راستیتش تو سایت digionline .com دیدم فکر کنم زده بود 1400 اینا همین حول و حوشا بود.راستیشت بعضی وقت ها بازی میکنم نه خیلی زیاد اونم.یه فیلمی ببینم.به نظر من cpu خیلی مهمه شما بگو برای چه کاری میخوای بخری برای بازی یا ... . بازم تاکید میکنم این مدل sc رو من ندیدم . به نظرم corei5 نگیر آدم میخواد پول بده یه ذره بیشتر بذار corei7 بگیر . corei7 تعداد هسته هاش بیشتر هست.تو کارهای سنگین فرق این دوتا معلوم میشه . یه سوال شما این مدل sc رو کجا دیدی ؟ قیمتش رو چند زده؟
من خریدم asus n53sn . از لحاظ سخت افزاری قدرتمند هست اما نقطه ضعفش کیبورد افتضاحش هست و یه ذره هم سنگین .
پس دوست عزیز شما پیشنهاد میدید که corei7 asus k53sc را بگیرم.و یه سوال دیگه شما asus corei5 k53sv را پیشنهاد میدید یا اینکه sc ؟واینکه تفاوت این دو تا توی چیه؟و تفاوت corei5 با corei7 آیا خیلی زیاد و کجا خودشو نشون میده؟و آیا می ارزه که 200 بیشتر بدم واسه core i 7
اونایی که ایسوس دارن . نظرشون راجع سری U چیه؟
راستیتش تو سایت digionline .com دیدم فکر کنم زده بود 1400 اینا همین حول و حوشا بود.راستیشت بعضی وقت ها بازی میکنم نه خیلی زیاد اونم.یه فیلمی ببینم.
اینترنت زیاد میرم.بعضی وقت ها زیاد روشن بمونه.یه سری نرم افزارای معمولی مثل pspice و.....
می خوام لپ تاپم رو ارتقا بدم و اینا مد نظرمه کسی قیمتاشون رو تو ایران نمی دونه ؟
کد:[LEFT] Asus G53/G73/G74 Alienware M17xR3 Alienware M18x/Clevo P270 (np9170)[/LEFT]
سلام ...
آقا تا 800-850 نوت بوک مناسب 13 یا 14 اینچ چیزی پیدا میشه تو این اوضاع گرونی !؟؟
acer aspire S3
نظرتون چیه؟چطوره؟قیمت؟
acer aspire S3
نظرتون چیه؟چطوره؟قیمت؟
ممنونسیستم خوب و حرفه اییه,اما قیمت ندارم