجا کسی ایسر خریده 2 برا برده نمایندگی. کیفیت لپ تاپ های ایارن با اروپا فرق داره؟؟ اگر من از چین بدم برام بگیرن بفرستن مشکلی داره؟؟؟ چون اونجا ارزو تر هست و مالیات و بار بهش نمیخوره اینطوری میتونم لپ تاپ بهتری بخرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

در ضمن لپ تاپ هاي فوجيتسو خوبه؟؟؟ حداقل ميدونيم آلماني هست و اروپايي هست. دوستم از اروپا براي ايسر فرستادن الان با همون مدل در ايارن تست كرديم اروپا خيلي سگ جون هست و ايسري كه تهران خريداري شده 2 بار رفته گارانتي. پول برند معتبر تو جهان رو حتي بيشتر ميديم ولي جنس درجه ؟؟؟ يه لپ تاپ ميخواهيم بخريم موندم چيكار كنم. يكي ميگه Hp يكي ميگه Dell يكي ميگه سوني نظرات فروشنده هاي لپ تاپ كه تمام بندها رو دارن هست تازه. Hp الان يكي كارت گرافيكش سوخته ميگن كيفيت قطعات دل و اچ پي خوب نيست. دوستم كه تعميركار هست ميگه فقط مادربورد هاشون فرق داره بقيه چيزها يكي هست و اچ پي خوبه خركاره و طراحيش كه واقعا قشنگه و آلمينيوم هست. در كل دوستان خبره راهنمايي كنن ممنون ميشم
در درجه اول شما DELL و از سرت بیرون کن,بعد نه کیفیت لب تاپ های اینجا با اونور فرقی نداره,چون همشون تحت لیسانس تولید کننده در چین تولید میشن,فقط کمی اپشن هاشون فرق داره,شما بهترین و قوی ترین سیستمی که میتونی با این بودجه تهیه کنی ASUS N53 هست,که شمارو کاملا راضی میکنه,من خودم هم ASUS N61 دارم,شده 1 هفته به طور مداوم روشن بوده,اما سیستم اخ نگفته,توی این جور مسائل مشکلی نداشته,تا زیر 1 تومن هم باز ASUS K53 رو پیشنهاد میدم و بعدش ACER 5755 رو,اگر این رو هم پسند نکردید برید از سری THINK PAD LENOVO انتخاب کنید,اون حرف های دیگران رو هم ول کنید,هرکی هرچی داره میگه خوبه,کسی به امار جهان و شرکت های معتبر کاری نداره

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
لطفا قیمت این 3 مدل لپ تاپ رو بگین و اینکه کدوم برای مصرف یه کاربر مبتدی خوبه؟
1-toshiba nb755 - 10 qar
2- toshiba mini nb 505
3 - sony vpce - a31 fx/bi

مرسی از همه
هیچ کدام,این پولی که شما داری برای خریداین ها میدید راضیتون نمیکنه,با این پول یک لب تاپ 15 اینچی خوب میشه خرید برای مثال HP G6 یا HP 4530

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در درجه اول شما DELL و از سرت بیرون کن,بعد نه کیفیت لب تاپ های اینجا با اونور فرقی نداره,چون همشون تحت لیسانس تولید کننده در چین تولید میشن,فقط کمی اپشن هاشون فرق داره,شما بهترین و قوی ترین سیستمی که میتونی با این بودجه تهیه کنی ASUS N53 هست,که شمارو کاملا راضی میکنه,من خودم هم ASUS N61 دارم,شده 1 هفته به طور مداوم روشن بوده,اما سیستم اخ نگفته,توی این جور مسائل مشکلی نداشته,تا زیر 1 تومن هم باز ASUS K53 رو پیشنهاد میدم و بعدش ACER 5755 رو,اگر این رو هم پسند نکردید برید از سری THINK PAD LENOVO انتخاب کنید,اون حرف های دیگران رو هم ول کنید,هرکی هرچی داره میگه خوبه,کسی به امار جهان و شرکت های معتبر کاری نداره

