• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام دوستان
میخوام لپ تاب سونی مدل multi flip SVF14N11SGS بخرم و کلا جایگزین دسکتاب قدیمیم کنم
خرید خوبیه؟
ظاهر و لمسی بودن و سبکی برام مهمه.......
موارد استفاده: بازی اصلاً / وبگردی طولانی با تبهای زیاد تو مرورگر / برنامه های مربوط به دروس حسابداری / دانلود سنگین فیلم و تبدیل فرمتها بهم دیگه.... و بعضی وقتا تمام اینکارا همزمان انجام میشه :general306:
خرید خوبیه؟
لازمه رمشو که 2 هست ارتقاء بدم؟
برای خرید درایو نوری (DVD) اکسترنال چه پیشنهادی دارین و چه قیمتی هست؟ بلوری بدون رایتر چنده؟
و اینکه ویندوز8 ارجینال که روی دستگاه هست کیبورد فارسی داره؟ و اگر نه که چطور میشه کیبورد فارسی رو نصب کرد؟ (تو مشخصات دستگاه زده تک زبانه)
پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر میکنم :general601:
واسه انجام کارای همزمان هرچه تعداد هسته و رم بالا باشه خوبه
من مشخصاتشو ندیدم ولی رم ۲کمه واسه کار همزمان!
پردازندشم حتما باتوجه به این رم ضعیفه
شما باید corei7 4700mqیا مدلای مشابه بگیری! البته بیشتر به خاطر تبدیل فرمتا به همدیگه.و نت گردی حرفه ای..و اینکه فکر کنم شما واسه تبدیل فیلم به گرافیک قوی هم نیاز داشته باشی دقیق تمیدونم

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

محمد1366

Registered User
لایک‌ها
6
ببینید من گیم میگم نه اینکه فقط گیم کاربرد دستگاه باشه...تفریحی میگم
امروز رفتم پایتخت بگیرم ولی واقعا صفحه نمایشش دلمو زد و گشتم دنبال مدلی از asus که شبیه این باشه
x550 dp
AMD A8
ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: 1600 DDR3
AMD HD dual Graphics AMD Radeon HD 8670 2GB
و
asus k551
8gb ram
cpu : intel core i7
grafic :2gb gt 840
واقعا دیگه دارم کلافه میشم هر مغازه ای میری از یکی بد میگه
آقا این amd از intel ضعیفتره؟
یا مثلا amd radeon از nvidia بهتره یا بدتر؟

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان بهترین لپ تاپ تا سه و نیم میلیون چی هستش؟
برا کارهای سنگین نرم افزاری و گه گداری بازی

omid7075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه انجام کارای همزمان هرچه تعداد هسته و رم بالا باشه خوبه
من مشخصاتشو ندیدم ولی رم ۲کمه واسه کار همزمان!
پردازندشم حتما باتوجه به این رم ضعیفه
شما باید corei7 4700mqیا مدلای مشابه بگیری! البته بیشتر به خاطر تبدیل فرمتا به همدیگه.و نت گردی حرفه ای..و اینکه فکر کنم شما واسه تبدیل فیلم به گرافیک قوی هم نیاز داشته باشی دقیق تمیدونم

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
البته این مدل لوکسه و ظاهر خاصی داره که برام مهمه و رمشم با کمی هزینه قابل ارتقاء هست
درمورد درایو نوری پیشنهادتون چیه؟ چون این مدل نداره

yas@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من از اطلاعاتی که بالا گذاشتید چیزی متوجه نشدم
یکی بمن بگه چه لپتابی بخرم که هم قیمتش خوب باشه هم کارایی در حد معمول و مناسبی داشته باشه خیلی دنبال لپ تاب حرفه ای نیستم
مرسی

