• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
آقایون من یه سوالی ذهنمو مشفول کرده
چند درصد شما حاضرین از سامسونگ لپتاپ بگیرین؟
(من گزینه بعدیم سامسونگه دلایلی هم دارم برای خودم میخوام نظر دوستان رو بدونم)
سامسونگ هم لپ تاپ های خوبی میزنه ولی بیشتر شهرتش در لپتاپ ها بخاطر اولترابوک های خیلی باریک و بسیار با کیفیتش هست ! اما در کل برند خوبیه! شما بودجتونو مشخص کنید سپس ببینید اگر گزینه بهتری در برند های دیگه مانند ایسوس یا ... نبود سپس سامسونگ گزینه شماست

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سامسونگ هم لپ تاپ های خوبی میزنه ولی بیشتر شهرتش در لپتاپ ها بخاطر اولترابوک های خیلی باریک و بسیار با کیفیتش هست ! اما در کل برند خوبیه! شما بودجتونو مشخص کنید سپس ببینید اگر گزینه بهتری در برند های دیگه مانند ایسوس یا ... نبود سپس سامسونگ گزینه شماست
دوست عزیز من الان قصد خرید ندارم
تو این چند سالی که دارم کار میکنم از برندهای ایسر و ایسوس و دل و .... خرابی هایی دیدم که مربوط به خیلی چیزا بوده
مثلا هارد یه لپتاپ خراب شد که سیگیت بود
رم یکی که هاینیکس بود
و ال سی دی یکی دیگه که فیلیپس بود.
برد سونی و توشیبا و ایسر و .....
اما تو لپتاپ هایی که مثلا هارد و رم و ال سی دی سامسونگ بوده خرابی ندیدم
به همین دلیل دارم کلا میرم سمت سامسونگ
حالا یه سوال دیگه دارم
لپتاپ های سامسونگ همه قطعاتی که داخلش داره به جز cpu رو خودش میزنه؟

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام بر همه دوستان اهل فن.
برای یکی از دوستان میخام لپ تاپ بگیرم، بودجش هم نهایت 1.5 میلیون تومان هست. چی پیشنهاد میدید؟
یه آشنایی هم هست که میگه مدلشو بگو برات از دوبی بیارم، قیمت اونجا چه جوریاس ؟ چقدر پایین تر از اینجاست ؟

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
رفیق من شخصا فکر میکنم این مدل بهترین گزینه برای ما باشه با توجه به چیزایی که گفتین
بازم سوالی بود در خدمتم
والا راستش این لپ تاپ هم سنگینه ، هم SSD نداره .....
با SSD چیزی گیرم نمیاد؟

sasabouri

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
درخواست راهنمایی برای یه خرید یه لپ تاپ سبک وزن با ابعاد حداکثر 13.3 اینچ و وزن کم دارم
قیمت اصلاً مهم نیست
سیستم عامل ویندوز باشه (مک مورد نیاز نیست)
گزینه های فعلی روی میز
lenovo pro t 440
sony vaio pro
هیچگونه ایراد مثل داغ کردن بیش از حد یا صدای نویز فن نداشته باشه

منتظرم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام
لپ تاب یا اواترابوک زیر2کیلیوگرم چی پیشنهاد میکنید؟وزن واسم مهمه
بودجه هم تا 2میلیون تومنه.نظرتون در مورد ویووبوک های ایسوس چیه
نظرتون در مورد این نت بوک ایسوس
K451LB-A
نبود؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیز من الان قصد خرید ندارم
تو این چند سالی که دارم کار میکنم از برندهای ایسر و ایسوس و دل و .... خرابی هایی دیدم که مربوط به خیلی چیزا بوده
مثلا هارد یه لپتاپ خراب شد که سیگیت بود
رم یکی که هاینیکس بود
و ال سی دی یکی دیگه که فیلیپس بود.
برد سونی و توشیبا و ایسر و .....
اما تو لپتاپ هایی که مثلا هارد و رم و ال سی دی سامسونگ بوده خرابی ندیدم
به همین دلیل دارم کلا میرم سمت سامسونگ
حالا یه سوال دیگه دارم
لپتاپ های سامسونگ همه قطعاتی که داخلش داره به جز cpu رو خودش میزنه؟
نه رفیق،گرافیک،پردازنده،سیستم صوتی،و خیلی چیرای دیگه مال خودش نیست!حتی در بعضی مدل ها هارد هم مال خودش نیست!!درایو دستگاه هم همینطور،صفحه نمایشو دقیق نمیدونم ولی اونم ممکنه در بعضی مدل ها مال خودش نباشه!
ب هر حال رفیق،گل بی عیب خداس،سامسونگ هم خرابی داره ولی در ایران چون کمتر خریداری میشه خب طبیعی هست ک کمتر گزارش خرابی داده بشه!از طرفی کیفیتشم خوب و مناسبه
موفق باشید

