• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
تا 2ت چه لپ تاپی پیشنهاد میدید؟؟ هر چی قیمتش پایین تر باشه بهتره!
بیشتر برا بازی و برنامه نویسی میخوام سخت افزار برام مهمه( میدونم تو این قیمت زیاد نباید توقع داشته باشم)
نظرتون درباره این چیه؟؟

Lenovo ThinkPad E540 - E
سلام. فعلا که این لپ تاپ با این قیمتی که دیجی کالا گذاشته تقریبا بی رقیبه. با این کانفیگ لپ تاپ دیگه حتی تا 2000000 تومان هم گیرتون نمیاد.

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
سلام. فعلا که این لپ تاپ با این قیمتی که دیجی کالا گذاشته تقریبا بی رقیبه. با این کانفیگ لپ تاپ دیگه حتی تا 2000000 تومان هم گیرتون نمیاد.
الان همینو بخوام تو بازار بخرم حدودا چند در میاد؟؟ به صرفه هست از دیجی کالا بخرم؟؟
کسی با این لپتاپ کار کرده؟؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
الان همینو بخوام تو بازار بخرم حدودا چند در میاد؟؟ به صرفه هست از دیجی کالا بخرم؟؟
کسی با این لپتاپ کار کرده؟؟
شاید حدود 3 تا تا 10 درصد ارزونتر توی بازار گیر بیاد اما باید با گارانتی معتبر بخرید. نیازی نیست که کسی با این لپ تاپ حتما کار کرده باشه و بخواد بدی یا خوبیشو بگه. لنوو برند متفرقه نیست که جنس آشغال بزنه. به اندازه پولی که دارید میدید خرید خوبیه.

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
شاید حدود 3 تا تا 10 درصد ارزونتر توی بازار گیر بیاد اما باید با گارانتی معتبر بخرید. نیازی نیست که کسی با این لپ تاپ حتما کار کرده باشه و بخواد بدی یا خوبیشو بگه. لنوو برند متفرقه نیست که جنس آشغال بزنه. به اندازه پولی که دارید میدید خرید خوبیه.
ممنون.
یه سوال دیگه! ارزش داره پول برا گارانتی بدم؟؟؟ تا حالا از گارانتی خیری ندیدم |:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون.
یه سوال دیگه! ارزش داره پول برا گارانتی بدم؟؟؟ تا حالا از گارانتی خیری ندیدم |:
آره. مخصوصا واسه لنوو. اگر با گارانتی سازگار یا آواژنگ گیر بیاد خیلی بهتره.

Ellipsis

Registered User
لایک‌ها
116
دوست من جسارتا قیمت این دستگاه همین هست. قیمتی که دیجی هم گذاشته یه قیمت معقول برای این مدل دستگاهه.اینجوریم نیست که با گارانتی معتبر گیر نیاد در حال حاضر با گارانتی الماس و سازگار تو بازار با قیمت پائین تر موجوده. دیجی صرفا دلاله و وارد کننده نیست. البته نظرتون کاملا در مورد لپ تاپ با این کانفیگ درسته اما باید به این هم توجه داشت که کیقیت ساخت لنوو از نظر بدنه نسبت به برندهای دیگه پائین تره اما از نظر سخت افزاری کاملا رقابتیه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوست من جسارتا قیمت این دستگاه همین هست. قیمتی که دیجی هم گذاشته یه قیمت معقول برای این مدل دستگاهه.اینجوریم نیست که با گارانتی معتبر گیر نیاد در حال حاضر با گارانتی الماس و سازگار تو بازار با قیمت پائین تر موجوده. دیجی صرفا دلاله و وارد کننده نیست. البته نظرتون کاملا در مورد لپ تاپ با این کانفیگ درسته اما باید به این هم توجه داشت که کیقیت ساخت لنوو از نظر بدنه نسبت به برندهای دیگه پائین تره اما از نظر سخت افزاری کاملا رقابتیه.
عزیز بنده باهاتون موافقم. بنده هم نظرم این نبود کمه دیجی کالا منحصرا این قیمت میده. اتفاقا اگر توی بازار بگردید متوجه میشید که می تونید تمام کالاهای دیجی کالا رو بین 2 تا 10 درصد ارزونتر بخرید. اما لنوو بنده هم در خصوص کیفیت بدنش باهاتون موافقم. اما باید مبلغ و کاربری رو هم در نظر گرفت. سری ThinkPAD جنس بهتری داره. ضمنا اگر خوب ازش مراقبت بشه عموما براش مشکلی پیش نمیاد و اگرمیش بیاد گارانتی میشه برد. اگر با گارانتی سازگار باشه که خیلی خوبه. با کاربری که ایشون می خوان و پولی که دارن فکر نکنم بشه سراغ برندهایی مثل اپل , سونی , ایسوس , دل و حتی ایسر رفت. اچ پی هم که جدیدا کیفیت سری های پایینش حسابی افت کرده. ممنون که در این بحث شرکت کردید.
سلام دوستان من دنبال یه لپتاب زیر 2 ت با صفحه نمایش full hd هستم

