• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
بنده چند سال پیش یک لپتاپ با سی پی یو core2duo 2.66 با کش 6 و رم 4 خریده بودم که تا به امروز راضی بود
اما الان مشکل سنگینی وزن و کم بود رم و طولانی شدن محاسباتم رو دارم
اولویت اولم سبکی لپتاپ هست که حتما زیر 2 کیلوگرم باشه و بعد سی پی یو و رم و البته کیفیت صفحه!
عمدتا با matlab , maple کار میکنم در نتیجه نیازی به گرافیک بالا ندارم. اهل بازی با لپتاپ نیستم و همینطور کار گرافیکی حداکثر مثلا کار با catia یا solid
سیتمهایی که بهم پیشنهاد شده اینها بوده
duo 13 i5
vaio svs1511
macbook pro retina 13 i5
air i7
msi ge40
vaio pro 13
بودجه هم 1500$
پیشنهادتون چیه؟
آیا مکبوک برای من که عموم نرم افزارهام ویندوزی هست کارایی لازم رو داره؟ و ایا دو هسته ای بودن و کش پایین مکبوبک های 13 اینچی قدرت محاسباتی قابل قبولی رو ارائه میده؟
ببین دادا، اینجور ک معلوم کردی کارای سنگینی نداری، اولویت هاتم وزن کم هست! لابد کیفیت صفحه نمایش و شارژدهی بالا و سرعت هم مهمه دیگه! شخصا با توجه به بودجه ای ک داری مدل ME865 رو پیشنهاد میکنم ک واقعا تا 3سال دیگه از همه نظر بی نیازت میکنه(چون بازی نمیکنی) شارژش تا 9 ساعت میره!صفحه نمایشش فوق العادست! با توجه به اختلاف قیمت 700 تومنی ک با مدل پایه داره ولی روش یه اس اس دی 128 اضافه داره یعنی 256 اس اس دی + 4 گیگ رم اضافی ینی 8گیگ ک واقعا با 700 تومن خیلی خوبه این امکانات.ویندوز 8 رو هم ک بریزی روی این مدل بت قول میدم ویندوزو از n550jv ایسوس هم بهتر اجرا کنه،چون اس اس دی داره و خود ویندوز 8 هم خیلی سبک شده.
اما پیشنهاد میکنم حدود 1ماه دیگه صبر کن،قطعا قیمتها از اینم کمتر میشه کم کمش 300 قیمت میاد پایین چون هم مدل های جدید ویندوزی وارد میشن و هم قیمت دلار افت میکنه و به حدودای 2750 تا 2850 میرسه و خودش تاثیر زیادی داره! اگرم عجله مجله نداری کلا بذار برای بعد از عید ک قشنگ مشخص میشه بازار چکارست.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام مجدد خودم ی چک کردم تو بازی far cry 3 فریم تصویر ها رو چک جالبه
http://www.notebookcheck.net/Far-Cry-3-Benchmarked.86061.0.html
8970 بهتره ولی سوال دیگه چرا اون 780 gtx که اولین نمیتونه رو ultra شصت فریم بده ؟؟؟؟ دیگه باید چه سیستمی ببندی ؟؟؟
اول از همه ببخشید دیر شد،امتحانام فرصت سر زدن به اینجارو نمیداد!
ببین دوست عزیز شما میخوای لپتاپ بگیری پس GTX 780 برای لپتاپ نیست وسری m برای لپتاپ هست، و لپتاپ هایی ک gtx 780m رو دارن بسیار سنگین وزن و بسیار بزرگ هستن چون منبع برق و تهویه این دستگاه ها باید جوابگوی کارت باشه و قدرت gtx 780m یچیزی توی مایه های gtx 760 در pc هست.قیمت لپتاپ هایی هم ک gtx 780m رو دارن از 2000 دلار ب بالاست و چیزی بیشتر از 8 میلیون تومان آب میخورن و حتی مدل های 10 میلیونی هم هست و بیشتر ... !!! ک نه به بودجه 5 تومانی شما میخوره و حتی اگر حاضر به پرداخت پول برای همچین سیستمی باشید شخصا اصلا درست نمیدونم چون با این پول یه pc بسیار قویتر از لپتاپ میشه گرفت! اونجا هم اگر میبینی از 60 فریم کمتر شده 780 بخاطر اینه ک 8970 کراسفایر هست یعنی 2تا کارت گرافیک 8970m خب مشخصه ک قوی تر میشه ولی در کل 780m قوی تر هست و با توجه به اینکه انویدیا اکسپرینس اومده واقعا میتونی استفاده بسیار خوبی از سیستمت برای گیم بکنی اونم بصورت اتوماتیک.
سری کارت های amd با اینکه خودم طرفدارشونم ولی متاسفانه نسبت به رقیب برای گیم خیلی مناسب نیستن و بیشتر برای رندرینگ و ... خیلی بدرد میخورن بخاطر سرعتشون!اما دلیلی بر این نیست ک نشه باشون بازی کرد ولی در کل از انویدیا عقب تر هستن! برای لپتاپ از nvidia بگیر!!
باز هم بت پیشنهاد میکنم ک ایسوس n550jv و یدنه ps4 بگیری! ps4 هم اگر هک بشه قیمتش خیلی میره بالا شاید در حد 2 برابر! پیشنهاد میکنم بگیری و ازش لذت ببری! بازی هم میتونی تعویض کنی یا یک بازیو مولتی بزنی!! ب هر حال این نظر من بود.
حالا بگو ببینم نظرت چیه و میخوای چیکار کنی تا بحث ب نتیجه برسه و دوستان دیگم استفاده کنن ;)