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
والا راستش این لپ تاپ هم سنگینه ، هم SSD نداره .....
با SSD چیزی گیرم نمیاد؟
1.9 کیلو برای شما سنگینه؟!! اونم با این قدرت؟! شما بهتر از این مدل در این وزن در ایران گیرت نمیاد(اونم با این قیمت) در ضمن رفیق ssd هم میخوره!!میتونی بگی برات بندازن روش! پورت msata داره!!
اگر بخاطر 300 گرم کمتر میخوای بری ویندوزی بگیری ک پردازندش u باشه و قیمتشم 2 تومان بیشتر باشه و گرافیکشم HD4400 باشه،واقعا تبریک میگم چون 1 سال دیگه بازم درجا میزنی باش!! منتهی اگر میخوای بخری دلسوزانه میگم حداقل برو سمت همون مکبوک 15 اینچ ک پردازندش جوابگوت باشه تا 3 سال!
بازم من در خدمتم

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام بر همه دوستان اهل فن.
برای یکی از دوستان میخام لپ تاپ بگیرم، بودجش هم نهایت 1.5 میلیون تومان هست. چی پیشنهاد میدید؟
یه آشنایی هم هست که میگه مدلشو بگو برات از دوبی بیارم، قیمت اونجا چه جوریاس ؟ چقدر پایین تر از اینجاست ؟
لطفا نیاز دوستتون و انتظاراتشو از لپ تاپ مورد نظرش بفرمایید ، من و بقیه دوستان کمکت میکنیم رفیق

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
درخواست راهنمایی برای یه خرید یه لپ تاپ سبک وزن با ابعاد حداکثر 13.3 اینچ و وزن کم دارم
قیمت اصلاً مهم نیست
سیستم عامل ویندوز باشه (مک مورد نیاز نیست)
گزینه های فعلی روی میز
lenovo pro t 440
sony vaio pro
هیچگونه ایراد مثل داغ کردن بیش از حد یا صدای نویز فن نداشته باشه

منتظرم
رفیق شخصا در بین اولترا بوک ها بهترین رو در ویندوزی ها سامسونگ میدونم!! اگر تعصب خاصی بر روی برند ها ندارید من مدل Samsung Ativ Book 9 Plus رو پیشنهاد میکنم

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
لطفا نیاز دوستتون و انتظاراتشو از لپ تاپ مورد نظرش بفرمایید ، من و بقیه دوستان کمکت میکنیم رفیق
برای فیلم دیدن و یه مختصر بازی و نرم افزار به خاطر کمبود جا سیستم خونگیشو فروخته قصد خرید لپ تاپ داره .
فقط یه بچه 5 ساله هم داره که اونم شاید از لپ تاپ استفاده کنه، پس از نظر کیفیت ساخت بدنه خوب باشه !

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
نه رفیق،گرافیک،پردازنده،سیستم صوتی،و خیلی چیرای دیگه مال خودش نیست!حتی در بعضی مدل ها هارد هم مال خودش نیست!!درایو دستگاه هم همینطور،صفحه نمایشو دقیق نمیدونم ولی اونم ممکنه در بعضی مدل ها مال خودش نباشه!
ب هر حال رفیق،گل بی عیب خداس،سامسونگ هم خرابی داره ولی در ایران چون کمتر خریداری میشه خب طبیعی هست ک کمتر گزارش خرابی داده بشه!از طرفی کیفیتشم خوب و مناسبه
موفق باشید
حرف شما درسته
برای تهیه مادربرد شرکت اصلی سازنده لپتاپ همه قطعات که مال خودش نیست
مثلا چیپ صدا یا چیپ شمالی و جنوبی و یا مثلا گرافیک و ....
اما آیا مونتاژی که شرکت سامسونگ انجام میده برابر هست با مونتاژی که شرکت لنووو انجام میده؟
خرابی لپتاپ ها هیچ وقت یه دلیل کیفیت بد قطعات و چیپ ها نیست
بلکه اکثرا به علت خرابی در PCB و یا مونتاژ غلط و مثلا بالا رفتن دما و جریان هست.
اما در مورد اینکه ال سی دی و هارد و رم مال خودش نباشه و از یه شرکت دیگه تهیه بشه به نظر من یکم بعید میاد و ممکنه این قطعات بعد از ارائه به بازار توسط افراد دیگری تعویض شده باشند.
به هر حال هر شرکتی برای سود بیشتر خودش هم که شده میاد ابتدا از شرکت های تابعه جنس میگیره و بعد با پارتنر هاش کار میکنه
بزرگترین شرکت های تابعه سامسونگ هم همین ال سی دی هست.
از طرفی وقتی شرکت سامسونگ در قسمت هارد رقبای بزرگی چون وسترن و سیگیت داره برای تضعیف اونها هم که شده میاد از هارد خودش استفاده میکنه حتی اگر این کار باعث بشه کارایی پایین بیاد.
در مورد رم و درایو و ... هم همین طوره.

