• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
گارانتی رهجو گارانتی خوبیه. دیگه به هر حال خریدید. مبارکتون باشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
از surface های مایکرو سافت کدومشون نرمال و مناسب هستش کانفیگشون؟
سلام. عالی:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-به-همراه-کيبورد-512-گيگابايت/keyword-surface

متوسط:
http://www.digikala.com/Product/DKP...همراه-داک-کيبورد-128-گيگابايت/keyword-surface
اگر خیلی نخواد زیر بار باشه همین دومی هم جواب میده.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از surface های مایکرو سافت کدومشون نرمال و مناسب هستش کانفیگشون؟
Microsoft Surface Pro 3 - 64GB
قیمتش هم مناسبه
مشخصات کلی:ابعاد: 9.14 × 201.42 × 292.10 میلی متر - وزن: 798 گرم
پردازنده:نسل چهارم Intel Core i3-4020Y
حافظه داخلی:حافظه داخلی 64 گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی - اندازه 12 اینچ - 1440 × 2160 - تراکم پیکسلی: 216 پیکسل بر اینچ
امکانات ارتباطی:- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - بلوتوث - USB
دوربین:5 مگاپیکسل - وب کم 5 مگاپیکسل
امکانات:- شتاب سنج ، ژیروسکوپ ، سنجش نور محیط ، قطب نما
سایر مشخصات:مایکروسافت ویندوز 8.1 - کارکرد باتری حداکثر 9 ساعت گشت و گذار پی در پی در اینترنت

ali azarminoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا خسته نباشید من لپ تاپ n551 zu خریدم می خواستم بدونم قدرتش تو بازی ها چه جوری لطفا جواب بدید

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام آقا خسته نباشید من لپ تاپ n551 zu خریدم می خواستم بدونم قدرتش تو بازی ها چه جوری لطفا جواب بدید
سلام عزیز. لطفا مدل دقیق لپ تاپ خودتون و یه لینک از مشخصاتش بدید بررسی کنیم.

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی.
نظرتون راجع به این لپ تاپ چی هست؟http://www.digikala.com/Product/DKP-64147/ASUS-G551JM-A/لپ-تاپ-ایسوس-G551JM؟آیا واقعا گرافیکش 4 گیگ gddr5 هست؟
سلام عزیز. لپ تاپ خوبیه. تقریبا همه چیز تمومه. فقط حیف که صفحش لمسی نیست که واقعا مزیت بزرکی واسه سیستم عاملهای Windows 8 و بالاتر محسوب میشه و توی وبگردی و حتی خود ویندوز سرعت کار رو بطرز چشمگیری بالا میبره. اگر می خواین صفحه هم لمسی باشه Asus N550JK بگیرید که یکم کانفیگ پایینتی داره. البته کارت گرافیکش از اینی که شما فرمودید ضعیف تره.
در خصوص کارت گرافیک باید خدمتتون عرض کنم که رم کارت گرافیک جهت پردازش و تعیین سرعت در اولویت بسیار بسیار پایینی نسبت به پردازنده گرافیکی داره. اینکه پردازنده گرافیکی شما چی مدل و سری هستش اهمیتی بسیار بسیار بیشتری داره تا اینکه رم کارت گرافیکش چقدره. در کل واسه بازی به نظر من یا باید PC با قیمت بالا بخرید یا کنسول مثل PS4 یا XBOX One بخرید. لپ تاپ زیر 8000000 تومان واسه دیدن بازیهای روز روی بهترین کیفیت کم میارن(حتی همون 8000000 تومانیش هم ایده آل نیستش چون فضای لپ تاپ و منبع تغذیش برای پردازش بالای گرافیکی کمه). چس بازم توصیه می کنم اصلا روی مقدار رم گرافیکی زوم نکنید و بیشتر روی پردازنده گرافیکی که مثلا واسه مدلی که شما فرمودید GTX860M هستش. اینم یه لینک خوب واسه مقایسه پردازنده های کارت گرافیک:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

به نظر من اگر زیاد بازی براتون مهم نیست(اختلافی مثلا حدود 30%) همون Asus N550JK بگیرید که صفحش لمسیه. رمش رو افزایش بدید و یه SSD هم بندازید روش کانفیگش تقریبا میشه مثل همین. ولی در عوض صفحه لمسی دارید و ویندوز ارژینال. اینم لینک Asus N550JK :
http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550jk

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
دوستان از محصولات ایسوس یک مدل که وقتی به عنوان تبلت استفاده میشد با آندروید بود و وقتی روی داک کیبرد نصب میشد ویندوز اجرا میشد.کسی مدلش رو یادشه ؟اصلا تو بازار اومد؟

Send from Honor 3C

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام عزیز. لطفا مدل دقیق لپ تاپ خودتون و یه لینک از مشخصاتش بدید بررسی کنیم.

