• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام به همه دوستان.
مي خواستم يه لپ تاپي بگيرم كه حداقل چند سالي برام كار كنه.
يه سيستم ميخوام كه بشه بازيايه روزو روش نصب كرد و كارمم با برنامه هايه تخصصي زياد نيس،بيشتر وب گرديو اينا.
يه سري مدل ديدم،كدوم بهتر تو اين ليست؟
ممنون از كمكتون
Hp probook 450 g2-j4s97ea
Hp pavilion15-n246ee
Hp pavilion15-p036ne
Hp pavilion15-p040ne
Hp probook 450 g2-j4s69ea

Asus n56jn-A
Asus k551LN-A
Asus k551LN-C
Asus k551LN-B

Lenovo ideapad z510-B
Lenovo ideapad z510-A
Lenovo ideapad z5070-B
Lenovo ideapad z5070-A
Lenovo ideapad z5070-C
Lenovo essential g5070-i
تو موارد بالا اگه با وزن ایسوس ان 65 مشکل ندارین فوق العادست.. البته مدل
Asus N56JR
هم تو بازار موجود است که حداکثر 200 هزار تومان گرانتر از N56JN میباشد اما دارای گرافیک GTX 760M هست که با فاکتور اجرای بازی شما هم خوانی بهتری دارد..
از نظر کیفیت ساخت نیز بر خلاف سری ideapad لنوو، ایسوس عالیست

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باسلام به نظرشما کدوم مدل بهتره؟
کاربردهام برنامه نویسی
دیدن فیلم
وب گردی
اصلا گیم ندارم.
Acer-Aspire-V3-572G-53AH
http://www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-572جی-
Acer-Aspire-V5-561G-54206G1TMaik-Full-HD
http://www.digikala.com/Product/DKP...-تاپ-ایسر-اسپایر-وی5-561-جی-561G-54206G1TMaik
Lenovo-IdeaPad-Z510-A
http://www.digikala.com/Product/DKP-24008/Lenovo-IdeaPad-Z510-A/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-Z510
Lenovo-IdeaPad-Z5070-A
http://www.digikala.com/Product/DKP-35226/Lenovo-IdeaPad-Z5070-A/لپ-تاپ-لنوو-آیدیاپد-Z50-70
درسته که میگن اکثر Z510 از بقیه بهتره اما بخاطر مشاهده فیلم وکاربردبرنامه نویسی این لب تاپ کمی ارزشش برای من میاد پایین چون هم درمورد کیبردضعیف عمل کرده هم صفحه نمایش.بجز Z510 بقیه از صفحه نمایش فول اچ دی بهره می برند اما درمقابل Z510 از صفحه نمایش مات و بک لایت بهره می بره درحالی که گزینه های دیگه نمیبرند بعدازتحقیق به این چهار مدل رسیدم به نظرشما کدوم مدل بهتره؟توی این رنج قیمتی هم فکرنکنم مدل بهتری باشه به نسبت این مدل ها.موندم چیکار کنم هرمدلی رو میخوام بگیرم بالاخره یک جایی به مشکل میخورم بااینکه کاربردهایی زیادی هم ندارم بازهم مدلی پیدا نمیکنم

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام نظر متخصصان درمورد این لب تاپ چیه؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-26602/Acer-Aspire-V3-571G-53236G1TMaii/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7
%D9%BE-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%B1-V3-571G

چرا این مدل فروش خوبی نداشته است؟کانفیگ شبیه به Z510 داره البته ضعیفتر اما صفحه نمایش فوق العاده خوبی داره دراین رنج قیمتی اکانفیگ Cori7 با 8گیگابابت رم اون قدرت بالایی داره به نظرشما چرا این مدل فروش خوبی نداشته اما لنوو Z510 به فروشی فوق العاده زیاد رسیده تنها بلاک لایت وباتری قویتر باعث این فروش شده است چون از نظر کانفیگ وقیمت هردو تقریبا مساوی هستند.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان لپ تاپ زیر 1.5 میخام
یه کم گیم در حد pes رو راحت جواب بده
این مد نظرم اومده
http://www.notebookcheck.net/Review-HP-EliteBook-8740w-Mobile-Workstation.42252.0.html
نظرتون چیه؟
و مقایسه ش با 8540w که کمی پایین تره(صفحه نمایش و هسته هاش)

