• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
آخه یه چیزی هست که اگه بخوای منتظر مدل جدید و تکنولوژی و امکانات جدید باشی باید تا آخره عمرت صبر کنی چون همینطور که خودتون میدونید هرروز داره چیزای جدیدتری میاد بازار .
خودم ایسوس خیلی خیلی به دلم نشسته این شکیم که دارم از این میترسم که یه موقع بخرم و پشیمون بشم . اگه بخوام برای مدل جدیدتر صبرکنم به نظرتون چقدر میتونه اختلاف قیمت داشته باشه با این ؟
این مدل ایسوس واقعا چیزی کم نداره بجز همون چیزهایی که شما گفتین . حالا منم موندم چجوری 2ماه تا عیدصبر کنم بدونه کامپیوتر :))

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
رفیق من بت Fujitsu LIFEBOOK UH552 پیشنهاد میکنم! اگر پیدا کنی واقعا خوبه! برو ببین گیرت میاد، قیمتم حدود 1500

مرسی.این مدل رو چند وقت پیش از یکی از دوستان همینجا گرفتیم 1680.فکر نمیکنم قیمتش اینقدر اومده باشه پایین.
مدل خوب و سبکیه ولی صفحه نمایشش خیلی جالب نیست و کیبوردش هم همچنین.در ضمن core i3 هم کافیه.
قیمت کمی پایینتر چیزی سراغ داری؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
مرسی.این مدل رو چند وقت پیش از یکی از دوستان همینجا گرفتیم 1680.فکر نمیکنم قیمتش اینقدر اومده باشه پایین.
مدل خوب و سبکیه ولی صفحه نمایشش خیلی جالب نیست و کیبوردش هم همچنین.در ضمن core i3 هم کافیه.
قیمت کمی پایینتر چیزی سراغ داری؟
رفیق این لپتاپ در دو مدل core i3 و core i5 هست! احتمالا دوست شما مدل core i5 رو خریدن ک اینم لینکشه من مدل core i3 رو پیشنهاد میکنم ک 1500 هست،اینم لینکش(امیدوارم بتونی پیدا کنی)
در این قیمت و این وزنو اندازه و قدرت من بهتر از این مدل سراغ ندارم! ولی همین ک ساخت آلمان هست،شرف داره به بعضی از برند ها
بازم سوالی بود در خدمتم

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
آخه یه چیزی هست که اگه بخوای منتظر مدل جدید و تکنولوژی و امکانات جدید باشی باید تا آخره عمرت صبر کنی چون همینطور که خودتون میدونید هرروز داره چیزای جدیدتری میاد بازار .
خودم ایسوس خیلی خیلی به دلم نشسته این شکیم که دارم از این میترسم که یه موقع بخرم و پشیمون بشم . اگه بخوام برای مدل جدیدتر صبرکنم به نظرتون چقدر میتونه اختلاف قیمت داشته باشه با این ؟
این مدل ایسوس واقعا چیزی کم نداره بجز همون چیزهایی که شما گفتین . حالا منم موندم چجوری 2ماه تا عیدصبر کنم بدونه کامپیوتر :))
صب کردن زیادیشم خوب نیست، اما گاهی اوقات یکم صبر کردن بنفع آدم میشه!
من مطمئنم بعد از عید قیمت این مدل تا 400-500 میاد پاییننتر و مدل های جدیدم میان جای قیمت همین!!اما نمیدونم مدل های دقیقا چی هستن و کی وارد میشن ولی احتمال زیاد بعد از عید وارد میشن!
رفیق اگر کامپیوتر لازمی برو ایسوس مدل ماتشو پیدا کن و بخر(تاکید میکنم مات، بعدا اگر تاچ خریدی نگی نگفتی)
اگر اون msi با وزن کمتر( 1.9 کیلو) و گرافیک و تهویه قوی تر نظرتو جلب کرد، اونم گزینه خوبی واسه دانشجو جماعت هست!وزن+ قدرت خودش خیلی خوبه! این ایسوس 2.6 کیلو هست.
اگرم صبور هستی تا بعد از عید صبر کن ، هیچ چیز توی این مملکت قطعی نیست ولی اینجور ک داره پیش میره اگر بعد عید بخری ب نفعت میشه
بازم در خدمتم