دوست عزیز از راهنمایی واقعا سپاسگزارم. شما درست میگی ولی در مورد همین ایسوس هم خیلی میگن خوب نیست واسه همین میگم نمیشه درست مشاوره کرد.در کل قیمت رو فاکتور بگیرم همین Asus N61 عالیه؟؟؟ این N61 مدل کاملش چیه؟؟ قیمتش چنده؟ ممنونم.
کلا من مشخصات زیر رو از لپ تاپ انتظار دارم :
1- داغ نکنه. (شما گفتی اچ پی داغ میکنه یعنی از سونی بیشتر داغ میکنه؟)
2- صفحه نمایشش با کیفیت باشه HD یا Full HD
3- کیبوردش خوب باشه و فضای کیبرد باز باشه برای راحتی تایپ
4- کارت گرافیکش هم خوب باشه
5- برای کار خاصی نمیخوام بیشتر کارهای مداوم روزمره ولی کلا گرافیکش در حد روز باشه کم نیاره
6- اگر آلومینیوم خوبه که آلومینیومی باشه!!!
7- طراحیش خوب و زیبا باشه
8- سگ جون باشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز از راهنمایی واقعا سپاسگزارم. شما درست میگی ولی در مورد همین ایسوس هم خیلی میگن خوب نیست واسه همین میگم نمیشه درست مشاوره کرد.در کل قیمت رو فاکتور بگیرم همین Asus N61 عالیه؟؟؟ این N61 مدل کاملش چیه؟؟ قیمتش چنده؟ ممنونم.
کلا من مشخصات زیر رو از لپ تاپ انتظار دارم :
1- داغ نکنه. (شما گفتی اچ پی داغ میکنه یعنی از سونی بیشتر داغ میکنه؟)
2- صفحه نمایشش با کیفیت باشه HD یا Full HD
3- کیبوردش خوب باشه و فضای کیبرد باز باشه برای راحتی تایپ
4- کارت گرافیکش هم خوب باشه
5- برای کار خاصی نمیخوام بیشتر کارهای مداوم روزمره ولی کلا گرافیکش در حد روز باشه کم نیاره
6- اگر آلومینیوم خوبه که آلومینیومی باشه!!!
7- طراحیش خوب و زیبا باشه
8- سگ جون باشه
والا n61jq دیگه تولید نمیشه و نیست,و n53 جایگزینش شد,البته با صفحه نمایش 15 اینچی,n61 صفحش 16 هست,اما در کل شما سعی کن یه n53 بگیری با cpu i3 یا i5 که کمتر داغ میکنن,این i7 مثل کوره داغ میشه,اما اگر صفحه FULL HD مد نظرتون باشه باید 1.5 هزینه کنید,تمام صفحه نمایش های جدید هم همه HD هستند,یعنی رزولیشنشون 1366*768 هستند,که کمی از HD بیشتره,و کیفیت خوبی هم داره,این هم که سونی بیشتر داغ میشه یا HP دست نیست,کلا دستگاه ها دماشون بسته به نوع چیدمان قطعات درونشون و سخت افزارشون دماشون متفاوته,که این توی تمام برند ها صدق میکنه,از جمله ASUS ,

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا n61jq دیگه تولید نمیشه و نیست,و n53 جایگزینش شد,البته با صفحه نمایش 15 اینچی,n61 صفحش 16 هست,اما در کل شما سعی کن یه n53 بگیری با cpu i3 یا i5 که کمتر داغ میکنن,این i7 مثل کوره داغ میشه,اما اگر صفحه FULL HD مد نظرتون باشه باید 1.5 هزینه کنید,تمام صفحه نمایش های جدید هم همه HD هستند,یعنی رزولیشنشون 1366*768 هستند,که کمی از HD بیشتره,و کیفیت خوبی هم داره,این هم که سونی بیشتر داغ میشه یا HP دست نیست,کلا دستگاه ها دماشون بسته به نوع چیدمان قطعات درونشون و سخت افزارشون دماشون متفاوته,که این توی تمام برند ها صدق میکنه,از جمله ASUS ,

ممنونم. اين ايسر 5755 خوبه؟؟؟ صفحه نمايش با كيفيت هست؟؟ مثل ايسوس خركار هست تو روشن موندن؟؟ چون كسي كه داره گفت داغ نميكنه گرافيكش هم كه 2 گيگ هست ولي DDR3 هست در صورتي كه لپ تاپ هاي جديد همه DDR5 هستن؟؟ آيا فرق آنچناني داره ؟؟؟ من نهايت هدفم شده همين Asus N53 و ايسر 5755. البته اين Asus N53 نوشته بود اثر انگشت روش ميمونه. جالب اينجاست اين همه پول لپ تاپ ميگيرن وبكمش هنوز كيفيتش پائينه حداقل HD نميكننش. N53 از N55SF بهتره؟؟؟
راستي اين فوجيتسو ها چطورن؟ ارزش دارن؟؟؟ با سپاس:D

بالا