سلام عزيز. چون كيفيت ساخت براتون مهمه پيشنهاد من اينه:سلام
دوستان لپتاپ می خوام قیمت بین 1 الی 1.5
استفاده خاصی ندارم، وبگردی و کمی فتوشاپ.
به ترتیب، کیفیت ساخت، راحتی کیبورد و صفحه نمایش مناسب واسم مهمه.
از راهنماییتون پیشاپیش متشکرم : )
سلام. کیفیت ساخت نسبتا خوبی دارن. به نظر من از لنووی همرده بهترن.سری های v5 ایسر چطور لبتابایی هستند؟
صدا و کیفیت ال سی دی چطوره؟
توی اینایی که فرمودید بهترین گارانتی سازگار هستش. حتی اگر گرونتر باشه ارزش داره.آقو ما هنوز نوت بوکو نخریدم
الان دیگه مطمئنم lenovo e531 i5 می گیرم ولی گارانتی ها و قیمت ها خیلی متفاوتند کدومو بگیرم
یکی لین زیر با گارانتی اوات 6 گیگ رم و گرافیک 2 gt740 و یک ترابایت هارد قیمت 1850
http://www.digionline.ir/allprovince/Product/مشخصات-لپ-تاپ---Laptop-----LENOVO-_-لنوو-ThinkPad-Edge-E531-Core-i5-6GB-1TB-2GB/p=43354?&t=2
یکی هم گارانتی سازگار هارد 500 گرافیک 2 gt720 رم 4 قیمت 1820
http://kimiaonline.com/UI/ProductSpecification.aspx?PID=6284
سوالی که هست اینه طبیعتا مشخصات و قیمت بالایی بهتره ولی گارانتی آوات چطوره ؟ جوابگو هستند ؟ شما بودی کدومو برمیداشتی؟ قیمت کف بازار دومی رو بچه ها گفتند حدود1750 قیمت کف بازار بالایی رو کسی داره بده ممنون میشم.
ممنون
كلا سونيه بهتره .دوستان بین این دو گزینه کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Sony vaio svf 15213saw
core i3 3227u
ram 4gb
hard 500gb
vga gt740m
lcd 15.6
قیمت: 1.800
lenovo e531
core i5 3200m
ram 4gb
hard 500gb
vga gt720m
lcd 15.6
قیمت: 1.700
سلام عزيز. چون كيفيت ساخت براتون مهمه پيشنهاد من اينه:
http://lioncomputer.ir/product/4260/Acer E1-570 i3 4 1TB 2G Laptop/
گرچه اين يكي از نظر كانفيگ بهتره اما پيشنهاد نميكنم:
http://lioncomputer.ir/product/3411/Lenovo G510 i5 4 500 1G Laptop/
حاجی این e 531 قیمت 1.700 رو میشه بگی از کجا میشه تهیه کرد آیا با گارانتیه؟دوستان بین این دو گزینه کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
Sony vaio svf 15213saw
core i3 3227u
ram 4gb
hard 500gb
vga gt740m
lcd 15.6
قیمت: 1.800
lenovo e531
core i5 3200m
ram 4gb
hard 500gb
vga gt720m
lcd 15.6
قیمت: 1.700
شیراز پاساژ ملاصدراحاجی این e 531 قیمت 1.700 رو میشه بگی از کجا میشه تهیه کرد آیا با گارانتیه؟
سونیه از دستم رفت! آخرینش بود تو هایپر استار که تخفیف خورده بود واقعا حیف شدكلا سونيه بهتره .
سلام. كلا از لپ تاپ زير 5000000 ميليون نبايد توقع اجراي بازي آنچناني داشته باشيد و كلا ماهيت لپ تاپ براي بازي در بهترين كيفيت و تنظيمات گرافيكي طراحي نشده. پيشنهاد بنده اينه و تريبا هر دو تو يك مايه هستند و انتخاب سليقه اي هستش:دوستان یه چند مدل لبتاب زیر قیمت 2500 بهم پیشنهاد بدین که گرافیک مناسب جهت بازیهای جدید رو داشته باشه.
سلام. عزيز. وقتي كه خريدينش ، توي Device Manager بريد ، بايد دو تا هاردديسك توي ليستش باشه. قيمتش رو اطلاع ندارم. فكر كنم سركاري باشه SSD اين لپ تاپ. چون 8 گيگ واسه سيستم عامل Widnows 7 Ultimate 64Bit كمه و علنا كاربردي به نظر من نداره.سلام دوستان
من قصد خرید z510 lenovo رو دارم
با توجه به بودجه ام نظرم روی. Core i5 _ram6 هست.این لپتاپ با هارد هیبریدی (با 8گیگ حافظه اس اس دی)و معمولی عرضه شده .از کجا باید بفهمم که هاردش هیبریدی هست؟؟؟؟اطلاعات خاصی روی کارتن نوشته؟؟؟قیمت این مدل با هارد هیبریدی چنده؟؟؟؟
عرض کردم این مقدار SSD اگرم داشته باشه لطف چندانی نداره. چون مهمترین قسمتی که باید روی SSD باشه سیستم عامله که این مقدار کمه. در هر صورت اگر اصرار دارید که متوجه بشید بگید کارتنشو بیاره و لیبل روش که مدل و پارت نامبر و سریال نامبرشو نوشته یک عکس ازش بگیرید و بیارید ببینیم میشه کاری کرد. نهایتا هم می تونید با ضمانت اینکه 8 گیگ اس اس دی داره توی فاکتور قید کنه و بخرید و بیارید اون کاری که گفتم رو انجام بدید و نتیجه گیری کنید.بدون کار کردن با لپتاپ نمیشه فهمید؟؟؟از روی اطلاعات روی دفترچه راهنما یا کارتن؟؟؟؟
این هارد ها رو بهشون میگن SSHD یا هارد هیبریدی. اون 8 گیگ در دسترس کاربر نیست بلکه به عنوان Cache هارد استفاده میشه و باعث میشه سرعت هارد افزایش پیدا کنه.سلام. عزيز. وقتي كه خريدينش ، توي Device Manager بريد ، بايد دو تا هاردديسك توي ليستش باشه. قيمتش رو اطلاع ندارم. فكر كنم سركاري باشه SSD اين لپ تاپ. چون 8 گيگ واسه سيستم عامل Widnows 7 Ultimate 64Bit كمه و علنا كاربردي به نظر من نداره.
میشه. روی کارتن لپ تاپ قسمت هارد نوشته SSHD . البته بعید میدونم مدل دارای درایو SSHD رو توی بازار بتونید پیدا کنید چون خیلی کم یاب شده !بدون کار کردن با لپتاپ نمیشه فهمید؟؟؟از روی اطلاعات روی دفترچه راهنما یا کارتن؟؟؟؟