سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم نظرتون رو در مورد Lenovo IdeaPad Y510p - A
core i7 4700MQ 2.4Hz
ram 16
GeForce 750 M 2Gig
اگه میشه در مورد برند Lenovo هم نظر بدین
چند مدل هم از برند asus مد نظرم هست asus K56CB-D و asus n56VM
تو رنج قیمت 3 تومن چیز دیگه ای رو پیشنهاد میدین حتما مطرح کنید
ممنون از اساتید من :X
بدون شک لنوو Z510سلام
ميخواستم ببينم با 150000 تا 2 ميليون چه لب تابي بگيرم خوبه؟
ممنون از پاسخ شمابه نیازتون بستگی داره؛ اگر وزن براتون مهم نباشه بهترین انتخابها سریهای مخصوص بازی و یا چندرسانهای برندها هستند که معمولا اولی از دومی هم قیمت و هم وزن بالاتری داره. البته کانفیگها متفاوت هستن و در شرایط یکسان منظورم هست.
در ایسوس سری N، چندرسانهای هست و سری G، مخصوص بازی؛ در لنوو سری Z، چندرسانهای هست و سری Y مخصوص بازی.
فاکتور بعدی قیمت هست که لنوو خیلی تو این زمینه عالی هست و شما میتونید با هزینهای که برای خرید سری چندرسانهای ایسوس لازم هست سری مخصوص بازی لنوو رو بخرید.
K56 یک اولترابوک هست و با دو مدل دیگه نباید مقایسه بشه و هم از نظر پردازشی و هم از نظر گرافیکی ضعیفتر هست ولی در عوض وزن پایینتر و به دلیل داشتن CPU کممصرف زمان کار با باتری بیشتری داره.
به نظرم تو این رنج قیمت سراغ برندهای دیگهی بازار نباید برید...
تایید می شودمنظورم این هست که تو این رنج همین دو برند لنوو و ایسوس بهترین انتخابها هستن از نظر من... انتخاب نهایی با شماست دوست من!
CPUهایی که با 4 شروع میشن چهارمین و آخرین نسل CPU اینتل یعنی Haswell هستند و از نظر کارایی و مصرف انرژی نسبت به نسل قبل بهتر شدن و سعی کنید انتخاب نهاییتون این نسل CPU رو داشته باشه...
از نظر صفحهنمایش ASUS یه مقدار کیفیت بهتری داره ولی در کل از لحاظ فاکتور ارزش در مقابل مبلغ پرداختی لنوو گزینهی بهتری هست.
ولی اگه بودجوتون منعطف هست و کِش میاد!سراغ لپتاپی بربد که صفحهنمایش با پنل IPS داشته باشه؛ تا اونجایی که میدونم لنووها ندارن و از ایسوس هم N550 این فناوری رو داره؛ این فناوری هم کیفیت و وضوح رنگ و در واقع کنتراست تصویر رو بهبود میبخشه و هم زاویهی دید بهتری داره.
یک لپ تاپ 14 ابنچی سبک و جمع جور کارها در حد کار دانشجویی یک مقدار فیلم و از اينجور کارها درایو نوری داشته باشه باتری قابل قبولی هم.داشته باشه نظرتون روی k46 چیست؟
Sent from my LT30p using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
من یه لپتاپ میخام برای یکی از همکارهام تا حد اکثر 3 تومن. چیزایی که برام مهمه:
1- core i7 باشه
2- هارد SSD داشته باشه
3- روش ویندوز XP نصب بشه. یعنی درایوراش باشه. میخام XP رو بصورت مستقیم (غیر مجازی) نصب کنم.
4- 15 اینچ باشه
5- dvd writer داشته باشه
6- بدنه محکم باشه
ممنون میشم یه چیزی معرفی کنید. ترجیحاً از برند لنووو.
تا اونجایی که من میدونم هیچکدوم از این مدلها باتری داخلی و غیرقابل تعویض ندارند.این لپ تاپ هایی که باتری داخلی دارند در صورت فرسوده شدن باتری باید چه کرد قابل تعویض هستند مثلا همین مدل
سری x450 هم نظرتون را لطفا در موردش بگید
Sent from my LT30p using Tapatalk
نبود!!!!!!دوستان لپ تاب خوب تا سقف 2میلیون تومن چی پیشنهاد میکنید.
1.سی پی یوش نسل چهارم باشن.
2.وزن واسم مهمه تا 2کیلیوگرم باشه.
3.واسه کار دانشجویی هست .فقط مختصص بازی نیست.
ولپ تاب های جدید که قراره بیان میشه اینجا معرفی کنید ببینم چظوره ان.ارزش داره صبر کنم
دوستان سلام
لطفا یه راهنمایی کنید در حال حاضر بهترین و قویترین لب تاپ Asus چه مدلی هست ؟
بهترین و بالاترین Cpu موجود رو هم داشته باشه با بهترین گرافیک ؟
قیمت هم حدودا 4 میلیون بشه.
ممنون از توجهتون
Z510 خیلی خوبه فقط صفحه نمایش ـش کنتراست و کیفیت پایینی داره.نبود!!!!!!
نظرخودم بیشتر z510 جلب توجه کرده؟
کسی باهاش کار کرده.چطوذره؟