ببین دادا، اینجور ک معلوم کردی کارای سنگینی نداری، اولویت هاتم وزن کم هست! لابد کیفیت صفحه نمایش و شارژدهی بالا و سرعت هم مهمه دیگه! شخصا با توجه به بودجه ای ک داری مدل ME865 رو پیشنهاد میکنم ک واقعا تا 3سال دیگه از همه نظر بی نیازت میکنه(چون بازی نمیکنی) شارژش تا 9 ساعت میره!صفحه نمایشش فوق العادست! با توجه به اختلاف قیمت 700 تومنی ک با مدل پایه داره ولی روش یه اس اس دی 128 اضافه داره یعنی 256 اس اس دی + 4 گیگ رم اضافی ینی 8گیگ ک واقعا با 700 تومن خیلی خوبه این امکانات.ویندوز 8 رو هم ک بریزی روی این مدل بت قول میدم ویندوزو از n550jv ایسوس هم بهتر اجرا کنه،چون اس اس دی داره و خود ویندوز 8 هم خیلی سبک شده.سلام دوستان
بنده چند سال پیش یک لپتاپ با سی پی یو core2duo 2.66 با کش 6 و رم 4 خریده بودم که تا به امروز راضی بود
اما الان مشکل سنگینی وزن و کم بود رم و طولانی شدن محاسباتم رو دارم
اولویت اولم سبکی لپتاپ هست که حتما زیر 2 کیلوگرم باشه و بعد سی پی یو و رم و البته کیفیت صفحه!
عمدتا با matlab , maple کار میکنم در نتیجه نیازی به گرافیک بالا ندارم. اهل بازی با لپتاپ نیستم و همینطور کار گرافیکی حداکثر مثلا کار با catia یا solid
سیتمهایی که بهم پیشنهاد شده اینها بوده
duo 13 i5
vaio svs1511
macbook pro retina 13 i5
air i7
msi ge40
vaio pro 13
بودجه هم 1500$
پیشنهادتون چیه؟
آیا مکبوک برای من که عموم نرم افزارهام ویندوزی هست کارایی لازم رو داره؟ و ایا دو هسته ای بودن و کش پایین مکبوبک های 13 اینچی قدرت محاسباتی قابل قبولی رو ارائه میده؟
اما پیشنهاد میکنم حدود 1ماه دیگه صبر کن،قطعا قیمتها از اینم کمتر میشه کم کمش 300 قیمت میاد پایین چون هم مدل های جدید ویندوزی وارد میشن و هم قیمت دلار افت میکنه و به حدودای 2750 تا 2850 میرسه و خودش تاثیر زیادی داره! اگرم عجله مجله نداری کلا بذار برای بعد از عید ک قشنگ مشخص میشه بازار چکارست.