عوضش باتری 8540w خیلی از 8740w بهتر جواب میده که زیاد ملاکم نیست

نظردوستان چیه؟

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باسلام
دوست صفحه نمایش این مدل :
http://www.digikala.com/Product/DKP...-571G-73638G1TMaii/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-V3-571G
با این مدل تفاوتی داره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...يسر-اسپاير-V3-571G/keyword-Acer-Aspire-V3-571
بخاطراینکه در اولی نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD رو نوشته اما در توضیحات صفحه نمایش Full HD IPS هست اصلا همچین چیزی میشه مگه؟اشتباه تایپی هست؟مگه IPS پنل صفحه نمایش نیست؟چطوری هم IPS هست هم TFT ممنون میشم دراین زمینه توضیحاتی بدید.درمورد دوم صفحه نمایش نوع صفحه نمایشIPS LCD و توضیحات صفحه نمایش Full HD IPS Display درصورتی که هردو لب تاپ تنها کانفیگ های مختلف هستند میشه دراین زمینه توضیحاتی بدید؟ممنون

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
ببینید من گیم میگم نه اینکه فقط گیم کاربرد دستگاه باشه...تفریحی میگم
امروز رفتم پایتخت بگیرم ولی واقعا صفحه نمایشش دلمو زد و گشتم دنبال مدلی از asus که شبیه این باشه
x550 dp
AMD A8
ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: 1600 DDR3
AMD HD dual Graphics AMD Radeon HD 8670 2GB
و
asus k551
8gb ram
cpu : intel core i7
grafic :2gb gt 840
واقعا دیگه دارم کلافه میشم هر مغازه ای میری از یکی بد میگه
آقا این amd از intel ضعیفتره؟
یا مثلا amd radeon از nvidia بهتره یا بدتر؟
سلام داداش
شما تکلیفتو با خودت مشخص کن چرا اینو گفتم:
اگه شما میخوای برنامه های خاص اجرا کنی بهتره از core i5-7 استفاده کنی نه از amd ولی پول زیاد نداری و میخوای گیم هم بازی کنی؟!؟ میشه از amd استفاده کنی چطور:
از تکنولوژی دوال گرافیک که وقتی کارش بهتره که فرکانس کاری gpu داخل سی پی یو(گرافیک داخلی سی پی یو) با فرکانس کاری gpu کارت گرافیک یکی باشه هر دوشون کنارهم کار میکنه که شما دو تا gpu داری در صورتی که فقط یه کارت گرافیک رو سیستم هست.
ولی برای رندر توصیه نمیشه فقط گیم ونرم افزارهایی که به سی پی یو قوی برای رندر گرفتن نیاز نیست.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
باسلام
دوست صفحه نمایش این مدل :
http://www.digikala.com/Product/DKP-21047/Acer-Aspire-V3-571G-73638G1TMaii/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-V3-571G
با این مدل تفاوتی داره؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-26602/Acer-Aspire-V3-571G-53236G1TMaii/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-V3-571G/keyword-Acer-Aspire-V3-571
بخاطراینکه در اولی نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD رو نوشته اما در توضیحات صفحه نمایش Full HD IPS هست اصلا همچین چیزی میشه مگه؟اشتباه تایپی هست؟مگه IPS پنل صفحه نمایش نیست؟چطوری هم IPS هست هم TFT ممنون میشم دراین زمینه توضیحاتی بدید.درمورد دوم صفحه نمایش نوع صفحه نمایشIPS LCD و توضیحات صفحه نمایش Full HD IPS Display درصورتی که هردو لب تاپ تنها کانفیگ های مختلف هستند میشه دراین زمینه توضیحاتی بدید؟ممنون
