من خودم بین HP-DV6T 7000 و این مونده بودم ولی بعد این که فهمیدم کیبورد و طراحی بی کیفیت داره، قیدشو زدم.
من خودم بین HP-DV6T 7000 و این مونده بودم ولی بعد این که فهمیدم کیبورد و طراحی بی کیفیت داره، قیدشو زدم.
اگه با این دو موضوع کنار میاین، این میتونه لپ تاپ خوبی باشه ولی اگه بتونین 100،150 تومن بیشتر هزینه کنین میتونین Asus N46 VZ رو تهیه کنین که به نظر من از لحاظ کیفیت صفحه و بلندگو و طراحی و... بسیار سرتره از این.
اگه با این دو موضوع کنار میاین، این میتونه لپ تاپ خوبی باشه ولی اگه بتونین 100،150 تومن بیشتر هزینه کنین میتونین Asus N46 VZ رو تهیه کنین که به نظر من از لحاظ کیفیت صفحه و بلندگو و طراحی و... بسیار سرتره از این.
بچه ها واسه یه بنده خدایی میخوایم بریم لپ تاپ بگیریم حداکثر تا 1.300
چی براش بگیریم اهل بازی و این چیزا نیست و فقط برای وبگردی و فیلم دیدن امیخواد
سلام یکی از دوستانم میخواد لپ تاپ بگیره که core i7 باشه و کلا توپ باشه مشخصاتش.
بودجه رو هم که ازش پرسیدم گفت زیاد مهم نیست پولش چقدر باشه(منظورش از این لپ تاپهای 7-8 میلیونی نیست ها) دقیق بهم نگفت بودجشو؟
چه لپتاپی پیشنهاد میکنید که حتما گفت core i7 باشه و توپ باشه!!(به گفته خودش)
خودش گفت برند مورد نظرش HP و SONY هست که خیلی این دو تا برند رو دوست داره؟
گفت ازتون بپرسم بین سونی و اچ پی کدوم یکی بهتره؟(با مشخصات یکسان مثلا دوتاییشون CORE I7 باشن)
لطفا مدلهای مورد نظرتون رو به پیشنهاد بدین؟
حتی از برندهای دیگه
ممنون
ممنوناین مدل بهترین گزینه ایه که متونی بخری اصلا مینی نگیر
HP 650
عکس و مشخصاتشو تو لینک زیر می زارم
مشاهده پیوست 349229
مشاهده پیوست 349228
لپ تاپ HP 650 با گارانتی ماديران
ممنون
آقا توی مارک لنوو یا ایسر چیزی پیدا نمیشه ؟
این که یک و پونصده من نوشتم حداکثر 1.300
این مدل از دل DELL - Inspiron N3521 البته من زیاد دل رو توصیه نمیکنم
DELL - Inspiron N3521 / i3 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
این سامسونگه دیزاینش خوبه منتها از کانفیگ بالایی ها ضعیفتره
Samsung NP300E5V-A08AE
Samsung NP300E5V-A08AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 300 ای 5 وی - آ 08 آ ای
از لنوو این مدل IBM Lenovo Essential B590-D هست منتها سلرونه خیلی ضعیف میشه
IBM Lenovo Essential B590-D - لپ تاپ آی بی ام لنوو اسنشال بی 590
این باcpu amd
IBM Lenovo Essential G585-D - لپ تاپ آی بی ام لنوو اسنشال جی 585
از ایسر
Acer Aspire E1-531-B9602G50Maks - لپ تاپ ایسر اسپایر ای1-531 B9602G50Maks
آقا تو اینا از همه بهترشون همون Dell هست که معرفی کردم البته دل رو زیاد تایید نمیکنم ولی از نظر فنی بهتر از اوناست و بیشتر میارزه
موفق باشید
آقا کسی میدونه قیمت آکبند لبتاپ زیر چنده؟
Asus K53E-B
ممنون دوست عزیز این دوستمون بودجه شو برد تا 1.600
یه core i3 از لنوو براش انتخاب میکنیم
به نظرم با این قیمت Dell 5521 میتونی بگیری با کیفیت فوق العاده خوب (Dell قیمت پایینهاش کفیت خوبی نداره ولی قیمت بالاهاش خیلی خوبن) این هکسشه
مشاهده پیوست 349226
در مورد مشخصاتش هم این لینک رو ببینی:
لپ تاپ Dell Inspiron N5521 با گارانتی ماديران
cpu پر قدرت core i7 هم داره
سلام خسته نباشید
این مورد که به دوستمون گفتم را بررسی کنید گزینه بسایر خوبیه
http://forum.persiantools.com/t38063-page721.html#post7024274
آخه آدم بخواد انقد پول بده inspiron بخره؟ باز XPS بود یه چیزی...تازه تو این مشخصات inspiron 5520 خیلی بهتره...سلام یکی از دوستانم میخواد لپ تاپ بگیره که core i7 باشه و کلا توپ باشه مشخصاتش.
بودجه رو هم که ازش پرسیدم گفت زیاد مهم نیست پولش چقدر باشه(منظورش از این لپ تاپهای 7-8 میلیونی نیست ها) دقیق بهم نگفت بودجشو؟
چه لپتاپی پیشنهاد میکنید که حتما گفت core i7 باشه و توپ باشه!!(به گفته خودش)
خودش گفت برند مورد نظرش HP و SONY هست که خیلی این دو تا برند رو دوست داره؟
گفت ازتون بپرسم بین سونی و اچ پی کدوم یکی بهتره؟(با مشخصات یکسان مثلا دوتاییشون CORE I7 باشن)
لطفا مدلهای مورد نظرتون رو به پیشنهاد بدین؟
حتی از برندهای دیگه
ممنون
ولی کارت گرافیک و سی پی یوی AH532 قوی تر و قیمتش ارزونتره. ساخت آلمان هم هست و کیفیتش بهتره...من Fujitsu AH532 رو پیشنهاد میکنم...اکی چه بهتره ، این گزینه میتونه خوب باشه IBM Lenovo Essential B570e-R
IBM Lenovo Essential B570e-R - لپ تاپ آی بی ام لنوو اسنشال بی 570
موفق باشید