• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان . یه سوال داشتم . اول اینکه لپ تاپ های MSI کیفیت ساختشون چجوریاست ؟ راستش اصلا توی بازار صحبتی ازشون نمیشه وزیاد جدی نیستن و کسی که میخوادلپ تاپ بخره زیاد سمتش نمیره ولی دیشب با دیدن مدل GE40 واقعا نظرم عوض شدش ! من خودم میخواستم N550 بگیرم اما MSI هم وزنش کمتره ، چیپ گرافیکش قوی تره ، هاردش قویتره یعنی 7200 ، CPU هم 4702 هست !
فقط بخاطره برندش یکم توش شک دارم وگرنه تاحالا خریده بودمش خیلی چشم گرفتتش . توی دیجی کالا هم قیمت فرق داره هم مشخصات و توی این سایت هم فرق داره ! حالا کدوم درسته ؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ببین نظر شخصی من اینه ها
لپتاپ های خیلی خوبی هستند به شرطی که یه گارانتی خوب پشتش باشه

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
ببین نظر شخصی من اینه ها
لپتاپ های خیلی خوبی هستند به شرطی که یه گارانتی خوب پشتش باشه

گارانتی شون ماتریکس هست یعنی گارانتی انحصاری محصولاته MSI هستش و خوبی ای که داره اینه که یه گارانتیه یه شرکت نهمثله بقیه محصولات که یکی سازگاره یکی طلاییه و بعد سره قیمت همه جا متفاوته !
یه مزیت دیگشم اینه دیگه واسطه واسه ی وارد کردن محصولات ندارن و خوده شرکت ماتریکس کحصولات رو وارد میکنه و باعث ثباته قیمته
راستش من از ماتریکس بد ندیدم ! نمیدونم با محصولاته Edifier آشنایی دارین یا نه که اسپیکر میزنن من تاحالا چندتا محصولات رو خریدم و خیلی خیلی راضیم .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
:)
دیروز رفتم بازار و یه دونه acer v3-571g خریدم
مهم ترین ویژگیش اینه که صفحش FHD هست و پنلش م IPS و مات :)
کیفیت تصویر واقعا عالیه،به نظر دستگاه خوبی میاد
زاویه دید هم بهتر از هر لپ تاپیه که تا حالا دیدم
کانفیگ هم اینه
I5 3230M
6gb
1Tb
710M
Usb 3
15.6با دو سال گارانتی سازگار

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
گارانتی شون ماتریکس هست یعنی گارانتی انحصاری محصولاته MSI هستش و خوبی ای که داره اینه که یه گارانتیه یه شرکت نهمثله بقیه محصولات که یکی سازگاره یکی طلاییه و بعد سره قیمت همه جا متفاوته !
یه مزیت دیگشم اینه دیگه واسطه واسه ی وارد کردن محصولات ندارن و خوده شرکت ماتریکس کحصولات رو وارد میکنه و باعث ثباته قیمته
راستش من از ماتریکس بد ندیدم ! نمیدونم با محصولاته Edifier آشنایی دارین یا نه که اسپیکر میزنن من تاحالا چندتا محصولات رو خریدم و خیلی خیلی راضیم .
این حرف یعنی هر موقع دلش بخواد قیمت رو میبره بالا
وقتی یه جنس انحصاری بشه اون شرکت که انحصار برای اونه هر جور دلش بخواد میتونه ملت رو تیغ بزنه
شرمنده اینجوری میگما اما بازار ایران خیلی چیزا بهم نشون داده

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
این حرف یعنی هر موقع دلش بخواد قیمت رو میبره بالا
وقتی یه جنس انحصاری بشه اون شرکت که انحصار برای اونه هر جور دلش بخواد میتونه ملت رو تیغ بزنه
شرمنده اینجوری میگما اما بازار ایران خیلی چیزا بهم نشون داده

خب بااین حساب که لپ تاپ های خوبی هست ولی گارانتی خوبی پشتش نیست نتیجه چی میشه ؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
من نگفتم گارانتی خوبی نیست چون هیچ تجربه ای باهاش ندارم
اما کلا انحصاری بودن چیز خوبی نیست
شاید گارانتیش خوب باشه
به نظر من شما یه مدل خاص با توجه به پولت انتخاب کن بزار اینجا با برند های دیگه مقایسه کنید با یه مدل مشابه ببینیم نسبت کارایی به قیمتش چطوره.P/P

