شما باید از سری گیمیگ asus یا همین y500 :ه معرفی کردم خرید کنید,بعد هاردش رو بدید و SSD بندازید,با هر حجمی که نیاز دارید,اما این رو در نظر داشته باشید که همچین سیستمی وزنش میره بالا و حملش عملا دشوار میشه,همین سیتمی که بالا معرفی کردم 3کیلو وزن داره,باید مقدار جابه جاییتون رو هم در نظر بگیریدسلام
من تو 5-6 سال اخیر کاملا خودم رو عادت دادم با پی سی کار کنم و تمام کارای اصلیمو با پی سی انجام میدم و مونیتور 22 اینچش
و از لپ تاپ هم فقط برای کارای ساده بیرون خونه استفاده کردم (و چون همیشه لپ تاپ همراهمه یه اولترا بوک خیلی سبک دارم که راحت بشه جابجاش کرد)
یعنی دقیقا حالت ایده آل ...
فکر میکنم G400 LENOVO و ASUS VIVO BOOK S400 مناسب شما باشهدوستان لپتاپ ١٤ اينچ تو رنج دو ميليون تومن، وزن و كيفيت نمايشگر و شارژ توي اولويت هستند، به هيچ وجه اهل بازي نيستم. ممنونم.
Sent from my iPad using Tapatalk
هارد جاس اینجا نیست,اما شما چون سیستمت قدیمیه,زیاد هزینه نکنید بهتره,1هارد ساتا 2.5 بگیرید فرقی نداره,ولی ساتا باشه بهترهسلام
دوستان برای لپ تاپ میخام هارد بگیرم (داخلی،یعنی نصبش کنم) الان همه هاردهای لپتاپی که تو بازار هست به هر نوع لپتاپی میخوره؟
برای لپتاپ سونی وایو مدل VGN-N150P چه هاردی رو پیشنهاد میکنین؟ با 750 تا فکر کنم کارم راه بیافته. چه مارکی خوبه؟ SATA باشه یا EDD؟
جدی؟آخه داداش اینا ک همه تعریف میکنن ازشهیچ کدوم به درد نمیخورن,مگر asus n550 اونم بسته به کانفیگش,سیستم بالا هم که معرفی کردم بسیار قدرتمنده
کاملا تایید میشه حرفتونخوب شما اگر به حرف یک عده که رفتن خریدن و میگن خوبه گوش کنی ....
کسی که اینارو تعمیر کرده یا باز کرده و کار کرده و همه رو در کنار هم دیده باید بپرسید
کاملا تایید میشه حرفتونخوب شما اگر به حرف یک عده که رفتن خریدن و میگن خوبه گوش کنی ....
کسی که اینارو تعمیر کرده یا باز کرده و کار کرده و همه رو در کنار هم دیده باید بپرسید
اگه SSD برات مهمه می تونی تو lenovo سری های z510 و G510 است مد نظرت بگیریسلام خدمت همه بزرگواران
راستش میخوام یع لپتاپ بگیرم واسه کار مهندسی (عمران) اما خیلی مهمه واسم که از چه برندی میخرم چون تجربه بهم ثابت کرده یه چیزایی رو!
3مدل مد نظرم هست که خوب هرکدومش یه ایراد داره میخواستم از همه دوستان بزرگ طلب مشاوره کنم
1.ایسوس N550: ایرادش اینه که ssd نمیخوره
2.ام ای آی GE40: ایرادش اینه که خیلی حال نمیکنم با جنس بدنش و مارکشولی نمیدونم ssd میخوره یا نه
3.اپل ME864: ایرادش اینه که نرم افزارای عمران رو نداره و باید روش ویندوز بزنم
حالا میخواستم ببینم چیکار کنم
دوستای گلم که اطلاعات خوب دارن دریغ نکنن
فدای شما
پ ن: الان نظرات رو میخوندم ظاهرا GE40 فول اچ دی نیست اگه اینطوره که نظرم میشه GE60
و
از دوست خوبم M.R.P هم کمال تشکر رو دارم که قبلا هم راخنماییم کرده بود که الان پول اومده دستم
خوب داداش دیگه ssd مهمه حتی این هاردی هم که گداشته روش با سرعت پایینهاگه SSD برات مهمه می تونی تو lenovo سری های z510 و G510 است مد نظرت بگیری
ولی ایسوس N550 عالی هست اگه خواستی بگیری من از نزدیک با اون کار کردم هم کیفیت نمایش و مشخصات و کیفیت تاچش عالی هست
بله دوست عزيز سري مدل N56JN N56JR1 با هارد SSD 8 گيگ ارائه شده كه ميتونيد هارد با ظرفيت بالاتر آپگيريد كنيدخوب داداش دیگه ssd مهمه حتی این هردی هم که گداشته روش با سرعت پایینه
لنوو جالب نیس صفحه نمایشش درسته؟
میگم سری N ایسوس نسل 3 هم ssd نمیخوره؟مثل N56jr
سپاسگزارم دوست عزیزمبله دوست عزيز سري مدل N56JN N56JR1 با هارد SSD 8 گيگ ارائه شده كه ميتونيد هارد با ظرفيت بالاتر آپگيريد كنيد
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JR/specifications/
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JN/specifications/
موفق باشيد