• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

street design

Registered User
لایک‌ها
555

gilmourish

Registered User
لایک‌ها
0
سلم از دوستان خواهش دارم نظرشون رو راجع به این مدل از لپ تاپ های asus بگن ممنون میشم

N53SV-RH71

ebrahim30

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان .
یک سوال حیاتی داشتم . من میخواهم لپ تاپی 15 اینچ زیر قیمت 1 میلبون تومان بخرم و مهمترین نکته برای من اسن است که این لپتاپ باید شبانه روز روشن باشد و معمولا کل ماه روشن است و دانلود بکند و فقط گاهی آنرا از محل کار به خانه مس آورم و بالعکس . به غیر از این مورد چیز دیگری از نظر سرعت برایم مهم نیست . خواهش میکنم از دوستانی که صاحب نظر هستند کمکم کنند که کدام مدل برای من مناسب است . خیلی خیلی ممنون می شوم.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان
پس از گشت و گزار 2 روزه در پایتخت و خوندن صفحاتی ک راهنماییهای دوستان در مورد خرید بود میخواستم اطمینان نهایی هم برام ایجاد بشه

بودجه 2 تومن
کار پردازشی سنگین - پردازش الگوریتم
بازی تا حدودی مثل call of duty

3 سیستم پیشنهاد شد:

Lenovo:Y570
core i7 2670- 8Gb. 64SSD+750. 2Gig GT555M 15".dvd-rw قیمت 1950

ASUS n55sf:
همین کانفیگ ولی گرافیک 1 گیگ بدون SSD قیمت 1700

asus N45SF:
همین کانفیگ 14 اینچ بدون SSD قیمت 2000

گارانتی همه سازگاز

دوستان کدوم مدل پیشنهاد میدن یا اگه گزینه بهتری هست ممنون میشم بفرمایید

بین سیستم های بالا فقط n55 رو تایید میکنم,y570 اون طور که باید performance نداره و راضی تون نمیکنه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام و تشکر از دوستان عزیز

برای کارهای دانشجویی بین 700 تا 900 تومن از برند ایسوز چه مدلی را پیشنهاد می دهید؟

و همچنین نظرتون در مورد x44h چیه؟

تو این رنج سری k از asus جواب گوری کارتون هست,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ایسوز 1 ملیون 200 بهتره یا ایسر 1 ملیون 200 . کلا در حد 1.200 پیشنهادتون چیه؟

کلا acer هم مارک خوبیه و نمیشه گفت کیفیتش بده,اما خوب کیفیتش در مقابل با asus کمی پایین تره,اما خوب با این قیمت کانفیگ بالاتری میتونید توی acer خرید کنید,اما من پیشنهاد نمیکنم,و میگم کمی کانفیگ پایین تر بگیرید اما از asus

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام من یه مشاوره میخواستم من یه لب تاپ میخواستم تو حدود همین قیمت ولی البته اگه چیزی باشه دیگه تا 3 تومن جا داره برام ولی البته اگه جوری باشه که شما ها تایید کنید که خیلی شاخه

ببنید در کل خودم لیسانس کامپیوتر هستم و سیستم خوبی رو احتیاج دارم متاسفانه اصلا تو بازار سخت افزار اشنایی زیادی ندارم و همش تو کار نرم افزار بودم

پس سیستمی که به درد من بخوره رو میخوام لب تاپ قبلیم dell xps 1530 بود الان چیپ گرافیکیش سوخته و تو تعمیرگاه هست الان یه netbook گیگا m 1005 گرفتم تا کارم رو راه بندازه

انتظاری که من از لب تاپ دارم نه گیم میخوام بازی کنم نه چیزی کارم با فتو شاپ و ویژوال استدیو و این جور چیزاست راستش خودم بیشتر نظرم رو مک بوک پرو هست ولی اونا همه رمشون 4 هست

یه چیزی که خیلی مهمه اینه که لب تاپ من خیلی کم خاموش خواهد شد یعنی از صبح تو روشن زیر دست منه تا شب ....شب هم تازه تو کار داونلود رایگان رو انجام خواهد داد خلاصه اگه میشه یه چنتا از پیشنهاداتون بگید من برسسی کنم ممنون

