• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ehsanalakihappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان بین Lenovo Y510 و Asus N550 موندم !
لنوو رم 16داره البته میگن زیاده و لازم نیست 8 کافیه گرافیکشم 2 هست اما GDDR5 هست صفحه نمایش برام خیلی مهمه که تو این مدل صفحه نمایش خیلی معمولیه و فقط 120درجه باز میشه !
موقع کار زیاد باهاش داغ میکنه و کیبرد داغ میشه .
اما ایسوس رم8 داره گرافیکش 4هست اما DDR3 هستش صفحه نمایش FULL HD داره و لمسی هست البته معمولیش هم هست که میگن لمسی زیادکاربرد نداره از نظر صفحه نمایش خیلی خوبه
تنها فرقش با لنوو همون کارته گرافیکشونه و CPU ها .
اما طراحی و ظرافت Asus خیلی خیلی خیلی شاخ تر از Lenovo هست .
یه چیزه دیگه اینکه قیمتشون حدود 500 تومن باهم فرق داره .
حالا یه راهنمایی هم شما کنید بهم ممنون میشم .
تمام چیزایی که گفتی درسته اما من ایسوس رو بهت پیشنهاد میدم. اینجا مشخصات تکمیلیش رو می تونی ببینی :

http://www.lotuslaptop.ir/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1342

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
تمام چیزایی که گفتی درسته اما من ایسوس رو بهت پیشنهاد میدم. اینجا مشخصات تکمیلیش رو می تونی ببینی :

http://www.lotuslaptop.ir/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1342

حالا به نظر شما تاچ اسکرینش خوبه ؟
آخه از چندنفری پرسیدم میگن زیاد کاربردی نداره و درصد خرابیش بیشتره .

ehsanalakihappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حالا به نظر شما تاچ اسکرینش خوبه ؟
آخه از چندنفری پرسیدم میگن زیاد کاربردی نداره و درصد خرابیش بیشتره .
اگه کاربردی نداره پس چه جوری زود خراب میشه ؟ کیفیت ایسوس خوبه و جواب کارات رو میده

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
اگه کاربردی نداره پس چه جوری زود خراب میشه ؟ کیفیت ایسوس خوبه و جواب کارات رو میده

نه منظورم این بودش که از چند نفری که اینو خریده بودم پرسیدم گفتن که وفتی تاچ پد هست لزومی نیست اصلا شما با صفحه کارکنی !
بعدشم خب مثله گوشی همیشه جای دست روی صفحه میمونه دیگه باید دم به ثانیه با دستمال بیفتی به جونش !
در کل اینجوریکه من شنیدم صفحه ماتش خیلی بهتره تا تاچ !

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان به نظرتون از هفته دیگه شاهد افت قیمتا خواهیم بود؟! میخواستم ME865 رو بگیرم ولی چون قیمتش بالاس سخته برام!! اگر قیمتش به 4200-300 برسه خیلی خوب میشه! به نظرتون امکان افت قیمت تا این حد در 10-15 روز شدنیه؟!

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204

M.R.P

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام میخواستم ببینم تو این رنج این خوبه
MSI GX60 3BE
http://www.digikala.com/Product/DKP-24682/MSI-GX60-3BE/لپ-تاپ-ام-اس-آی-GX60-3BE
و اینکه تو رنج 5 تومن چی بهتره ؟؟؟فقط گرافیک برام مهمه ...راهنمایی بفرماید ممنون
این مدل قدیمی هست!من ک msi گیمینگ دارم، از سری ge620 ،لپتاپ های بدی نیستن توی قدرت کارشون درسته منتهی کیفیت صفحه نمایشو ... هم مهمه!!اگر یه چیز خوب میخوای تا 6 تومن من msiGS70 بنظرم برای گیم خوبه ولی کانفیگی ک گرافیکش GTX 760m باشه نه این کانفیگی ک ماتریکس ورداشته 750m گذاشته،از خارج میتونی بخر حالشو ببر. acer هم یه مدل acer v3 772g با قیمت خوب و گرافیک خیلی خوب تا حدود 4200 فک کنم توو بازار داره،ولی کیفیت بدنه و کیفیت صفحه نمایش بسیار عالی نداره و میشه گفت خوبه و صفحه کلیدشم نور پس زمینه نداره! اما قدرت داره زیادم داره.گرافیکشم GTX 760m هست و توی بازار بهترینه با این قیمت. اگر هدفت بازی هست من پیشنهاد میکنم بری با این پول یه کنسول ps4 بگیری ک تا آخر نسل لذت واقعیو ببری اگرم هک شد کیف دنیارو بکنی و با 3 تومنشم یه لپتاپ خیلی خوب ک مشخصاتشم عالیه مث asus n550jv بگیری یا اگر من جات بودم یه ps4 ویه اولترا بوک از سری ایر اپل میگرفتم!!!! بازم سوال داشتی بپرس