سلام عزیز. لپ تاپ خوبیه. تقریبا همه چیز تمومه. فقط حیف که صفحش لمسی نیست که واقعا مزیت بزرکی واسه سیستم عاملهای Windows 8 و بالاتر محسوب میشه و توی وبگردی و حتی خود ویندوز سرعت کار رو بطرز چشمگیری بالا میبره. اگر می خواین صفحه هم لمسی باشه Asus N550JK بگیرید که یکم کانفیگ پایینتی داره. البته کارت گرافیکش از اینی که شما فرمودید ضعیف تره.
در خصوص کارت گرافیک باید خدمتتون عرض کنم که رم کارت گرافیک جهت پردازش و تعیین سرعت در اولویت بسیار بسیار پایینی نسبت به پردازنده گرافیکی داره. اینکه پردازنده گرافیکی شما چی مدل و سری هستش اهمیتی بسیار بسیار بیشتری داره تا اینکه رم کارت گرافیکش چقدره. در کل واسه بازی به نظر من یا باید PC با قیمت بالا بخرید یا کنسول مثل PS4 یا XBOX One بخرید. لپ تاپ زیر 8000000 تومان واسه دیدن بازیهای روز روی بهترین کیفیت کم میارن(حتی همون 8000000 تومانیش هم ایده آل نیستش چون فضای لپ تاپ و منبع تغذیش برای پردازش بالای گرافیکی کمه). چس بازم توصیه می کنم اصلا روی مقدار رم گرافیکی زوم نکنید و بیشتر روی پردازنده گرافیکی که مثلا واسه مدلی که شما فرمودید GTX860M هستش. اینم یه لینک خوب واسه مقایسه پردازنده های کارت گرافیک:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

به نظر من اگر زیاد بازی براتون مهم نیست(اختلافی مثلا حدود 30%) همون Asus N550JK بگیرید که صفحش لمسیه. رمش رو افزایش بدید و یه SSD هم بندازید روش کانفیگش تقریبا میشه مثل همین. ولی در عوض صفحه لمسی دارید و ویندوز ارژینال. اینم لینک Asus N550JK :
http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/keyword-n550jk
ممنون از راهنمایتون.راستش واسه انجام کارهای اتوکد 3d max و vray و از این جور نرم افزارها میخوام یعنی باهاش کاره رندر گرفتن انجام میدم.حالا نمیدونم واقعا صفحه نمایش لمسی اینقد برای من کاربرد داره که بخوام اون موردی رو که فرمودین تهیه کنم؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان از محصولات ایسوس یک مدل که وقتی به عنوان تبلت استفاده میشد با آندروید بود و وقتی روی داک کیبرد نصب میشد ویندوز اجرا میشد.کسی مدلش رو یادشه ؟اصلا تو بازار اومد؟

Send from Honor 3C
سلام. قرار بود توی بازار بیاد. ولی عملا نیومد.
ممنون از راهنمایتون.راستش واسه انجام کارهای اتوکد 3d max و vray و از این جور نرم افزارها میخوام یعنی باهاش کاره رندر گرفتن انجام میدم.حالا نمیدونم واقعا صفحه نمایش لمسی اینقد برای من کاربرد داره که بخوام اون موردی رو که فرمودین تهیه کنم؟
شما بالاخره می خواین با ویندوز 8 و اینترنت هم کار کنید. اون موقع خیلی کارآییش پررنگ تر میشه. در هر صورت این یک امکاناتی هستش که بدرد می خوره و واسه آینده لازم میشه. نگاه همین الانتون نکنید. شاید توی نگارش بعدی نرم افزارها این حسن گنجانده بشه. کما اینکه ویتدوزهای 7 و بالاتر واسه این امکان بهینه شدن.

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
این گرافیک gtx850 با حافظه 2گیگgddr5 بهتر عمل میکنه یا 4گیگddr3??

