• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام من میخوام یه لپتاپ تا 4 تومن بخرم

بهترین پیشنهادتون پی هست؟
چیزایی که واسم خیلی مهمه اینه که حتما چنتا هارد بخوره
صفحه نمایش خیلی مهمه
حتما تا 16 گیگ رم ساپورت کنه چون نیاز دارم واسه کارم
شاید هم گاهی باهاش بازی کنم
سلام. پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34227/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n55

sami_ehsanpour

Registered User
لایک‌ها
90

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کسی جایی رو سراغ داره که لیپ موشن رو از روش برداره و قیمتشو کم کنه؟

بعد این لپتاپ ام ساتا رو پشتیبانی میکنه؟
در خصوص سوال اول سراغ ندارم. در خصوص سوال دوم هر لپ تاپ توش جای یه هارددیسک وجود داره. که هارددیسک اصلی لپ تاپچ بهش وصله. اگر بخواین هارددیسک بهش وصل کنید بهترین راه خرید مبدل SATAIII to USB 3.0 هستش.

hasan_scofield

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان و اساتید خواستم بدونم نظر دوستان در مورد این لپ تاپ چیه و ایا ارزش خرید داره یا نه
نهایت قیمتی هم که دارم برای خرید 2 میلیون و صد
مرسی
Asus X550L i5|4GB|1TB|2GBVGA

Intel Core i5-4200U operates at lower frequencies 1.6-2.6 GHz

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خدمت دوستان و اساتید خواستم بدونم نظر دوستان در مورد این لپ تاپ چیه و ایا ارزش خرید داره یا نه
نهایت قیمتی هم که دارم برای خرید 2 میلیون و صد
مرسی
Asus X550L i5|4GB|1TB|2GBVGA

Intel Core i5-4200U operates at lower frequencies 1.6-2.6 GHz
سلام عزیز. این مشخصاتشه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-41445/ASUS-X550L-B/لپ-تاپ-ايسوس-X550L/keyword-x550l

لپ تاپ خوبیه. اما اگر من باشم اینو می خرم که صفحش Full HD هستش و قیمتشم حدود دو میلیونه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...57TG/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-572جي-/keyword-v3-572
جنس بدنشم خوبه و ویندوزشم ارژیناله و باطریشم 6 سلولیه و زمان شارژ خوبی قاعدتا باید داشته باشه. رمش هم 2 گیگ از اون ایسوسه بیشتره. البته مطمئنا سلیقه ها فرق می کنه و ممکنه یکی بگه ایسوس از ایسر بهتره. اما این نظر بندست.

Ehsan.kamalifard

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
چند وقتيه شديدا دنبال يه لپتاپ خوبم تا ٤ تومن
در حال حاضر sony vpc-cw2-dgx دارم كه ٤ ساله واسم واقعا لپتاپه و اصلا خرابي نداشته
دنبال خريد لپتاپي هستم كه تا ٥ سال خيالم از بابتش راحت باشه (ساپرت بازي بيشتر) و كاربري مالتي مديا
و صفحه نمايش با كيفيت ترجيها ips باشه
زيبايي و باريكي دستگاه هم برام مهمه :) و همينطور كيفيت ساخت و وزن (ولي نه به اندازه كانفيگ)
تو بازار و اينترنت به چندتا مدل برخوردم كه انتخاب از بينشون خيلي سخت شده
از ٣ برند مختلف
اولي n550jk ايسوز هست كه همه ميشناسيد، برتريش پك كاملشه به همراه صفحه تاچ و ليپ موشن
دومي y5070 لنوو كه از ايسوز قيمت پايينتري داره و سي پي يو و گرافيك بالاتري داره ولي در عوض تاچ نيست ولي سري گيمينگه
و سومي هم ge60 ام اس آي كه اونم كانفيگ خوبي داره ولي تاچ نيست و مخصوص بازي هست
اينم لينك مقايسه اين ٣ تا در سايت ديجي كالا http://www.digikala.com/Compare/DKP-34227/DKP-37841/DKP-33862/
از دوستان با تجربه و اهل فن تقاضا دارم نظر بدن!
پيشاپيش ممنون ؛)

Parsia

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
سوال 1: بین دو لپ تاپ زیر کدوم رو انتخاب می کنید؟:
ASUS K46CB-C
مزیتی که داره: این دستگاه که مدل شناخته شده ای هست و توی بازار مشهور به خوش ساخت است.
ASUS K451LN - B
مزیتی که داره: این دستگاه از پردازنده ی نسل جدید haswell استفاده میکنه و جدیدتره.

