reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
گارانتی رهجو گارانتی خوبیه. دیگه به هر حال خریدید. مبارکتون باشه.
سلام. عالی:از surface های مایکرو سافت کدومشون نرمال و مناسب هستش کانفیگشون؟
Microsoft Surface Pro 3 - 64GBاز surface های مایکرو سافت کدومشون نرمال و مناسب هستش کانفیگشون؟
سلام عزیز. لطفا مدل دقیق لپ تاپ خودتون و یه لینک از مشخصاتش بدید بررسی کنیم.سلام آقا خسته نباشید من لپ تاپ n551 zu خریدم می خواستم بدونم قدرتش تو بازی ها چه جوری لطفا جواب بدید
سلام عزیز. لپ تاپ خوبیه. تقریبا همه چیز تمومه. فقط حیف که صفحش لمسی نیست که واقعا مزیت بزرکی واسه سیستم عاملهای Windows 8 و بالاتر محسوب میشه و توی وبگردی و حتی خود ویندوز سرعت کار رو بطرز چشمگیری بالا میبره. اگر می خواین صفحه هم لمسی باشه Asus N550JK بگیرید که یکم کانفیگ پایینتی داره. البته کارت گرافیکش از اینی که شما فرمودید ضعیف تره.سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی.
نظرتون راجع به این لپ تاپ چی هست؟http://www.digikala.com/Product/DKP-64147/ASUS-G551JM-A/لپ-تاپ-ایسوس-G551JM؟آیا واقعا گرافیکش 4 گیگ gddr5 هست؟
ممنون از راهنمایتون.راستش واسه انجام کارهای اتوکد 3d max و vray و از این جور نرم افزارها میخوام یعنی باهاش کاره رندر گرفتن انجام میدم.حالا نمیدونم واقعا صفحه نمایش لمسی اینقد برای من کاربرد داره که بخوام اون موردی رو که فرمودین تهیه کنم؟سلام عزیز. لطفا مدل دقیق لپ تاپ خودتون و یه لینک از مشخصاتش بدید بررسی کنیم.
سلام عزیز. لپ تاپ خوبیه. تقریبا همه چیز تمومه. فقط حیف که صفحش لمسی نیست که واقعا مزیت بزرکی واسه سیستم عاملهای Windows 8 و بالاتر محسوب میشه و توی وبگردی و حتی خود ویندوز سرعت کار رو بطرز چشمگیری بالا میبره. اگر می خواین صفحه هم لمسی باشه Asus N550JK بگیرید که یکم کانفیگ پایینتی داره. البته کارت گرافیکش از اینی که شما فرمودید ضعیف تره.
در خصوص کارت گرافیک باید خدمتتون عرض کنم که رم کارت گرافیک جهت پردازش و تعیین سرعت در اولویت بسیار بسیار پایینی نسبت به پردازنده گرافیکی داره. اینکه پردازنده گرافیکی شما چی مدل و سری هستش اهمیتی بسیار بسیار بیشتری داره تا اینکه رم کارت گرافیکش چقدره. در کل واسه بازی به نظر من یا باید PC با قیمت بالا بخرید یا کنسول مثل PS4 یا XBOX One بخرید. لپ تاپ زیر 8000000 تومان واسه دیدن بازیهای روز روی بهترین کیفیت کم میارن(حتی همون 8000000 تومانیش هم ایده آل نیستش چون فضای لپ تاپ و منبع تغذیش برای پردازش بالای گرافیکی کمه). چس بازم توصیه می کنم اصلا روی مقدار رم گرافیکی زوم نکنید و بیشتر روی پردازنده گرافیکی که مثلا واسه مدلی که شما فرمودید GTX860M هستش. اینم یه لینک خوب واسه مقایسه پردازنده های کارت گرافیک:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