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
من نگفتم گارانتی خوبی نیست چون هیچ تجربه ای باهاش ندارم
اما کلا انحصاری بودن چیز خوبی نیست
شاید گارانتیش خوب باشه
به نظر من شما یه مدل خاص با توجه به پولت انتخاب کن بزار اینجا با برند های دیگه مقایسه کنید با یه مدل مشابه ببینیم نسبت کارایی به قیمتش چطوره.P/P

این کارو قبلا کردم . راستش نظرم روی Asus N550 بود که یه مشاوره کامل هم دوسته عزیزمون M.R.P بهمون داد که ازش خیلی ممنونم . مشکلای عمدش یکی گرافیکه DDR3 بود و نداشتنه SSD و صفحه تاچ که خب یکم کیفیت مطلوبی نداشت . ولی با دیدنه این مدله MSI خیلی نظرم بهش جلب شد حالا نمیدونم انتخاب درست تری هست نسبت به ASus یا خیر !
از شماهم ممنونم دوسته عزیز .

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
:)
دیروز رفتم بازار و یه دونه acer v3-571g خریدم
مهم ترین ویژگیش اینه که صفحش FHD هست و پنلش م IPS و مات :)
کیفیت تصویر واقعا عالیه،به نظر دستگاه خوبی میاد
زاویه دید هم بهتر از هر لپ تاپیه که تا حالا دیدم
کانفیگ هم اینه
I5 3230M
6gb
1Tb
710M
Usb 3
15.6با دو سال گارانتی سازگار

@pooria-ir
مبارک باشه. لپ تاپ خیلی خوبیه و تعریفش رو زیاد شنیدم.
مطمئنی صفحه نمایش IPS هست؟!
چه قیمت خریدی و از کجا ؟
کانفیگی که پردازنده نسل 4 داشته باشه نداشت؟!

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
این کارو قبلا کردم . راستش نظرم روی Asus N550 بود که یه مشاوره کامل هم دوسته عزیزمون M.R.P بهمون داد که ازش خیلی ممنونم . مشکلای عمدش یکی گرافیکه DDR3 بود و نداشتنه SSD و صفحه تاچ که خب یکم کیفیت مطلوبی نداشت . ولی با دیدنه این مدله MSI خیلی نظرم بهش جلب شد حالا نمیدونم انتخاب درست تری هست نسبت به ASus یا خیر !
از شماهم ممنونم دوسته عزیز .
خواهش میکنم
پس وقتی این مقایسه انجام شده و تقریبا با یه میزان قیمت در مورد ام اس آی کارایی بیشتری به دست آمد یعنی ضریب Performance/Price برای ام اس آی بیشتر در اومد مسلما شما به نفعته که اون موردی رو بخری که کارایی بیشتری داره.

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش میکنم
پس وقتی این مقایسه انجام شده و تقریبا با یه میزان قیمت در مورد ام اس آی کارایی بیشتری به دست آمد یعنی ضریب Performance/Price برای ام اس آی بیشتر در اومد مسلما شما به نفعته که اون موردی رو بخری که کارایی بیشتری داره.

بله درسته حالا نکته جالب اینکه امروز نمایندگی مرکزی ماتریکس بودم . لپ تاپ GE40 که تو سایت دیجی کالا بود 3.695 شده بود 3.300 !!
متاسفانه اطلاعات غلط میدن ! و اینکه GE40 Full HD نیست !
منم تصمیم گرفتم برم سمته GE60 !