سلام عزیز. پنلهای مانیتورها یا TN هستند(در مدلهای معمولی و ارزان قیمت) یا پنل IPS دارن در مدلهای جدید و گران قیمت تر. در هر صورت این مساله به TFT ربطی نداره عزیز.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام عزیز. پنلهای مانیتورها یا TN هستند(در مدلهای معمولی و ارزان قیمت) یا پنل IPS دارن در مدلهای جدید و گران قیمت تر. در هر صورت این مساله به TFT ربطی نداره عزیز.
باسلام
من دنبال یک لب تاپ هستم کاربردها برنامه نویسی تحت ویندوز هست برنامه نویسی وب فیلم های آموزشی زیاد نگاه میکنم و دانشجوی کاردانی نرم افزار هم هستم بنابراین کارهای دانشگاهی از قبیل ارائه پروژه واینطور کارهارا درطول ترم شاید یکبار یا دوبار بخوام انجام بدم مسئله جابجای برام مهم نیست چون لازم نیست زیاد جایی ببرمش فقط به نظرخودم صفحه نمایش باید خوب باشه و سخت افزار در سطح متوسط خودم بعداز کمی تحقیق به این لب تاپ رسیدم میخواستم نظرتون رو دراین مورد بدونم که لب تاپ خوبی هست یانه؟چون هرچی گشتم دراین رنج قیمتی پنل IPS پیدا نکردم بنابراین به مدل Tn فول اچ دی قانع شدم البته یک مدل ایسر داشت که همین سری و مدل 551 اما از نظر سخت افزار قدیمی تر بود به طور مثال از پردازنده نسل سوم و سری 323 استفاده میکرد بنابراین از خریدش منصرف شدم ودراین رنج با پنل TN و کیفیت بالا را قبول کردم البته اول Z510 لنوو را انتخاب کردم آخرین لحظه بخاطر صفحه نمایش اون پشیمون شدم چون نقطه ضعفش صفحه نمایش اون هست و بخاطرهمین از خریدش منصرف شدم میخواستم نظر شما رو در مورد این لب تاپ بدونم؟ارزش خرید داره؟Acer Aspire V3-572G-53AH؟دراین رنج قیمتی و با کاربردهای من لب تاپ بهتری هست؟البته لینک کانفیگ Cori7 همین محصول را پیدا نکردم بخاطر همین کانفیگ پایینترش را قرار دادم براتون ممنون میشم دراین زمینه راهنماییم کنید واقعا موندم چیکارکنم؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-38275/Acer-Aspire-V3-572G-53AH/لپ-تاپ-ایسر-اسپایر-572جی-
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
باسلام
من دنبال یک لب تاپ هستم کاربردها برنامه نویسی تحت ویندوز هست برنامه نویسی وب فیلم های آموزشی زیاد نگاه میکنم و دانشجوی کاردانی نرم افزار هم هستم بنابراین کارهای دانشگاهی از قبیل ارائه پروژه واینطور کارهارا درطول ترم شاید یکبار یا دوبار بخوام انجام بدم مسئله جابجای برام مهم نیست چون لازم نیست زیاد جایی ببرمش فقط به نظرخودم صفحه نمایش باید خوب باشه و سخت افزار در سطح متوسط خودم بعداز کمی تحقیق به این لب تاپ رسیدم میخواستم نظرتون رو دراین مورد بدونم که لب تاپ خوبی هست یانه؟چون هرچی گشتم دراین رنج قیمتی پنل IPS پیدا نکردم بنابراین به مدل Tn فول اچ دی قانع شدم البته یک مدل ایسر داشت که همین سری و مدل 551 اما از نظر سخت افزار قدیمی تر بود به طور مثال از پردازنده نسل سوم و سری 323 استفاده میکرد بنابراین از خریدش منصرف شدم ودراین رنج با پنل TN و کیفیت بالا را قبول کردم البته اول Z510 لنوو را انتخاب کردم آخرین لحظه بخاطر صفحه نمایش اون پشیمون شدم چون نقطه ضعفش صفحه نمایش اون هست و بخاطرهمین از خریدش منصرف شدم میخواستم نظر شما رو در مورد این لب تاپ بدونم؟ارزش خرید داره؟Acer Aspire V3-572G-53AH؟دراین رنج قیمتی و با کاربردهای من لب تاپ بهتری هست؟البته لینک کانفیگ Cori7 همین محصول را پیدا نکردم بخاطر همین کانفیگ پایینترش را قرار دادم براتون ممنون میشم دراین زمینه راهنماییم کنید واقعا موندم چیکارکنم؟