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
من از اطلاعاتی که بالا گذاشتید چیزی متوجه نشدم
یکی بمن بگه چه لپتابی بخرم که هم قیمتش خوب باشه هم کارایی در حد معمول و مناسبی داشته باشه خیلی دنبال لپ تاب حرفه ای نیستم
مرسی
با سلام
اگر پست قبلی داشتید ندیدم
شما بودجه ات رو بگو یکمی هم بگو چیکار میخواهی انجام بدی همین کفایت میکنه

shabnam81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه لب تاب میخاستم برای کار موبایل .شغلم نرم افزار موبایل هست
یه asuz n550jv دارم گرفتارم کرده هر دیقه درایور هاش میریزه به هم
ویندوز فابریکش 8 بود برای کام مجبور شدم 7 نصب کنم دزایوراش هم با DriverPack Solution نصب میکنم ولی جالب کار نمیکنه ssd با cady گزاشتم روش ولی بازم تو نصب درایور گوشی های چینی ویندوز میریزه هم
همه نوع ویندوزی امتحان کردم بازم اذیت میکنه خلاصه برا کار موبایل نیست
این لب تاب برا کار گرافیک و طراحی خوبه
پرس و جو کردم میگن lenovo خوبه
بهترین مودلش کدومه با cor i5
لطفا راهنمایی کنید

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
لطف کنید لپ تاپی معرفی کنید برای انجام کارهای روزانه یعنی وبگردی و استفاده از فایل های آفیس و مهمتر از همه بازی
البته بازی های سنگین نه.بازی هایی مثل Football manager یا patrician 4 یا Tropico 5
الآن لپ تاپ ایسوس x55c دارم با کارت گرافیک intel HD graphics 3000 که به نظر کارت گرافیک قدرتمندی نیست و بازی های بالا روش اجرا نمیشه
بودجه تا یک میلیون و هشتصد
لپ تاپی با کارت گرافیک Geforce 820M یا Geforce 840M به کار من میاد؟
ضمناً به نظرتون این لپ تاپی که الآن دارم با یکسال کار و باطری دست نخورده را چند رد کنم؟

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
سلام خسته نباشید اگه امکان داره بهترین نت بوکی که میتونم تهیه کنم رو بهم پیشنهاد بدید اگر امکان داره از هر نظر جزوع بهترین ها باشه من چند جا بهم asus Eee pc 1215b رو معرفی کردن اما میخواستم نظر شما رو بدونم در ضمن msi 270u چه طوره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
دوستان لپتاپ تا 3 میلیون بیشتر جهت کارهای شرکتی / استفاده عمومی چی پیشنهاد می دید؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
عزیزان در مورد لنوو z510 هم اگر نظری دارید بفرمایید. منظور نقاط قوت و بیشتر نقاط ضعف هست.
بنده TOSHIBA Satellite S50-B-11J خریدم و راضی هستم اما نمی دونم اینو به یکی از دوستان پیشنهاد بدم یا نه : /

mo750

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
یه لپ تاپ تا ۲۲۰۰ می خوام بخرم رشتمم it هست و بیشتر کارم رو برنامه نولپتاپ-ایسر-اسپایر-وی5-573جی-74508G1Takk
رومیزی داشتم خیلم قوی بود ولی فروختم می خوام لپ تاپ بگیرم
این مدل هست از ایسر ولی بدیش اینه که درایو نوری نداره ولی گرافیکش عالیه
http://www.digikala.com/Product/DKP...1Takk/لپتاپ-ایسر-اسپایر-وی5-573جی-74508G1Takk
این مدل hp هم هست ولی انگار فقط رنگ قرمزش هست.ایا رنگ دیگه ای موجود هست تو بازار؟؟؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-33395/HP-Pavilion-15-n246ee/لپ-تاپ-اچ-پی-پاویلیون-15
به نظر شما کدو بهتره بگیرم
اگه مدل دیگه ای هم می شناسید معرفی کنید فقط هارد اصلا برام مهم نیست هرچه کمتر بهتر ssd هم باشه عالیه گرافیک هم ۷۴۰ پایینتر نباشه
با تشکر

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من رشته نرم افزار هست کارهای مهندسی وبرنامه نویسی انجام میدم با تحقیق و دررنج قیمتی 2تومن به Z510 رسیدم اما دوستان گفتند برای کارهای برنامه نویسی صفحه نمایش ضعیفه واذیتت میکنه عکس های صفحه نمایشش رو گرفتم ودیدم واقعا ضعیفه دوباره با تحقیق به این دولب تاپ رسیدم :
http://www.digikala.com/Product/DKP...-تاپ-ایسر-اسپایر-وی5-561-جی-561G-54206G1TMaik

