• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

zahraaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.منم لپ تاپ میخوام.زیاد گرون نباشه حدود 1200000 اما فقط اسوس میخوام.زود خراب نشه.به نظر شما صبر کنم ارزونتر نمیشه؟واسه کارای معمولی میخوام.لطفا راهنمایی کنید.

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
آیا؟؟
من که چیزی تو بازار اصفهان پیدا نکردم... اصلا وجود داره اینی که من میخوام؟؟

بله هست ولی باید از خارج سفارش بدید asus u36jc یه همچین مدلی داره.البته گرافیک خوبی نداره در کل چیز خوب و سبک نیست دنبالش نگرد.

hex198

Registered User
لایک‌ها
100
لپ تاپ سونی با صفحه 13 اینچی تا سقف 2 میلیون میخوام.فقط سونی باشه.کارایی به قیمت خوبی هم داشته باشه.

Inspiring

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
بچه ها یه لپ تاپ پیشنهاد کنین من برا نقشه کشی نیاز دارم(اتوکد و تری مکس)
میخوام تو نقشه کشی کم نیاره
قیمتشم حداکثر یک و دویست (سقفش)
چی پیشنهاد میدین؟

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگه میشه دوستان یه بررسی روی hp مدل Envy 15 سری 3xxx داشته باشن. من دنبال یک لپ تاپ با کارایی بالا، دیزاین عالی، گرافیک خوب (نه لزوما خفن!) و استحکام مناسب جهت کار طولانی هستم. به نظر این مدل واسه این منظور مناسبه؟ نمی دونم چرا اصلا کسی راجع بهش نظری نداره؟ مشکلی توش هست؟ یه کانفیگش رو تو سایت hp میداد به $1259 (مشخصاتش اینجاست)! به نظرتون مورد خوبیه تا از خود سایت بگیرمش! خودم قبلا تو فکر 6190 بودم با این مشخصات که گفتم کدوم ارجحه؟

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اگه میشه دوستان یه بررسی روی hp مدل Envy 15 سری 3xxx داشته باشن. من دنبال یک لپ تاپ با کارایی بالا، دیزاین عالی، گرافیک خوب (نه لزوما خفن!) و استحکام مناسب جهت کار طولانی هستم. به نظر این مدل واسه این منظور مناسبه؟ نمی دونم چرا اصلا کسی راجع بهش نظری نداره؟ مشکلی توش هست؟ یه کانفیگش رو تو سایت hp میداد به $1259 (مشخصاتش اینجاست)! به نظرتون مورد خوبیه تا از خود سایت بگیرمش! خودم قبلا تو فکر 6190 بودم با این مشخصات که گفتم کدوم ارجحه؟

میشه یه کمک کنین، لطفا!:(

kazem3300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه hp pavilion dv9000 دیدم که هاردش 500 و رمش 2 گیگ است سی پیوش همamd turion 64*2 2.00 ghz می باشد .
حدود قیمتش الان چنده و چیزی هست که در موردش باید بدونم مثل مشکل ساختاری تو بعضی قطعات