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38

danial1

Registered User
لایک‌ها
23
cpu i5 سری 4300M رو پیشنهاد میدید یا 4300U ؟ لطفا باذکر دلیل بفرمایید . با تشکر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
cpu i5 سری 4300M رو پیشنهاد میدید یا 4300U ؟ لطفا باذکر دلیل بفرمایید . با تشکر
i5 سری U کم مصرفتره اما سرعتش نسبت به سری M خیلی پایینتره. پس بی شک بین این دو سری M بهتره. اینم لینک مقایسه:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
i5 4300M رتبه 95 با کارآییهای مشخص و i5 4300U رتبه 140 با کارآیی مشخص و پایین تر.

danial1

Registered User
لایک‌ها
23
i5 سری U کم مصرفتره اما سرعتش نسبت به سری M خیلی پایینتره. پس بی شک بین این دو سری M بهتره. اینم لینک مقایسه:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
i5 4300M رتبه 95 با کارآییهای مشخص و i5 4300U رتبه 140 با کارآیی مشخص و پایین تر.
ولی عجیبه که قیمت جهانی سی پی یو 4300U حدود 60 دلار از سری M گرونتره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ولی عجیبه که قیمت جهانی سی پی یو 4300U حدود 60 دلار از سری M گرونتره
سری U کم مصرفه و شارژ باطری رو بهتر حفظ می کنه , اما کارآییش خیلی پایینه. بنده خودم لپ تاپ با پردازنده haswell i3 سری U دارم. واقعا کندی آزاردهنده ای داره.

shahrokhblash

Registered User
لایک‌ها
0
بادرود
من مردد هستم بین دو مدل Asus g56jk و Msi ge60 2pc Apache هردو قابلیت خاص خودشون دارن یکی پنل ips
برای ایسوس و حافظه گرافیکی بهتر msi و قابلیت های گیمینگ بهتر دوستان من از گارانتی ماتریکس محصول edifier دارم
راضی هستم اما ایسوس چه مادربورد و چه گرافیکم سوختن تو این چند سال مسئله مهم کیفیت هست
کدوم یکی بهترن؟بعد واقعا اون کیف و موس که همراش میدن جنس خوبی هست؟هم برای msi هم برای asus؟
دوستان راهنمایی کنید
با سپاس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بادرود
من مردد هستم بین دو مدل Asus g56jk و Msi ge60 2pc Apache هردو قابلیت خاص خودشون دارن یکی پنل ips
برای ایسوس و حافظه گرافیکی بهتر msi و قابلیت های گیمینگ بهتر دوستان من از گارانتی ماتریکس محصول edifier دارم
راضی هستم اما ایسوس چه مادربورد و چه گرافیکم سوختن تو این چند سال مسئله مهم کیفیت هست
کدوم یکی بهترن؟بعد واقعا اون کیف و موس که همراش میدن جنس خوبی هست؟هم برای msi هم برای asus؟
دوستان راهنمایی کنید
با سپاس
درود. از نظر کیفیت طراحی , دوام و ... به نظر و تجربه بنده اصلا سراغ MSI نرید. خیلی راحت تر از اونی که فکرشو کنید قطعاتش خراب میشه. کاملا شانسیه.
بین این دو مدل بی شک Asus معرفی شده بهتره. گرچه اگر جای شما بودم به جای این مدل N550JK که صفحه لمسی داره(البته برخی چیزاش یه کم پایینتره که به نظر من مهم نیست) رو انتخاب می کردم.
در هر صورت اگر دنبال کیفیت و دوام هستید به ترتیب:
1) Apple
2) Sony
3) Toshiba
4) Asus و برخی مدلهای HP
5) Dell و Acer
6) Lenovo , MSI
به هر حال بازم پیشنهاد می کنم سراغ MSI نرید گرچه با بهترین گارانتی بهتون بدن. کیف و ماوسی که همراش بهتون می دن بسیار بی کیفیت و بدردنخوره. اصلا جوگیر اینگونه تبلیغات نشید. کاش سونی با کانفیگ بالا بود و میخریدید بدون گارانتی و هیچ چیز دیگه اما جنس چیز دیگه ای بود.

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
دوستان اين اين مدل كدوم در كل بهتر هست

msi gs60 ghost pro 970m
msi gs70 stealth pro 970m

اندازه صفحه مهم نيس برام

بالا