http://www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-572جی-
نظرخودم بیشتر روی وی 5 هست بخاطر تکنولوزی CineCrystal که میگن کیفیت صفحه نمایش رو میبره بالا صحت داره این مسئله؟
شما کدوم لب تاپ رو پیشنهاد میدید در بین این دو؟دررنج قیمتی 2 تومن چه مدلی را پیشنهاد میدهید؟چون واقعا نمیدونم چی بخرم هرچی میگردم به جایی نمیرسم ودوباره با مسئله صفحه نمایش به شکل برمیخورم بودجمم طوری نیست که بخوام لب تاپ هایی با صفحه نمایش IPS بخرم واصلا لازمم هم نمیشه کانفیگ بالاتر وبا همین کانفیگ هم نمایشگر IPS پیدا نمیشه بنابراین نمیدونم چیکارکنم ممنون میشم اگر خودتون لب تاپی رو پیشنهاد دارید بهم بدید و معایب و مزایای اون رو بگید.اگرهمین دوهم بهترین دراین رنج هستند مشکلات هرکدوم رو عنوان کنید تا حداثقل با چشم باز به قول معروف خرید کنم.این خرید حداقل یک سودی برام داشت اونم این بود که با خیلی از تکنولوژی های وسری های پردازنده های وپنل های صفحه نمایش آشنا شدم.:D
ممنون

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
من رشته نرم افزار هست کارهای مهندسی وبرنامه نویسی انجام میدم با تحقیق و دررنج قیمتی 2تومن به Z510 رسیدم اما دوستان گفتند برای کارهای برنامه نویسی صفحه نمایش ضعیفه واذیتت میکنه عکس های صفحه نمایشش رو گرفتم ودیدم واقعا ضعیفه دوباره با تحقیق به این دولب تاپ رسیدم :
http://www.digikala.com/Product/DKP...-تاپ-ایسر-اسپایر-وی5-561-جی-561G-54206G1TMaik

http://www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-572جی-
نظرخودم بیشتر روی وی 5 هست بخاطر تکنولوزی CineCrystal که میگن کیفیت صفحه نمایش رو میبره بالا صحت داره این مسئله؟
شما کدوم لب تاپ رو پیشنهاد میدید در بین این دو؟دررنج قیمتی 2 تومن چه مدلی را پیشنهاد میدهید؟چون واقعا نمیدونم چی بخرم هرچی میگردم به جایی نمیرسم ودوباره با مسئله صفحه نمایش به شکل برمیخورم بودجمم طوری نیست که بخوام لب تاپ هایی با صفحه نمایش IPS بخرم واصلا لازمم هم نمیشه کانفیگ بالاتر وبا همین کانفیگ هم نمایشگر IPS پیدا نمیشه بنابراین نمیدونم چیکارکنم ممنون میشم اگر خودتون لب تاپی رو پیشنهاد دارید بهم بدید و معایب و مزایای اون رو بگید.اگرهمین دوهم بهترین دراین رنج هستند مشکلات هرکدوم رو عنوان کنید تا حداثقل با چشم باز به قول معروف خرید کنم.این خرید حداقل یک سودی برام داشت اونم این بود که با خیلی از تکنولوژی های وسری های پردازنده های وپنل های صفحه نمایش آشنا شدم.:D
ممنون

البته هنوز هم کاملا آشنا نشدین:)
Cine cyristal
تکنولوژی نیست و تنها و تنها به براق بودن صفحه نمایش اشاره دارد و بس..
تفاوت مات و براق هم (اگر نمیدونید) با یه سرچ به راحتی متوجه میشید..
یکی از دوستانم زد 510 داره و صفحش اون قدرا هم بد نیست.. میشه متوسط رو ب پایین قلمدادش کرد.. فقط یکم کنتراستش پایینیه.. و گر نه روشنایی بالایی داره
یه لپتاپ توشیبا هم تو دیجی کالا موجوده
S50-b
با قیمت حدود 2 تومن یکمی بالا تر که فول اچ دی ips هست 2300 تا 2500 و بدنه خوبی داره و مثل زد لنوو تمام پلاستیک بی کیفیت نیست و نصفش حداقل از المینیومه و خیلی هم سبکه.. البته درایو نوری نداره (که مشکلی نیست باو تازه خوبم هست چون سبکتر میشه لپتاپ)
مشکل این توشیبا هم اینکه ماکسیمم روشناییش خیلی بالا نیست و براقم هس واسه همین تو محیط بیرون شاید جالب نباشه
و یه مشکل دیگه کیبوردشه که المانیه ولی واسه یه برنامه نویس که نباس مشکلی باشه