ممنون
از نظر بنده بهترین انتخاب همینه که فرمودید. صفحه نمایشش Full HD هم هست. از هر نظر خوبه در این رنج قیمتی.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
از نظر بنده بهترین انتخاب همینه که فرمودید. صفحه نمایشش Full HD هم هست. از هر نظر خوبه در این رنج قیمتی.
درمورد صفحه نمایش این مدل نظرتون چیه؟چون میگن بازهم کنتراست پایینتی داره این پایین بودنش آزار دهنده هست یا عادیه؟درمورد سخت افزارش هم اعلام شده هاردش کیفیت چندانی نداره درسته؟یا این هم مثل خیلی بحث های دیگه فقط حاشیه شده برای این سری از محصولات این برند وواقعیت نداره؟
Z510 لنوو همونطورکه میگن صفحه نمایشش باعث اذیت شدن کاربردهای من میشه یا اینقدرهم که میگن صفحه نمایشش ضعیف نیست؟درمورد کیبرد Z510 درسته که میگن برای تایپیست ها مناسب نیست و کیفیت زیاد مناسبی نداره؟درمورد برنامه انرژی منیجر لنوو هم ممکنه توضیح بدید میخواستم بدونم برند های دیگر هم همچین امکانی را برای کاربرانشون قراردادند که بتونند با انتخاب گزینه باتری را ازمدار خارج کرده واز برق مستقیم برای کار با لب تاپ استفاده کنند؟چون که من اکثر اوقات به برق دسترسی دارم و از شارژاستفاده نمیکنم از طرفی دیگه نمیخوام هردفعه باتری رو بصورت دستی خارجش کنم بذارم کنار تا از برق استفاده کنم راه حلی برای این مشکل وجود داره؟چرا برندهای دیگه هم همچین امکانی رو برای مشتریان ارائه نمیدهند؟ممنون میشم دراین زمینه هم راهنمایی کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درمورد صفحه نمایش این مدل نظرتون چیه؟چون میگن بازهم کنتراست پایینتی داره این پایین بودنش آزار دهنده هست یا عادیه؟درمورد سخت افزارش هم اعلام شده هاردش کیفیت چندانی نداره درسته؟یا این هم مثل خیلی بحث های دیگه فقط حاشیه شده برای این سری از محصولات این برند وواقعیت نداره؟
Z510 لنوو همونطورکه میگن صفحه نمایشش باعث اذیت شدن کاربردهای من میشه یا اینقدرهم که میگن صفحه نمایشش ضعیف نیست؟درمورد کیبرد Z510 درسته که میگن برای تایپیست ها مناسب نیست و کیفیت زیاد مناسبی نداره؟درمورد برنامه انرژی منیجر لنوو هم ممکنه توضیح بدید میخواستم بدونم برند های دیگر هم همچین امکانی را برای کاربرانشون قراردادند که بتونند با انتخاب گزینه باتری را ازمدار خارج کرده واز برق مستقیم برای کار با لب تاپ استفاده کنند؟چون که من اکثر اوقات به برق دسترسی دارم و از شارژاستفاده نمیکنم از طرفی دیگه نمیخوام هردفعه باتری رو بصورت دستی خارجش کنم بذارم کنار تا از برق استفاده کنم راه حلی برای این مشکل وجود داره؟چرا برندهای دیگه هم همچین امکانی رو برای مشتریان ارائه نمیدهند؟ممنون میشم دراین زمینه هم راهنمایی کنید.

