• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوست عزیز اگه اکبند میخاین خرید کنید که این مدل دیگه تولید نمیشه و ارزش خرید نداره
گرافیکش هم قدیمی و ضعیفه
ولی اگه کارکرده میخاین خرید کنید که بحث جداست !
کارکرده هست ولی سالم
کار سنگین نمیخام ازش بکشم
ولی میخام خوش کار باشه و خرابی نداشته باشه

Sent from my GT-S7262 using Tapatalk

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوست عزیز اگه میتونید بودجوتون رو افرایش بدید این مدل لنو چون coe i5 هست
Lenovo ThinkPad Edge E440
مشخصات
CPU: Intel Core i5 4300M 2.60GHz up to 3.30 GHz / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500 GB SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.1 Kg / DOS

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7870
اگرن یکم کمتر هم خاستید هزینه کنید ،من این مدل رو پیشنهاد میدم
ASUS - X550
مشخصات
CPU: INTEL i3 / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 820M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.3 Kg / DOS

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7983

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
کارکرده هست ولی سالم
کار سنگین نمیخام ازش بکشم
ولی میخام خوش کار باشه و خرابی نداشته باشه

اکی پس مشکلی نیست
قیمت چقد میخاین بخرید؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام بر کاربران پرشین تولز:
بنده میخوام یدونه لب تاب استوک hp مدل 8440 بخرم،لب تاب بسیار تمیز و در حد هستش،میخوام نظر شما اساتید رو در مورد این لب تاب بدونم،خواهشا راهنمایی کنید.
#پردازنده و سخت افزارش چطوره؟
*مشخصات تکمیلی:
HP Elitebook 8440p |Cpu:intel Core i5
540m|Ram:4 GB|Hard:500 GB|
Display:14
دوست عزیز در کل من برند hp رو واین مدل رو تایید نمیکنم و پیشنهاد هم نمیکنم
(بدلیل کارایی ضعیف و کیفیت نه چندان و برگشتی بالا و....)
مشخصات سخت افزاری اینا هم خوبه منتها در کل بنده نظر منفی راستش

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
خواهش مي كنم. عزيز فروشنده ها حرف زياد ميزنن. اكثرا بر اساس منافع شخصي و كالاهايي كه توي انبار دارن و سود بيشتري براشون داره مبالغه مي كنن. برند ايسر كه اصلش آمريكاييه يه برند جهانيه و غير ممكنه چنين مشكلي داشته باشه. خيالتون 100% راحت باشه. وقتي صفحه كلا تاچ باشه و كيبورد نداشته باشه روي هر جا كه اشاره كنيد و نياز به تايپ داشته باشيد روي صفحه كيبورد مجازي مياد و راحت مي تونيد تايپ كنيد. ضمنا ميشه كيبورد وايرلس يا حتي سيمي هم بهش وصل كرد. اتفاقا اگر روش ويندوز 8 و يا حتي 7 باشه كارآيي بسيار بالايي داره. اينم لينك مشخصاتش:
http://www.cnet.com/products/acer-i...ome-premium-64-bit-4-gb-ram-640-gb-hdd/specs/
اما مساله مهم اينجاست كه اين لپ تاپ سال 2011 توليد شده و شما مي فرمائيد استوك نيستش!!! اين غير ممكنه كه چنين لپ تاپي بيش از 3 سال كسي توي انبارش نگه داشته باشه ، جون خيلي خيلي ضرر ميكنه و هيچ آدم عاقلي اين كار رو نمي كنه. چه خواسته فروشنده هاي 7 خط اين ممكلت.
عزيز يك كلام ختم كلام. شما با مبلغ زير 1000000 تومان نمي تونيد لپ تاپ با كانفيگ خوب بخريد. اين استوكها هم خريدشون كاملا ريسكه و احتمال اينكه به دليل بي تجربگي بهتون بندازن بسيار بالاست. از قديم گفتن هيچ ارزوني بي علت نيست و هيچ گروني بي حكمت نيست. توي ايران كه هيچ نظارتي نيست اين ريسك بسيار درصدش بالاتره. ديگه هر جور خودتون مي دونيد.

