• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم تا قیمت 3 تا 3.4 میلیون ولی بیشتر مایلم تا 3 تومان بخرم
میخوام این ملاک ها تو اولویت باشه
کیفیت تصویر بالا به عنوان مهمترین ملاک
راندمان بالا و طول عمر بالا چون استفاده طولانی ازش میشه
کانفینگ قویتر نسبت به رقبا و طراحی زیبا و شکیل
موارد استفاده ام برای این لپ تاپ جزعی هست و استفاده بالایی ندارم
تماشای فیلم و وب گردی گاهی بازی انلاین مثل دوتا که سیستم نمیخواد
ولی چون لپتاپ قبلیم ان61 بوده و قوی بوده توقع دارم سیستم بهتری نسبت به این تهیه کنم
بازم میگم کیفیت تپخش تصویز ملاک مهمیه برام و سریع بودن سیستم هم همینطور که گیر نکنه
مرسی منتظرم

ehsanalakihappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
ولی چون لپتاپ قبلیم ان61 بوده و قوی بوده توقع دارم سیستم بهتری نسبت به این تهیه کنم
بازم میگم کیفیت تپخش تصویز ملاک مهمیه برام و سریع بودن سیستم هم همینطور که گیر نکنه
مرسی منتظرم
دستگاهی با این مشخصات که گفتی میشه رو برند سونی انتخاب کرد. این چند مدل رو ببین چطوره :

http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1205

http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1283

http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=673

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
مرسی منتظرم
رفیق با توجه به نیاز های شما و تاکید روی کیفیت تصویر و همچنین زیبایی و کیفیت محصول من 100 درصد به شما ایسوس مدل n550jv و با صفحه مات(بدون تاچ) پیشنهاد میکنم. به هیچ وجه توصیه نمیکنم مدل دیگه ای بگیرید چون تصویر این لپتاپ فوق العادست و کیفیت بسیار خوبی داره،همچنین لپتاپ زیباست و از نظر قدرت هم جزو بهترین های بازار به شمار میره!!
بازم سوالی بود در خدمتم

رفیق من موندم شما چطوری این مدل هارو پیشنهاد دادی به دوستمون؟! و با صراحت میگی سونی انتخاب شماست؟ من خودم فن سونی هستم ولی به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم چیزیو به کسی معرفی کنم تا پولش حروم بشه!! این سونی هایی ک معرفی کردید یکیشون ک قدیمی هست توی پردازنده و گرافیک و رم(فقط توی وزن کمتر هست ک اونم میره جزو سبک وزن ها با قدرت ضعیف و پول زیاد.)!! اون 2تا هم ک جدیدترن میبینیم پردازندشون به شدت ضعیفه نسبت به ایسوس n550jv با همین قیمت!! گرافیکشونم همینطور،رمشونم همینطور!حافظشونم همینطور!کیفیت تصویرشونم بالاتر نیست ک بگیم دلیلش این باشه.
خودتونو بذارید جای اون فردی ک میخواد هزینه کنه و دلسوزانه و از روی علم بش پیشنهاد بدید ک فردا لعنتتون نکنه بخاطر راهنمایی اشتباه!!

ehsanalakihappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
رفیق با توجه به نیاز های شما و تاکید روی کیفیت تصویر و همچنین زیبایی و کیفیت محصول من 100 درصد به شما ایسوس مدل n550jv و با صفحه مات(بدون تاچ) پیشنهاد میکنم. به هیچ وجه توصیه نمیکنم مدل دیگه ای بگیرید چون تصویر این لپتاپ فوق العادست و کیفیت بسیار خوبی داره،همچنین لپتاپ زیباست و از نظر قدرت هم جزو بهترین های بازار به شمار میره!!
بازم سوالی بود در خدمتم