سلام.
http://www.digikala.com/Product/DKP...-تاپ-ايسر-اسپاير-وي5-561-جي-561G-54206G1TMaik

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این چیه باب شده لپ تاپ های ریفر رو به اسم استوک میفروشن؟ اقا رضا لطفا یه توضیحی بده بچه ها اشنا بشن با این ترفند کثیف!
ممنون

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
این چیه باب شده لپ تاپ های ریفر رو به اسم استوک میفروشن؟ اقا رضا لطفا یه توضیحی بده بچه ها اشنا بشن با این ترفند کثیف!
ممنون

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دقيقا مشكل همينه. لپ تاپهاي آكبندي معيوب و مشكل دار رو قانونا بايد به كمپاني مرجوع كنند تا كمپاني اونو تعمير كنه و با قيمت حدود نصف قيمت اصلي اما با قطعات اصلي بيارن بازار و به اسم ريفرش بفروشن. اما عموما اين جريان رخ نمي ده. لپ تاپهاي داغون كه تا حدي ظاهر سالم داشته باشن رو ميارن و قطعات معيوبشو خود تعمير كار با قطعات ارزات و بي كيفيت تعويض مي كنه. چون ظاهرش رو نمي تونن كاري كنن ميگن استوك ، اما استوك اين نيست و استوك لپ تاپ هستش كه از روز اول سالم بوده و فروشنده نه بخاطر خراب بودن بلكه به سبب ارتقاء قصد فروشش رو داشته و يا ته مونده انبار از سالهاي گذشته هستش. اما اين لپ تاپهاي درب و داغون كه اينجا به اسم استوك و با قيمتهاي ارزان و كانفيگهاي خفن فروش ميره همونايي هستن كه خود تعمير كار درستش كرده و به اسم استوك به بازار روانه مي كنه و ميندازه به مشتري. مشتري هم وقتي كانفيگ بالا رو مي بينه(با همون مبلغ لپ تاپ آكبند يا اصلا نمي توته بخره يا كانفيگ بسيار بسيار پايين تر) تحريك ميشه و ميره سراغش. غافل از اينكه عموما لپ تاپهايي كه به اسم استوك يا حتي به اسم لپ تاپ صنعتي توي بازار ايران ميفروشن اصلا كيفيت نداره و بعدا برا مشتري مايه دردسر ميشه. كلا خريد اينگونه لپ تاپها ريسك با درصد خطاي بالايي هستش.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دقيقا مشكل همينه. لپ تاپهاي آكبندي معيوب و مشكل دار رو قانونا بايد به كمپاني مرجوع كنند تا كمپاني اونو تعمير كنه و با قيمت حدود نصف قيمت اصلي اما با قطعات اصلي بيارن بازار و به اسم ريفرش بفروشن. اما عموما اين جريان رخ نمي ده. لپ تاپهاي داغون كه تا حدي ظاهر سالم داشته باشن رو ميارن و قطعات معيوبشو خود تعمير كار با قطعات ارزات و بي كيفيت تعويض مي كنه. چون ظاهرش رو نمي تونن كاري كنن ميگن استوك ، اما استوك اين نيست و استوك لپ تاپ هستش كه از روز اول سالم بوده و فروشنده نه بخاطر خراب بودن بلكه به سبب ارتقاء قصد فروشش رو داشته و يا ته مونده انبار از سالهاي گذشته هستش. اما اين لپ تاپهاي درب و داغون كه اينجا به اسم استوك و با قيمتهاي ارزان و كانفيگهاي خفن فروش ميره همونايي هستن كه خود تعمير كار درستش كرده و به اسم استوك به بازار روانه مي كنه و ميندازه به مشتري. مشتري هم وقتي كانفيگ بالا رو مي بينه(با همون مبلغ لپ تاپ آكبند يا اصلا نمي توته بخره يا كانفيگ بسيار بسيار پايين تر) تحريك ميشه و ميره سراغش. غافل از اينكه عموما لپ تاپهايي كه به اسم استوك يا حتي به اسم لپ تاپ صنعتي توي بازار ايران ميفروشن اصلا كيفيت نداره و بعدا برا مشتري مايه دردسر ميشه. كلا خريد اينگونه لپ تاپها ريسك با درصد خطاي بالايي هستش.
شما از این حرفت مطمئنی؟
من تا الان 4-5تا خریدم.یه دونش هم ب مشکل نخورده و سلامت داره کار میکنه
اگر تعمیرکار یا متخصص هستی میشه بفرمایید از کجا میشه متوجه شد لپ تاپ باز شده یا خیر؟
اصلا جای پیچ خوردگی نداره!!!