راستی تو مشخصات صفحه این توشیبا
True Bright
باز هم فقط اشاره به براق بودن صفحه داره و نه تکنولوژی صفحه...
یه مدل لپتاپ دیگه هم هس asus k551ln
اونم خوبه 2300 مدل آی فایوش

این ایسر هایی هم که لینکشونو گذاشتی خوبن.. معمولین.. صفحشونم خوبه یکم از زد 510 بهتره

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
البته هنوز هم کاملا آشنا نشدین:)
Cine cyristal
تکنولوژی نیست و تنها و تنها به براق بودن صفحه نمایش اشاره دارد و بس..
تفاوت مات و براق هم (اگر نمیدونید) با یه سرچ به راحتی متوجه میشید..
یکی از دوستانم زد 510 داره و صفحش اون قدرا هم بد نیست.. میشه متوسط رو ب پایین قلمدادش کرد.. فقط یکم کنتراستش پایینیه.. و گر نه روشنایی بالایی داره
یه لپتاپ توشیبا هم تو دیجی کالا موجوده
S50-b
با قیمت حدود 2 تومن یکمی بالا تر که فول اچ دی ips هست 2300 تا 2500 و بدنه خوبی داره و مثل زد لنوو تمام پلاستیک بی کیفیت نیست و نصفش حداقل از المینیومه و خیلی هم سبکه.. البته درایو نوری نداره (که مشکلی نیست باو تازه خوبم هست چون سبکتر میشه لپتاپ)
مشکل این توشیبا هم اینکه ماکسیمم روشناییش خیلی بالا نیست و براقم هس واسه همین تو محیط بیرون شاید جالب نباشه
و یه مشکل دیگه کیبوردشه که المانیه ولی واسه یه برنامه نویس که نباس مشکلی باشه

راستی تو مشخصات صفحه این توشیبا
True Bright
باز هم فقط اشاره به براق بودن صفحه داره و نه تکنولوژی صفحه...
یه مدل لپتاپ دیگه هم هس asus k551ln
اونم خوبه 2300 مدل آی فایوش

این ایسر هایی هم که لینکشونو گذاشتی خوبن.. معمولین.. صفحشونم خوبه یکم از زد 510 بهتره
ممنون تابحال با این کلمه اصلا برخورد نکرده بودم گفتم شاید پنل یا تکنولوژی ساخت باشه.من گفتم آشنا شدم نگفتم متخصص شدم که:D
اگراینطورباشه ان نوع صفحه نمایش زیاد جالب نیست چون براقتر باشه زیر نور بیشتر ازحالت عادی اذیت میکنه.درمورد مات و ساده این چندوقت اینقدر خوندم وشنیدم که دیگه کافیه برام واقعا.خب متوسط رو به پایین برای کاربرنامه نویسی که با کدها سروکاردارید باعث آزار واذیت هست.رنگاش هم به قول معروف کمی مرده به نظر می رسند وبرای دیدن فیلم هم مناسب نیست.درکل از توشیبا خاطره خوبی ندارم اما این مدلش به نظرم مناسب بود ولی درمورد این مدل میگن که ارزش خرید بالایی نداره این مدل دراین رنج قیمتی باید قید IPSرو زد چون از قسمت دیگری کم میشه وبه این قسمت نمایشگر اضافه میشه.درایو نوری اصلا برای من مهم نیست کامپیوترم که داره حدود 1ساله اصلا ازش استفاده نمیکنم اکثر فلش.من گاهی اوقات میخوام درمحیط دانشگاه ازش استفاده کنم بنابراین لازم دارم روشنایی بالا داشته باشه حداقل الان که مات نیست.کیبوردش اصلا هیچ چیز هم ننویسه وخالی باشه هم مهم نیست اما توی عکس هایی که ازش دیدم زیاد تفاوتی نمیکنه با کیبردمعمولی جز چند تا دکمه که اونم راحت میشه یادگرفت به نظرمن.چرااینقدر براق استفاده میکنند اینطوری توی نور بیشتر اذیت میکنه.درمورد مدل Asus معرفی شده هم میتونم بگم که از هر نظر عالیه برای کاربرد من اما بازهم صفحه نمایش اون HD هست و منو از خریدش منصرف میکنه.درسته کانفیگ پایینتری دارند اما صفحه نمایش قویتری دارند.این مدل هایی که گفتم فروششون توی بازار چطور بوده؟خرابیشون چطورهست؟معایبشون چیه؟اینکه میگن مدل وی 5 باتری ضعیفی داره درچه حد هست؟مدل وی 3 بهترنیست به نظر شما؟

