• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

papa22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق از نظ امکانات خیلی باهم تفاوت ندارن و روی کاغذ جفتشون خوب عمل میکنن,اما!!!
مهم اون ساختمان و پیکر بندی قطعات و سخت افزاره,که تو lenovo جدیدا خوب نیست و asus خیلی بهتر داره عمل میکنه,برای مثال 1مورد بگم خدمتت
توی y5070 فاصله هیت پایپ ها تا فن مقداری زیاد هست و این امر موجب میشه که موقع کار کشیدن از سیستم غیر از اینکه cpu,gpu خوب خنک نمیشن,بلکه بقیه قطعات و
مین برد لپ تاپ رو داغ میکنن,اما تو g55 این مشکل نیست و علاوه بر اینکه قطر لپ تاپ بیشتر هست و فاصله هیت پایپ ها تا فن کمتره,سیستم کولینگش 2برابر بهتر از 5070 عمل میکنه,
در کل بحث کولینگ تو لب تاپ های امروزی خیلی مهمه,چون دمای بالا به قطعات اسیب میزنه,دستگاه های lenovo هم روز به روز باریک تر میشن,این مورد 1موردی بود که اونایی که داخل این 2مدل رو دیدن متوجه شدن من چی میگم,در کل y5070 رو در مقابل سری G از ASUS کاملا فراموش کنید
ممنون بابت جواب
دوست عزیز الان یک لپ تاپ دیگه تو این رنج دیدم ولی من مثل شما به سخت افزار وارد نیستم اگر راهنمایی کنی ممنون میشم
باز بین این دو کدوم؟
1-asus g551jm
2-msi gx60 3cc destroyer

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون بابت جواب
دوست عزیز الان یک لپ تاپ دیگه تو این رنج دیدم ولی من مثل شما به سخت افزار وارد نیستم اگر راهنمایی کنی ممنون میشم
باز بین این دو کدوم؟
1-asus g551jm
2-msi gx60 3cc destroyer
سلام. با اجازه جناب جوکار باید عرض کنم از نظر کیفیت برند و طراحی قطعا Asus و به نظر من به لحاظ مشکلات برند MSI در خصوص لپ تاپ اصلا سراغ این برند نرید.

papa22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی دوباره دوستان
بازم سوال دارم خدمتتون
مثل اینکه این لپ تاپی که گفتم گرافیکش دایرکس 12 رو ساپورت نمیکنه باز کلا نظرم برگشت که صبر کنم
بودجم زیاد شه یا قیمت لپ تاپی که بتونه ساپورت بکنه بیاد پایین بنظرتون چیکار کنم؟فعلا تا 5ت بودجه دارم
راستی چرا قیمت های لپ تاپ ها انقدر زیاده مثلا alienware 18 زده نهایت 1700دلار اینا چطوری وارد میکنن
که همونو زده 12ت؟

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان میشه در مورد این لپتاپ نظر حرفه ای بدین ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-37166/Acer-Aspire-V3-772G-747a161TMakk/لپتاپ-ايسر-اسپاير-وي3-772جي-747a161TMakk

من بودجم تا 2800 بود ولی با دیدن این مشخصات اگه ارزششو داشته باشه قرض میکنم اینو میگیرم
اگر هم نا تا حداکثر 3 تومن به نظرتون بهترین انتخاب برای یک گرافیک کار چیه ؟ تشکر
دوستان خواهش میکنم کمک کنید فوریه

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان میشه در مورد این لپتاپ نظر حرفه ای بدین ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-37166/Acer-Aspire-V3-772G-747a161TMakk/لپتاپ-ايسر-اسپاير-وي3-772جي-747a161TMakk

من بودجم تا 2800 بود ولی با دیدن این مشخصات اگه ارزششو داشته باشه قرض میکنم اینو میگیرم
اگر هم نا تا حداکثر 3 تومن به نظرتون بهترین انتخاب برای یک گرافیک کار چیه ؟ تشکر
دستگاه بدی نیست,اما اگر 3تومن دارید ببینید یه دست دوم G55 گیر میارید تو انجمن؟اگر نه خواستید اکبند بخرید,خیلی گزینه های مناسبی تو این رنج نیست,
چون پولمون بی ارزش شده به نظرم زیر 4ت هزینه کنید اونی باید رو بهتون نمیده,من پیشنهادم اینه که اگر خیلی جابه جایی براتون مهم نیست یه PC جمع کنید با 3تومن که
خیلی پرفورمنس بالاتری میده با 3ت

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
سلامی دوباره دوستان
بازم سوال دارم خدمتتون
مثل اینکه این لپ تاپی که گفتم گرافیکش دایرکس 12 رو ساپورت نمیکنه باز کلا نظرم برگشت که صبر کنم
بودجم زیاد شه یا قیمت لپ تاپی که بتونه ساپورت بکنه بیاد پایین بنظرتون چیکار کنم؟فعلا تا 5ت بودجه دارم
راستی چرا قیمت های لپ تاپ ها انقدر زیاده مثلا alienware 18 زده نهایت 1700دلار اینا چطوری وارد میکنن
که همونو زده 12ت؟
شما یا صبرکن,اگر عجله نداری,اگر هم نه که بهترین گزینه تو رنج پول شما G750 هست که 5.100 قیمت داره
در مورد ALIENWARE هم خیلی نمیتونم نظر بدم,چون گمرک های سنگینی از جنس های امریکایی میگیرن