Sent from my GT-S7262 using Tapatalk

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون عزیز ولی صفحه نمایش این لپتاب TN هست و زاویه دید کمی داره
من بدنبال لپتاب با صفحه نمایش باکیفیت میگردم زیر 2 ت
دوستان لپتاب با صفحه نمایش غیر TN زیر 2 ت سراغ دارن مثلا IPS باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
شما از این حرفت مطمئنی؟
من تا الان 4-5تا خریدم.یه دونش هم ب مشکل نخورده و سلامت داره کار میکنه
اگر تعمیرکار یا متخصص هستی میشه بفرمایید از کجا میشه متوجه شد لپ تاپ باز شده یا خیر؟
اصلا جای پیچ خوردگی نداره!!!

عزيز من يه سوال از شما دارم كه احتياج به تخصص هم نداره. آيا لپ تاپي كه متعلق به سال 2010 هستش(عموما استوكها مربوط به 4 تا 6 سال قبل هستند) و الان بيش از 4 ساله كه از توليدش مي گذره چه دليلي داره كه الان فروش بره؟ اصلا اين لپ تاپهايي كه توي ايران به اسم استوك ميفروشن واقعا رفرش يا استوك واقعي نيست. براي اينكه هنگام باز كردن پيچ جاي پيچ خوردگي هنگام باز كردن پيچها روي پيچها معلوم نشه روشهاي مختلفي وجود داره. همچنين قرار نيست كه تا خريداري كرديد با مشكل برخورد كنيد. ضمنا عرض كردم قطعات بي كيفيت واسه تعميرش ميندازن روش و چون لپ تاپ معادلش كه بشه در كنارش بزاريد و مقايسه كنيد هم توي بازار ايران نيست(عموما) شما متوجه نمي شيد. هر چي پول بديد آش مي خوريد. خداروشكر كه شانس شما خوب بوده و تابحال مشكلي براتون پيش نيومده. توي مجتمع پايتخت مثلا ميگيد LCD لپ تاپ مدل فلان رو مي خوام. اصلا مدل مهم نيست و سايز و رزولوشن تعيين كنندست و در مدلهاي بسيار خاص مدل رو هم لازمه بگيد. تا دلتون بخواد براتون LCD پيدا ميشه كه هيچكدام از نظر كيفيت به گرد LCD خود لپ تاپ نميرسه و بسيار تاريك و بيكيفيت هستند. ولي به اسم اصل بهتون ميده. خود تعميراتي هاي مجمتمع كامپيوتر پايتخت تا دلتون بخواد لپ تاپ استوك با قيمتهاي خوب واسه فروش دارن. لپ تاپهايي كه مشتري رو با ترفندهاي مختلف از تعميرش نااميد كردند و بعدش خودشون با قطعات بي كيفيت تعميرش كردن و ميندازن به خلق الله. ديگه اين شانس مشتري هستش كه تا چه موقع براش كار كنه.
اما اگر رفرش شده واقعي بود و به كمپاني مرجوع شده بود و توسط كمپاني تعمير و قطعات اصل روش انداخته شده بود و مجددا واسه فروش نصف قيمت عرضه شده بود اون موقع ارزش خريد داشت كه اين فرآيند توي ايران به هيچ وجه اتفاق نميفته ، چون نماينده رسمي و قانوني نداره و هيچ نظارتي هم وجود نداره.

