لپتاپ سفید زیاد نیس تو قیمتای 4 تومن. منم توصیه نمیکنم برای زیاد کثیف شدن ولی Lenovo Z500 و Dell Inspiron 5520 سفید تو زیر 3 تومن هست.رفیق ما دنبال یه لپ تاپ core i7 و رم 8 و گرافیک 2 ورنگش حتما سفید باشه نهایت تا 4 میلیون میخواد شما چیزی سراغ ندارید؟(البته به غیر lenovo)
یا علی.
بهترین گزینه برای این قیمت و مشخصات Dell Inspiron 3521 هستش.دوستان بهترین لپ تاپ برای بازی تا 2 میلیون چیه؟؟
میدونم 2 تومن برای بازی کمه ولی بهترین لپ تاپ برای بازی تا این رنج قیمت رو میخوام بدونم.
ممنون.
بهترین گزینه برای این قیمت و مشخصات Dell Inspiron 3521 هستش.
اگه سایز صفحه نمایش بزرگ نخوای مدل P243MG ایسر 2 تومنه . مشخصات خوبیم داره . برای بازی هم مناسبه .دوستان بهترین لپ تاپ برای بازی تا 2 میلیون چیه؟؟
میدونم 2 تومن برای بازی کمه ولی بهترین لپ تاپ برای بازی تا این رنج قیمت رو میخوام بدونم.
ممنون.
ولی به جاش کارت گرافیکش ضعیفتره البته نه خیلی...اگه سایز صفحه نمایش بزرگ نخوای مدل P243MG ایسر 2 تومنه . مشخصات خوبیم داره . برای بازی هم مناسبه .
پردازنده : Intel Ivy Bridge Core i5-3210M
H.D.D : 500GB
RAM:4GB
گرافیک : GeForce®GT630M , 1GB
صفحه نمایش : 14 اینچ
وزن سبک - 2.2kg
تنها لپ تاپ گیمینگ تا این رنج قیمت MSI GE60 هستش.تا 3500 یه لب تاپ حرفه ای گیم معرفی کنید !
اون msi که می فرمایید من یه جا خودنم کیفیت صفحش اچ دی هست و فول اچ دی نیست !!! چنین چیزی صحت داره ؟تنها لپ تاپ گیمینگ تا این رنج قیمت MSI GE60 هستش.
ولی لپ تاپ ASUS N46VZ هم کانفیگ مشابهی داره و کیفیت صدا، ساخت، تصویر، کیبرد و تاج پد بهتری داره ولی به جاش num lock نداره و صفش 14 اینچه.
خوب کانفیگای مختلفی داره ولی بعید میدونم مدل فول اچ دیشو تو ایران گیر بیارید. تازه٬ صفحه فول اچ دی برا لپتاپ ۱۵اینچی؟ اصلا هم برای مصرف باتری و گیمینگ مناسب نیست فول اچدی...اون msi که می فرمایید من یه جا خودنم کیفیت صفحش اچ دی هست و فول اچ دی نیست !!! چنین چیزی صحت داره ؟
اخه یه لب تاپ گیمینگ می خری که بازی هارو با کیفیت فول اچ دی تجربه کنی نه اچ دی !!خوب کانفیگای مختلفی داره ولی بعید میدونم مدل فول اچ دیشو تو ایران گیر بیارید. تازه٬ صفحه فول اچ دی برا لپتاپ ۱۵اینچی؟ اصلا هم برای مصرف باتری و گیمینگ مناسب نیست فول اچدی...
یعنی زیر 3 تومن فقط Lenovo Z500 و دیگر هیچ!...سلام دوستان
میخوام یه لپ تاپ بگیرم .
پولی هم که براش کنار گذاشتم 3 تومنه .
قیافه لپ تاپ خیلی برام مهم نیست اما قدرت سی پی یو و گرافیک و رم و هارد میخوام تا جایی که میشه خوب باشه .
استفاده ی منم ازش معمولیه .
فیلم و یه مقدار بازی و یه سری نرم افزار درسی برنامه نویسی ...
شنیدم مارک ایسوز نسیت به قیمتش کیفیت خوبی داره ولی شما اساتید محترم بهتر میدونین کدوم بهتره .
پیشنهاد بدین لطفا حالا قیمت یه کم بالاتر هم بود شما پیشنهاد رو بگین اگه تونستم پولم رو بیشتر کنم میگیرم اگه نتونستم که همون 3 تومنیا رو میگرم !.!
خواهش میکنم.ممنون عزیزم .
یعنی بهترین انتخابم همینه ؟
انقدر محدوده این ۳ تومن ؟
ههیییی ....
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta