• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دنبال لپ تاپ 14 اینچ قیمت زیر 2 تومن سی پی یو اینتل و امکانات متوسط به بالا هستم چی پیشنهاد میکنید؟

دوست من به نظر من زیر۲ ملیون ۱۴ اینچ اینا خوبن
Asus x44
Asus x401
Fujitsu s761

Sent from my Galaxy Nexus

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
دنبال لپ تاپ 14 اینچ قیمت زیر 2 تومن سی پی یو اینتل و امکانات متوسط به بالا هستم چی پیشنهاد میکنید؟

دوست من به نظر من زیر۲ ملیون ۱۴ اینچ اینا خوبن
Asus x44
Asus x401
Fujitsu s761

نه بهترین و قویترین گزینه تو این رنج قیمت مطمئنا Dell Inspiron 5521 هستش.

دوستان من قصد خرید لپتاپ دارم بودجمم همون 1600 700 هست به نظرتون با این قیمت این
Lenovo ES G 580 *10 1.700.000
2.5 i5 / 4 / 500 / 710m 1GB / 15.6”

بهتر هست یا Dell 3521

هردوشون هم تقریبا هم قیمت هستن

میخواستنم ببینم از لحاظ گرافیکی و CPU و در کل کدوم بهتر هست؟؟

مدل دیگری ام هست که به بودجه ما بخوره؟؟؟

ممنون میشم پاسخ دهید

نه از Dell Inspiron 3521 مدل بهتری نیست تو این رنج قیمت.
از لحاظ CPU تقریبا یکسانن ولی چون CPUی Dell 3521 سری ولتاژ پایینه(U)، بسیار کم مصرفتر و یه خرده ضعیفتره احتمالا.
تو گرافیک هم کارت گرافیک ATi Radeon HD 7670 بسیار بسیار قویتر از NVIDIA GT710 هستش.

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
بچه ها یه لطفی میکنید بگید بین این لپ تاپ ها کدوم بهتره :
4530s i5 1024GB
Samsung NP300E5X i5

یا با هزینه بیشتر لپ تاپ های زیر رو خریداری کنم:
4540s i5 1024GB
Samsung NP350V5X i5

در کل هم گزینه های اول نسبت به قیمتشون میارزه یا گزینه های دوم ؟
دوستان اگه از این لپتاپ ها قیمت به روزی هم دارن لطفا بگن

خیلی ممنون از دوستان

Last edited:

6666

Registered User
لایک‌ها
278
نه بهترین و قویترین گزینه تو این رنج قیمت مطمئنا Dell Inspiron 5521 هستش.

نه از Dell Inspiron 3521 مدل بهتری نیست تو این رنج قیمت.
از لحاظ CPU تقریبا یکسانن ولی چون CPUی Dell 3521 سری ولتاژ پایینه(U)، بسیار کم مصرفتر و یه خرده ضعیفتره احتمالا.
تو گرافیک هم کارت گرافیک ATi Radeon HD 7670 بسیار بسیار قویتر از NVIDIA GT710 هستش.

دوست من ۵۵۲۱ سایزش ۱۵.۶ هستش ایشون گفتن تو سایز ۱۴

6666

Registered User
لایک‌ها
278
بچه ها یه لطفی میکنید بگید بین این لپ تاپ ها کدوم بهتره :
4530s i5 1024GB
Samsung NP300E5X i5

یا با هزینه بیشتر لپ تاپ های زیر رو خریداری کنم:
4540s i5 1024GB
Samsung NP350V5X i5

در کل هم گزینه های اول نسبت به قیمتشون میارزه یا گزینه های دوم ؟
دوستان اگه از این لپتاپ ها قیمت به روزی هم دارن لطفا بگن

خیلی ممنون از دوستان

به نظر من اچ‌پی بهتر از سامسونگ هستش
قیمت ۴۵۴۰ الان حدود ۲۰۹۰ هستش
ار‌سامسونگ ها اطلاع قیمت ندارم‌اما ظاهر شکیلی دارن

omid-m22

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.لطفا طریقه ی تشخیص لپ تاپ بازسازی شده یا همون رفرشی رو بفرمایید

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان من لپ تاپی میخوام بخرم که بنا به کارهای عمرانی که انجام میدم و نرم افزارهای گرافیکی بالای مورد نیازم و با بودجه 3 تا 3،5 میلیون پیشنهادتون چیه واسه خرید؟
n5521 dell بگیر . مشخصات قوی داره . برای چند نفر گرفتم. راضین . منم تاییدش میکنم .
یه نگاه بهمشخصاتش بنداز :
لپ تاپ Dell Inspiron N5521 با گارانتی ماديران

Ferinefast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دنبال یک لپ تاپ هستم تا سقف $2500 هستم.