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
سلام دوستان عزیز و محترم
یه مدت بود میخواستم بیام اینجا نظرمو بدم بهتون ولی گفتم شاید یه فکرایی کنید به خاطر تایپیک فروشم و بگین اومده دنبال کاسبیش . . .
به هر حال میگم . . . حالا هرکی هرچی دوست داره فکر کنه . . .
درسته چند برند متفاوت داریم مثل ایسوز . . .ایسر . . .اچ پی . . .دل . . .فوجیتسو . . .سونی . . .ام اس آی . . . و . . .
خوب بیشتر قطعات از یک جای مرجع تهیه میشه و سوار میشه روی لبتاب ها . . .
حالا چرا اختلاف قیمت داریم؟؟؟
این بر میگرده به برند دستگاه . . .نرم افزار های روی دستگاه . . .ویندوز روی دستگاه . . .متعلقات داخل جعبه . . .و در آخر دیزاینی که دستگاه داره
تاحالا فکر کردین چرا ایسر این قدر نسبت به کانفیگ ارزون هست؟؟؟؟
یا ایسوس چرا فاصله داره با بقیه؟؟؟
یا دل چرا اینقدر پر فروش هست؟؟؟البته تا چندی پیش . . .
جواباشون سادس . . .
روی دل ما دی وی دی درایور ها به ندرت میبین یا وجود ویندوز . . .
این برای بعضی ایسوز ها صدق میکنه . . .
حالا به ندرت پیدا میشه لبتابی که دی وی دی درایور ها باشه و ویندوز هم روش باشه . . .
ایسوز میاد یک سری نرم افزار روی لب تاب میزاره مثل ذخیره سازی باطری و اکونومیک و . . .
قسدم خراب کردن برندی نیست . . .
یه مدت دل به خاطر مشکل بلوتوث طرفداراشو از دست داد . . .
ایسر به خاطر صفحه نمایش و کیبردش . . .
اچ پی به خاطر وزن زیادش . .
ایسوز به خاطر صدای ناهنجار درایو نوری(DVD+RW)
لب تاب رو از روی بودجه با توجه به کانفیگی که نیاز دارین بخرین . . .مگه صلیقه خاصی باشه و مهم نباشه سخت افزار . . .
خیلی ها به وزن کم توجه دارن . . .خیلی ها به مانیتور و زاویه دید . . .خیلی ها به باطری . . .خیلی ها به جون سخت بودن . . .خیلی ها بیشتر به گارانتی . . .
توی مدتی که من کار کردم با لبتاب ها فهمیدم یکسری نکات رو حتما باید رعایت کرد . . .
لبتاب رو نباید زیاد جابه جا کرد(تکون های شدید) . . .جاهایی که پرز و گردو خاک هست(فرش ،پتو،ملحفه،فضاهای ازاد پارک که خاک داره) کمتر قرار بدین . . .کول پد حتما برای زیر دستگاه بخرین حتی اگه فن خنک کننده هم نداشت(لبتاب یکسری عوارض داره که طولانی مدت نشون میده بالای 5 سال) . . .موقعی که لبتاب داخل خونه هست اجباری به بستن درب مانیتور نداشته باشین(هرچی کمتر از لولا استفاده کنید کم استهلاک تر هستش) . . .توی سری های جدید باطری اگه 24 ساعت هم به شارژ بود مشکلی نیست و میتونید باهاش کار کنید فقط مواظب آدابتور باشید چون داغ میشه پس جایی نزارین که گرما محبوس باشه . . .حتما توی یک ماه باطری لبتاب رو خالی کنید جوری که سیستم خاموش بشه(یعنی عمل دشارژ)
یکسری پد های ژله ای هست که روی کیبرد قرار میگیره و از هرگونه ورود گرد و خاک و ذرات ریز به زیر کیبرد جلوگیری میکنه و همچنین از مایعات . . .من خودم برای لب تابم گرفتم
بهتره از موس اکسترنال استفاده کنید به صورت مداوم تا از تاچ خود لبتاب(فینگر)شاید من 10 بار توی این 6 ماه هم از تاچ(فینگر)استفاده نکردم
بیشتر مواقع نیازی به اپدیت سخت افزاری ندارین مگر خود شرکت سازنده داده باشه(مخصوصا توی اپ دیت نرم افزار درایو کارت گرافیک)
همه این ها تجربه های من بود . . .
از اونجا که چند تن از دوستان خواستن من بیام نظر بدم تا اونجایی که بتونم راهنمایی میکنم موقع خرید . . .دوستان هم کمک کنن جای دوری رو نمیگیره . . .
موفق باشید بزرگواران

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من دارم دل ميخرم
يه I7 هارد 750 رم 8
از اداره يكي از دوستام از دم قسط
بگيرم يا نگيرم؟

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
من دارم دل ميخرم
يه I7 هارد 750 رم 8
از اداره يكي از دوستام از دم قسط
بگيرم يا نگيرم؟
سلام و درود
بگیر دوست عزیز
ولی اگه میشه بگو چه میزان هزینه بر میداره شاید مدلی بهتر بود توی اجناس با بودجه ای که صرف میشه یه سخت افزار بهتر برداری یا بگو چه محصولات دیگه ای داره
برند دل برند خوبی هست . . .خریدار زیاد داره . . .درخواست زیاد داره . . .چون مصرفش بیشتر بوده خرابی هم بیشتر داشته
نگران نباش
موفق باشی

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
سلام
من حدود 5 سال پیش لپ تاب گرفتم الان تصمیم دارم یکی دیگه بگیرم بنظر شما لپ تاب چی بگیر
قیمتم تا 2 میلیون باشه
برام گرفیک مهمه
برای کار های گرفیکی و بازی هم مناسب باشه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
من حدود 5 سال پیش لپ تاب گرفتم الان تصمیم دارم یکی دیگه بگیرم بنظر شما لپ تاب چی بگیر
قیمتم تا 2 میلیون باشه
برام گرفیک مهمه
برای کار های گرفیکی و بازی هم مناسب باشه