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نظرتون درمورد این مدل چیه؟
www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/
چون هر دو مدل کانفیگ های تقریبا مشابهی دارند اما این مدل پرداشگر اون سری جدیدتری با مصرف کمتر.
کارت گرافیک قویتر
ومثل مدل
مشکل باتری نداره ودارای باتری 6 سلولی هست هردومدل هم از صفحه نمایش های مساوی ویکسان استفاده میکنند.
سوالی که داشتم اینه که سری وی 3 با صفحه نمایش مات رو میشه پیدا کرد؟اصلا کانفیگی با صفحه نمایش مات داره؟چون درسایت دیجی کالا چند نفر گفته بودند که این مدل را با صفحه نمایش مات خریدند به شک افتادم که شاید وجود داشته باشه.
منون

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
نظرتون درمورد این مدل چیه؟
www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/
چون هر دو مدل کانفیگ های تقریبا مشابهی دارند اما این مدل پرداشگر اون سری جدیدتری با مصرف کمتر.
کارت گرافیک قویتر
ومثل مدل
مشکل باتری نداره ودارای باتری 6 سلولی هست هردومدل هم از صفحه نمایش های مساوی ویکسان استفاده میکنند.
سوالی که داشتم اینه که سری وی 3 با صفحه نمایش مات رو میشه پیدا کرد؟اصلا کانفیگی با صفحه نمایش مات داره؟چون درسایت دیجی کالا چند نفر گفته بودند که این مدل را با صفحه نمایش مات خریدند به شک افتادم که شاید وجود داشته باشه.
منون
بین این دو مورد مدل وی 3 بهتر به نظر میرسه البته واسه مات بودن صفحه مطمین نیستم بهتره به چند فروشگاه معتبر شهرتون زنگ بزنید ببینید با صفحه مات موجود دارن یا نه..

یه مدل هم هست که یکم گرونه ولی تمام استاندارد های شما رو واسه لپتاپ داره و از نزدیک باهاش کار کردم
Asus n56jn
صفحه مات فول اچ دی با روشنایی بالا و کیفیت عالی در حد ips ها با این که tft هست..
باتری 6 سلولی شارژ دهی خوب
قدرت پردازشی عالی یا فوق عالی
کیبورد عالی با نور پس زمینه
فقط یک 200 گرمی سنگین تر از وی3 هست که با بدنه محکم فلزیش قابل چشم پوشیه

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بین این دو مورد مدل وی 3 بهتر به نظر میرسه البته واسه مات بودن صفحه مطمین نیستم بهتره به چند فروشگاه معتبر شهرتون زنگ بزنید ببینید با صفحه مات موجود دارن یا نه..

یه مدل هم هست که یکم گرونه ولی تمام استاندارد های شما رو واسه لپتاپ داره و از نزدیک باهاش کار کردم
Asus n56jn
صفحه مات فول اچ دی با روشنایی بالا و کیفیت عالی در حد ips ها با این که tft هست..
باتری 6 سلولی شارژ دهی خوب
قدرت پردازشی عالی یا فوق عالی
کیبورد عالی با نور پس زمینه
فقط یک 200 گرمی سنگین تر از وی3 هست که با بدنه محکم فلزیش قابل چشم پوشیه
بله چند نفراین مورد را به من معرفی کردند اما نمیخوام اینقدر برای لب تاپ هزینه کنم.

uranium1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان.
مي خواستم يه لپ تاپي بگيرم كه حداقل چند سالي برام كار كنه.
يه سيستم ميخوام كه بشه بازيايه روزو روش نصب كرد و كارمم با برنامه هايه تخصصي زياد نيس،بيشتر وب گرديو اينا.
يه سري مدل ديدم،كدوم بهتر تو اين ليست؟
ممنون از كمكتون
Hp probook 450 g2-j4s97ea
Hp pavilion15-n246ee
Hp pavilion15-p036ne
Hp pavilion15-p040ne
Hp probook 450 g2-j4s69ea

Asus n56jn-A
Asus k551LN-A
Asus k551LN-C
Asus k551LN-B

Lenovo ideapad z510-B