دوستان لطف کنند موارد زیر رو در نظر بگیرند :
اولویت کاریم سرعت هست پس CPU و Cache بالا لطفا پیشنهاد بدید.
صفحه لمسی نباشه و صفحه نمایش ۱۴-۱۵ یا ۱۷ باشه.
گرافیک و رم در حد معقول باشه.
هارد بخشی SSD باشه که چه بهتر نبود هم7200RPM
.
مدل های mac book pro هم اگه می خوند با این مشخصات راهنمایی کنید ممنون میشم.

راستی از دوستان اگه کسی در زمینه خرید از Duty free دوبی تجربه ای داره لطفا دریغ نکنید.

:heart::heart::heart:

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام به دوست پولدار خودم! :)
شما دو راه داری؛ یا سراغ مک بری و یه مک‌بوک رتینا ۱۵ اینچ با یه کمی کاستومایز (در حد ۳۰۰$) بخری٬ یا بری سراغ پی‌سی.
اگه بری سراغ پی‌سی بهترین چیز برا قدرت یه دونه لپ‌تاپ گیمینگه. من اگه بودجه داشتم انقد٬ یه Alienware M17X R4 با یه عالمه کاستومایز میخریدم (مدل پایش ۱۵۰۰$ هستش.) یا یه M18X R2 که شما ۱۸ اینچی نمی‌خوای. ولی من از اونجایی که دیدم یه نظری هم به مک‌بوک دارین حدس میزنم که طراحی دستگاه براتون حائز اهمیت باشه. در این صورت تنها دستگاه گیمینگی که زمخت نباشه رو میتونم پیشنهاد بدم یعنی Razer Blade که قیمتش دقیقا ۲۵۰۰$ هستش ولی اگه طراحی براتون اهمیت نداره به هیچ وجه این مدل رو توصیه نمی‌کنم چون نسبت به قیمتس کانفیگ افتضاحی داره.
در کل٬ اگه سمت پی‌سی رفتین سراغ لپ‌تاپای گیمینگ برید٬ سراغ لپ‌تاپای گیمینگم رفتید اگه طراحی براتون مهمه سمت Razer Blade برید وگرنه سراغ Alienware, Clevo, Origin برید که کارشون فقط سیستم گیمینگه و مثلا همین اوریجین کیس میزنه با پردازنده آی۷ اکسترم و کَش ۲۰ مگ و رم ۹۶ گیگابایت!!! رم ابرکامپیوتر دانشگاه امیرکبیر ۵۴ گیگه!!! گول لپ‌تاپای به نسبت معروف‌تر Asus ROG و MSI رو نخورید.
در آخر هم باید بگم که متاسفانه الان بدترین موقع خرید سیستم و لپ‌تاپه چون اینتل و انویدیا دارن از نسل جدید سی‌پی‌یوها ‌ کارت گرافیکاشون پرده برداری میکنن که از نسل حاضر بسیار سرتره. خیلی از برندا هم مثل ایسوس٬ دل٬ ایسر٬ گیگابایت٬ اچ پی و حتی همین نسل جدید Razer Blade نسل جدید محصولاتشون رو معرفی کردن که واقعا یه سر و گردن بالاترن. اپل هم مطمئنا نسل جدید مک‌بوکاشو تو نمایشگاه WWDC که ۲۰ یا ۳۰ خرداده (دقیق یادم نمیاد.) معرفی میکنه. اینا همه باعث میشه لپ‌تاپی که تازه خریدین٬ قدیمی شه. من که بودم به هیچ وجه الان لپ‌تاپ نمیخریدم.
امیدوارم که کمک کرده باشم. باز هم من در خدمتم...