ممنون عزیز ولی صفحه نمایش این لپتاب TN هست و زاویه دید کمی داره
من بدنبال لپتاب با صفحه نمایش باکیفیت میگردم زیر 2 ت
دوستان لپتاب با صفحه نمایش غیر TN زیر 2 ت سراغ دارن مثلا IPS باشه
عزيز لپ تاپ آكبند Full HD زير 2000000 تومان كه پنل IPS داشته باشه گيرتون نمياد. تازه اينم يه مدل خاصه غير اين مدل هم حتي با پنل TN هم گيرتون نمياد كه Full HD باشه.
بنظرتون ایسوز بگیرم؟
چقدر مي خواين حداكثر هزينه كنيد و كاربريتون چيه؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
عزيز من يه سوال از شما دارم كه احتياج به تخصص هم نداره. آيا لپ تاپي كه متعلق به سال 2010 هستش(عموما استوكها مربوط به 4 تا 6 سال قبل هستند) و الان بيش از 4 ساله كه از توليدش مي گذره چه دليلي داره كه الان فروش بره؟ اصلا اين لپ تاپهايي كه توي ايران به اسم استوك ميفروشن واقعا رفرش يا استوك واقعي نيست. براي اينكه هنگام باز كردن پيچ جاي پيچ خوردگي هنگام باز كردن پيچها روي پيچها معلوم نشه روشهاي مختلفي وجود داره. همچنين قرار نيست كه تا خريداري كرديد با مشكل برخورد كنيد. ضمنا عرض كردم قطعات بي كيفيت واسه تعميرش ميندازن روش و چون لپ تاپ معادلش كه بشه در كنارش بزاريد و مقايسه كنيد هم توي بازار ايران نيست(عموما) شما متوجه نمي شيد. هر چي پول بديد آش مي خوريد. خداروشكر كه شانس شما خوب بوده و تابحال مشكلي براتون پيش نيومده. توي مجتمع پايتخت مثلا ميگيد LCD لپ تاپ مدل فلان رو مي خوام. اصلا مدل مهم نيست و سايز و رزولوشن تعيين كنندست و در مدلهاي بسيار خاص مدل رو هم لازمه بگيد. تا دلتون بخواد براتون LCD پيدا ميشه كه هيچكدام از نظر كيفيت به گرد LCD خود لپ تاپ نميرسه و بسيار تاريك و بيكيفيت هستند. ولي به اسم اصل بهتون ميده. خود تعميراتي هاي مجمتمع كامپيوتر پايتخت تا دلتون بخواد لپ تاپ استوك با قيمتهاي خوب واسه فروش دارن. لپ تاپهايي كه مشتري رو با ترفندهاي مختلف از تعميرش نااميد كردند و بعدش خودشون با قطعات بي كيفيت تعميرش كردن و ميندازن به خلق الله. ديگه اين شانس مشتري هستش كه تا چه موقع براش كار كنه.
اما اگر رفرش شده واقعي بود و به كمپاني مرجوع شده بود و توسط كمپاني تعمير و قطعات اصل روش انداخته شده بود و مجددا واسه فروش نصف قيمت عرضه شده بود اون موقع ارزش خريد داشت كه اين فرآيند توي ايران به هيچ وجه اتفاق نميفته ، چون نماينده رسمي و قانوني نداره و هيچ نظارتي هم وجود نداره.