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
بله درسته حالا نکته جالب اینکه امروز نمایندگی مرکزی ماتریکس بودم . لپ تاپ GE40 که تو سایت دیجی کالا بود 3.695 شده بود 3.300 !!
متاسفانه اطلاعات غلط میدن ! و اینکه GE40 Full HD نیست !
منم تصمیم گرفتم برم سمته GE60 !
رفیق مشخص کن چی میخوای؟ اینجور ک خودت میگفتی وزن برات اهمیت بیشتری داشت!خوب بهترین لپتاپ با قدرت زیاد و وزن کم و قیمت مناسب msi ge40 هست ک واقعا نمونش نیست توو بازار.
اما میبینم باز روو آوردی به ge60 ک وزنش 2.6 هست و هیچ فرقی از این نظر با ایسوس n550 نداره!!فقط بخاطر صفحه FHD ؟!!
درباره msi گارانتی ماتریکس من یه توضیح کوچیک بدم: من خودم 1سال پیش از این برند خرید کردم(ge 620 dx plus ) و از نظر خرکاری میتونم بگم خیلی خر کاره بصورتی ک من دقیقا ب مدت 3 ماه لپتاپو خاموش نکردم و یکسره ازش کار میکشیدم آخ نگفت. خود دستگاه هم با اینکه پلاستیک بود ولی کیفیت مناسبی داشت و نه جاییش شکست نه ترک برداشت نه ... تهویه دستگاه هم واقعا عالی بود و هست(کلا سری گیمینگ msi تهویه خیلی خوبی دارن) از اون طرف گارانتی ماتریکس یکی از بهتریین گجارانتی ها توو ایرانه لطفا از رفقایی ک اطلاعاتی درباره این گارانتی ندارن برچسب نزنن بش.وارد کننده مستقیم هست و قیمتشم مناسبه و خدماتشم خیلی خوبه!! از این بابت خیالتون راحت.
در آخر من تجربه خودمو میگم، من اگر جای تو بودم رفیق حاضر بودم قدرت کمتری رو بدست بیارم ولی وزن دستگاهم خیلی خوب باشه و راحت اینور اونور برم باش،وزن واسه دانشجو جماعت شوخی بردار نیست همین 1.9 کیلو هم زیاده چ برسه به 2.6 کیلو!!! همین ge40 رو بردار و یه ssd 32 بنداز روش واسه کش هارد اصلی و لذت ببر تا 2-3 سال دیگه مدل های خیلی خوبی با وزن کمتر و قدرت بسیار بیشتر و همچنین شارژدهی خیلی بهتر میاد!!
بازم اگر چیز دیگه ای میخوای(ینی وزن رو بیخیال میشی) بگو تا درباره مدل های دیگه بازم تبادل نظر میکنیم رفیق

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
@pooria-ir
مبارک باشه. لپ تاپ خیلی خوبیه و تعریفش رو زیاد شنیدم.
مطمئنی صفحه نمایش IPS هست؟!
چه قیمت خریدی و از کجا ؟
کانفیگی که پردازنده نسل 4 داشته باشه نداشت؟!

ممنونم عزیز :)
اره،صفحش ips .هم رو خود دستگاه خورده،هم رو جعبش
من خریدم ۱۹۴۰،خواستی بگو شماره فروشگاه رو بهت بدم
نه،نسل ۴ این مدل هنوز نیومده،اما بدون اغراق میگم،من قبل از اید دستگاه لنوو z580 داشتم،سی پی یوش از همین نسل بود،آی ۵ هم بود.رم هم همین ۶،ولی سرعت و روونی این دستگاه خیلی بهتره،برا خودمم جالب بود
چون از ایسر خیلی تصویر خوبی تو ذهنم نبود،ولی این دستگاه وابعا خوبه،صفحه هم برای من خیلی مهم بود،که این دستگاه حرفی تو صفحش نیست