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
ممنون من خودم ps3 داشتم عادی شد وفروختم .. ولی برا خرید ps4 فعلا زوده منتظر کپی خور میمونم ...اون که جا خودش
اما لب تاب حقیقت تو رنج 5 تومن دیگه چیزی ندیدم اینم کانفیک بد نبود اما این v3 که گفتی الان دیدم چیز جالبیه حالا اینکه 8970 بهتره یا gtx 780 که مال acear ???

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
سلام مجدد خودم ی چک کردم تو بازی far cry 3 فریم تصویر ها رو چک جالبه
http://www.notebookcheck.net/Far-Cry-3-Benchmarked.86061.0.html
8970 بهتره ولی سوال دیگه چرا اون 780 gtx که اولین نمیتونه رو ultra شصت فریم بده ؟؟؟؟ دیگه باید چه سیستمی ببندی ؟؟؟

mostafa-zz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بنده چند سال پیش یک لپتاپ با سی پی یو core2duo 2.66 با کش 6 و رم 4 خریده بودم که تا به امروز راضی بود
اما الان مشکل سنگینی وزن و کم بود رم و طولانی شدن محاسباتم رو دارم
اولویت اولم سبکی لپتاپ هست که حتما زیر 2 کیلوگرم باشه و بعد سی پی یو و رم و البته کیفیت صفحه!
عمدتا با matlab , maple کار میکنم در نتیجه نیازی به گرافیک بالا ندارم. اهل بازی با لپتاپ نیستم و همینطور کار گرافیکی حداکثر مثلا کار با catia یا solid
سیتمهایی که بهم پیشنهاد شده اینها بوده
duo 13 i5
vaio svs1511
macbook pro retina 13 i5
air i7
msi ge40
vaio pro 13
بودجه هم 1500$
پیشنهادتون چیه؟
آیا مکبوک برای من که عموم نرم افزارهام ویندوزی هست کارایی لازم رو داره؟ و ایا دو هسته ای بودن و کش پایین مکبوبک های 13 اینچی قدرت محاسباتی قابل قبولی رو ارائه میده؟

amir_sh20008

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
من یک لپتاپ asus n53 svدارم.حالا n550خیلی رفته تو مخم.به نظرتون ارزش داره عوضش کنم(با توجه به این همه ضرری که باید بکنم)؟
از این لپ تاپم خیلی راضی هستم.فقط یکم کیبوردش رو مخه و یکی هم ساب ووفر پرتابل n550 برام جذابه؟
واقعا صداش خیلی بهتر از n53هست؟حتی بدون ساب پرتابل ووفر؟

red.avalanche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
من یک لپتاپ asus n53 svدارم.حالا n550خیلی رفته تو مخم.به نظرتون ارزش داره عوضش کنم(با توجه به این همه ضرری که باید بکنم)؟
از این لپ تاپم خیلی راضی هستم.فقط یکم کیبوردش رو مخه و یکی هم ساب ووفر پرتابل n550 برام جذابه؟
واقعا صداش خیلی بهتر از n53هست؟حتی بدون ساب پرتابل ووفر؟