عزيز کلا اگر دنبال کيفيت هستيد بنده لنوو رو پيشنهاد نمي کنم. صفحه نمايشش هم خوب نيست. هاردديسک همشون اکثرا WD هست و خوبه و کلا در بحث کيفيت زياد زوم روي برند هاردديسک نيستش. ضمنا جدا کردن باطري از لپ تاپ هنگام استفاده نه تنها باعث طول عمر باطري نميشه بلکه راکد موندنش زودتر خرابش مي کنه. کما اينکه خيلي از لپتاپهاي جديد باطريشون در نمياد. باطري داراي ماده شيميايي هستش که مدام شارژ و دشارژ بشه بهتر از اينه که بلااستفاده بمونه. من هنوزم نظرم روي همون ايسر معرفي شده هستش.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
عزيز کلا اگر دنبال کيفيت هستيد بنده لنوو رو پيشنهاد نمي کنم. صفحه نمايشش هم خوب نيست. هاردديسک همشون اکثرا WD هست و خوبه و کلا در بحث کيفيت زياد زوم روي برند هاردديسک نيستش. ضمنا جدا کردن باطري از لپ تاپ هنگام استفاده نه تنها باعث طول عمر باطري نميشه بلکه راکد موندنش زودتر خرابش مي کنه. کما اينکه خيلي از لپتاپهاي جديد باطريشون در نمياد. باطري داراي ماده شيميايي هستش که مدام شارژ و دشارژ بشه بهتر از اينه که بلااستفاده بمونه. من هنوزم نظرم روي همون ايسر معرفي شده هستش.
سوالات قسمت اول درمورد Acer Aspire V3-572G بود. منظورم این سوالات هست:
درموردZ510 ممنون از توضیحات کاملتون.به نظرشما بااینکه از نظر کیفیت محصولات رده پایین لنوو قابل اطمینان نیستند واین محصول هم ضعف های واقعا چشم گیری داره چرا اینقدر فروش داشته؟توی هرمقاله ای برای خرید لب تاپ دراین رنج این لب تا معرفی شده برای خرید دلیل اون جی میتونه باشه واقعا؟
درمورد باتری منظور شما اینه که یعنی اگر لب تاپ را به شارژ بزنم و همزمان از لب تاپ استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟یعنی برق اول بیاد توی باتری بعدش از باتری استفاده کنه لب تاپ بهتره تا از برق مستقیم استفاده کنه بدون باتری؟اگر اینطور هست برند لنوو که این نرم افزار واین قابلیت را ارائه داد چرا با استقبال مواجه شد؟
نظرتون درمورد کیفیت محصولات رده پایین برند ایسر مانند Acer Aspire V3-572G چیه؟
واقعا ممنون از راهنمایی های عالی ای که میکنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سوالات قسمت اول درمورد Acer Aspire V3-572G بود. منظورم این سوالات هست:
درموردZ510 ممنون از توضیحات کاملتون.به نظرشما بااینکه از نظر کیفیت محصولات رده پایین لنوو قابل اطمینان نیستند واین محصول هم ضعف های واقعا چشم گیری داره چرا اینقدر فروش داشته؟توی هرمقاله ای برای خرید لب تاپ دراین رنج این لب تا معرفی شده برای خرید دلیل اون جی میتونه باشه واقعا؟
درمورد باتری منظور شما اینه که یعنی اگر لب تاپ را به شارژ بزنم و همزمان از لب تاپ استفاده کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟یعنی برق اول بیاد توی باتری بعدش از باتری استفاده کنه لب تاپ بهتره تا از برق مستقیم استفاده کنه بدون باتری؟اگر اینطور هست برند لنوو که این نرم افزار واین قابلیت را ارائه داد چرا با استقابل مواجه شد؟
واقعا ممنون از راهنمایی های عالی ای که میکنید.
عزیز لنوو به دلیل قیمت پایینش واسه اونایی که صرفا دنبال کانفیگ بالا هستند مناسبه. کارت شبکه مال عهد بوق(10/100) , جنس بدنه افتضاح , نمایشگر ضعیف و ... اما کانفیگ بالا به نسبت رقبا و گول زننده باعث شده لنوو فروشش یه کم بالا بره نسبت به قبل
صفحه نمایش Acer معرفی شده خوبه. مشکل کنتراست هم نداره. حرف و حدیث زیاده که اکثرا فروشنده گان بر اساس منافعشون توی بازار راه میندازن. هارددیسک هم که خدمتتون عرض کردم خود این شرکتها سازندش نیستن که بخواد بی کیفیت باشه و عرض کردم که برندش خیلی مهم نیست.
در خصوص باطری هم توضیحات کامل دادم عزیز. این ذهنیت که هنگام اتصال لپ تاپ به برق , جداکردن باطریش عمر باطری رو افزایش می ده غلطه و دقیقا برعکسشه. همیشه باید لپ تاپ به باطری وصل باشه و این ربطی به وصل بودن یا نبودن به برق نداره. وقتی به برق وصل باشه همزمان که لپ تاپ داره تغذیه میشه(بدون نیاز به تغذیه از باطری) باطری هم داره شارژ میشه و به محض شارژ شدن باطری جریان برق اتوماتیک از باطری جدا میشه و صرفا به لپ تاپ میرسه هیچ ضرری برای باطری نداره. این واقعیت جریان هست عزیز و نه چیز دیگه. زیاد ذهنتون رو درگیر تبلیغات برندها نکنید