عزيز لپ تاپ آكبند Full HD زير 2000000 تومان كه پنل IPS داشته باشه گيرتون نمياد. تازه اينم يه مدل خاصه غير اين مدل هم حتي با پنل TN هم گيرتون نمياد كه Full HD باشه.

چقدر مي خواين حداكثر هزينه كنيد و كاربريتون چيه؟

تشکر بابت توضیحات کاملتون

یه بنده خدا میگفت با دستگاه مغناطیسی بازش میکنن ک پیچ خوردگی ندارن

والا خداروشکر شانسمون خوب بوده ایشالله که کار کنه ولی خریدهام از یکی بوده که 2ماه گارانتی میده
ایشالله کار کنه

منم از خرید اینا پشیمون شدم و ب قول شما بودجه مو زیاد میکنم اش بیشتری بخورم

نظر شما به این مدل چیه؟
http://www.esafir.com/laptop/sony-svf-1521gsgbw

ارزش خرید داره تا چه قدر؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
باسلام
من میخواستم بدونم تفاوت پردازشگر Cori7 با رم 8 گیگابایتی با Cori5با رم 6 گیگبایتی در انجام بازی ها چقدر هست؟اصلا بازی ها از اینقدر سخت افزار استفاده می کنند یا Cor5 درحال حاضر جواب میده ؟تفاوت این دو سیستم در انجام بازی ها چقدر است چون تاثیر اصلی برروی کارت گرافیک هست روی این دو سوال دارم که چقدر تاثیرگذارهستند دراجرای بازی ها.ممنون
استفاده اصلی و بیس بر روی گرافیک هستش (خودتون هم فرمودید )
در مورد cpu هم مدل با مدل باید دقیق چک کنید تا دقیقا مشخص بشه پرفورمنسشون چقدر فرق میکنه
و کلی اگه بخاین بدونید تفاوتشون زیاد نیست

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
تشکر بابت توضیحات کاملتون

یه بنده خدا میگفت با دستگاه مغناطیسی بازش میکنن ک پیچ خوردگی ندارن

والا خداروشکر شانسمون خوب بوده ایشالله که کار کنه ولی خریدهام از یکی بوده که 2ماه گارانتی میده
ایشالله کار کنه

منم از خرید اینا پشیمون شدم و ب قول شما بودجه مو زیاد میکنم اش بیشتری بخورم

نظر شما به این مدل چیه؟
http://www.esafir.com/laptop/sony-svf-1521gsgbw

ارزش خرید داره تا چه قدر؟

دوست عزیز اگه اکبند میخاین خرید کنید که این مدل دیگه تولید نمیشه و ارزش خرید نداره
گرافیکش هم قدیمی و ضعیفه
ولی اگه کارکرده میخاین خرید کنید که بحث جداست !

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام بر کاربران پرشین تولز:
بنده میخوام یدونه لب تاب استوک hp مدل 8440 بخرم،لب تاب بسیار تمیز و در حد هستش،میخوام نظر شما اساتید رو در مورد این لب تاب بدونم،خواهشا راهنمایی کنید.
#پردازنده و سخت افزارش چطوره؟
*مشخصات تکمیلی:
HP Elitebook 8440p |Cpu:intel Core i5
540m|Ram:4 GB|Hard:500 GB|
Display:14

بالا