سوال 2: دستگاه زیر پردازنده ی i7 با کش 4mb داره. با توجه به اختلاف قیمت حدود 400هزار تومنی باموارد بالا، آیا خریدن آن به نسبت مدل های بالا ارزش داره؟
ASUS K451LN - A

پیشاپیش ممنون!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
سوال 1: بین دو لپ تاپ زیر کدوم رو انتخاب می کنید؟:
ASUS K46CB-C
مزیتی که داره: این دستگاه که مدل شناخته شده ای هست و توی بازار مشهور به خوش ساخت است.
ASUS K451LN - B
مزیتی که داره: این دستگاه از پردازنده ی نسل جدید haswell استفاده میکنه و جدیدتره.

سوال 2: دستگاه زیر پردازنده ی i7 با کش 4mb داره. با توجه به اختلاف قیمت حدود 400هزار تومنی باموارد بالا، آیا خریدن آن به نسبت مدل های بالا ارزش داره؟
ASUS K451LN - A

پیشاپیش ممنون!
سلام. این لینک مقایسه این لپ ناپها با هم هستش:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-20999/DKP-24506/DKP-34949/
از نظر پردازنده و کارت گرافیک که K46CB از مابقی ضعیفتره. بین دو مدل K451LN گر قراره کار خیلی سنگین انجام بدید Core i7 ارزش 40000 تومان هزینه اضافه رو داره. در غیراینصورت همون K451LN-B کفایت می کنه و سرعت خوبی هم داره.

Parsia

Registered User
لایک‌ها
2
از نظر پردازنده و کارت گرافیک که K46CB از مابقی ضعیفتره. بین دو مدل K451LN گر قراره کار خیلی سنگین انجام بدید Core i7 ارزش 40000 تومان هزینه اضافه رو داره. در غیراینصورت همون K451LN-B کفایت می کنه و سرعت خوبی هم داره.
ممنون از پاسختون.
کاربرد من در حد اداری ، خانگی (برنامه نویسی، آفیس، فتوشاپ ، اینترنت و گاهی گرافیک نهایتا ساخت کلیپ اسلایدشو یا تبدیل ساده کلیپ) هست.
چیزی که خیلی مهم است، اینه که لپ تاپ برای چند سال آینده برای کاربردهای بالا افت نکنه. یعنی جدیدترین تکنولوژی روز باشه که توی بازار موجوده.
در مورد k46cb ، تعریف زیادی ازش شنیدم (از لحاظ خوش ساخت بودن، سبکی و ...) و اینکه تحولی در سری k هست. آیا k451 که مدل جدیدتر این سری هست هم همینطوره؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام دوستان گلم!
به نظر بنده لپ تاپ های لنوو از هر برندی بهترن!
البته اگه 4 تومن که مدنظرته یه تومن روش بذاری سفارشی از اونور بگی بیادش!

Parsia

Registered User
لایک‌ها
2
البته اگه 4 تومن که مدنظرته یه تومن روش بذاری سفارشی از اونور بگی بیادش!
سلام، نه دوست عزیز
اون سری هایی که گذاشتم تو رنج قیمت 2 تا 2.5 میلیون هست. منظورمن و اون دوستمون 400هزارتومان اختلاف قیمت بین مدل i5 و i7 بود.

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
بله فرمایش شما متین!
ولی کلا یه سوال تخصصی:
برند لنوو بده؟! چرا؟! کجاش؟!
اگه صفحه نمایشش خود full hd سفارش بده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از پاسختون.
کاربرد من در حد اداری ، خانگی (برنامه نویسی، آفیس، فتوشاپ ، اینترنت و گاهی گرافیک نهایتا ساخت کلیپ اسلایدشو یا تبدیل ساده کلیپ) هست.
چیزی که خیلی مهم است، اینه که لپ تاپ برای چند سال آینده برای کاربردهای بالا افت نکنه. یعنی جدیدترین تکنولوژی روز باشه که توی بازار موجوده.
در مورد k46cb ، تعریف زیادی ازش شنیدم (از لحاظ خوش ساخت بودن، سبکی و ...) و اینکه تحولی در سری k هست. آیا k451 که مدل جدیدتر این سری هست هم همینطوره؟
خواهش مي كنم. عزيز هر سال يه رده جديد پردازنده با معماري متفاوت نسبت به قبل وارد بازار ميشه كه سيستم عامل جديد هم براي اون طراحي و بهينه ميشه. در همين خصوص پردازنده هاي برفرض مثال سال 2008 در سال 2014 به سبب معماري مشابه با هم از رده خارج و كارآييشون پايين مياد(در سيستم عامل جديد). لذا شما اگر الان گرانترين و برترين لپ تاپ رو هم بخريد معلوم نيست تا چه سالي كارآيي لازم رو براي شما داشته باشه و نخواين كه تعويضش كنيد. اما تجربه 30 سال گذشته ميگه كه حداقل بيش از 3 سال براي شما كارآيي رو خواهد داشت.چيزي كه مهمه اينه كه كلا پردازنده هاي سري U كم مصرف و سرعت پايينتري نسبت به پردازنده هاي پرمصرف سري HQ (هر دو Haswell هستند) دارن. پس اگر بتونيد لپ تاپ با پردازنده سري HQ بگيريد گرچه Core i5 باشه از Core i7 سري U پرسرعت تره. در خصوص خوش ساخت بودن برميگرده به اولويتهاي شما.