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
عزیز لنوو به دلیل قیمت پایینش واسه اونایی که صرفا دنبال کانفیگ بالا هستند مناسبه. کارت شبکه مال عهد بوق(10/100) , جنس بدنه افتضاح , نمایشگر ضعیف و ... اما کانفیگ بالا به نسبت رقبا و گول زننده باعث شده لنوو فروشش یه کم بالا بره نسبت به قبل
صفحه نمایش Acer معرفی شده خوبه. مشکل کنتراست هم نداره. حرف و حدیث زیاده که اکثرا فروشنده گان بر اساس منافعشون توی بازار راه میندازن. هارددیسک هم که خدمتتون عرض کردم خود این شرکتها سازندش نیستن که بخواد بی کیفیت باشه و عرض کردم که برندش خیلی مهم نیست.
در خصوص باطری هم توضیحات کامل دادم عزیز. این ذهنیت که هنگام اتصال لپ تاپ به برق , جداکردن باطریش عمر باطری رو افزایش می ده غلطه و دقیقا برعکسشه. همیشه باید لپ تاپ به باطری وصل باشه و این ربطی به وصل بودن یا نبودن به برق نداره. وقتی به برق وصل باشه همزمان که لپ تاپ داره تغذیه میشه(بدون نیاز به تغذیه از باطری) باطری هم داره شارژ میشه و به محض شارژ شدن باطری جریان برق اتوماتیک از باطری جدا میشه و صرفا به لپ تاپ میرسه هیچ ضرری برای باطری نداره. این واقعیت جریان هست عزیز و نه چیز دیگه. زیاد ذهنتون رو درگیر تبلیغات برندها نکنید
واقعا ممنون خیلی کامل وعالی راهنمایی کردید.
شک های من بخاطر این هست که مصرف کننده هم تعریف میکنه از لب تاپ و میگه این عالیه فلان مشکل رو نداره واین رو هم نداره و..... جالب اینجاست بعضی از مسئولان بخش لب تاپ انجمن ها هم این موارد را یادآوری نمی کنند ومیگویند مشکلی اصلا وجود ندارد وبهترین دراین رنج قیمتی هست.
ممنون از توضیحاتتون درزمینه لب تاپ معرفی شده.خب این ذهنیت بدلیل همین نرم افزار لنوو ایجاد شدکه خیلی بحث جالبی انگار در زیزمان ارائه بوده و تمامی وبسایت ها تقریبا مقاله توضیحی در باره این نرم افزار گذاشته اند وآنرا شرح دادند.بازم از توضیحاتتون ممنونم.