اگر کارهای سنگین مد نظرتون نیست پیشنهاد میکنم,یه سیستم asus n53 با کانفیگ i3 بگیرید,چون این سیستم بسیار خنک کنندهگی خوبی داره,و مخصوصا i3 که دمای تولیدیش کمتر از سایر پردازشگر ها هست,این سیستم میتونه تو رنج 1 تا 1.5 کارتون رو حل کنه و 24 ساعته روشن باشه,ولی در کل روشن بودن هیولا ترین سیستم به مدت زیاد پیشنهاد نمیشه,و تجربه ثابت کرده که بعد از از 6 سات کار باید یه 30 دقیقه به سیستم استراحت داد,وگرنه اصطحلاکش میره بالا و زود فرسوده میشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام دوستان .
یک سوال حیاتی داشتم . من میخواهم لپ تاپی 15 اینچ زیر قیمت 1 میلبون تومان بخرم و مهمترین نکته برای من اسن است که این لپتاپ باید شبانه روز روشن باشد و معمولا کل ماه روشن است و دانلود بکند و فقط گاهی آنرا از محل کار به خانه مس آورم و بالعکس . به غیر از این مورد چیز دیگری از نظر سرعت برایم مهم نیست . خواهش میکنم از دوستانی که صاحب نظر هستند کمکم کنند که کدام مدل برای من مناسب است . خیلی خیلی ممنون می شوم.

شما هم باید از سیتم core i3 استفاده کنید و توی سری k asus خرید کنید,البت هیه چند سری دیگه هم موجوده که توی ایران نیست

Amir:S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.
از کسانی که با لپ تاپ Acer 5755 کار کردن یا این لپ تاپ رو دارن، میخوام بپرسم:
1- صدای فن دستگاه چطوره؟
2- تویه یه جای آروم (مثل کتابخونه) صدای فنش قابل شنیدنه؟
3- میزان داغ کردنش چطوره؟
4- با کیبوردش میشه راحت تایپ کرد؟
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین!

saied TA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما من با اين اوضاع بازار لپ تاپ بخرم؟
ضمنا خيلي عجله ندارم تا بعد عيد ميتونم صبر كنم
البته خودم مدلK53TA asusمد نظرم هست ديجي كالا قيمتش رو زده1059000
اگه بتونيد منو در رابطه با اين مدل راهنمايي كنيد ممنون ميشم
ضمنا مشخصاتش اينه
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده:
AMD Fusion APU A6-3400M Quad Core 2.3 GHz - Cache 4 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
AMD Radeon HD 6720G2 DDR3 VRAM Built-in A6-3400M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من خریدم asus n53sn . از لحاظ سخت افزاری قدرتمند هست اما نقطه ضعفش کیبورد افتضاحش هست و یه ذره هم سنگین .

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
سلام .لپ تاپ تا 1500 اینا چی پیشنهاد میدید؟
این مدلهای asus چطوریان؟
Asus K53SV
asus u46sv
asus k43sj
ASUS - K53ux

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
k53sv مدل خوبی هست و یک بدی داره ویندوز نداره. مانیتورش هم اچ دی هست 1 780 قیمتش هست.

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز این مدل asus k53 sc چطوره.ظاهرا در تیپ k53sv هستش؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
این مدلی که گفتین تو پایتخت نبود! یا حداقل من ندیدم . مدل خوبیه . اما به نظرم اگر cori7 این مدل رو پیدا کردی همینو بگیر اما اگر نبود یه ذره بیشتر بذار sv بخر . sv خیلی خوبه اما یه بدی داره که سیستمش dos هست.

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
پس دوست عزیز شما پیشنهاد میدید که corei7 asus k53sc را بگیرم.و یه سوال دیگه شما asus corei5 k53sv را پیشنهاد میدید یا اینکه sc ؟واینکه تفاوت این دو تا توی چیه؟و تفاوت corei5 با corei7 آیا خیلی زیاد و کجا خودشو نشون میده؟و آیا می ارزه که 200 بیشتر بدم واسه core i 7

بالا