Parsia

Registered User
لایک‌ها
2
.....لذا شما اگر الان گرانترين و برترين لپ تاپ رو هم بخريد معلوم نيست تا چه سالي كارآيي لازم رو براي شما داشته باشه و نخواين كه تعويضش كنيد. اما تجربه 30 سال گذشته ميگه كه حداقل بيش از 3 سال براي شما كارآيي رو خواهد داشت.چيزي كه مهمه اينه كه كلا پردازنده هاي سري U كم مصرف و سرعت پايينتري نسبت به پردازنده هاي پرمصرف سري HQ (هر دو Haswell هستند) دارن. پس اگر بتونيد لپ تاپ با پردازنده سري HQ بگيريد گرچه Core i5 باشه از Core i7 سري U پرسرعت تره. در خصوص خوش ساخت بودن برميگرده به اولويتهاي شما.
سلام و بازم ممنون
در مورد هسته سری HQ، من توی رنج لپ تاپ های سبک و مخصوصاً 14اینچ، با قیمت مناسب پیدا نکردم. ضمن اینکه بنظرم میرسه همون سری U کفاف کارم رو میده و شاید هزینه اضافه باشه. بعلاوه این مزیت که مدت شارژدهی باتری هم در U بیشتره
اما در مورد معماری:
درسته، مسلماً با ورود معماری جدید ، نرم افزارها هم منطبق بر اون طراحی میشه و معماری قبلی از رده خارج حساب میشه.
بحثی که هست اینه که اگر همین الان معماری دوسال گذشته رو بخرم (k46cb)، احتمالاً زودتر از رده خارج میشه نسبت به اینکه معماری روز رو بخرم.
از طرفی فروشنده های و تعمیرکار های مختلف میگن k46cb تو این رده کمترین خرابی رو داشته و خیلی خوب از آب دراومده.
سوالم این هست، آیا هسته 3337U نسبت به هسته 4200U ، خیلی متفاوته و از رده خارج محسوب میشه؟
اگر اینطور باشه من میرم سراغ مدل جدیدتر k451 ولی اگر این دو cpu از لحاظ تکنولوژی خیلی متفاوت نباشند، همون k46 رو ترجیح میدم.
++++
توی لینک زیر می بینیم که کارایی دو مدل cpu فوق تفاوت محسوسی نداره. فقط می ماند بحث به روز بودن معماری و دستورالعمل ها
مقایسه core i5 3337U با core i5 4200U