mostafa-zz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روی مکبوک میتونید ویندوز هم بریزید اما سرعت مناسبی نداره، با هزار و پونصد دلار خیلی دستتون بازه:
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1265
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1202
سلام
لپتاپهایی که فرمودید لپتاپهای خوبی هستند اما برای من سنگینند(2.2kg)

mostafa-zz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دادا، اینجور ک معلوم کردی کارای سنگینی نداری، اولویت هاتم وزن کم هست! لابد کیفیت صفحه نمایش و شارژدهی بالا و سرعت هم مهمه دیگه! شخصا با توجه به بودجه ای ک داری مدل ME865 رو پیشنهاد میکنم ک واقعا تا 3سال دیگه از همه نظر بی نیازت میکنه(چون بازی نمیکنی) شارژش تا 9 ساعت میره!صفحه نمایشش فوق العادست! با توجه به اختلاف قیمت 700 تومنی ک با مدل پایه داره ولی روش یه اس اس دی 128 اضافه داره یعنی 256 اس اس دی + 4 گیگ رم اضافی ینی 8گیگ ک واقعا با 700 تومن خیلی خوبه این امکانات.ویندوز 8 رو هم ک بریزی روی این مدل بت قول میدم ویندوزو از n550jv ایسوس هم بهتر اجرا کنه،چون اس اس دی داره و خود ویندوز 8 هم خیلی سبک شده.
اما پیشنهاد میکنم حدود 1ماه دیگه صبر کن،قطعا قیمتها از اینم کمتر میشه کم کمش 300 قیمت میاد پایین چون هم مدل های جدید ویندوزی وارد میشن و هم قیمت دلار افت میکنه و به حدودای 2750 تا 2850 میرسه و خودش تاثیر زیادی داره! اگرم عجله مجله نداری کلا بذار برای بعد از عید ک قشنگ مشخص میشه بازار چکارست.
جدا آیا مکبوک رتینا میتونه ویندوز رو بخوبی اجرا کنه؟
خودم رسیدم به yoga pro13 , aspire s7 نمیدونم این سیستم ها ایا قدرت لازم رو برای کارهایی که من میخوام دارند یا نه؟
+
سرعت، قدرت پردازش و کار گرافیکی کدوم یک از این دو سیستم ( با توجه به اینکه پردازنده سیستم اول از پردازنده های کم مصرف هست) بیشتر هست و ایا تفاوت فاحشی دارند یا نه؟
لپ تاپ 1: core i7 4500u 4mg cache-intel hd 4000 or 4400
2: cor2duo 2.66Ghz chche 6 -ati 4650 1gige
با تشکر

Last edited:

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
سلام تا يك ميليونو پانصد تومان يه كپ تاپ معمولي برا كاراي روزانه ميخوام چند مدل ميشه بهم معرفي كنين كه دوام بالايي داشته باشن و يه سايت يا كسي كه اعتبار بالايي داشته باشه ممنون

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
دوستانیکه قصده خریده لپ تاپ دارن فعلا دسن نگه دارن مثله اینکه قیمت ها قراراه افت کنه