azada

Registered User
لایک‌ها
279
یه نکته مهم
من حتما از سری4xxx Q اینتل میخوام
به علت نسل جدید
اما اینو یه نیگاهی بنداز لطفا و نظرت رو بگو
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4700MQ-vs-Intel-Core-i7-3632QM

حرفم اینه که چون هنوز اوایل نسل چهارم هست، شاید به اون بهینگی در حد کفایت نرسیده باشن
؟؟
راستی ظرفیت هارد اصلا برام مهم نیس
ولی به نظرت ssd بگیرم؟
و در مورد رم
تا چن گیگ برم بالا
به نظرم نباید از 4بیشتر نیاز باشه؟

این مدل ام اس آی که گفتی هارد معمولی یک ترا داره که اصلا به کارم نمیاد و رم 8 گیگ و البته صفحه اش هم فول اچ دی نیست!

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
صب کردن زیادیشم خوب نیست، اما گاهی اوقات یکم صبر کردن بنفع آدم میشه!
من مطمئنم بعد از عید قیمت این مدل تا 400-500 میاد پاییننتر و مدل های جدیدم میان جای قیمت همین!!اما نمیدونم مدل های دقیقا چی هستن و کی وارد میشن ولی احتمال زیاد بعد از عید وارد میشن!
رفیق اگر کامپیوتر لازمی برو ایسوس مدل ماتشو پیدا کن و بخر(تاکید میکنم مات، بعدا اگر تاچ خریدی نگی نگفتی)
اگر اون msi با وزن کمتر( 1.9 کیلو) و گرافیک و تهویه قوی تر نظرتو جلب کرد، اونم گزینه خوبی واسه دانشجو جماعت هست!وزن+ قدرت خودش خیلی خوبه! این ایسوس 2.6 کیلو هست.
اگرم صبور هستی تا بعد از عید صبر کن ، هیچ چیز توی این مملکت قطعی نیست ولی اینجور ک داره پیش میره اگر بعد عید بخری ب نفعت میشه
بازم در خدمتم

آره مطمئنن خیلی افت قیمت پیدا میکنه اگه مدل جدیدتر بیاد اتفاقا توی سایت ایسوس چندتا مدل جدید معرفی شده که هنوز تولید نشدن و بدنه رو از چوب طبیعی ساختن و ازاین جورچیزا ولی با این حال شما فکر نمیکنین محصولات آینده هم تاچ اسکرین باشن ؟
یادمه اون اولاکه گوشی اومده بود هم میگفتن تاچش خراب میشه :)
ولی خب کیفیت صفحه نمایش برای من خیلی مهمه و همین باعث میشه تاچ نگیرم . یکی از دوستان میگفت اگه تاچ اسکرین خوب بود محبوب ترین برند دنیا یعنی اپل زودتر از همه دست به کار میشد !
راستش MSI زیاد ازش خوب نمیگن تو بازار اصلا من زیاد ندیدم تو ویترین ها اوضاعش زیاد خوب نیست .