از نظر قدرت خب N550 خیلی بالاتره، اما از نظر بدنه هردو تو یه سطح هستند، صدای اسپیکر N550
بهتره، من کسیو ندیدم از ساب ووفرش زیاد استفاده کنه اما همون اسپیکر داخلیش صدای
پرحجم تر و بلندتری ارائه میده، از نظر مالی خیلی ضرر میکنید، دیگه بستگی به خودتون داره.
یه مدل استانداردشو با قیمتش ببینید:
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1342

red.avalanche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
بنده چند سال پیش یک لپتاپ با سی پی یو core2duo 2.66 با کش 6 و رم 4 خریده بودم که تا به امروز راضی بود
اما الان مشکل سنگینی وزن و کم بود رم و طولانی شدن محاسباتم رو دارم
اولویت اولم سبکی لپتاپ هست که حتما زیر 2 کیلوگرم باشه و بعد سی پی یو و رم و البته کیفیت صفحه!
عمدتا با matlab , maple کار میکنم در نتیجه نیازی به گرافیک بالا ندارم. اهل بازی با لپتاپ نیستم و همینطور کار گرافیکی حداکثر مثلا کار با catia یا solid
سیتمهایی که بهم پیشنهاد شده اینها بوده
duo 13 i5
vaio svs1511
macbook pro retina 13 i5
air i7
msi ge40
vaio pro 13
بودجه هم 1500$
پیشنهادتون چیه؟
آیا مکبوک برای من که عموم نرم افزارهام ویندوزی هست کارایی لازم رو داره؟ و ایا دو هسته ای بودن و کش پایین مکبوبک های 13 اینچی قدرت محاسباتی قابل قبولی رو ارائه میده؟

روی مکبوک میتونید ویندوز هم بریزید اما سرعت مناسبی نداره، با هزار و پونصد دلار خیلی دستتون بازه:
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1265
http://www.lotuslaptop.com/Shopping/ProductDetail.aspx?productId=1202

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان کسی میدونه Asus N550 صفحه معمولیش کی میاد ؟ یعنی تاچ نباشه ؟ اصلا داریم ؟؟
تاچ چجوریاست خوبه ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان کسی میدونه Asus N550 صفحه معمولیش کی میاد ؟ یعنی تاچ نباشه ؟ اصلا داریم ؟؟
تاچ چجوریاست خوبه ؟
دوست عزیز اینکه کی میاد مشخص نیست به سلیقه وارد کننده بستگی داره ، بیارن یا نیارن ولی میاد مدلای جدید ایسوس هم تو راهه
در مورد تاچشن هم از نظر کارکرد عالیه فقط تنها اشکالی که میشه بهش گرفت 1 کم روشنایی صفحش کمتر از مانیتورهای معمولیه ، اینن بخاطر تکنولوژی و تاچ بودنش و فعلا با این تکنولوژی تاچ طبیعه ولی کار با تاچش لذت بخشه و رونه.
موفق باشید

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز اینکه کی میاد مشخص نیست به سلیقه وارد کننده بستگی داره ، بیارن یا نیارن ولی میاد مدلای جدید ایسوس هم تو راهه
در مورد تاچشن هم از نظر کارکرد عالیه فقط تنها اشکالی که میشه بهش گرفت 1 کم روشنایی صفحش کمتر از مانیتورهای معمولیه ، اینن بخاطر تکنولوژی و تاچ بودنش و فعلا با این تکنولوژی تاچ طبیعه ولی کار با تاچش لذت بخشه و رونه.
موفق باشید