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
جدا آیا مکبوک رتینا میتونه ویندوز رو بخوبی اجرا کنه؟
خودم رسیدم به yoga pro13 , aspire s7 نمیدونم این سیستم ها ایا قدرت لازم رو برای کارهایی که من میخوام دارند یا نه؟
+
سرعت، قدرت پردازش و کار گرافیکی کدوم یک از این دو سیستم ( با توجه به اینکه پردازنده سیستم اول از پردازنده های کم مصرف هست) بیشتر هست و ایا تفاوت فاحشی دارند یا نه؟
لپ تاپ 1: core i7 4500u 4mg cache-intel hd 4000 or 4400
2: cor2duo 2.66Ghz chche 6 -ati 4650 1gige
با تشکر
دوست عزیز شما خودت یه نگاه به سیستم هایی ک میگی بکن ببین چقدر افتضاح هستن نسبت ب قیمتشون :|
قدرت پردازنده یوگا پرو 13 و همچنین گرافیکش و همچنین رم ن همچنین مقدار هاردش ضعیفتر و کم تر هست و قیمتشم در حد همون مکبوک me865 و حتی بیشتر هستش!! من خودم تمام ویندوزی ها و کلا هرچی لپ تاپ زیر 1.6 کیلو بود بررسی کردم برای خرید خودم و بهتر از me865 نیست آقا!! نیست!! چه کیفیت صفحه چ وزن چ رم چ گرافیک چ پردازنده چ میزان نگهداری شارژ و چ کیفیت بدنه و سرعت و... کلا توی سبک وزن ها با قیمت کم اپل برعکس همیشه یمتش توی ایران خیلی خوب درمیاد نسبت ب بقیه!! دیگه انتخاب با خودتونه! در ضمن ویندوزو بسیار راحت و روون اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نیست

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
اقا دوستان یه مقایسه بین Asus و Lenovo میخوام . من نظرم رو Aus N550 هست که تاچ هستش البته دوست داشتم تاچ نباشه بیشتر حالا یه سری میگن تاچ اینجوریه اونجوریه آدم رو به شک میندازن !
من لپ تاپ رو واسه کارای دانشگاهی و بازی میخوام واسه همین بازی میخوام یه سیستم سنگین بردارم که تا چندساله آینده جوابمو بده .
طی کلی تحقیق و پرس و جو آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم که Asus بگیرم یا Lenovo !
زیادم با لنوو حال نمیکنم مثلا مدل شاخش Y510 بود که شنیدم داغ میکنه صفحش کیفیت مناسبی نداره و 10درجه بیشتر باز نمیشه !!
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل و جامع بهم بدین .
قیمت N550 هم امروز گرفتم 3650 .

azada

Registered User
لایک‌ها
279
سلام
یه لپ تاپ می خوام با کانفیگ زیر
cpu i7 یا AMD در حد با کلاک بالا
گرافیک ATI 2 گیگ
سایز لپ تاپ 13 تا 114 اینچ
وزن زیاد نباشه
صفحه ترجیحا مات باشه و براق نباشه
ترجیحا پورت VGA داشته باشه ( پورت پروژکتور)