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام به دوست پولدار خودم! :)
شما دو راه داری؛ یا سراغ مک بری و یه مک‌بوک رتینا ۱۵ اینچ با یه کمی کاستومایز (در حد ۳۰۰$) بخری٬ یا بری سراغ پی‌سی.
اگه بری سراغ پی‌سی بهترین چیز برا قدرت یه دونه لپ‌تاپ گیمینگه. من اگه بودجه داشتم انقد٬ یه Alienware M17X R4 با یه عالمه کاستومایز میخریدم (مدل پایش ۱۵۰۰$ هستش.) یا یه M18X R2 که شما ۱۸ اینچی نمی‌خوای. ولی من از اونجایی که دیدم یه نظری هم به مک‌بوک دارین حدس میزنم که طراحی دستگاه براتون حائز اهمیت باشه. در این صورت تنها دستگاه گیمینگی که زمخت نباشه رو میتونم پیشنهاد بدم یعنی Razer Blade که قیمتش دقیقا ۲۵۰۰$ هستش ولی اگه طراحی براتون اهمیت نداره به هیچ وجه این مدل رو توصیه نمی‌کنم چون نسبت به قیمتس کانفیگ افتضاحی داره.
در کل٬ اگه سمت پی‌سی رفتین سراغ لپ‌تاپای گیمینگ برید٬ سراغ لپ‌تاپای گیمینگم رفتید اگه طراحی براتون مهمه سمت Razer Blade برید وگرنه سراغ Alienware, Clevo, Origin برید که کارشون فقط سیستم گیمینگه و مثلا همین اوریجین کیس میزنه با پردازنده آی۷ اکسترم و کَش ۲۰ مگ و رم ۹۶ گیگابایت!!! رم ابرکامپیوتر دانشگاه امیرکبیر ۵۴ گیگه!!! گول لپ‌تاپای به نسبت معروف‌تر Asus ROG و MSI رو نخورید.
در آخر هم باید بگم که متاسفانه الان بدترین موقع خرید سیستم و لپ‌تاپه چون اینتل و انویدیا دارن از نسل جدید سی‌پی‌یوها ‌ کارت گرافیکاشون پرده برداری میکنن که از نسل حاضر بسیار سرتره. خیلی از برندا هم مثل ایسوس٬ دل٬ ایسر٬ گیگابایت٬ اچ پی و حتی همین نسل جدید Razer Blade نسل جدید محصولاتشون رو معرفی کردن که واقعا یه سر و گردن بالاترن. اپل هم مطمئنا نسل جدید مک‌بوکاشو تو نمایشگاه WWDC که ۲۰ یا ۳۰ خرداده (دقیق یادم نمیاد.) معرفی میکنه. اینا همه باعث میشه لپ‌تاپی که تازه خریدین٬ قدیمی شه. من که بودم به هیچ وجه الان لپ‌تاپ نمیخریدم.
امیدوارم که کمک کرده باشم. باز هم من در خدمتم...

تایید میشه
جناب عطالله واقعاً اطلاعاتشون تکمیله و بهترین راهنمایی ها رو می کنند
منم میگم صبر کن تا نسل جدید پردازنده ها وارد بازار بشند تا نسبت به پولی که داری می دی یه چیز به روز برداری
خوب چون احتمالاً دلار داری دیگه نباید غصه گرونی رو هم بخوری:D
منتظر مک بوک پرو های جدید هم باش که صد در صد ارزشش رو داره

الان یه کم بوک پرو با صفحه رتینا بگیری توی این قیمت می تونی یه 976 بگیری
CPU i7 /Ram16/512SSD/15.6Retina/VGA 650 DDR5 1GB
باتری هم تا 7ساعت دوام میاره

حالا مک جدید هم از لحاظ سی پی یو قوی تر میشه ، هم گرافیک و هم باتری
که احتمالا تا 10 ساعت هم میره بلکه بیشتر
باریکتر و سبک تر میشه ، (ایراد رتینای بعضی از مک بوک پرو ها رفع میشه !) ، وب کم FUll Hd میشه ، میکروفون تقویت و دو کاناله میشه و ...

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
تایید میشه
جناب عطالله واقعاً اطلاعاتشون تکمیله و بهترین راهنمایی ها رو می کنند
منم میگم صبر کن تا نسل جدید پردازنده ها وارد بازار بشند تا نسبت به پولی که داری می دی یه چیز به روز برداری
خوب چون احتمالاً دلار داری دیگه نباید غصه گرونی رو هم بخوری:D
منتظر مک بوک پرو های جدید هم باش که صد در صد ارزشش رو داره

الان یه کم بوک پرو با صفحه رتینا بگیری توی این قیمت می تونی یه 976 بگیری
CPU i7 /Ram16/512SSD/15.6Retina/VGA 650 DDR5 1GB
باتری هم تا 7ساعت دوام میاره

حالا مک جدید هم از لحاظ سی پی یو قوی تر میشه ، هم گرافیک و هم باتری
که احتمالا تا 10 ساعت هم میره بلکه بیشتر
باریکتر و سبک تر میشه ، (ایراد رتینای بعضی از مک بوک پرو ها رفع میشه !) ، وب کم FUll Hd میشه ، میکروفون تقویت و دو کاناله میشه و ...
خواهش میکنم. امیدوارم راهنمایی هام واقعا درست و مناسب دوستان باشه...