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
آره مطمئنن خیلی افت قیمت پیدا میکنه اگه مدل جدیدتر بیاد اتفاقا توی سایت ایسوس چندتا مدل جدید معرفی شده که هنوز تولید نشدن و بدنه رو از چوب طبیعی ساختن و ازاین جورچیزا ولی با این حال شما فکر نمیکنین محصولات آینده هم تاچ اسکرین باشن ؟
یادمه اون اولاکه گوشی اومده بود هم میگفتن تاچش خراب میشه :)
ولی خب کیفیت صفحه نمایش برای من خیلی مهمه و همین باعث میشه تاچ نگیرم . یکی از دوستان میگفت اگه تاچ اسکرین خوب بود محبوب ترین برند دنیا یعنی اپل زودتر از همه دست به کار میشد !
راستش MSI زیاد ازش خوب نمیگن تو بازار اصلا من زیاد ندیدم تو ویترین ها اوضاعش زیاد خوب نیست .
گر صبر کنی زقوره حلوا سازم
رفیق بحث سر این نیست ک تاچ خراب میشه، بحث سره اینه ک تاچ توی اینجور لپتاپ های گنده بکی بدرد نمیخوره!!ینی امکان کار کردن باش برای ما خیلی کمه(نکه نتونیم،بلکه اصلا حسش نمیاد ک وقتی لپتاپ با کیبورد گندش جلوت افتاده دستتو دراز کنی و بزنی تاچ،توی مدل های هیبریدی ک صفحه کلید تاشو هست و صفحه نمایش خالی میاد جلوت اونجوری لذت داره! ولی اینجوری زیاد لذت بخش نیست) اینا همه بکنار، اصلا فکسرشو هم نکن صفحه نمایش به اون با کیفیتی مدل مات ک من دیدم سایتای خارجی واقعا ازش تعریف کرده بودن(مدل تاچشو اصا داخل آدم حساب نکرده بودن) ولش کنی بری سراغ تاچ.
درباره msi هم فیق تنها نکته منفیش نصبت به ایسوس جنس بدنه پلاستیکیشه(البته کیفیتش خوبه و از ایسر بالاتره) و دوم صفحه نمایششه! کیبوردشم بکلایت نداره. ولی بجاش وزنش فوق العادست! قدرتش بسیار خوبه و تهویه اون خیلی مناسبه(کلا msi تهویه هواش خیلی عالیه) یه نکته هم بت بگم ک کارت های gt 750m بصورت هوشمند خودشونو اورکلاک میکنن ینی فرکانسو در صورت فراهم بودن و شرایط خوب میبرن بالا در بازی ها و ... ک نیازه! اما مثلا در مدلی مث ایسوس ک ddr3 هست و نهویش هم مخصوص گیم نیست از این خبرا نیست!! واسه همین میگم همه جوانبو در نظر بگیر بعد خرید کن.
(البته مدل های با صفحه 1080 هم داره msi ولی وزنشون همون 2.6 هست اما قدرت بسیار خوب و قابلیت ارتقا رم تا 16 و اضافه کردن ssd و تهویه خوب و... هم گزینه های مثبتشونه MSI GE60 )
بازم در خدمتم

Last edited:

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
یه نکته مهم
من حتما از سری4xxx Q اینتل میخوام
به علت نسل جدید
اما اینو یه نیگاهی بنداز لطفا و نظرت رو بگو
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4700MQ-vs-Intel-Core-i7-3632QM

حرفم اینه که چون هنوز اوایل نسل چهارم هست، شاید به اون بهینگی در حد کفایت نرسیده باشن
؟؟
راستی ظرفیت هارد اصلا برام مهم نیس
ولی به نظرت ssd بگیرم؟
و در مورد رم
تا چن گیگ برم بالا
به نظرم نباید از 4بیشتر نیاز باشه؟

این مدل ام اس آی که گفتی هارد معمولی یک ترا داره که اصلا به کارم نمیاد و رم 8 گیگ و البته صفحه اش هم فول اچ دی نیست!