رفیق من موندم شما چطوری این مدل هارو پیشنهاد دادی به دوستمون؟! و با صراحت میگی سونی انتخاب شماست؟ من خودم فن سونی هستم ولی به هیچ وجه به خودم اجازه نمیدم چیزیو به کسی معرفی کنم تا پولش حروم بشه!! این سونی هایی ک معرفی کردید یکیشون ک قدیمی هست توی پردازنده و گرافیک و رم(فقط توی وزن کمتر هست ک اونم میره جزو سبک وزن ها با قدرت ضعیف و پول زیاد.)!! اون 2تا هم ک جدیدترن میبینیم پردازندشون به شدت ضعیفه نسبت به ایسوس n550jv با همین قیمت!! گرافیکشونم همینطور،رمشونم همینطور!حافظشونم همینطور!کیفیت تصویرشونم بالاتر نیست ک بگیم دلیلش این باشه.
خودتونو بذارید جای اون فردی ک میخواد هزینه کنه و دلسوزانه و از روی علم بش پیشنهاد بدید ک فردا لعنتتون نکنه بخاطر راهنمایی اشتباه!!
دوست عزیز، من فقط پیشنهاد دادم و دوستمون حق داره که با توجه به نیاز و سلیقه ش دستگاه خودش رو انتخاب کنه و هیچ لزومی نداره دستگاه پیشنهادی من رو بخره

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
خیلی ممنکنم یه سوال
نظرتون در مورد ام اس آی ge40 وge60 چیه؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
خیلی ممنکنم یه سوال
نظرتون در مورد ام اس آی ge40 وge60 چیه؟
رفیق با توجه به نیازهات مبنی بر کیفیت تصویر خیلی خوب و زیبایی لپتاپ من همون مدل n550jv بدون صفحه تاچ(تاکید میکنم بدون صفحه تاچ و همون مات باشه) رو پیشنهاد میدم از نظر قدرت زیاد با ge60 تفاوت نداره و با خیال راحت توصیه میکنم بخری.
درباره msi میتونم بت بگم قدرت بیشتری داره(ولی تفاوت آنچنانی نیست) کیفیت ساخت پایینتری دارد، و زیباییش به اندازه asus نیست! کیفیت تصویرشون پاینتر از asus هست
شما تشریف ببرید بازار و مدل asus را ببینید و سپس برید نمایندگی ماتریکس ge60 را هم ببینید. ولی اگر دنبال کیفیت تصویر فوق العاده، و کیفیت ساخت بسیار خوب و بکلایت در کیبورد و در کل زیبایی + قدرت هستی من همون asus n550jv پیشنهاد میدم

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
خیلی ممنونم خودمم چهار سال پیش سری n ایسوز رو خریداری کردم که اون موقع هم حرف اولو میزد معلومه الانم حرف اولو میزنه

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دنبال یه لپ تاپ حدود 2.5 میلیون میگردم.
موارد استفاده: برنامه نویسی، تماشای فیلم، وبگردی، بازی شبکه ای ....
قابلیت هایی که مد نظرمه :
حتی الامکان دمای پایینی داشته باشه (دما برام خیلی مهمه)
پردازنده و گرافیک قوی داشته باشه (پردازنده هاسول باشه 4500U به بالا - گرافیک در حد 8750 Radeon یا 740 nvidia کفایت میکنه)
کیفیت LCD خوب باشه.(کنتراست و Brightness خوبی داشته باشه) با این قیمت و مشخصات فکر نکنم IPS پیدا بشه!
دوام خوبی داشته باشه و ظاهر خوبی هم داشته باشه
blush2.gif

نظر خودم روی Acer E1-572 بود.
تا اینکه دیدم Lenovo Z510 خیلی از معایب Z500 رو رفع کرده و میشه بهش فکر کرد!
از لحاظ ظاهری که E1 هیچ حرفی در مقابل Z510 برای گفتن نداره!
اینم Review از سایت NoteBookCheck برای Z510

شما چه مدل های دیگه ای پیشنهاد میدید؟ بین این دوتا چی؟
در کل خیلی عجله ندارم و شاید تا بعد از عید صبر کنم تا مدل های جدیدتر بیاد!
106.gif