Reza Fitness

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
میخواستم با بودجه ی 2.500 بهترین لپ تاپ موجود رو بهم معرفی کنید ترجیحا مارک های Asus و Lenovo
سیستم مد نظرم:
Cpu:i7 یا i5
Ram:8 or 6
Vga:2gb
Hdd:حداقل 750
Usb 3
15.6 inch

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
میخواستم با بودجه ی 2.500 بهترین لپ تاپ موجود رو بهم معرفی کنید ترجیحا مارک های Asus و Lenovo
سیستم مد نظرم:
Cpu:i7 یا i5
Ram:8 or 6
Vga:2gb
Hdd:حداقل 750
Usb 3
15.6 inch

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

سلام.
بهترین لپتاپا تو این رنج قیمت Dell Inspiron 5520 و Acer V3 هستن ولی تو لنوو E530 و تو Asus، N55 SL خوبه تو این رنج قیمت...

saeed85

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان من بین 2 تا لپ تاپ شک دارم که کدوم یکی بیشتر نسبت به پولی که میدن مناسب تر و بهتره. HP DV6 - 6C55 se و ASUS N55SF.
لپ تاپ اچ پی با قیمت حدود 2400 و ایسوس با 2300 . البته اینو بگم که هر دوتاشون دست دوم هستن ولی اچ پی تر و تمیزتره.
مشخصات ایسوس
Core i7 2630Q
RAM: 8GB 1333 DDR3
VGA: Geforce GT555M 2G DDR3

HDD: 750GB 5400rpm
Display 15.6" 16:9 HD-LED 1600x900
با 2 تا ترک ریز یکی دور ال سی دی و یکی زیر کنار پایه اتصال بدنه به ال سی دی (2300)

مشخصات اچ پی

مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.91 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 2.9 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:8 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400RPM
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7690M XT, DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" - Bright LED
امکانات DVD-RWِ - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7 اوریجینال ودارای USB3
با قیمت 2400
دوستان به نظرتون آیا ارزش داره 450 تومن بزارم روی پولم و Z 500 لنوو رو بگیرم یا همین اچ پی که نوشتم خوبه؟ قیمت باطری 6 سلولی چنده اگه باطریش خوب کار نکنه؟
[h=1]Z500-i7/8/1TB/2G[/h]

Last edited:

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام.
بهترین لپتاپا تو این رنج قیمت Dell Inspiron 5520 و Acer V3 هستن ولی تو لنوو E530 و تو Asus، N55 SL خوبه تو این رنج قیمت...
پیشنهاد َta-Ollah عزیز تایید میشه. یه پیشنهادم من برات دارم : اگه میتونی حدود 3 تومن هزینه کنی N5521 Dell یه کانفیگ خیلی خفن داره که حرف نداره . لینک کانفیگش http://nb24.ir/NoteBook_Dell_Inspiron_N5521.aspx?PID=174&PLN=

ebyjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم همینو میگم
اگه یک لپ تاپ جمع و حور و تودست می خواین دور بر این دو نرو

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
منتظر بمونیم هاسول بیاد یا ایوی بریج بخریم؟
فرقشون چقدر هست؟ ( بجز گرافیک)

Ata-Ollah

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
منتظر بمونیم هاسول بیاد یا ایوی بریج بخریم؟
فرقشون چقدر هست؟ ( بجز گرافیک)
سلام. من بودم منتظر می‌موندم. به دو دلیل: ۱. نسل هاسول و آیوی بریج با هم در زمینه قدرت پردازش تفاوت چندانی ندارن ولی مصرف برق هاسول حدود نصف آیوی بریجا شده. طوری که پردازنده‌های ولتاژ پایین هاسول که تو مک‌بوک ایرای جدید به کار رفته٬ باعث شده تو استفاده مداوم حدود ۱۲ ساعت کار کنه. ۲. پردازنده‌های هاسول در لپ‌تاپای جدید به همراه نسل هفتم کارت گرافیکای انویدیا و نسل هشتم گرافیکای ATi به کار میره.
این دو در کنار هم باعث میشه که لپ‌تاپای نسل هاسول و نسل آیوی بریج تفاوت به نسبت قابل توجهی پیدا کنن.

بالا