رفیق پردازنده های هاسول بسیار کم مصرف تر و بهینه تر از ایوی بریدج هستن! و ب مرور با آپدیت ها بهینه تر هم میشن! زیاد حساسیت بخرج نده و مطمئن باش با خرید یه لپتاپ با پردازنده هاسول تا 3-4 سال دیگه نیازی ب پردازنده جدید پیدا نمیکنه لپتاپت! فقط رم و گرافیک میمنه! ببین رم کمتر از 8 خوب نیست، چون کم کم نرم افزار ها و بازی ها و ... نیاز ب رم 4 تا 6 دارن و 8 هم بعضا دیده ده! پس 100 درصد 8 پیشنهاد میشه ک سرعتشونم معمولا 1600 هست!! خوبیش اینه در این مدل بعدا میتونی به 16 ارتقا بدی!! درباره ssd هم این لپتاپ ها در داخلشون یه پورت msata دارن ک میتونی بنا به نظر و خواست خودت یه ssd بندازی روش(مثلا یه 64 بگیری و ویندوز و نرم افزاراتو بریزی روش، یا 24 بگیری و با هارد خودش رید کنی ک سرعتو فوق العاده میبره بالا) در ضمن میتونی اگر هاردو نخواستی هم بگی برش دارن و برات ssd با ظرفیت دلخواهتو فقط بذارن! درباره کیفیت صفحه نمایش هم بهتر از این مدل توی بازار نیست در این وزن و اندازه!! ولی اگر وزنو کنار بذاریم مدل MSI GE60 هم هست، و حتی مدل های ایسوس و لنوو و ایسر با صفحه نمایش با کیفیت تر ولی وزن بالاتر
بازم سوالی بود در خدمتم

azada

Registered User
لایک‌ها
279
امروز بازار بودم،یه نکته مهمی که بود این بود که ge40 هارد یک ترا 7200 داشت
من به نظرم اگه کلا این رو بفروشم و یه ssd، 128 گیگ داشته باشم تمام نیازهام جواب داده میشه
به نظر شما این کارو بکنم؟
یا همین سری های 7200 لپ تاپی معمول خوبن؟
بعدش اینکه چند سری جدید اچ پی مدل envy دیدم 4900MQ که البته 15 اینچ بود ولی عجیب سبک بود، و فول اچ دی با گرافیک 740m قیمت 3400 با رم 16
نظرتون چیه؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
امروز بازار بودم،یه نکته مهمی که بود این بود که ge40 هارد یک ترا 7200 داشت
من به نظرم اگه کلا این رو بفروشم و یه ssd، 128 گیگ داشته باشم تمام نیازهام جواب داده میشه
به نظر شما این کارو بکنم؟
یا همین سری های 7200 لپ تاپی معمول خوبن؟
بعدش اینکه چند سری جدید اچ پی مدل envy دیدم 4900MQ که البته 15 اینچ بود ولی عجیب سبک بود، و فول اچ دی با گرافیک 740m قیمت 3400 با رم 16
نظرتون چیه؟
رفیق، زیاد تفاوتی بین 5400 و 7200 دور نیست! من میگم شما در کنار اون هارد 1ترابایت یک هارد ssd 64 بگیرید یا بصورت جدا سیستم عاملو بریزید روش(همینطور نرم افزار های مهمتونو) یا رید کنید با هارد اصلی (در صورتی ک میخواید رید کنید با هارد اصلی،با حافظه کمتر از 64 خرید کنید)
نه ب هیچ وجه گول تبلیغات رم 16 رو نخورید، یه چیز بدرد نخور بحساب میاد و جز عدد بالا هیچ فایده برای کاربرد منو شما نداره و بسیا بسیار غیر محسوس هست.گرافیکشونم 740m هست پس بازم ضعیفتر حساب میشه.
من پیشنهاد میکنم اگر مدل سبک وزن با قدرت بالا میخوای همین msi خیلی خوبه در غیر این صورت یا مدل n550jv مات یا me60 از msi رو بگیر و یا صبر کن مدل های جدیدتر بیان.