خب به نظر شما الان وقته خوبی برای خرید هست ؟ البته زور به روز داره مدلا و تکنولوژی های جدیدتر میاد نمیشه صبر کرد واسه چیزه جدیدتر چون بلافاصله بعدش یه چیزه جدیده دیگه میا د !!
خب ارزش داره حدود 400تومن واسه تاچش هزینه کرد ؟
یه مدل هست N56 که همه چیزش شبیه همین N550 هست ولی تاچ نیست . شما میدونین فرقش با این چیه ؟
کانفیگش همینه یا نه ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خب به نظر شما الان وقته خوبی برای خرید هست ؟ البته زور به روز داره مدلا و تکنولوژی های جدیدتر میاد نمیشه صبر کرد واسه چیزه جدیدتر چون بلافاصله بعدش یه چیزه جدیده دیگه میا د !!
خب ارزش داره حدود 400تومن واسه تاچش هزینه کرد ؟
یه مدل هست N56 که همه چیزش شبیه همین N550 هست ولی تاچ نیست . شما میدونین فرقش با این چیه ؟
کانفیگش همینه یا نه ؟
خوب دوست عزیز منظورتون مدل Asus N56VM و مدل N550JV هستش؟
اگه این دو مدل باشه که اختلافاشون ایناست ، مدل N550JV وزن 100 گرم کمتره- صفحه نمایش ips ( کیفیت و رزولشن بالاتر)- سی پی یو جدیدتر و کلاک و سرعت بالاتر 100 مگاهرتز 3.4 اون مدل 3.3-کارت گرافیگ جیفورس 750 (قویتر ) در کل مدل N550JV مدل بروزتریه و برتریاشو بالاگفتم
بله بنظر من تاچ 400 تومن ارزش داره و تجربه جدید و خاصی براتون بهمراه داره بعلاوه اینکه ویندوزهای آینده تو بحث تاچ مانور میدن و از نظر آینده نگری هم بدرتون میخوره
بنظر اگه قصد خرید دارید یکم صبرکنید بازار شلتر میشه و قیمتا بهتر میشه منتها تو این رنج قیمت ایسوس 1-2 مدل جدید داره (1 کیشون هم 17 انیچه )که بزودی میان منتها اختلاف زیادی با این لپ تاپ ندارن ، پس میتونید همین مدلو با خیال راحت خرید کنید.
از ایسوس هر مدلی بخرید راضیتون میکنه و جای نگرانی نیست اصلا
این مدلای جدید Asus تو نمایشگاه Ces هستش که عکس آهر از چوب بامبو برا محیط زیست ساخته شده
http://hothardware.com/Reviews/Asus-Announces-Four-New-Laptops/
موفق باشید

Last edited:

Arian_ZzeD

Registered User
لایک‌ها
7
خوب دوست عزیز منظورتون مدل Asus N56VM و مدل N550JV هستش؟
اگه این دو مدل باشه که اختلافاشون ایناست ، مدل N550JV وزن 100 گرم کمتره- صفحه نمایش ips ( کیفیت و رزولشن بالاتر)- سی پی یو جدیدتر و کلاک و سرعت بالاتر 100 مگاهرتز 3.4 اون مدل 3.3-کارت گرافیگ جیفورس 750 (قویتر ) در کل مدل N550JV مدل بروزتریه و برتریاشو بالاگفتم
بله بنظر من تاچ 400 تومن ارزش داره و تجربه جدید و خاصی براتون بهمراه داره بعلاوه اینکه ویندوزهای آینده تو بحث تاچ مانور میدن و از نظر آینده نگری هم بدرتون میخوره
بنظر اگه قصد خرید دارید یکم صبرکنید بازار شلتر میشه و قیمتا بهتر میشه منتها تو این رنج قیمت ایسوس 1-2 مدل جدید داره (1 کیشون هم 17 انیچه )که بزودی میان منتها اختلاف زیادی با این لپ تاپ ندارن ، پس میتونید همین مدلو با خیال راحت خرید کنید.
از ایسوس هر مدلی بخرید راضیتون میکنه و جای نگرانی نیست اصلا
این مدلای جدید Asus تو نمایشگاه Ces هستش که عکس آهر از چوب بامبو برا محیط زیست ساخته شده
http://hothardware.com/Reviews/Asus-Announces-Four-New-Laptops/
موفق باشید

از خریدنش که مطمئنم فقط واسه بحثه تاچش شک داشتم . مرسی از راهنمایی هاتون .

بالا