شرمنده منظور بنده HP بود...دوست عزیز نوشته بنده رو دقیق مطالعه نکردید. گفتم HP خرابیش زیاده. تازه نظرم رو Asus مثبته!
میشه بفرمایید توی رنج قیمت چی خوبه؟شرمنده منظور بنده HP بود...
انفاقا اچ پی خیلی خوبه...
به نظر من از نظر کیفیت ساخت و سخت افزار اول ایسوس و بعد سونی و بعد اچ پی و...
پایینترین رده هم مربوط به اول DELL و بعد هم ACER هست
شما برو سراغ سری سی پی یو های سزی HQ از برند های ایسوس و لنوویک لپ تاپ میخوام برای کارای برنامه نویسی و مجازی سازی و شبکه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رنج قیمت هم2.5 تا 3 میلیون.
میشه دقیقا بفرمایید چه مدل هایی ؟ همون طور که قبلا گفتم برای شبکه و مجازی سازی و برنامه نویسی میخوام.شما برو سراغ سری سی پی یو های سزی HQ از برند های ایسوس و لنوو
با بودجه شما چیز های خیلی شاخی میشه خرید
مشاوره قیمت برای لپ تاپ :
HP DV 6700 دارم ، میخواستم بدونم قیمتش چقدره ؟!
فکر کنم سفارشی باشه، چون کنترل داره !
با تشکر ...
Lenovo ThinkPad E540 i5 6 1TB 2Gیک لپ تاپ میخوام برای کارای برنامه نویسی و مجازی سازی و شبکه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رنج قیمت هم2.5 تا 3 میلیون.
کانفیگش چیهدوستان کسی اطلاع نداره ؟!
سلام. قاعدتا باید کانفیگش این باشه:دوستان کسی اطلاع نداره ؟!
کانفیگش چیه
سلام. اگر جنس عالی مد نظرتونه و بازی نمی خواین باهاش بکنید پیشنهاد بنده اینه:سلام
دوستان تا 2.5 بهترین لپ تاپ از همه نظر کدوم هست؟ (البته هیچ وقت که بهترین نداریم چند تا از بهترین هارو بگید)
فعلاکار خاصی برای انجام روش مد نظر نیست ولی با توجه به این قیمت چیزی باشه که بهترین گزینه هارو داشته باشه
سلام. اگر جنس عالی مد نظرتونه و بازی نمی خواین باهاش بکنید پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-21131/Sony-VAIO-Fit-15E-SVF15213CX/لپ-تاپ-سوني-وايو-فيت-15E
اما اگر جنس متوسط با کارآیی بیشتر و بازی هم می خواین پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34949/ASUS-K451LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-K451LN
لنوو که به نظر من اصلا سراغش نرید که کیفیت ساختش خیلی پایینه(جز برخی سریهای خاص). به نظر من این بهترینه:15.6 باشه لطفا چون اینا زیر این سایز هستن
البته بازی های روز رو بشهروش انجام داد خیلی بهتره
من خودم بینه چند مدل از لنوو موندم +ایسوز و اصلا نمی تونم تصمیم بگیرم
بازی های روز رو جوابگو هست؟باتریش جدا میشه؟لنوو که به نظر من اصلا سراغش نرید که کیفیت ساختش خیلی پایینه(جز برخی سریهای خاص). به نظر من این بهترینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-48994/ASUS-VivoBook-F550LD/لپ-تاپ-ايسوس-ويووبوک-F550LD
فراموش نکنید که صفحش لمسیه و واسه وبگردی و ... و کلا واسه حال و آینده سیستم عاملها امتیاز بزرگی محسوب میشه.
اگه دنبال اجرای بازیهای روز با کیفیت مطلوب و واقعی هستید اصلا باید قید لپ تاپ رو یزنید یا یه لپ تاپ بالای 8000000 تومان بخرید که باز هم مثل PC معادل نمیتونه بازیها رو اجرا کنه. این لپ تاپ هم کارت گرافیکش متوسطه و اگر بازیها رو روی تنظیمات گرافیکی پایین بزارید تا حدی جوابگو هستش. این از این.بازی های روز رو جوابگو هست؟باتریش جدا میشه؟
در مورد بازی خب یه سری لپ تاپ ها بازی ها و نرم افزار های گرافیکی رو بهت اجرا میکنن منظورم از این جهت بوداگه دنبال اجرای بازیهای روز با کیفیت مطلوب و واقعی هستید اصلا باید قید لپ تاپ رو یزنید یا یه لپ تاپ بالای 8000000 تومان بخرید که باز هم مثل PC معادل نمیتونه بازیها رو اجرا کنه. این لپ تاپ هم کارت گرافیکش متوسطه و اگر بازیها رو روی تنظیمات گرافیکی پایین بزارید تا حدی جوابگو هستش. این از این.
جدا کردن باطری از لپ تاپ یک اشتباه یزرگ و رایج هستش که کمپانیها واسه جلوگیری از این امر اخیرا باطریها رو غیر قابل جدا شدن کردن. کاربران با این خیال با جدا کردن باطری دوام اون زیاد میشه باطری رو مدام باز و بسته می کنن , غافل از اینکه باطری اگر مدام شارژ و دشارژ نشه زودتر از بین میره. کما اینکه برترین لپ تاپهای دنیا یعنی Apple Macbook Pro هم باطریش بصورت دستی باز نمیشه و اصطلاحا Non Removable هستش. پس پیشنهاد می کنم اصلا به این مساله فکر نکنید.