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
اقا دوستان یه مقایسه بین Asus و Lenovo میخوام . من نظرم رو Aus N550 هست که تاچ هستش البته دوست داشتم تاچ نباشه بیشتر حالا یه سری میگن تاچ اینجوریه اونجوریه آدم رو به شک میندازن !
من لپ تاپ رو واسه کارای دانشگاهی و بازی میخوام واسه همین بازی میخوام یه سیستم سنگین بردارم که تا چندساله آینده جوابمو بده .
زیادم با لنوو حال نمیکنم مثلا مدل شاخش Y510 بود که شنیدم داغ میکنه صفحش کیفیت مناسبی نداره و 10درجه بیشتر باز نمیشه !!
ببین رفیق هرچی سیستم قوی تر و سنگین تر برای گیم بخوایوزنشم طبیعتا میره بالاتر و برای دانشجو جماعت وزن هم یه مقوله مهمه چون باش هر روز سروکار داری! مگر اینکه مرفح بی درد باشی ک پول مدل های اولترا بوک گیمینگ رو بدی حدود 8-9 تومن حالشو ببری.
ولی من چنتا نکته رو میگم بقیش صلیقه ای هست و انتخاب خودت مهمه.
ایسوس اول از همه در مدل های مات کیفیت صفحه نمایشش فو اعادست چون ای پی اس هست و با توجه ب بررسی های خود خارجیا واقعا صفحش بعد از رتینا ها در رتبه بهترین ها قرار مییگیره!!
کیفیت بدنشم خیلی خوبه و کلیدها و نرمیشون و همچنین بکلایت هم از مزایاش هستن!
منتهی هیچ چیز کامل نیست! این مدل از نظر من 3تا مشکل داره! اول از همه گرافیکش درسته ک 750 مبایلیتی هست ولی ddr3 هست و ب نسببت ddr5 ها مقداری ضعیفتره. مود بعد نداشتن ssd و با حداقل جای لازم برای خرید و گذاشتنش هست! واقعا الان دیگه بدون اس اس دی لپتاپ خریدن یجورایی حماقته(با روند روو به رشد پیشرفت و کاهش قیمت اس اس دی در سال های آینده کسی ک لپتاپش این قابلیتو نداشته باشه ممکنه حسرت بزرگی در آینده ب دلش بمونه)
مورد بعد هم قابلیت جدا نشدن دیسک و در نتیجه عدم قرار دادن گرافیک دوم و یا هارد هستش!!
پس اون مدل لنوو برتریش اول از همه گرافیک ddr5ش هست و بعد آزادی عمل برای گذاشتن هارد ssd و همچنین کارت گرافیک دوم هست!البته 16 گیگ رم هم در بعضی مدل ها هست ک شخصا یه چیز تبلیغاتی میدونمش و بدرد امثال منو شما نمیخوره!
منتهی نتطه ضعف لنوو یکی کیفیت نه چندان خوب صفحه نمایششه و بعد کیفیت بدنش در حد ایسوس نیست،درباره ی حرارت زیادش هم خیلیا گلایه کردن ک حتی کیبوردشم داغ میکنه!!

خلاصه اینا چیزایی بود ک من در خاطر داشتم. در ضممن برای تاچ هم پول اضافی نده نه بدرد میخوره(اونم در همچین لپاپ هایی) نه ارزش داره بخاطر تاچ آدم از همچین صفحه نمایشی صرف نظر کنه(مدل تاچ کیفیتی به خوبی مدل مات و غیر لمس نداره)

اگر آدمی هستی ک واقعا برات مهمه ک 2سال دیگه بازیاتو خوب انجام بدی و زیاد بت فشاز نیاد و میتونی مثلا سال دیگه 600 بدی و یه گرافیک 750 دیگه بذاری کنارش!!
اگر کیفیت بدنه،صفحه نمایش و... برات مهمه ایسوس بهتره
اگر آینده نگری برات مهم تره و گیم هم مهمتره پس لنوو با این قیمت بهتر. ولی باز تصمیم با خودت هست! اگر هم وزن و بکلایت کیبورد مهم نیست من بنظرم بهترین انتخاب با کمترین هزینه ایسر مدل acer v3 772g واقعا خوبه و GTX760M داره ک خیلی بدرد گیم میخوره !! اگر خوش شانس باشی و گیرت بیاد تووی بازار با 4100 هم میشه خرید.

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
دوسته عزیز خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون . نفهمیدم منظورتون ازاینکه SSD نداره چیه ؟
روی لپ تاپ که نداره اما خب میشه خرید و وصل کرد دیگه اینطور نیست ؟؟
گرافیکش DDR3 هست اما خب 4گیگابایته .
همه ی اینایی که گفتین درست اما لنوو همون داغ کردنش و صفحه نمایشش خیلی آدمو دلسرد میکنه و همچنین زیبایی و ظرافت ایسوس که دیگه نیازی به تعریف نیست
مدل غیر تاچ هرچی گشتم نبود تو بازار ! خودم هم زیاد با تاچ موافق نیستم اما یه سریا میگن همیچین بدردنخور هم نیست اصلا میتونی استفادش هم نکنی !
راستش بازی کردنم هم در نوع خودش جالبه مثلا یه مدت قفل میشم رو گیم بعد یه دفه فس میشم اصلا سمتش نمیرم چندوقت !
این مدل Acer که گفتین هم قیمتش واسم بالاست هم وزنش !! 3کیلو ! به قوله خودتون دانشجو جماعت !
حالا شما اگه خودتون توی موقعیت من بودید انتخابتون چی بود ؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
سلام
یه لپ تاپ می خوام با کانفیگ زیر
cpu i7 یا AMD در حد با کلاک بالا
گرافیک ATI 2 گیگ
سایز لپ تاپ 13 تا 14 اینچ
وزن زیاد نباشه
صفحه ترجیحا مات باشه و براق نباشه
ترجیحا پورت VGA داشته باشه ( پورت پروژکتور)