بازم سوالی بود در خدمتم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا نمیدونم چجوری میگید کیفیت ساخت لنوو بالا نیست
بدنه ای که من تو سری z لنوو دیدم
واقعا معرکس ،تمام آلومینیوم
من از اسوس سری n اومدم تو لنوو.کبفیت بدنه و مونتاژ لنوو به وضوح بهتر بود
البته الان بخوام بخرم.صد در صد یکی از گزینه هام اسوسه.چون بنوو رو فروختم
هرچی بگیرم بازم با گارانتی رسمی میگیرم.چون ریاد بهم حال داده ‎:)

Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk

azada

Registered User
لایک‌ها
279
یعنی شما میگی یه 64 بگیرم ssd
آها
ایده خوبیه!
چه برندی بگیرم و آیا مشخصات خاصی داره؟مث همین دور هارد های مکانیکی
silicon power
samsung
چی؟

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
آقا نمیدونم چجوری میگید کیفیت ساخت لنوو بالا نیست
بدنه ای که من تو سری z لنوو دیدم
واقعا معرکس ،تمام آلومینیوم
من از اسوس سری n اومدم تو لنوو.کبفیت بدنه و مونتاژ لنوو به وضوح بهتر بود
البته الان بخوام بخرم.صد در صد یکی از گزینه هام اسوسه.چون بنوو رو فروختم
هرچی بگیرم بازم با گارانتی رسمی میگیرم.چون ریاد بهم حال داده ‎:)

Sent from my Nokia lumia 820 italy_232 using Tapatalk
رفیق میشه بگی من کجا گفتم لنوو کیفیت بدنش و ساختش خوب نیست؟!!
لنوو کیفیت y510 اصلا در حد ایسوس n550jv نیست!اگرم گفتم مقایسه این 2تا بوده و بس!! با z510 هم کار کردم، لپتاپ ظریف و خوبیه فقط کیفیت صفحش افتضاحه! همین.

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
یعنی شما میگی یه 64 بگیرم ssd
آها
ایده خوبیه!
چه برندی بگیرم و آیا مشخصات خاصی داره؟مث همین دور هارد های مکانیکی
silicon power
samsung
چی؟
رفق برو به نمایندگی msi بعد بگو میخوام روی لپتاپ مورد نظرت ssd بذارم و ببین mSATA داره و اوکی هست !داشتن داره ولی بپرس چون حساب کتاب توو این مرزو بوم جاشو مدت زیادی هست ک از دست داده! وقتی اوکی بود شما ب نظر من هزینه زیادی نکن و برو یه مدل 32 رو بگیر و بگو این ssd رو به عنوان Cache برای هارد اصلیت بکار بگیرن و سرعت هاردتو بصورت خوبی افزایش میده هم هزینه زیادی نمیکنی تا بازار ssd ها در سال آینده بیشتر بشه و تولیدشون بره بالاتر و قیمتشون بیاد پایینتر! اگر نمیخوای اینکارو کنی برو همون 64 رو بگیر و روش ویندوز و نرم افزار های کاربردیتو نصب کن و هارد اصلیتم برای چیزای دیگه باشه
از نظر برند هم من احساس میکنم adata خوب باشه!! البته سامسونگ هم عالیه منتهی قیمتشون بالاتره تا اونجا ک اطلاع دارم و نمیصرفه!! همین مدل 64 ک لینک دادم سرعت نوشت و خوندن اطلاعاتش خیلی خوبه.
یه اس اس دی خوب هم چنتا فاکتور داره ، اول از همه سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات ک با تست هایی ک بر روی فایل های 4 کیلوبایتی و 128 کیلوبایتی انجام میشه مشخص میشه(زیاد ریز نشو،فقط ببین سرعت نوشتنو خوندنش چقدره) دوم فضای ذخیره سازی هست و بعد هم برند.ممکنه چیزای دیگه هم ملاک باشه ک من اطلاعاتم کفاف نده.