تایید
فقط 1 نکته ایسر رو فرمودید برند آمریکایی هستش ، با عرض پوزش acer برند تایوانی هستش.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
تا 2ت چه لپ تاپی پیشنهاد میدید؟؟ هر چی قیمتش پایین تر باشه بهتره!
بیشتر برا بازی و برنامه نویسی میخوام سخت افزار برام مهمه( میدونم تو این قیمت زیاد نباید توقع داشته باشم)
نظرتون درباره این چیه؟؟

Lenovo ThinkPad E540 - E
دوست عزیز در کل دستگاه خوبیه تنها ایرادش زاویه دید محدود هستش.
اگه میتونید بودجتون رو بکم بالا ببرید 300 رو پولتون بزارید من مدل ASUS - X450LD رو پیشنهاد میکنم با Cpu core I7 و...
بنظر من ارزش خرید داره وقتی دارید 2 میلیون میدید 300 هزارتومان بیشتر هزینه کنید و دستگاه با کانفیگ بالاتر بردارید

CPU: INTEL i7 4500U / CACHE: 4.0 MB / RAM:4GB DDR3 / HDD: 1 TB SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 820M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.1 Kg / DOS

لینک مشخصات
http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=8139

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
.
عزيز لپ تاپ آكبند Full HD زير 2000000 تومان كه پنل IPS داشته باشه گيرتون نمياد. تازه اينم يه مدل خاصه غير اين مدل هم حتي با پنل TN هم گيرتون نمياد كه Full HD باشه.
بسیار خوب موردی سراغ دارید که فقط صفحه نمایش IPS باشه ولی کیفیت HD داشته باشه زاویه دید برای من خیلی مهمه

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
سلام به دوستان گل پی تی یه سوال داشتم من میخام واسه مادرم یه لپتاب بگیرم واسه کارای عادی مث اینترنت فیلم عکس اهنگ و چنتا بازی نه چندان سنگین بودجمم یه میلیون تا یک میلیونو شیشصده یه چیزی میخام که تو رده خودش وقیمتش کامل باشه در واقع یه چیز با دوام و استخون دار میخام که از پس این کارا بر بیاد برندشم مهم نیس ولی ترجیحا از برند های روز دنیا باشه بهتره
لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تایید
فقط 1 نکته ایسر رو فرمودید برند آمریکایی هستش ، با عرض پوزش acer برند تایوانی هستش.
ممنون از توجهتون. فرمایش شما کاملا درسته.
بسیار خوب موردی سراغ دارید که فقط صفحه نمایش IPS باشه ولی کیفیت HD داشته باشه زاویه دید برای من خیلی مهمه
عزیز الان یه مورد جدید دیدم:
http://www.digikala.com/Product/DKP-53224/ASUS-TP550LD-B/لپ-تاپ-ايسوس-TP550LD

دیگه بهتر از این نمیشه. صفحه نمایش Full HD و از اون مهمتر صفحه لمسی!!! عالیه. تا یه مدت دیگه تمام سیستم عاملها مبتنی بر لمسی میشن. همین الانشم Windows 8 بهینه شده واسه لمسیه و کار باهاش با صفحات لمسی خیلی راحت تره. پیشنهاد می کنم بخاطر زاویه دید و پنل IPS این مورد رو رد نکنید. کافیگشم خوبه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام به دوستان گل پی تی یه سوال داشتم من میخام واسه مادرم یه لپتاب بگیرم واسه کارای عادی مث اینترنت فیلم عکس اهنگ و چنتا بازی نه چندان سنگین بودجمم یه میلیون تا یک میلیونو شیشصده یه چیزی میخام که تو رده خودش وقیمتش کامل باشه در واقع یه چیز با دوام و استخون دار میخام که از پس این کارا بر بیاد برندشم مهم نیس ولی ترجیحا از برند های روز دنیا باشه بهتره
http://www.digikala.com/Product/DKP-55206/ASUS-X452LD-B/لپ-تاپ-ايسوس-X452LD

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوست عزیز من ASUS X452LD - B
رو پیشنهاد میکنم
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.7~24.8 × 241 × 348 میلی‌متر - وزن: 2.1 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4010U 1.70 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 820M 1GB
صفحه نمایش:14 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تشکر بابت توضیحات کاملتون