به این نظر من کسی نبود جواب بده؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
به این نظر من کسی نبود جواب بده؟
دوست عزیز موارد مورد نیاز و کاربری هاتونو بنویسید و محدوده قیمتشو هم مشخص کنید تا بهتر بتونم کمکتون کنم
من فک میکنم مدل MSI GE40 مناسب باشه!! شخصا در 14 اینچ گزینه قوی تر و بهتریو از نظر مقوله قدرت+وزن سراغ ندارم!! خخوبیش اینه ک ssd هم میتونی بش اضافه کنید و واقعا راحتید از این نظر!
وزنشم خیلی خوبه و 1.4 هست
این هم لینک سایت فروشنده معتبر

Last edited:

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دوسته عزیز خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون . نفهمیدم منظورتون ازاینکه SSD نداره چیه ؟
روی لپ تاپ که نداره اما خب میشه خرید و وصل کرد دیگه اینطور نیست ؟؟
گرافیکش DDR3 هست اما خب 4گیگابایته .
همه ی اینایی که گفتین درست اما لنوو همون داغ کردنش و صفحه نمایشش خیلی آدمو دلسرد میکنه و همچنین زیبایی و ظرافت ایسوس که دیگه نیازی به تعریف نیست
مدل غیر تاچ هرچی گشتم نبود تو بازار ! خودم هم زیاد با تاچ موافق نیستم اما یه سریا میگن همیچین بدردنخور هم نیست اصلا میتونی استفادش هم نکنی !
راستش بازی کردنم هم در نوع خودش جالبه مثلا یه مدت قفل میشم رو گیم بعد یه دفه فس میشم اصلا سمتش نمیرم چندوقت !
این مدل Acer که گفتین هم قیمتش واسم بالاست هم وزنش !! 3کیلو ! به قوله خودتون دانشجو جماعت !
حالا شما اگه خودتون توی موقعیت من بودید انتخابتون چی بود ؟
خواهش میکنم. ببین رفیق توی مدل ایسوس نه میشه هارد اضفه کرد و نه ssd !! فقط میشه هاردشو در آورد و اس اس دی گذاشت!! اینش بنظرم اصلا خوب نیست! ولی بقیه مواردش واقعا خوبه.
درباره لنوو هم شخصا نمیخریدمش!
درباره ایسر هم فقط ب کسایی ک بهترین لپتاپ گیمو با ارزونترین قیمت میخوان پیشنهاد میکنم.
درباره شما من اگر خودم باشم 2تا راه دارم یا اینکه صبر میکنم تا بعد از عید تا مدل های جدید بیان ببینم چی میشه، یا اینکه مدل مات و غیر تاچ ایسوس رو پیدا میکنم و میخرم!! شخصا ب هیچ وجه حاضر نیستم کیفیت صفحه نمایش مات رو(ک همه ازش تعریف میکنن و در میان بهترین ها و حتی قابل مقایسه با رتینا خطابش میکنند)با یه صفحه تاچ بدرد نخور و براق عوض کنم!! درباره وزن هم مدل ایسوس حدود 2.6 کیلو هست و اینم خیلی سنگینه در هر صورت.
متاسفانه بودجتم در حدی نیست ک دستت باز باشه زیاد!من پیشنهاد میکنم تا عید صبر کن چون برند ها همه برای اینکه رقابت بکنن میان ssd میذارن و صفحه نمایشارو هم ips میکنن و بکلایت کیبوردو هم میذارن،گرافیکارم قویتر میکنن(مثلا 760m) میذارن!!و یه سری چیزای اضافی برای برتری نسبت به هم.الانم چون مدل های مات ایسوس تموم شدن میشه این نتیجه رو گرفت ک کم کم باید بازار میزبان یه مدل جدید بشه.
درباره msi ge40 هم بالا ب دوست دیگمون توضیح دادم،یه نگاه بنداز شاید این مدل شمارو راضی کنه!از نظر من مدل خوبی هست فقط باید ببینی نیاز شمارم برآورده میکنه؟!
من ک شخصا حاضرم لپتاپم گرافیکش آنبورد باشه ولی بکلایت داشته باشه کیبوردش بنا ب نیاز خودم!! اما اگر بکلایت برات مهم نیست این مدل واقعا هم وزن مناسبی داره هم صفحه قابل قبول هم کیفیت خوب هم صدای خوب هم قدرت خیلی خوب هم ساپورت ssd و... در کل خیلی خوبه!! اما من جات بودم یه راهی پیدا میکردم تا مدل 20cشو گیر بیارم!
بازم من در خدمتم اگر والی بود

