• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

amir350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه عضو سایت خوبتون شدم امیدوارم کمال بهره رو ببرم.
می خواستم بدونم تا 2تومن لب تاب خوب چیه بگیرم؟می خوام بازی ها جدید توش جواب بده و یکم کار گرافیکی هم می کنم باهاش کلا سرعت بالایی داشته باشه چی پیشنهاد می دید که جواب خودشو پس داده؟
ایا صبر کنم بعد از عید خرید کنم؟میاد پایین؟

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
من به دوستانی که قصد خرید لپ تاپ دارند برند lenovo رو پیشنهاد میکنم . بتازگی دو مدل e530 برای خودم و g580 برای اشنایان خریداری کردم ولی بیشتر e530 thinkpad رو پیشنهاد میکنم بهتون به چند دلیل :
سری thinkpad کیفیش بهتره . مثلا هاردش وسترن دیجیتال هه و رمش هیوندای
تاچ پد این سری به جرات میشه گفت بهترین تاچ پد همه لپ تاپ هاست !
finger print یک مزیته
نمایشگرش مات است و نور خورشید توش نمیفته این برای من خیلی مهم بود .
با اینکه 15 اینچه وزن سبکی داره و همینظور جای انگشت روش نمیفته
performance خیلی خوبی هم داره با i5 نسل سوم و گرافیک gt 635

تنها نکته منفی در مورد این لپ تاپ نداشتن کیبورد فارسی و بجاش عربی هست اگه تایپ فارسی براتون مهمه و وسواس دارین موقع خرید دقت کنین حتما کیبوردش فارسی باشه .

یک پیشنهاد هم میکنم اگر سرعت لپ تاپ براتون مهمه مقداری هزینه برای تهیه ssd کنار بزارین و بعد از خرید از فروشنده بخواین براتون هارد لپ تاپ رو تعویض کنه مطمئن باشین پشیمون نمیشین . ssd خیلی خوبه

Last edited:

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلی پرس و جو دارم به ملاک های واقعی مورد نیازم نزدیک میشم. از شما می خوام که در یافتن لپ تاپم یاری ام کنید...
صفحه نمایش: 14 و ترجیحا مات.
Cpu: corei5 and up
Gpu: amd or geforce برای فیلم hd، کار گرافیکی نیمه حرفه ای و احیانا بازی
صفحه کلید: برای تایپ کردن های طولانی مناسب باشه و لذت بخش.
تاچ پد: روون و نه کوچیک، حس آلومینیومی و با مرطوب شدن انگشتان مقاومت نشون نده.
لپ تاپ کاری و قابل حمل باشه و تا سه سال حداقل سر پا باشه.
ترجیحا with usb 3 port(s)
هارد بالای 500
ویژگی های کم اهمیت: رم بالای 4، زیبایی خیره کننده(!!!)، قیمت
اگه لطف کردید و جواب دادید، قید کنید که تجربه ی استفاده رو دارید یا خیر.
سؤال: با توجه به یکی بودن قطعات، برند چه اهمیتی داره؟
هزار بار ممنون

Sent from my Xperia Mini Pro using Tapatalk 2

به شما پیشنهاد میکنم حتما e530 بخرین . فقط e530 ای که من خریدم کیبوردش انگلیسی عربی بود بگردین شاید فارسیش هم بود . با گارانتی سازگار یا هماهنگ بخرین بهتره
من این مدل رو با کانفیگ i5 - gt635 - ram 4 - 750 خریدم 2300 از پاساژ رضا
برند کیفیت لپ تاپ رو مشخص میکنه . کانفیگ ممکنه یکی باشه ولی حتی قطعات داخلی هم کیفیتشون برند با برند فرق میکنه ! لپ تاپ خوش قیافه اشغال تو بازار زیاده اگه دنبال قیافه میگردی دنبال thinkpad نرو ولی اگه لپ تاپ کار درست میخوای بهترینه . asus سری n هم عالیه ولی قیمتش نسبت به کانفیگ بالاتره

می خواستم بدونم تا 2تومن لب تاب خوب چیه بگیرم؟می خوام بازی ها جدید توش جواب بده و یکم کار گرافیکی هم می کنم باهاش کلا سرعت بالایی داشته باشه چی پیشنهاد می دید که جواب خودشو پس داده؟

کانفیگ برای شما باید حداقل باشه i3 یا i5 نسل دوم یا سوم و گرافیک حداقل gt630
اگه lenovo g480 پیدا کنید خوبه هم کانفیگش خوبه هم قیمتش نسبت به برندهای دیگه از لحاظ کیفیت لنووو عالی هست . acer هم این کانفیگ حدودا 2300 اینا میشه ولی پیشنهاد نمیکنم . asus سری n هم خوبه با این کانفیگ حدودا 2600 در میاد اگه میخواید اینقدر هزینه کنید asus سری n بخرید .
هیچی معلوم نیست دوست من هیچکس از اینده خبر نداره اونم با وضعیت الان کشور :(

Last edited:

vahidkar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من بین فوجیتسو و ایسوس قصد انتخاب دارم. حدود 2300 تا 2400 میخوام هزینه کنم. به نظر شما کدوم یکی؟ و چه مدلی؟
این که میگن فوجیتسو ساخت آلمان هست درسته؟