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
رفیق مشخص کن چی میخوای؟ اینجور ک خودت میگفتی وزن برات اهمیت بیشتری داشت!خوب بهترین لپتاپ با قدرت زیاد و وزن کم و قیمت مناسب msi ge40 هست ک واقعا نمونش نیست توو بازار.
اما میبینم باز روو آوردی به ge60 ک وزنش 2.6 هست و هیچ فرقی از این نظر با ایسوس n550 نداره!!فقط بخاطر صفحه FHD ؟!!
درباره msi گارانتی ماتریکس من یه توضیح کوچیک بدم: من خودم 1سال پیش از این برند خرید کردم(ge 620 dx plus ) و از نظر خرکاری میتونم بگم خیلی خر کاره بصورتی ک من دقیقا ب مدت 3 ماه لپتاپو خاموش نکردم و یکسره ازش کار میکشیدم آخ نگفت. خود دستگاه هم با اینکه پلاستیک بود ولی کیفیت مناسبی داشت و نه جاییش شکست نه ترک برداشت نه ... تهویه دستگاه هم واقعا عالی بود و هست(کلا سری گیمینگ msi تهویه خیلی خوبی دارن) از اون طرف گارانتی ماتریکس یکی از بهتریین گجارانتی ها توو ایرانه لطفا از رفقایی ک اطلاعاتی درباره این گارانتی ندارن برچسب نزنن بش.وارد کننده مستقیم هست و قیمتشم مناسبه و خدماتشم خیلی خوبه!! از این بابت خیالتون راحت.
در آخر من تجربه خودمو میگم، من اگر جای تو بودم رفیق حاضر بودم قدرت کمتری رو بدست بیارم ولی وزن دستگاهم خیلی خوب باشه و راحت اینور اونور برم باش،وزن واسه دانشجو جماعت شوخی بردار نیست همین 1.9 کیلو هم زیاده چ برسه به 2.6 کیلو!!! همین ge40 رو بردار و یه ssd 32 بنداز روش واسه کش هارد اصلی و لذت ببر تا 2-3 سال دیگه مدل های خیلی خوبی با وزن کمتر و قدرت بسیار بیشتر و همچنین شارژدهی خیلی بهتر میاد!!
بازم اگر چیز دیگه ای میخوای(ینی وزن رو بیخیال میشی) بگو تا درباره مدل های دیگه بازم تبادل نظر میکنیم رفیق
دوست عزیز کسی به ماتریکس برچسب نزد
من فقط گفتم انحصاری
همه دنیا هم میدونن چیزی که انحصاری باشه قیمتش بسته به کرم وارد کننده میشه.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز کسی به ماتریکس برچسب نزد
من فقط گفتم انحصاری
همه دنیا هم میدونن چیزی که انحصاری باشه قیمتش بسته به کرم وارد کننده میشه.
رفیق حرفت درست ولی معنی نداره در جواب سوال دوستمون!! انحصاری هست ک هست ولی نمیتونه ک قیمتشو از بازار بالاتر بده!! اینجوری جنسش فروشش میاد پایین!! الانم نمونش همین ge60 و ge40 قیمتشون خیلی مناسبه!توی سری گیمینگ هم(منظورم اون غولاشه) بازم بهترین قیمتو داره میده نسبت به همه برند ها توی ایران!! نه ایسوس نه razer نه alien نه... هیچکدوم توی گیمینگشون این قیمتو این وزنو قدرتو و این امکاناتو نمیدن!! اتفاقا حرفت در این مورد دقیقا برعکس در اومد!! البته اینم از دیگر عجایب بازار ایرانه! ب هر حال بحثو خاستی ادامه بدی بیا خصوصی رفیق،اینجا برا مشورت واس خریده

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
درود به همه دوستای گل
من میخوام لپتاپ بخرم و حدود 2700-2800 پول دارم - دانشجو ی عمران هستم
به ایسوس و سونی اعتقاد دارم ولی به بقیه نه
سبکی واسم مهمه
نظرتون چیه؟چی بگیرم؟
ممنون میشم

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
درود به همه دوستای گل
من میخوام لپتاپ بخرم و حدود 2700-2800 پول دارم - دانشجو ی عمران هستم
به ایسوس و سونی اعتقاد دارم ولی به بقیه نه
سبکی واسم مهمه
نظرتون چیه؟چی بگیرم؟
ممنون میشم
رفیق از اونجایی که دانشجوی عمرانی با نرم افزار های مهندسی سرو کار داری و قدرت لپتاپ مخصوصا در قسمت پردازنده مهمه برات وزن هم بستگی داره ک لپتاپو چقدر بخوای جابجا کنی. فقط یه توصیه دارم بهت،چون نیازت به لپتاپ قدرتمند هست پیشنهاد میکنم مقداری بودجتو افزایش بدی در حد 300-400 تا آخرو عاقبتی بشه برات! در حد 3300 اینا!
مدل های ایسوس n550 با وزن 2.6 کیلو یا msi سری g مثل ge60 با وزن 2.6 کیلو و ge40 با وزن 2 کیلو
اما نزدیک به بودجه شما و با قیمت 2900 مدل lenovo y510 گزینه خوبی هست ولی متاسفانه وزنی بالغ بر 2.7 کیلو داره و کیفیت صفحه نمایشش متوسط هست
یه بررسی بکن و آخرین قیمتی ک میتونی خرید کنیو+مهمترین چیزای مَد نظرت، بگو تا بهترینو بت معرفی کنم رفیق ;)