به نظر من اگر زیاد بازی براتون مهم نیست(اختلافی مثلا حدود 30%) همون Asus N550JK بگیرید که صفحش لمسیه. رمش رو افزایش بدید و یه SSD هم بندازید روش کانفیگش تقریبا میشه مثل همین. ولی در عوض صفحه لمسی دارید و ویندوز ارژینال. اینم لینک Asus N550JK :
http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550jk
سلام. قرار بود توی بازار بیاد. ولی عملا نیومد.دوستان از محصولات ایسوس یک مدل که وقتی به عنوان تبلت استفاده میشد با آندروید بود و وقتی روی داک کیبرد نصب میشد ویندوز اجرا میشد.کسی مدلش رو یادشه ؟اصلا تو بازار اومد؟
Send from Honor 3C
شما بالاخره می خواین با ویندوز 8 و اینترنت هم کار کنید. اون موقع خیلی کارآییش پررنگ تر میشه. در هر صورت این یک امکاناتی هستش که بدرد می خوره و واسه آینده لازم میشه. نگاه همین الانتون نکنید. شاید توی نگارش بعدی نرم افزارها این حسن گنجانده بشه. کما اینکه ویتدوزهای 7 و بالاتر واسه این امکان بهینه شدن.ممنون از راهنمایتون.راستش واسه انجام کارهای اتوکد 3d max و vray و از این جور نرم افزارها میخوام یعنی باهاش کاره رندر گرفتن انجام میدم.حالا نمیدونم واقعا صفحه نمایش لمسی اینقد برای من کاربرد داره که بخوام اون موردی رو که فرمودین تهیه کنم؟
به نظر من 2GB DDR5این گرافیک gtx850 با حافظه 2گیگgddr5 بهتر عمل میکنه یا 4گیگddr3??
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی.
نظرتون راجع به این لپ تاپ چی هست؟http://www.digikala.com/Product/DKP-64147/ASUS-G551JM-A/لپ-تاپ-ایسوس-G551JM؟آیا واقعا گرافیکش 4 گیگ gddr5 هست؟
i5 سری U کم مصرفتره اما سرعتش نسبت به سری M خیلی پایینتره. پس بی شک بین این دو سری M بهتره. اینم لینک مقایسه:cpu i5 سری 4300M رو پیشنهاد میدید یا 4300U ؟ لطفا باذکر دلیل بفرمایید . با تشکر
ولی عجیبه که قیمت جهانی سی پی یو 4300U حدود 60 دلار از سری M گرونترهi5 سری U کم مصرفتره اما سرعتش نسبت به سری M خیلی پایینتره. پس بی شک بین این دو سری M بهتره. اینم لینک مقایسه:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
i5 4300M رتبه 95 با کارآییهای مشخص و i5 4300U رتبه 140 با کارآیی مشخص و پایین تر.
سری U کم مصرفه و شارژ باطری رو بهتر حفظ می کنه , اما کارآییش خیلی پایینه. بنده خودم لپ تاپ با پردازنده haswell i3 سری U دارم. واقعا کندی آزاردهنده ای داره.ولی عجیبه که قیمت جهانی سی پی یو 4300U حدود 60 دلار از سری M گرونتره
درود. از نظر کیفیت طراحی , دوام و ... به نظر و تجربه بنده اصلا سراغ MSI نرید. خیلی راحت تر از اونی که فکرشو کنید قطعاتش خراب میشه. کاملا شانسیه.بادرود
من مردد هستم بین دو مدل Asus g56jk و Msi ge60 2pc Apache هردو قابلیت خاص خودشون دارن یکی پنل ips
برای ایسوس و حافظه گرافیکی بهتر msi و قابلیت های گیمینگ بهتر دوستان من از گارانتی ماتریکس محصول edifier دارم
راضی هستم اما ایسوس چه مادربورد و چه گرافیکم سوختن تو این چند سال مسئله مهم کیفیت هست
کدوم یکی بهترن؟بعد واقعا اون کیف و موس که همراش میدن جنس خوبی هست؟هم برای msi هم برای asus؟
دوستان راهنمایی کنید
با سپاس