سوالی بود من در خدمتم

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
من الان یه مک بوک ایر 2012 -13 اینچ دارم ، ولی واقعا نیازامو جواب نمیده ، میخوام بفروشمش (128 هست و سیکل باتری زیر15 ، یعنی رسما نو ، به نظرتون چند میره؟)
راستش کارم برنامه نویسی و طراحی وب هست و کارای تخصصی نرم افزار که گرافیک بالا نیاز ندارم ، ولی صفحه نمایش بزرگتر و سی پی یو بهتر میتونه معیار های مهمی باشه
دلیل اصلی که با مک بوک نمیتونم کنار بیام مک هست ، کار من ویندوز و لینوکسه ، اصلا نمیتونم با مک کار کنم و هارد 128 گیگش هم کم میارم ...
میخوام یه لپ تاپی بگیرم که
1- اول وزن ، یعنی سبک بودن و قابل حمل بودن اصلی ترین و مهم ترین اولویتمه
2- اندازه بزرگ صفحه (چیزی که باید در در نظر گیری مورد بالا بین شون توازن برقرار کرد) راستش بدجوری دلم صفحه 14 یا 15 اینچی میخواد ، ولی خب وزن ها میزنه بالا ....
3- حتما SSD باشه و تا جای ممکن 256 گیگ ، با 128 یه ذره مشکل میتونم کنار بیام ، ولی اگه بقیه موارد همش شاخ باشه با 128 هم راه میام
4- قدرت سی پی یو و رم و استحکام هم هست که اولویت پایینتری نسبت به موارد بالا داره
5- باتری هم هر چی بهتر باشه خب بدون شک بهتره دیگه

بحث بودجه رو فعلا میزاریم کنار (مک بوک رو اگه بفروشم یه چیزی هم روش میزارم و فکر نکنم خیلی مشکل باشه)
چیزی که خیلی نظرمو جلب کرده لپ تاپ 900X4C-K01 سامسونگ هست که وزن 1.65 با صفحه 15 اینچی داره ، خیلی شیفته اش شدم ، ولی در مورد کیفیت و دوامش چیزی نمیدونم
از صفحه های 14 و 15 اینچی سبک ترین چیزایی که گیرم میاد چیه؟
با صفحه 13 بهترین سخت افزارا چیه؟
ممنون

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام
لپ تاب یا اواترابوک زیر2کیلیوگرم چی پیشنهاد میکنید؟وزن واسم مهمه
بودجه هم تا 2میلیون تومنه.نظرتون در مورد ویووبوک های ایسوس چیه
نظرتون در مورد این نت بوک ایسوس
K451LB-A

Last edited:

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان
من الان یه مک بوک ایر 2012 -13 اینچ دارم ، ولی واقعا نیازامو جواب نمیده ، میخوام بفروشمش (128 هست و سیکل باتری زیر15 ، یعنی رسما نو ، به نظرتون چند میره؟)
راستش کارم برنامه نویسی و طراحی وب هست و کارای تخصصی نرم افزار که گرافیک بالا نیاز ندارم ، ولی صفحه نمایش بزرگتر و سی پی یو بهتر میتونه معیار های مهمی باشه
دلیل اصلی که با مک بوک نمیتونم کنار بیام مک هست ، کار من ویندوز و لینوکسه ، اصلا نمیتونم با مک کار کنم و هارد 128 گیگش هم کم میارم ...
میخوام یه لپ تاپی بگیرم که
1- اول وزن ، یعنی سبک بودن و قابل حمل بودن اصلی ترین و مهم ترین اولویتمه
2- اندازه بزرگ صفحه (چیزی که باید در در نظر گیری مورد بالا بین شون توازن برقرار کرد) راستش بدجوری دلم صفحه 14 یا 15 اینچی میخواد ، ولی خب وزن ها میزنه بالا ....
3- حتما SSD باشه و تا جای ممکن 256 گیگ ، با 128 یه ذره مشکل میتونم کنار بیام ، ولی اگه بقیه موارد همش شاخ باشه با 128 هم راه میام
4- قدرت سی پی یو و رم و استحکام هم هست که اولویت پایینتری نسبت به موارد بالا داره
5- باتری هم هر چی بهتر باشه خب بدون شک بهتره دیگه