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
لپ تاپ تا 1.200 برای وبگردی و تماشای ویدئو 1080p کارکرد باتری بالای 4 ساعت باشه نهایتا 13 اینچ باشه
کوچولو و جمع و جور سبک

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
درود بر شما دوستان حرفه اي.
راستش من توي گوشي خيلي حرفه اي بودم يكي از آشناهامون فكر كرده ما مخ همه چي هستيم به من گفته براش بهترين لپ تاپ رو پيدا كنم تا 1.500.
هر چي هم بهش ميگم مي خواي چكار كني با كامپيوتر ميگه نمي دونم كلا بلد نيست اصلا با كامپيوتر كار كنه.;)
فقط فكر كنم براي فيلم ديدن - اينترنت - موزيك - كيفيت صفحه بالا - شايد اندكي هم بازي.
طرف خانوم هستن پس نازك و سبك و زيبا هم باشه بهتره.
من خودم اصلا نمي دونم كه اندازه صفحه مناسب براي لپ تاپ چند اينچ هست.چون تا الان نداشتم لپ تاپ.
من بهش گفتم برو توي مغازه لپ تاپ فروشي بگو بهترينش چي هست خودشون بهت ميدن... درسته به نظر شما؟
كلا چه برندي توي لپ تاپ بهترينه؟و اينكه شما تا 1.500 چي پيشنهاد ميديد؟.با توجه به خواسته هاي اندك طرف اگر چيز خوبي با قيمت كمتر هم بود بگيد.
بهترين مكان خريد كجاست؟؟؟

يك دنيا سپاسگزارم.:):):)

Last edited:

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دنبال یه لپ تاپ حدود 2.5 میلیون میگردم.
موارد استفاده: برنامه نویسی، تماشای فیلم، وبگردی، بازی شبکه ای ....
قابلیت هایی که مد نظرمه :
حتی الامکان دمای پایینی داشته باشه (دما برام خیلی مهمه)
پردازنده و گرافیک قوی داشته باشه (پردازنده هاسول باشه 4500U به بالا - گرافیک در حد 8750 Radeon یا 740 nvidia کفایت میکنه)
کیفیت LCD خوب باشه.(کنتراست و Brightness خوبی داشته باشه) با این قیمت و مشخصات فکر نکنم IPS پیدا بشه!
دوام خوبی داشته باشه و ظاهر خوبی هم داشته باشه
blush2.gif

نظر خودم روی Acer E1-572 بود.
تا اینکه دیدم Lenovo Z510 خیلی از معایب Z500 رو رفع کرده و میشه بهش فکر کرد!
از لحاظ ظاهری که E1 هیچ حرفی در مقابل Z510 برای گفتن نداره!
اینم Review از سایت NoteBookCheck برای Z510

شما چه مدل های دیگه ای پیشنهاد میدید؟ بین این دوتا چی؟
در کل خیلی عجله ندارم و شاید تا بعد از عید صبر کنم تا مدل های جدیدتر بیاد!
106.gif
صبر کن مدل های جدید بیان.
وگرنه z510 زیبا و قوی هست!فقط کیفیت صفحش افتضاحه همین.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
لپ تاپ تا 1.200 برای وبگردی و تماشای ویدئو 1080p کارکرد باتری بالای 4 ساعت باشه نهایتا 13 اینچ باشه
کوچولو و جمع و جور سبک
MSI S30 رو پیشنهاد میکنم ولی زیاد قوی نیست اما برای کار های شما خوبه و میتونید ازش لذت ببرید!