شما باید از سری G ASUS و سری گیمینگ MSI خرید کنید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام

دوست من سیستم بسیار خوبیه,و هیچ مشکلی نداره,اما!برای کار های طولانی مدت کلا زیاد HP رو پیشنهاد نمیکنم,و فقط ASUS رو پیشنهاد میکنم,شما بودجه و کارتون رو بگید تا من بهتر راهنماییتون کنم,

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام
بچه ها یه لپ تاپ پیشنهاد کنین من برا نقشه کشی نیاز دارم(اتوکد و تری مکس)
میخوام تو نقشه کشی کم نیاره
قیمتشم حداکثر یک و دویست (سقفش)
چی پیشنهاد میدین؟

دوست من با بودجه شما چیز خاصی نمیشه تهیه کرد اما بهترین گزینه همون ASUS N53 هست که الان قیمتش سر به فلک گزاشته و شاید بتونید با کانفیگ I3 ش رو 1.20تا 1.400 تهیه کنید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلام.منم لپ تاپ میخوام.زیاد گرون نباشه حدود 1200000 اما فقط اسوس میخوام.زود خراب نشه.به نظر شما صبر کنم ارزونتر نمیشه؟واسه کارای معمولی میخوام.لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز بهترین سیستمی که میتونید بخرید ASUS N53 و بعدش ASUS K53 هست,که کاملا سیستم قوی هست و جواب گوی کار شما هست و به این راحتی ها هم خراب نمیشه

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
خب من می خوام برای یکی از آشناهامون که می خواد لپ تاپ بخره از شما دوستان مشاوره بگیرم:

اول از همه چون خانومه، دوست داره ظاهر لپ تاپش زیادی زمخت نباشه.
دانشجوی رشته IT هست، واسه همین زیاد کار گرافیکی نمیکنه، بازی هم قرار نیست با لپ تاپش بکنه.
کاربردش برنامه نویسی (Visual Studio 2010, MS SQL Server 2008, Eclipse , XAMPP) ، وب گردی، برنامه های Office، فیلم دیدن.
شارژ باطری ها هم حداقل 3 ساعت دووم بیاره.
ترجیحاً یه پورت USB3 هم داشته باشه.
بودجه ای هم که در نظر گرفته، یک و نیم میلیون تومنه.

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
خب من می خوام برای یکی از آشناهامون که می خواد لپ تاپ بخره از شما دوستان مشاوره بگیرم:

اول از همه چون خانومه، دوست داره ظاهر لپ تاپش زیادی زمخت نباشه.
دانشجوی رشته IT هست، واسه همین زیاد کار گرافیکی نمیکنه، بازی هم قرار نیست با لپ تاپش بکنه.
کاربردش برنامه نویسی (Visual Studio 2010, MS SQL Server 2008, Eclipse , XAMPP) ، وب گردی، برنامه های Office، فیلم دیدن.
شارژ باطری ها هم حداقل 3 ساعت دووم بیاره.
ترجیحاً یه پورت USB3 هم داشته باشه.
بودجه ای هم که در نظر گرفته، یک و نیم میلیون تومنه.
سلام دوست عزیز
با توجه به گفته های شما چند مدل رو پیشنهاد میکنم
دیگه بسته به صلیقه طرف شما داره . . .چون ایشون نیاز به سخت افزار قوی ندارن
از سونی هم نتونستم چیزی پیشنهاد بدم بخاطر USB3 . . .هزینه زیاد میشه مثلا این مدل SB 3 T9E
Asus N43SN
MSI X460
Dell 4110
Hp 4330
موفق باشین

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز
با توجه به گفته های شما چند مدل رو پیشنهاد میکنم
دیگه بسته به صلیقه طرف شما داره . . .چون ایشون نیاز به سخت افزار قوی ندارن
از سونی هم نتونستم چیزی پیشنهاد بدم بخاطر USB3 . . .هزینه زیاد میشه مثلا این مدل SB 3 T9E
Asus N43SN
MSI X460
Dell 4110
Hp 4330
موفق باشین

خیلی ممنون از راهنمایی تون :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

بالا