بحث بودجه رو فعلا میزاریم کنار (مک بوک رو اگه بفروشم یه چیزی هم روش میزارم و فکر نکنم خیلی مشکل باشه)
چیزی که خیلی نظرمو جلب کرده لپ تاپ 900X4C-K01 سامسونگ هست که وزن 1.65 با صفحه 15 اینچی داره ، خیلی شیفته اش شدم ، ولی در مورد کیفیت و دوامش چیزی نمیدونم
از صفحه های 14 و 15 اینچی سبک ترین چیزایی که گیرم میاد چیه؟
با صفحه 13 بهترین سخت افزارا چیه؟
ممنون
دوست عزیز پردازنده سری u مربوط به اولترابوک میشه و بسیار کم مصرف و خیلی ضعیف تر نسبت به مدل های m و pc هستن.
به هیچ وجه با این قیمت و این مشخصات این مدل 900X4C-K01 سامسونگ پیشنهاد نمیشه. شما با این قیمت میتونید مدل Apple New MacBook Pro ME293 Retina رو بخرید و سپس روی آن ویندوز 8 هم نصب کنید ک با قدرت کارای شمارو انجام میده و مشکلی ندارید! کاربر قدیمی مک هم هستید دیگه مشکلی نخواهید داشت.
پردازنده این مدل بسیار قوی هست نسبت به مدل سامسونگ، وزن این مدل بسیار مناسب هست در سری 15.4 اینچ ها و کیفیت نمایش فوق العاده ای دارد. در کل با این قیمت و با این قدرت و با این وزن ویندوزی پیدا نمیکنید!معمولا با وزن 2.5 کیلو به بالا و قیمت 3.5 تا 4 تومان ویندوزی با قدرت و کیفیت مناسب خوب هست! بررسی بفرمایید و ببینید چه چیز برایتان مهم تر هست
سوالی باشه در خدمتم

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
دوست عزیز پردازنده سری u مربوط به اولترابوک میشه و بسیار کم مصرف و خیلی ضعیف تر نسبت به مدل های m و pc هستن.
به هیچ وجه با این قیمت و این مشخصات این مدل 900X4C-K01 سامسونگ پیشنهاد نمیشه. شما با این قیمت میتونید مدل Apple New MacBook Pro ME293 Retina رو بخرید و سپس روی آن ویندوز 8 هم نصب کنید ک با قدرت کارای شمارو انجام میده و مشکلی ندارید! کاربر قدیمی مک هم هستید دیگه مشکلی نخواهید داشت.
پردازنده این مدل بسیار قوی هست نسبت به مدل سامسونگ، وزن این مدل بسیار مناسب هست در سری 15.4 اینچ ها و کیفیت نمایش فوق العاده ای دارد. در کل با این قیمت و با این قدرت و با این وزن ویندوزی پیدا نمیکنید!معمولا با وزن 2.5 کیلو به بالا و قیمت 3.5 تا 4 تومان ویندوزی با قدرت و کیفیت مناسب خوب هست! بررسی بفرمایید و ببینید چه چیز برایتان مهم تر هست
سوالی باشه در خدمتم
واقعا موندم
همین الان اصلی ترین مشکلم رو مک بوک ایر یکی فضای کم هاردش هست و یکی هم همین مک ...
نیاز به لینوکس هم دارم که روی مک بوک عمرا بشه ...
نمیدونم چیکار باید بکنم....

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
آقایون من یه سوالی ذهنمو مشفول کرده
چند درصد شما حاضرین از سامسونگ لپتاپ بگیرین؟
(من گزینه بعدیم سامسونگه دلایلی هم دارم برای خودم میخوام نظر دوستان رو بدونم)

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
واقعا موندم
همین الان اصلی ترین مشکلم رو مک بوک ایر یکی فضای کم هاردش هست و یکی هم همین مک ...
نیاز به لینوکس هم دارم که روی مک بوک عمرا بشه ...
نمیدونم چیکار باید بکنم....
رفیق من شخصا فکر میکنم این مدل بهترین گزینه برای ما باشه با توجه به چیزایی که گفتین
بازم سوالی بود در خدمتم

بالا