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باسلام
من میخواستم بدونم تفاوت پردازشگر Cori7 با رم 8 گیگابایتی با Cori5با رم 6 گیگبایتی در انجام بازی ها چقدر هست؟اصلا بازی ها از اینقدر سخت افزار استفاده می کنند یا Cor5 درحال حاضر جواب میده ؟تفاوت این دو سیستم در انجام بازی ها چقدر است چون تاثیر اصلی برروی کارت گرافیک هست روی این دو سوال دارم که چقدر تاثیرگذارهستند دراجرای بازی ها.ممنون

hsdn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باسلام
Acer Aspire V3-572G
من میخواستم کدام کول پد از بین کول پد های زیر برای این لب تاپ مناسب تر هستکارسنگین خیلی از لب تاپ نمیکشم.
Hatron HCP050 CoolPad
Hatron HCP050 CoolPad
DeepCool Multi Core X6
یا اگر کول پد مناسبتری سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
یک سوال دیگه هم داشتم که برام جالب بود چرا کیف لب تاپ از قیمت کول پد بالاتر هست؟همه کیف ها ی موجود همینطوری هستند یا دیجی کالا محصولات اصل رو میاره وقیمتشون بالاست؟

Reza Fitness

Registered User
لایک‌ها
17
سلام من میخوام لپ تاپ بگیرم
بین asus g56jk 4gb و msi ge60 apache با ssd 128gb گیر کردم
میخواستم راهنماییم کنید

Sent from my MI 3W using Tapatalk

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
باسلام
من میخواستم بدونم تفاوت پردازشگر Cori7 با رم 8 گیگابایتی با Cori5با رم 6 گیگبایتی در انجام بازی ها چقدر هست؟اصلا بازی ها از اینقدر سخت افزار استفاده می کنند یا Cor5 درحال حاضر جواب میده ؟تفاوت این دو سیستم در انجام بازی ها چقدر است چون تاثیر اصلی برروی کارت گرافیک هست روی این دو سوال دارم که چقدر تاثیرگذارهستند دراجرای بازی ها.ممنون
سلام عزیز. Core i5 و Core i7 برای اجرای بازی زیاد هم میارن. مهم کارت گرافیکه. اما بسته به بازی ممکنه رم ۶ گیگ کم باشه و اون موقع افت سرعت رو شاهد خواهید بود. اما مساله مهم اینه که اکثر لپتاپها رمشون با پرداخت مبلغ نه جندان بالا قابل افزایشه اما کارت گرافیک اینطور نیست.

باسلام
Acer Aspire V3-572G
من میخواستم کدام کول پد از بین کول پد های زیر برای این لب تاپ مناسب تر هستکارسنگین خیلی از لب تاپ نمیکشم.
Hatron HCP050 CoolPad
Hatron HCP050 CoolPad

DeepCool Multi Core X6
یا اگر کول پد مناسبتری سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
یک سوال دیگه هم داشتم که برام جالب بود چرا کیف لب تاپ از قیمت کول پد بالاتر هست؟همه کیف ها ی موجود همینطوری هستند یا دیجی کالا محصولات اصل رو میاره وقیمتشون بالاست؟
سلام. کول پد زیاد مهم نیست عزیز. یه کم زیر لپتاپ باز باشه هوا جریان پیدا کنه کافیه. حالا واسه اطمینان از نزدیک ببینید هر کدام جریات هوای بهتری داشت تهیه کنید. به نظر من DeepCool بهتره. اما زیاد روش حساس نشید. همونطور که کفش بسته به جنس قیمتهای متفاتی داره کیف هم همینطوره. بنده کیف متفرقه خریدم سه ماه هم کار نکرد اما پیشنهاد می کنم کیف از برند Delsey تهیه کنید و از طراحی و جنس حالشو ببرید(پیج سال گارانتی داره). من یه دونشو الان هفت ساله که دارم آخ نگفته.

سلام من میخوام لپ تاپ بگیرم
بین asus g56jk 4gb و msi ge60 apache با ssd 128gb گیر کردم
میخواستم راهنماییم کنید

Sent from my MI 3W using Tapatalk
سلام. به نظر من Asus N550JK از اینا بهتره. چون ویندوز ارژینال ۸ روشه و از اون مهمتر صفحش لمسیه و کانفیگشم خوبه. MSI رو هم اصلا پیشنهاد نمی کنم(به سبب تحربه شخصی).

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام خدمت دوستان
میخواستم لب تاب بخرم تا 1.5 میتونم هزینه کنم
هدف از خرید هم فقط فیلم دیدن و دانلود هستش همین. یه چیز خر کار باشه 24 ساعته روشنه برای دانلود
24 ساعته روشن باشه خراب نشه با توجه یه این که فشاری به سیستم نیاد فقط دانلود یا نگاه کردن فیلم همزمان؟

Reza Fitness

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان یه سوال داشتم
asus g56jk - b قابلیت اضافه کردن ssd داره؟؟؟

بالا