نظرتون در مورد این چیه؟عزیز با این مبلغ بنده غیر از سری U مورد دیگه ای سراغ ندارم. اگر دوستان سراغ دارن معرفی کنن. ولی کم نمیاره خیالتون راحت.
http://www.digikala.com/Product/DKP-24008/Lenovo-IdeaPad-Z510-A/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-Z510
نظرتون در مورد این چیه؟عزیز با این مبلغ بنده غیر از سری U مورد دیگه ای سراغ ندارم. اگر دوستان سراغ دارن معرفی کنن. ولی کم نمیاره خیالتون راحت.
عزيز اگر دنبال كانفيك بالا به نسبت قيمت باشيد Lenovo و در جاهايي هم Acer بي رقيبن. اما بنا به نظر و تجربه شخصي خودم اصلا سراغ سري معمولي لنوو نريد و كلا خريد اين مدل رو به سبب كيفيت طراحي پايين پيشنهاد نمي كنم.
سلام. در كل اگر منظور بازي روي بالاترين رزولوشن و تنظيمات گرافيكي باشه كه اصلا سراغ لپ تاپ نريد بهتره. مگر سريهاي حرفه اي كه بالاي 6000000 تومانه. عزيز شما 2.5 ميليون داريد مي خواين باهاش هم كنسول بخريد و هم لپ تاپي كه نرم افزارهاي عمراني (اغلب سنگين هستند) رو تهيه كنيد!!! در هر صورت پيشنهاد بنده اينه:دوستان بودجه ای که من برای خرید لبتاب در نظر گرفتم 2.500 هست
میخوام ببینم میشه 1 لبتاب گرفت که جلو بازیا کم نیاره با این قیمت؟
البته کارهای من بیشتر رو نرم افزار های etabs و safe و شاید کمی 3d و خلاصه برنامه های محاسباتی و گرافیکی رشته عمرانه.
ولی خوب گاهی از اوقات بازی هم نوعی تنوع و سرگرمی ایجاد میکنه
میخواستم بدونم لبتابی تو این رنج قیمتی هست که همه چیز رو پاسخگو باشه؟
اگه نه که لبتابی معرفی کنید که نرم افزار هارو به راحتی ساپورت کنه و کم نیاره و با باقی پولش بشه کنسول تهیه کرد
ممنون
سلام. آره. فقط با گارانتی تهیه کنید. البته به نظر من از نظر برند به ترتیب سونی , توشیبا و ایسوس بهترن.سلام دوستان
لپتاپ lenovo g510 (i7/1/8/2 برای کار معماری و تری دی و رندرینگ اوکیه؟!
البته با رم 16گیگ باس بالا
z510 به نظرم بهتره.
البته کار سنگین کلا واسه لپ تاپ بعد یه مدت مشکل ساز میشه
خیلی ممنونسلام. آره. فقط با گارانتی تهیه کنید. البته به نظر من از نظر برند به ترتیب سونی , توشیبا و ایسوس بهترن.
مسلما سری think padسلام
ببخشید من برای خرید لنوو بین Essential G510 - C با ThinkPad Edge E531 - D که هردو گرافیک1 دارند موندم.میشه راهنمایی کنید؟
از نظر داغ کردن؟واینکه گرافیکاشون چه جوره؟البته بعید بدونم بخوام باهاش بازی کنم.
ممنون
Acer E1-572G i5 6 1TB 2G Laptopسلام دوستان.
من ميخواستم يه مشورتي بگيرم ببينم نظره شما چيه در مورد خريد لپتاپ مورد نظر.
ميخواستم يه لپتاپي بگيرم براي كسي ، كارايي كه ازش ميخواد كار هاي روز مره هست. وبگردي - چت - اهنگ - فيلم و...
زياد هم نميخواد هزينه كنه ولي چيزه چيپي هم نباشه و ميخواد اذيتش نكنه تو آينده. نميدونم كدوم اينا مشكل باطري دارن يا داغ كردن الكي. چون ميگم كار سنگيني نميخواد بكشه ازش. نهايتش در حده 1200 1300. خودم از اين پايين تر هاشو ديدم . نزديك 1 تومن 900 به نظرم ممكنه براي رم پايينش تو آينده اذيت كنه.
مارك هم مهم نيست ، بحث اصلي نسبت بيشترين ارزش نسبت به قيمت هست.
چند تا مدل ديدم ولي گيج شدم يه خورده.
MSI S12T 3M - B
HP Pavilion 15-d033se
Lenovo Essential B5070 / i3
Lenovo Essential G500 - L
نظر شما چيه ؟ به غير اينا چيزي هست ؟ ممنون.
ممنون. اینکه کانفیگش خیلی خوبه.Acer E1-572G i5 6 1TB 2G Laptop
پردازنده : Intel Core i5 4200U
تعداد هسته : 2
رم : 6GB DDR3
حافظه داخلی : 750GB
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 8750M
حافظه گرافیکی : 2GB DDR3
درایو نوری : DVD-RW
سایز صفحه : 15.6
صحفه لمسی : خیر
رزولوشن : HD
شیار حافظه : بله
سیستم عامل : DOS
باطری : 4Cell
وزن : 2.4
سلام. در كل اگر منظور بازي روي بالاترين رزولوشن و تنظيمات گرافيكي باشه كه اصلا سراغ لپ تاپ نريد بهتره. مگر سريهاي حرفه اي كه بالاي 6000000 تومانه. عزيز شما 2.5 ميليون داريد مي خواين باهاش هم كنسول بخريد و هم لپ تاپي كه نرم افزارهاي عمراني (اغلب سنگين هستند) رو تهيه كنيد!!! در هر صورت پيشنهاد بنده اينه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-35356/ASUS-K551LN-C/لپ-تاپ-ایسوس-K551LN
اين لپ تاپ از پس نرم افزارهاتون برمياد و ضمنا كارت گرافيكشم براي اجراي بازي نسبتا خوبه و بازيها رو در حد نسبتا قابل قبولي رو تنظيمات متوسط گرافيكي براتون اجرا مي كنه.
مک بوک ایر ۲۰۱۴ از همه نظر کارتو راه میندازه. بسیار سبک و نازک. کانفینگ عالی (با توجه به سیستم عامل مکینتاش). شروع قیمت از ۲,۶۰۰سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم
یه لپتاپ می خواستم تو رنچ 2-3 میلیون ترجیحا.
در مورد کارایی که نیاز دارم اجرای نرم افزار های مهندسی و مطالعه هست. در ضمن قابل حمل بودنش برام مهمه.
شما چه لپتاپیو پیشنهاد میکنید؟
درضمن نظرتون در مورد لپتاپ های تاچ اسکرین تو این رنج چی هست و کدوم یکیشون بهترینه؟
با تشکر.
به غیر از مک بوک دیگه چه پیشنهادی دارین؟مک بوک ایر ۲۰۱۴ از همه نظر کارتو راه میندازه. بسیار سبک و نازک. کانفینگ عالی (با توجه به سیستم عامل مکینتاش). شروع قیمت از ۲,۶۰۰
نرم افزار مهندسی ینی چی؟!۳دی مکس؟طراحی؟انیمیشن؟!چی؟!به غیر از مک بوک دیگه چه پیشنهادی دارین؟