Last edited:

azada

Registered User
لایک‌ها
279
عذر میخوام ب اشتباه 1.4 نوشتم! وزنش 1.9 هست
آره
درسته
همه چیش با اون چیزی که میخواستم هماهنگ بود،جز گرافیکش
من اصلا تجربه خوبی از گرافیک های جی فورس ندارم و حتما میخوام ati بگیرم
پیشنهادی دارین؟
کارم هم بازی های گرافیکی در حد متوسط رو به بالاس که آخرین گرافیکی که باهاش کار کردم و راضیم نکرده
جی فورس 520m روی همین لپ تاپ های ام اس آی بوده
واسه همین حتما میخوام ati باشه

صفحه اش هم اگه مات باشه که نور علی نور میشه ولی خودم چیزی نیافتم!

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
آره
درسته
همه چیش با اون چیزی که میخواستم هماهنگ بود،جز گرافیکش
من اصلا تجربه خوبی از گرافیک های جی فورس ندارم و حتما میخوام ati بگیرم
پیشنهادی دارین؟
کارم هم بازی های گرافیکی در حد متوسط رو به بالاس که آخرین گرافیکی که باهاش کار کردم و راضیم نکرده
جی فورس 520m روی همین لپ تاپ های ام اس آی بوده
واسه همین حتما میخوام ati باشه

صفحه اش هم اگه مات باشه که نور علی نور میشه ولی خودم چیزی نیافتم!
دوست عزیز من خودم فن متعصب AMD هستم (در قدیم اسم برند کارت ها ati بود و کمپانی کلا اسمشو به AMD تغییر داد،و چندین سال میشه)
بدور از تعصب خاسی دارم بت رفاقتونه میگم گرافیک های amd فعلا گزینه مناسبی نیستند برای گیم(منظورم در لپتاپ ها هستن) قضیه PC فرق میکنه!و باز توی همون PC هم سری کارت های جدید r2** بازم نسبت به Nvidia از نظر قدرت عقب تر هستن(در گیم منظورمه) ولی قیمتشون پایینتره!
تجربه منو قبول کن، کارت جیفورس GT750m از زمین تا زیرزمین با 520m متفاوته! شما اگر بازی روی این لپتاب نصب کردی و ناراضی بودی من دیگه نظری توی این سایت نمیدم! من خودم یه msi دارم با گرافیک gt 635m ک خیلی خوب داره جواب میده،و قدرتش مث gt 555m هست ولی وقتی اونو با gt 650 مقایسه میکنم خیلی تفاوت بینشونه، بعد نسل قبل gtx 660m فوق العاده قوی و مناسب بود، الان gt 750m قدرتی در حد gtx 660m داره (البته مدل ddr5 ، مدل ddr3 قدرت 10 -15 درصد بیشتر از 650 m داره)
پس با خیال آسوده خریدتو انجام بده اگر مشکلت فقط گرافیکه! تضمین میدم کوچکترین مشکلی نخواهی داشت و یه کارت بسیار قوی داری(اون 520 هم ک داشتی از سری مکارتا های رده پایین بوده حتی در همون زمان خودش)
بازم اگر سوالی داشتید یا جایی مبهم بود بگو برات توضیح بدم.
موفق باشید

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
دنبال یه لپ تاپ 13 اینچ یا 14 اینچ با وزن حداکثر 1800 گرم هستم. (اولویت 13)
cpu هم core i3 باشه.
قیمت هم تا 1400.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
دنبال یه لپ تاپ 13 اینچ یا 14 اینچ با وزن حداکثر 1800 گرم هستم. (اولویت 13)
cpu هم core i3 باشه.
قیمت هم تا 1400.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رفیق من بت Fujitsu LIFEBOOK UH552 پیشنهاد میکنم! اگر پیدا کنی واقعا خوبه! برو ببین گیرت میاد، قیمتم حدود 1500

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872

ایسوز مدل های قدیمی داشتم ولی عالی بود
510 - 1 هفته داشتم - کیفیت ساخت بالایی - صفحه متوسط رو ب بالا - از من داغ نمی کرد با کول - ولی با تاچ پد حال نکردم

بالا