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و بازم ممنون
در مورد هسته سری HQ، من توی رنج لپ تاپ های سبک و مخصوصاً 14اینچ، با قیمت مناسب پیدا نکردم. ضمن اینکه بنظرم میرسه همون سری U کفاف کارم رو میده و شاید هزینه اضافه باشه. بعلاوه این مزیت که مدت شارژدهی باتری هم در U بیشتره
اما در مورد معماری:
درسته، مسلماً با ورود معماری جدید ، نرم افزارها هم منطبق بر اون طراحی میشه و معماری قبلی از رده خارج حساب میشه.
بحثی که هست اینه که اگر همین الان معماری دوسال گذشته رو بخرم (k46cb)، احتمالاً زودتر از رده خارج میشه نسبت به اینکه معماری روز رو بخرم.
از طرفی فروشنده های و تعمیرکار های مختلف میگن k46cb تو این رده کمترین خرابی رو داشته و خیلی خوب از آب دراومده.
سوالم این هست، آیا هسته 3337U نسبت به هسته 4200U ، خیلی متفاوته و از رده خارج محسوب میشه؟
اگر اینطور باشه من میرم سراغ مدل جدیدتر k451 ولی اگر این دو cpu از لحاظ تکنولوژی خیلی متفاوت نباشند، همون k46 رو ترجیح میدم.
++++
توی لینک زیر می بینیم که کارایی دو مدل cpu فوق تفاوت محسوسی نداره. فقط می ماند بحث به روز بودن معماری و دستورالعمل ها
مقایسه core i5 3337U با core i5 4200U
خواهش مي كنم.شما يه نگاهي به اين لينك بندازيد و براي مثال پردازنده هاي سري U رو با سري HQ مقايسه كنيد:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
اختلاف واقعا زياده. اين از اين. يعني به هيچ وجه با هم قابل قياس نيستند. اينكه سري U كار شما رو راه ميندازه دليل نميشه كه شما كم سرعت تر رو انتخاب كنيد چون كار شما رو راه ميندازه! پس ترجيحا با لينكي كه بهتون دادم با توجه به مبلغتون ، لپ تاپ پردازنده بهينه انتخاب كنيد. ضمنا تمام لپ تاپهاي معمولي موجود در بازار طوري طراحي شدن كه باطريهاشون معمولا 4 يا 3 سلولي هستش و همه بين 1:30 تا 2:30 ساعت اگر امور بصورت نرمال باشه شارژ دهي دارن و اينطور نيست كه حالا كه سري U شما تهيه كنيد براتون مثلا 4 ساعت شارژدهي داشته باشه. در خصوص اينكه سريهايي قديمي تر زودتر از رده خارج ميشن ، K46CB معماريش Ivy Bridge هستش و قديمي تر از Haswell هستش بنده عرض كردم خريدش عاقلانه نيست. در خصوص آمار خرابي بنده اكيدا به شما توصيه مي كنم به حرف هيچ فروشنده يا حتي تعميركاري در خصوص آمار خرابي توجه نكنيد و اينو معيار قرار نديد. چون:
1) اينكه لپ تاپ فلان مدل از فلان برند توي ايران چند تا توزيه شده و از اين n تا توزيع شده چند تاش تو شهر شما توزيع شده و كاربرانش چجور ازش مراقبت كردن و .... بسياري آيتمهاي ديگه هست كه توي آمار خرابي تاثير داره. بين اين مقادير چند تا خراب شده و چند تاشو به فلان تعميركاري كه مخاطب شماست دادن و .... اينا همه تعيين كنندست و به هيچ عنوان آمار خرابي گرچه طرف راست هم بگه قابل استناد براي خريد نيستش.
2) اكثر فروشندگان آماري كه مي دن بر اساس منافع و جنسي هستش كه توي انبار دارن.
3) بحث كارآيي به تست روي چند نرم افزار محدود نميشه.
در اين خصوص هم يك كلام ختم كلام : به نظر بنده خريد لپتاپ با پردازنده Ivy Bridge (3337U وقتي كه بتونيد از نسل Haswell تهيه كنيد كاري كاملا اشتباهه(مگه اينكه اينقدر ارزون باشه و شما هم محدوديت مالي داشته باشيد كه براتون ارزش داشته باشه). چون حئاقل يك نسل زودتر از رده خارج ميشه. پس خريد K46 كاملا رد ميشه.

Parsia

Registered User
لایک‌ها
2
خواهش مي كنم.شما يه نگاهي به اين لينك بندازيد و براي مثال پردازنده هاي سري U رو با سري HQ مقايسه كنيد:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
.......... K46CB معماريش Ivy Bridge هستش و قديمي تر از Haswell هستش بنده عرض كردم خريدش عاقلانه نيست
..........
در اين خصوص هم يك كلام ختم كلام : به نظر بنده خريد لپتاپ با پردازنده Ivy Bridge (3337U وقتي كه بتونيد از نسل Haswell تهيه كنيد كاري كاملا اشتباهه(مگه اينكه اينقدر ارزون باشه و شما هم محدوديت مالي داشته باشيد كه براتون ارزش داشته باشه). چون حئاقل يك نسل زودتر از رده خارج ميشه. پس خريد K46 كاملا رد ميشه.