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
رفیق از اونجایی که دانشجوی عمرانی با نرم افزار های مهندسی سرو کار داری و قدرت لپتاپ مخصوصا در قسمت پردازنده مهمه برات وزن هم بستگی داره ک لپتاپو چقدر بخوای جابجا کنی. فقط یه توصیه دارم بهت،چون نیازت به لپتاپ قدرتمند هست پیشنهاد میکنم مقداری بودجتو افزایش بدی در حد 300-400 تا آخرو عاقبتی بشه برات! در حد 3300 اینا!
مدل های ایسوس n550 با وزن 2.6 کیلو یا msi سری g مثل ge60 با وزن 2.6 کیلو و ge40 با وزن 2 کیلو
اما نزدیک به بودجه شما و با قیمت 2900 مدل lenovo y510 گزینه خوبی هست ولی متاسفانه وزنی بالغ بر 2.7 کیلو داره و کیفیت صفحه نمایشش متوسط هست
یه بررسی بکن و آخرین قیمتی ک میتونی خرید کنیو+مهمترین چیزای مَد نظرت، بگو تا بهترینو بت معرفی کنم رفیق ;)
دمت گرم دوست گلم
راستش من عشق ایسوسم اما خوب فقط سری N به درد بخور هست که وزنشون زیاده
این ge40 بدجور چشمم رو گرفته اما خیلی بد از بدنه ی msi شنیدم و اینکه میگن کلا جالب نیست
مهمترین واسم وزن هست و پردازنده اما گرافیک نه زیاد

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دمت گرم دوست گلم
راستش من عشق ایسوسم اما خوب فقط سری N به درد بخور هست که وزنشون زیاده
این ge40 بدجور چشمم رو گرفته اما خیلی بد از بدنه ی msi شنیدم و اینکه میگن کلا جالب نیست
مهمترین واسم وزن هست و پردازنده اما گرافیک نه زیاد
دوستان زیادی رو دیدم که میگن از msi بد شنیدن ولی من بت مبگم ک اتفاقا اصلا بدنش بد نیست مخصوصا در سری گیمینگ!بهترین سریش همین گیمینگ هست. شما برید به نمایندگی msi یا همون ماتریکس در شهرتون و خیلی راحت مدل ge40 رو تست کنید اگر مورد پسندت بود بیا بگو من یه سری چیزا دربارش بت بگم تا عمل کنی
گرافیک هم مهمه برات ولی نه اونقدا(مثلا یه 740m هم خوبه) ولی حالا ک داری خرج میکنی یه چیز آخر عاقبتی بگیر.
شما برو ge40 رو یه بررسی بکن از نزدیک رفیق،ما در خدمتتیم

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
دوستان زیادی رو دیدم که میگن از msi بد شنیدن ولی من بت مبگم ک اتفاقا اصلا بدنش بد نیست مخصوصا در سری گیمینگ!بهترین سریش همین گیمینگ هست. شما برید به نمایندگی msi یا همون ماتریکس در شهرتون و خیلی راحت مدل ge40 رو تست کنید اگر مورد پسندت بود بیا بگو من یه سری چیزا دربارش بت بگم تا عمل کنی
گرافیک هم مهمه برات ولی نه اونقدا(مثلا یه 740m هم خوبه) ولی حالا ک داری خرج میکنی یه چیز آخر عاقبتی بگیر.
شما برو ge40 رو یه بررسی بکن از نزدیک رفیق،ما در خدمتتیم
مرسی داداش گلم
چشم حتما میرم و بهت خبر میدم ولی 330 خیلیه:(اگه جایی باشه مقداریشو 3ماه دیگه بگیره خوبه:(
مرسی دوست گلم

بالا