یه بنده خدا میگفت با دستگاه مغناطیسی بازش میکنن ک پیچ خوردگی ندارن

والا خداروشکر شانسمون خوب بوده ایشالله که کار کنه ولی خریدهام از یکی بوده که 2ماه گارانتی میده
ایشالله کار کنه

منم از خرید اینا پشیمون شدم و ب قول شما بودجه مو زیاد میکنم اش بیشتری بخورم

نظر شما به این مدل چیه؟
http://www.esafir.com/laptop/sony-svf-1521gsgbw

ارزش خرید داره تا چه قدر؟

عالیه. شک نکنید.
سلام بر کاربران پرشین تولز:
بنده میخوام یدونه لب تاب استوک hp مدل 8440 بخرم،لب تاب بسیار تمیز و در حد هستش،میخوام نظر شما اساتید رو در مورد این لب تاب بدونم،خواهشا راهنمایی کنید.
#پردازنده و سخت افزارش چطوره؟
*مشخصات تکمیلی:
HP Elitebook 8440p |Cpu:intel Core i5
540m|Ram:4 GB|Hard:500 GB|
Display:14
سلام عزیز. پیرو پستهای قبلی(مطالعه بفرمائید) پیشنهاد می کنم استوک نخرید.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
دوستان لپ تاپ تا قیمت 1300-1400 چی پیشنهاد میکنید؟ استفاده هم صرفا برای برنامه نویسی و وبگردیه

freewish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان عزیز من می خوام لپتاپ بگیرم بین
msi , asus

MSI GE60 2PC Apache - B
ASUS G56JK - A

موندم ، بیشتر هم در مورد خرابی و خدماتشون شک دارم
از بازار بگیرم یا اینترنتی
لطفا من رو راهنمایی کنید
ممنون و متشکر

mgh99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان یه لپ تاپ خوب تا یه میلیون و پونصد میخوام بهترین مارکو بهم معرفی کنید.نظرتون در باره این مارک لنوو چیه ؟
Lenovo Ideapad G5030 - C

kazem571

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه لپتاب ایسر E1-571G رو یه ماه پیش خریدم میخواستم بدونم رمش تا چند قابل ارتقاء میشه؟
cpu i5 3230 ram 4gb

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان لپ تاپ تا قیمت 1300-1400 چی پیشنهاد میکنید؟ استفاده هم صرفا برای برنامه نویسی و وبگردیه
سلام عزیز. پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-37248/Acer-Aspire-E5-571G-35LJ/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-اي5-571جي-35LJ
ضمنا لنوو رو به دلیل کیفیت پایین ساخت پیشنهاد نمی کنم.
سلام

دوستان عزیز من می خوام لپتاپ بگیرم بین
msi , asus

MSI GE60 2PC Apache - B
ASUS G56JK - A

موندم ، بیشتر هم در مورد خرابی و خدماتشون شک دارم
از بازار بگیرم یا اینترنتی
لطفا من رو راهنمایی کنید
ممنون و متشکر
سلام. پیشنهاد می کنم بنا به تجربه بنده اصلا MSI نگیرید. پس اگر بین این دو می خواین انتخاب کنید شک نکنید که Asus بهتره.
دوستان یه لپ تاپ خوب تا یه میلیون و پونصد میخوام بهترین مارکو بهم معرفی کنید.نظرتون در باره این مارک لنوو چیه ؟
Lenovo Ideapad G5030 - C
سلام. پیشنهاد می کنم لنوو نخرید(کیفیت بدنه و ساخت پایینه). همین مدلی که واسه دوستمون عرض کردم رو به شما هم پیشنهاد می کنم:
http://www.digikala.com/Product/DKP-37248/Acer-Aspire-E5-571G-35LJ/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-اي5-571جي-35LJ

سلام دوستان من یه لپتاب ایسر E1-571G رو یه ماه پیش خریدم میخواستم بدونم رمش تا چند قابل ارتقاء میشه؟
cpu i5 3230 ram 4gb
سلام. این لینکشه:
http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/1118/E1-571G
همونطور که دوستمون هم فرمودن تا 8 گیگ ساپورت می کنه.

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
salam azizan
baraye lap tope sony vaio fw590 FYB
ke ram orginale roosh 4 G
hast
ta chan gig ram mishe ertegha dad ?
:)

بالا