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
من تعمیرکارم
دل نخر
خر کار میخای ایسر یا لنوو بهتره مخصوصا کانفیگ amd
ایسوس و اچ پی هم که هم شیکن هم خوبن اما به پای خر کاریه ایسر نمیرسن و گرونترن

milad441

Registered User
لایک‌ها
31
من تعمیرکارم
دل نخر
خر کار میخای ایسر یا لنوو بهتره مخصوصا کانفیگ amd
ایسوس و اچ پی هم که هم شیکن هم خوبن اما به پای خر کاریه ایسر نمیرسن و گرونترن

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من پس از تحقیق فراوان و با توصیه های کاربر عزیز m.r.p لپ تاپ ge40 از برند msi رو تهیه کردم که بسیار بسیار عالی می باشد و در همین جا کتبا کمال تشکر را از راهنمایی های دقیق و به جای ایشان اعلام میدارم

فقط یه نکته، نظرتون راجب کول پد و داغی لپ تاپ حین بازی چیه؟
من کلا نمی خوام زیاد بازی کنم،اما همون چن دستی که میخوام بازی کنم رو میخوام با خیال راحت و بدون داغ شدن انجام بدم!
مرسی!

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
1.9 کیلو برای شما سنگینه؟!! اونم با این قدرت؟! شما بهتر از این مدل در این وزن در ایران گیرت نمیاد(اونم با این قیمت) در ضمن رفیق ssd هم میخوره!!میتونی بگی برات بندازن روش! پورت msata داره!!
اگر بخاطر 300 گرم کمتر میخوای بری ویندوزی بگیری ک پردازندش u باشه و قیمتشم 2 تومان بیشتر باشه و گرافیکشم HD4400 باشه،واقعا تبریک میگم چون 1 سال دیگه بازم درجا میزنی باش!! منتهی اگر میخوای بخری دلسوزانه میگم حداقل برو سمت همون مکبوک 15 اینچ ک پردازندش جوابگوت باشه تا 3 سال!
بازم من در خدمتم
گرافیگ اصلا برای من مهم نیست ....
وزن هم با 1.9 راه میام ، ولی چطور بگم ، این لپ تاپ خیلی به دلم نشست
واسه اس اس دی انداختن پشتش باید باز بشه؟
مک بوک پرو 15 اینچی بدون هیچ مشکلی از ویندوز پشتیبانی میکنه؟ از لینوکس چی؟

رفیق شخصا در بین اولترا بوک ها بهترین رو در ویندوزی ها سامسونگ میدونم!! اگر تعصب خاصی بر روی برند ها ندارید من مدل Samsung Ativ Book 9 Plus رو پیشنهاد میکنم
واسه من یه چیزی تو این مایه ها نیست؟

ممنون از راهنمایی ها

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان برای کارهای دانشجویی و یکم هم بازی چه مدل لپ تابی رو پیشنهاد میکنید.بودجه هم تا 2میلیون هستس
وزن خیلی مهمه واسم .سبک باشه.زیرر2کیلوگرم باشه..نظرتون درمورد ایسوس ویووبوک ها چیه؟
این مدل نت بوک http://www.digikala.com/Product/DKP-24506/ASUS-K451LB-C/لپ-تاپ-ایسوس-K451LB چطوره از لحاظ قطعات وقیمت وبرند؟
سپاس

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
من پس از تحقیق فراوان و با توصیه های کاربر عزیز m.r.p لپ تاپ ge40 از برند msi رو تهیه کردم که بسیار بسیار عالی می باشد و در همین جا کتبا کمال تشکر را از راهنمایی های دقیق و به جای ایشان اعلام میدارم

من کلا نمی خوام زیاد بازی کنم،اما همون چن دستی که میخوام بازی کنم رو میخوام با خیال راحت و بدون داغ شدن انجام بدم!
مرسی!
به نظر من یک بار برنامه HWmonitor رو باز بزار برو بازی کن ببین آیا افزایش دما داری یا نه؟
اگه داشتی به فکر کول پد باش.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
مرسی!
اگه میخوای خیالت راحت باشه از کول پد با آداپتور استفاده کن. یعنی به USB لپ تاپ متصلش نکن. خودتم میتونی کول پد USB رو به آداپتوری تبدیل کنی.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
به نظر من یک بار برنامه HWmonitor رو باز بزار برو بازی کن ببین آیا افزایش دما داری یا نه؟
اگه داشتی به فکر کول پد باش.

هدفم از خرید این لپ تاپ بازی نبوده و نیست،اگرچه لپ تاپ گیمینگ هست!
اما بدم نمیاد بعضی وختا یه کوچولو rival یا grid بازی کنم
توی تست با بازی grid دمای cpu تا 89 درجه سانتی گراد در بالاترین گرافیک بازی از همه لحاظ بالا رفت و کلا لپ تاپ هم داغ شد!
البته بعد از خارج شدن از بازی،زیر یک دقیقه طول کشید که به دمای کار نرمال برگشت و فن بی صدا شد
میخوام یه کول پد باشه خفن!!
قبلن یه کول پدای خاضی تو فروم بود که فن نداشت...الان نیس؟

بالا