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
درود بر شما دوستان حرفه اي.
راستش من توي گوشي خيلي حرفه اي بودم يكي از آشناهامون فكر كرده ما مخ همه چي هستيم به من گفته براش بهترين لپ تاپ رو پيدا كنم تا 1.500.
هر چي هم بهش ميگم مي خواي چكار كني با كامپيوتر ميگه نمي دونم كلا بلد نيست اصلا با كامپيوتر كار كنه.;)
فقط فكر كنم براي فيلم ديدن - اينترنت - موزيك - كيفيت صفحه بالا - شايد اندكي هم بازي.
طرف خانوم هستن پس نازك و سبك و زيبا هم باشه بهتره.
من خودم اصلا نمي دونم كه اندازه صفحه مناسب براي لپ تاپ چند اينچ هست.چون تا الان نداشتم لپ تاپ.
من بهش گفتم برو توي مغازه لپ تاپ فروشي بگو بهترينش چي هست خودشون بهت ميدن... درسته به نظر شما؟
كلا چه برندي توي لپ تاپ بهترينه؟و اينكه شما تا 1.500 چي پيشنهاد ميديد؟.با توجه به خواسته هاي اندك طرف اگر چيز خوبي با قيمت كمتر هم بود بگيد.
بهترين مكان خريد كجاست؟؟؟

يك دنيا سپاسگزارم.:):):)
رفیق من Lenovo Essential G510 رو پیشنهاد میکنم،همه چیزش نرمال هست
اما توصیه میکنم حتما بره طرف و قبل از خرید با این مدل یا مدل های دیگه در همین محدوده قیمت و قدرت کار کنه11ممکنه ایشون زیبایی و ظاهر دستگاه مهم تر باشه براش تا قدرت و ...
برند هم همه برندها خوبن مگر اینکه خلافش ثابت بشه، در کل lenovo و acer در این محدوده قیمت مدل های مناسبی دارن
من در خدمتم

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
صبر کن مدل های جدید بیان.
وگرنه z510 زیبا و قوی هست!فقط کیفیت صفحش افتضاحه همین.
نظر خودمم همینه !
Z510 همه چیش خوبه فقط LCD ـش و عدم جدا شدن باتریش تو ذوق میزنه!
کنتراست 327:1 خیلی پایینه و کیفیت رنگ هاش هم بده!
ببینم تا اردیبهشت چه مدل هایی وارد بازار میشه:rolleyes:

shahinlogic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود راهنمایی کنه؟ :(
سلام ، من یک عدد از همین مدل رادارم که می خوام بفروشمش ، 4آذر امسال خریدمش ، بیمه نامه بدنه ایران داره ، و گارانتی هماهنگ ، خودم 1465000 خریدمش ، الان نظرم دو 1270000 خواستی بیا صحبت کنیم

J.Cena

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان
من بعد کلی تحقیق اخر سر به 2 مدل لپ تاپ رسیدم که خواستم از شما برای انتخاب نهایی کمک بگیرم
بیشتر دلیل انتخاب این دو مدل وجود کارت گرافیک 740 هست که قویترین هست.(حتی از 8760)

1:Lenoco Z510 که 1930000 تومنه

2: HP Pavilion 15-n014 که 1700000 تومنه

برای من رم و هارد مهم نیست چون رم رو میخوام خودم به 8 ارتقا بدم و هارد هم یه 7200 دور بر دقیقه بگیریم(میشه روی لپ تاپ 7200 گذاشت؟؟)

میدونم فرکانس لنوو بیشتر cpu ش ولی خوب hp برندش معروفتر

ممنونم از کمکتون

shahinlogic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ق
سلام ، من یک عدد از همین مدل رادارم که می خوام بفروشمش ، 4آذر امسال خریدمش ، بیمه نامه بدنه ایران داره ، و گارانتی هماهنگ ، خودم 1465000 خریدمش ، الان نظرم دو 1202000خواستی بیا صحبت کنیم
یمت

shahinlogic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کوچولو و جمع و جور سبک
یه g500 -f دارم ، دوماه باهاش کار کردم ، خیلی کار می تونه با یه برنامه بفهمی چند ساعت هاردش کار کرده ، البته خودم اون برنامه را نصب کردم . 1200 به می دم
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-مزایده-ای-لپ-تاپ-lenovo-g-500-f.521367/#post-9223996

بالا