آیا؟؟
من که چیزی تو بازار اصفهان پیدا نکردم... اصلا وجود داره اینی که من میخوام؟؟
با سلام
اگه میشه دوستان یه بررسی روی hp مدل Envy 15 سری 3xxx داشته باشن. من دنبال یک لپ تاپ با کارایی بالا، دیزاین عالی، گرافیک خوب (نه لزوما خفن!) و استحکام مناسب جهت کار طولانی هستم. به نظر این مدل واسه این منظور مناسبه؟ نمی دونم چرا اصلا کسی راجع بهش نظری نداره؟ مشکلی توش هست؟ یه کانفیگش رو تو سایت hp میداد به $1259 (مشخصاتش اینجاست)! به نظرتون مورد خوبیه تا از خود سایت بگیرمش! خودم قبلا تو فکر 6190 بودم با این مشخصات که گفتم کدوم ارجحه؟
میشه یه کمک کنین، لطفا!![]()
سلام و درودسلام
من دارم دل ميخرم
يه I7 هارد 750 رم 8
از اداره يكي از دوستام از دم قسط
بگيرم يا نگيرم؟
سلام
من حدود 5 سال پیش لپ تاب گرفتم الان تصمیم دارم یکی دیگه بگیرم بنظر شما لپ تاب چی بگیر
قیمتم تا 2 میلیون باشه
برام گرفیک مهمه
برای کار های گرفیکی و بازی هم مناسب باشه
با سلام
اگه میشه دوستان یه بررسی روی hp مدل Envy 15 سری 3xxx داشته باشن. من دنبال یک لپ تاپ با کارایی بالا، دیزاین عالی، گرافیک خوب (نه لزوما خفن!) و استحکام مناسب جهت کار طولانی هستم. به نظر این مدل واسه این منظور مناسبه؟ نمی دونم چرا اصلا کسی راجع بهش نظری نداره؟ مشکلی توش هست؟ یه کانفیگش رو تو سایت hp میداد به $1259 (مشخصاتش اینجاست)! به نظرتون مورد خوبیه تا از خود سایت بگیرمش! خودم قبلا تو فکر 6190 بودم با این مشخصات که گفتم کدوم ارجحه؟
سلام
بچه ها یه لپ تاپ پیشنهاد کنین من برا نقشه کشی نیاز دارم(اتوکد و تری مکس)
میخوام تو نقشه کشی کم نیاره
قیمتشم حداکثر یک و دویست (سقفش)
چی پیشنهاد میدین؟
سلام.منم لپ تاپ میخوام.زیاد گرون نباشه حدود 1200000 اما فقط اسوس میخوام.زود خراب نشه.به نظر شما صبر کنم ارزونتر نمیشه؟واسه کارای معمولی میخوام.لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیزخب من می خوام برای یکی از آشناهامون که می خواد لپ تاپ بخره از شما دوستان مشاوره بگیرم:
اول از همه چون خانومه، دوست داره ظاهر لپ تاپش زیادی زمخت نباشه.
دانشجوی رشته IT هست، واسه همین زیاد کار گرافیکی نمیکنه، بازی هم قرار نیست با لپ تاپش بکنه.
کاربردش برنامه نویسی (Visual Studio 2010, MS SQL Server 2008, Eclipse , XAMPP) ، وب گردی، برنامه های Office، فیلم دیدن.
شارژ باطری ها هم حداقل 3 ساعت دووم بیاره.
ترجیحاً یه پورت USB3 هم داشته باشه.
بودجه ای هم که در نظر گرفته، یک و نیم میلیون تومنه.
سلام دوست عزیز
با توجه به گفته های شما چند مدل رو پیشنهاد میکنم
دیگه بسته به صلیقه طرف شما داره . . .چون ایشون نیاز به سخت افزار قوی ندارن
از سونی هم نتونستم چیزی پیشنهاد بدم بخاطر USB3 . . .هزینه زیاد میشه مثلا این مدل SB 3 T9E
Asus N43SN
MSI X460
Dell 4110
Hp 4330
موفق باشین