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
فوجیتسو خیلی با دوامه
فلسفه LIFEBOOK یا لپ تاپی برای همه ی عمر که روی همه ی لپ تاپ های فوجیتسو نقش بسته
و همچنین استفاده از بدنه منیزیمی در بسیاری از مدلها جهت افزایش قابلیت ضربه پذیری و عمر بالای هارد که طراحی و مهندسی و تولید محصولات خود را در اروپا(آلمان) به انجام می رساند

• Like
Reactions: @li

rawy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام, من قصد خرید Lenovo ThinkPad Twist رو دارم , اگر اطلاع دارید که وارد ایران شده یا نه و از کجا می تونم تهیه کنم, و در مورد خودش اگه راهنمایی ای دارید با توجه به موارد استفاده من که عرض می کنم بفرمایید. (البته برای خرید عجله ندارم, تا اواخر تابستون می تونم صبر کنم)

از نظر برند که با توجه به سرچی که کردم همین لنوو رو می خوام با توجه به کیفتش و اینکه پول مارک نمی دم.
به دلیل اینکه نمی خواستم یه هزینه جدا برای تبلت و لپ تاپ کنم و با توجه به لمسی بودنش این مدل رو انتخاب کردم. سبک بودنش برام مهمه که این مدل داره. فقط گرافیکش خیلی مورد تایید نیست متاسفانه , البته کار گرافیکی من در حد کار با فتوشاپ و برنامه های گرافیکی مشابهه اون و شاید یک مقداری کار روی ویدئو ها باشه.
عمده کارم نت, آفیس, دانلود و فتوشاپ هست. شاید یه وقتی هوس بازی هم کردم اما خیلی مهم نیست
:p
core i7 رو پیشنهاد می دید یا 5 ؟
در مورد قیمت هم سوال داشتم, اینکه مدل Lenovo IdeaPad Yoga 13 با قیمت 1427 دلار وارد ایران شده و داره با قیمت 5520 به فروش می ره :eek:

دلیلش چیه؟
عذر می خوام که سوالام یه مقدار بهم ریخته است

(الان دیدم یه مدل جدید دیگه هم تو راهه)

Last edited:

shmohammad94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.دوستان يه مشاوره در مورد اين لپ تاپ ميخواستم.به نظرتون چطوره؟
براي كاراي معماري چطوره؟بازي چي؟من لينكشو تو سايتاي ايراني نتونستم پيدا كنم شما ميشه يه سرچي بكنين.
قيمتش حدودا چنده؟

zerxa

Registered User
لایک‌ها
5
G580 با پردازنده core i7 3632Q یکی از بهترینهای لنوو هست هاردش 1 ترا و 8gig رم ddr3 داره و از گرافیک Geforce 610m بهره میبره
من که چند روزی هست این مدل رو گرفتم واقعا با ویندوز 8 بنظرم حرف نداره

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
امیر جان با این اوضاع هیچ امیدی به پایین اومدن قیمتا نیست دیگه .. روش حساب نکن .
با این بودجه P453MG ایسر بهت پیشنهاد میدم . مشخصات خوبی داره .

پردازنده: Intel Ivy Bridge Core i5
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك: 1 گيگابايت GeForce

hamid1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.من یه لب تاب تو قیمت 2500 تا 3 تومن میخوام ظاهرش میخوام شیک باشه.چی بگیرم؟؟

این asus k55vd چطوره؟؟؟

Last edited:

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوستان سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه یه لب تاپی بلوری پلیر داشته باشه ولی نمایشگرش 3D نباشه میشه با کابل HDMI به یک تلویزیون 3D وصلش کرد و از این طریق فیلمهای 3D دید ؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان
تهران کجا میشه تبلت ارزون پیدا کرد?

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
سلام
دوستان عزيز يه مدتي هست قصد خريد لپ تاب دارم و بودجه زيادي هم براش در نظر تگرفتم حدود يك ميليون و دويست
متاسفانه تنوع لپ تاب هايي كه ميتونم با اين رنج قيمت خريداري كنم زياد نيست.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد بهترين لب تاپي كه ميتونم با اين قيمت خريداري كنم(يك ميليون و دويست) چي هست.

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
دوستان عزيز يه مدتي هست قصد خريد لپ تاب دارم و بودجه زيادي هم براش در نظر تگرفتم حدود يك ميليون و دويست
متاسفانه تنوع لپ تاب هايي كه ميتونم با اين رنج قيمت خريداري كنم زياد نيست.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد بهترين لب تاپي كه ميتونم با اين قيمت خريداري كنم(يك ميليون و دويست) چي هست.
با سلام. توصیه من به شما Lenovo B 570 هستش چون از معدود لپ تاپهایی تو این رنج قیمت هست که علاوه بر گرافیک اذغام شده intel، کارت گرافیک اختصاصی هم داره.

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام.من یه لب تاب تو قیمت 2500 تا 3 تومن میخوام ظاهرش میخوام شیک باشه.چی بگیرم؟؟

این asus k55vd چطوره؟؟؟
سلام. تو این رنج قیمت lenovo Z 500 هستش که قویه و علیرغم سادگی طراحی، ظاهر نسبتا زیبایی داره.

بالا