• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اونایی که ایسوس دارن . نظرشون راجع سری U چیه؟

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
به نظر من cpu خیلی مهمه شما بگو برای چه کاری میخوای بخری برای بازی یا ... . بازم تاکید میکنم این مدل sc رو من ندیدم . به نظرم corei5 نگیر آدم میخواد پول بده یه ذره بیشتر بذار corei7 بگیر . corei7 تعداد هسته هاش بیشتر هست.تو کارهای سنگین فرق این دوتا معلوم میشه . یه سوال شما این مدل sc رو کجا دیدی ؟ قیمتش رو چند زده؟

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من cpu خیلی مهمه شما بگو برای چه کاری میخوای بخری برای بازی یا ... . بازم تاکید میکنم این مدل sc رو من ندیدم . به نظرم corei5 نگیر آدم میخواد پول بده یه ذره بیشتر بذار corei7 بگیر . corei7 تعداد هسته هاش بیشتر هست.تو کارهای سنگین فرق این دوتا معلوم میشه . یه سوال شما این مدل sc رو کجا دیدی ؟ قیمتش رو چند زده؟
راستیتش تو سایت digionline .com دیدم فکر کنم زده بود 1400 اینا همین حول و حوشا بود.راستیشت بعضی وقت ها بازی میکنم نه خیلی زیاد اونم.یه فیلمی ببینم.
اینترنت زیاد میرم.بعضی وقت ها زیاد روشن بمونه.یه سری نرم افزارای معمولی مثل pspice و.....

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
اگر مشکلی با قیمتش و نداشتن ویندوز اورجینال نداری sv بخر اما sc هم خوبه با توجه با کاری که انجام میدی عالیه . در کل سلیقه خودته دیگه و واقعا فرق آن چنانی بین این دو نیست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من می خواستم یه نت بوک بگیرم
یه چیزی می خوام که صفحه اش مات باشه و نور ور منعکس نکنه
و بیشتر برای کارهای معمولی می خوام
اما می خوام cpu و رم اش هم جوری باشه که برای برنامه های معمولی جواب بده

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
می خوام لپ تاپم رو ارتقا بدم و اینا مد نظرمه کسی قیمتاشون رو تو ایران نمی دونه ؟

کد:
[LEFT]    Asus G53/G73/G74
    Alienware M17xR3
    Alienware M18x/Clevo P270 (np9170)[/LEFT]

Ehsan.Moradi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ...
آقا تا 800-850 نوت بوک مناسب 13 یا 14 اینچ چیزی پیدا میشه تو این اوضاع گرونی !؟؟

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من خریدم asus n53sn . از لحاظ سخت افزاری قدرتمند هست اما نقطه ضعفش کیبورد افتضاحش هست و یه ذره هم سنگین .

کیبوردش چه مشکلی داره؟چرا ما ندیدیم؟راستی مبارک باشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
پس دوست عزیز شما پیشنهاد میدید که corei7 asus k53sc را بگیرم.و یه سوال دیگه شما asus corei5 k53sv را پیشنهاد میدید یا اینکه sc ؟واینکه تفاوت این دو تا توی چیه؟و تفاوت corei5 با corei7 آیا خیلی زیاد و کجا خودشو نشون میده؟و آیا می ارزه که 200 بیشتر بدم واسه core i 7

ببینید شما باید کاری که از سیستم میخواید بکشید رو مد نظر قرار بدید,خیلی ها فکر میکنن هرچی سیستم قوی تر باشه بهتره و کلاس داره و....اما به کاربردشون توجه نمیکنن,ببینید i7 برای پردازش های سنگین و افرادی که کارهای انیمشین و 3D انجام میدن مناسبه,وگرنه هم مصرفش بالاست هم گرماش,در کل اگر کابردتون عادیه پیشنهاد میشه i3 و اگر کمی بیشتر از کاربرد عادی هست i5 و این پسوند ها هم تمام برای مشخص کردن کانفیگ دستگاه هست و هیچ فرقی نداره

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
راستیتش تو سایت digionline .com دیدم فکر کنم زده بود 1400 اینا همین حول و حوشا بود.راستیشت بعضی وقت ها بازی میکنم نه خیلی زیاد اونم.یه فیلمی ببینم.
اینترنت زیاد میرم.بعضی وقت ها زیاد روشن بمونه.یه سری نرم افزارای معمولی مثل pspice و.....

خوب با این تفاسیر نظر من روی کانفیگ i3 هست اما خوب شما i5 بگیر که خیالت راحت باشه,اما در کل سیستم هایی که زیاد میخوان روشن باشن توصیه میشه حتما i3 باشن چون گرمای تولیدی توسط i3 نصف i7 هم نیست

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
می خوام لپ تاپم رو ارتقا بدم و اینا مد نظرمه کسی قیمتاشون رو تو ایران نمی دونه ؟

کد:
[LEFT]    Asus G53/G73/G74
    Alienware M17xR3
    Alienware M18x/Clevo P270 (np9170)[/LEFT]

همشون عالی هستند اما فعلا با این وضع خراب بازار که n53 رو دارن 2 تومن میفروشن,فکر کنم اینا برن رو 4 تومن,اما همشون سیستم های عالی و قدرتمندی هستند

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام ...
آقا تا 800-850 نوت بوک مناسب 13 یا 14 اینچ چیزی پیدا میشه تو این اوضاع گرونی !؟؟

فعلا نه پیدا نمیشه,اما بنده یه lenovo y560 که به عنوان سیستم یدک گاهی ازش استفاده میکردم,ببینیدش میگید اکبنده خواستید در پ خ اعلام کنید

melika_1st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
acer aspire S3
نظرتون چیه؟چطوره؟قیمت؟

melika_1st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام.
یک لپ تاپ میخوام تا 1300 نهایتا1500 برای رشته کامپیوتر(برنامه نویسی)و گیم ازش بشه استفاده کنم.
چی پیشنهاد میکنید دوستان؟

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
با عرض سلام و نخسته باشید.

یک نوت بوکی میخوام واسه کار های روزمره + گیمینگ - تا 2 تومن.
الان بخرم دیگه حداقل 2-3 سالی بازی ها رو اجرا کنه :دی
مارک و مدل پیشنهاد بدین.
یا مشخصات قطعه بگین که برم دنبالش.

ممنون

بالا