از اینکه باحوصله جواب دادین ممنونم.
پس بااین حساب ، به k46 فکر نمی کنم.
بله ، اینطور که مشخصه HQ بسیار قوی تر از U است. حتی می بینم بعضی سری های قدیمی تر M هم از U قویتره !!
مثلاً Core i5 2410M اندکی قویتر از core i5 3337U دیده میشه. (جالبه حدود 2سال پیش ، داداشم یه k43 با پردازنده Core i5 2410M خرید به قیمت 900هزار تومان!!)
چیزی که از بازار برداشت می کنم اینه که باتوجه به گرون شدن لپ تاپ، تنوع برای سری U خیلی بیشتر از HQ هست. شاید هم خود سازندگان برندها اینطور خواستن.
درواقع با بودجه من دستگاه با پردازنده HQ فکر نکنم پیدا بشه (بودجه حداکثر 2.5میلیون).
شاید اگر بحث تکنولوژی روز و معماری مطرح نبود، یک لپ تاپ با پردازنده core i7 M انتخابی باقدرت و قیمت مناسب بود (البته اگر پیدا میشد) ولی خوب تکنولوژی روز هم مهمه. D:
حال باتوجه به بودجه من و لحاظ «برند معتبر»، پیشنهادی با پردازنده HQ دارید؟

lord-sh

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
یکیی از اقوام ازم در مورد لپ تاپ راهنمایی خواسته.لپ تاپی که بتونه نرم افزارهای مهندسی و نقسه کشی رو راحت اجرا کنه چی معرفی میکنید؟
یکی از دوستام میگفت گرافیک ati برای کارای مهندسی از جیفورس بهتره.
نظر شما چیه و چی معرفی میکنید؟
بودجه هم هرچی کمتر،بهتر ولی نه اینکه بی کیفیت باشه. حدود 2 تومن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
از اینکه باحوصله جواب دادین ممنونم.
پس بااین حساب ، به k46 فکر نمی کنم.
بله ، اینطور که مشخصه HQ بسیار قوی تر از U است. حتی می بینم بعضی سری های قدیمی تر M هم از U قویتره !!
مثلاً Core i5 2410M اندکی قویتر از core i5 3337U دیده میشه. (جالبه حدود 2سال پیش ، داداشم یه k43 با پردازنده Core i5 2410M خرید به قیمت 900هزار تومان!!)
چیزی که از بازار برداشت می کنم اینه که باتوجه به گرون شدن لپ تاپ، تنوع برای سری U خیلی بیشتر از HQ هست. شاید هم خود سازندگان برندها اینطور خواستن.
درواقع با بودجه من دستگاه با پردازنده HQ فکر نکنم پیدا بشه (بودجه حداکثر 2.5میلیون).
شاید اگر بحث تکنولوژی روز و معماری مطرح نبود، یک لپ تاپ با پردازنده core i7 M انتخابی باقدرت و قیمت مناسب بود (البته اگر پیدا میشد) ولی خوب تکنولوژی روز هم مهمه. D:
حال باتوجه به بودجه من و لحاظ «برند معتبر»، پیشنهادی با پردازنده HQ دارید؟
خواهش میکنم. چند سایت رو گشتم مدلی که به پول شما بخوره و HQ باشه پیدا نکردم. بنا به تجربه من اگر کیفیت ساخت و اعتبار برند رو مد نظر بگیریم به نظر من یکی ازبهترین انتخابها اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-41939/TOSHIBA-Satellite-S50-B-127/لپ-تاپ-توشیبا-ستلایت-S50-B-127

سلام دوستان
یکیی از اقوام ازم در مورد لپ تاپ راهنمایی خواسته.لپ تاپی که بتونه نرم افزارهای مهندسی و نقسه کشی رو راحت اجرا کنه چی معرفی میکنید؟
یکی از دوستام میگفت گرافیک ati برای کارای مهندسی از جیفورس بهتره.
نظر شما چیه و چی معرفی میکنید؟
بودجه هم هرچی کمتر،بهتر ولی نه اینکه بی کیفیت باشه. حدود 2 تومن
سلام عزیز. اولا که گرافیکهای ATI چندین ساله که وجود نداره و شرکت AMD این برند رو خریده و کارتها با اسم AMD Radeon تبدیل شدن. اما در خصوص کارت گرافیک , نقشش در نرم افزارهای مهندسی خیلی کمه و کلاGeforce در کلیه زمینه ها نه تنها چیزی از AMD Radeon کم نداره بلکه همیشه از اون جلو بوده و هست. به نظر من بهترین انتخاب اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-20999/ASUS-K46CB-C/لپ-تاپ-ایسوس-K46CB

lord-sh

Registered User
لایک‌ها
125
ممنون.مدلی که معرفی کردید سی پی یوش سری u هست.به نظرتون ضعیف نیست برای نرم افزارهای سنگین و مهندسی؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون.مدلی که معرفی کردید سی پی یوش سری u هست.به نظرتون ضعیف نیست برای نرم افزارهای سنگین و مهندسی؟
عزیز با این مبلغ بنده غیر از سری U مورد دیگه ای سراغ ندارم. اگر دوستان سراغ دارن معرفی کنن. ولی کم نمیاره خیالتون راحت.

بالا