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دستگاه بدی نیست,اما اگر 3تومن دارید ببینید یه دست دوم G55 گیر میارید تو انجمن؟اگر نه خواستید اکبند بخرید,خیلی گزینه های مناسبی تو این رنج نیست,
چون پولمون بی ارزش شده به نظرم زیر 4ت هزینه کنید اونی باید رو بهتون نمیده,من پیشنهادم اینه که اگر خیلی جابه جایی براتون مهم نیست یه PC جمع کنید با 3تومن که
خیلی پرفورمنس بالاتری میده با 3ت
والا من چون میخوام قسطی بگیرم دست دوم نمیتونم بگیرم
شما تو رنج قیمت حداکثر 3.300 چه مدل هایی بهم پیشنهاد میکنید ؟
الان این لپتاپی که معرفی کردم از چه لحاظ مورد رضایت شما نیست ؟
تشکر از پاسختون

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یکی کمک کنه من باید سفارش لپ تاپ بدم اما موندم چی بگیرم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
یکی کمک کنه من باید سفارش لپ تاپ بدم اما موندم چی بگیرم
دوست عزیز اون مدل Acer Aspire V3-772G هم دستگاه خوبیه
منتهااگه میتونید بودجتون رو بیشتر کنید من مدل
ASUS - N550JK رو پیشنهاد میکنم در کل از نظر کیفیت و کارایی و کیفیت ساخت بالاتر از اون ایسره

از نظر فنی گرافیک و تاچ بودن و... هم برتره

http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/favorite

موفق باشید

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ASUS - N550JK رو پیشنهاد میکنم در کل از نظر کیفیت و کارایی و کیفیت ساخت بالاتر از اون ایسره

http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/favorite

موفق باشید
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه قیمتش خیلی بالاس
اما به نظرم فوق العادس
پیشنهاد دیگه ای ندارین ؟

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

موفق باشید
داداش لپ تاپ شما از هاردش صدای خش خش میاد ؟
ایراد هاشو میگی تصمیم کردم قرض بگیرم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
داداش لپ تاپ شما از هاردش صدای خش خش میاد ؟
ایراد هاشو میگی تصمیم کردم قرض بگیرم
دوست عزیز من این لپ تاپ رو ندارم ولی چون کارم کامپیوتر هست بهتون پیشنهاد دادم
صدای هارد و... نداره.
تنها نقطه ضعفش براق بودن lcd هست که اونن علتش نوع تکنولوژی تاچ هستش که طبیعه.
تو بقیه موراد دستگاه فوق العاده ای هستش. از خریدش پشیمون نمیشید
موفق باشید

senjedmovie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز من این لپ تاپ رو ندارم ولی چون کارم کامپیوتر هست بهتون پیشنهاد دادم
صدای هارد و... نداره.
تنها نقطه ضعفش براق بودن lcd هست که اونن علتش نوع تکنولوژی تاچ هستش که طبیعه.
تو بقیه موراد دستگاه فوق العاده ای هستش. از خریدش پشیمون نمیشید
موفق باشید
ممنون ، فقط این مدیل غیر لمسیش هست
http://www.digikala.com/Product/DKP-48111/ASUS-N56JN-C/لپ-تاپ-ايسوس-N56JN
فک میکنم فرق چندانی ندارن ، از لحاظ گرافیک و... به نظرتون این مدل چطوره ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
در مورد خریدن لبتاب دست دو لطفا نظرتونو بگین با توجه به اینکه قیمتها خیلی بالاست و یه لبتاب متوسط بخوای بگیری نزدیک دو تومن و حتی بیشتر باید پیاده بشی
کلا به صلاح هست لبتاب دست دو گرفتن؟
به چه چیزایی دقت کنیم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
در مورد خریدن لبتاب دست دو لطفا نظرتونو بگین با توجه به اینکه قیمتها خیلی بالاست و یه لبتاب متوسط بخوای بگیری نزدیک دو تومن و حتی بیشتر باید پیاده بشی
به چه چیزایی دقت کنیم
دوست عزیز. توی این آشفته بازار خرید لپ تاپ دست دوم اشتباه محضه. چون اصلا به سلامتش اطمینانی نیست. هیچ ارزونی بی علت نیست. توصیه می کنم اصلا سراغ خرید لپ تاپ دست دوم نرید(مخصوصا اینترنتی و از کسی که نمیشناسید). مگر اینکه مال یکی از اقوامتون باشه که 100% بهش مطمئن باشید. خیلی احتیاط کنید.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به چه چیزایی دقت کنیم
اقا کلا از غریبه لپ تاپ خریدن خوب نیس هم ریسک داره هم چون وارد نیستین اصلا پیشنهاد نمیشه
ته تهش مجبور شدین یه لپ تاپ کم کار که چند وقت از گارانتیش گذشته باشه و گارانتی هنوز داشته باشه بخرین که دستتون به جایی بند باشه اونم تازه گارانتی با گارانتی فرق میکنه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
اینترنتی که دیگه هیچی نمیخرم عمرا
منظورم خرید از مغازه بود
یه دونه Cor i5 or 7
hdd 500 gig به بالا
صفحش هم بین 14 و 16
رم هم 4 به بالا
ظاهر قشنگی هم داشته باشه
چی پیشنهاد میدین
از گرافیکش گذشتم چون سر در نمیارم اصلا ولی کار راه انداز باشه دیگه بازی گرافیکی که نمیخوام روش بازی کنم نهایتا چند تا نرم افزار حسابداری و فوتوشاپ اینا میریزم روش
کاربردش دانشجویی و خونگی باشه
پورت هم اچ دی ام ای داشته باشه البته ضروری نیست ولی بودنش بهتره
خودم ظاهرا اچ پی رو خوشم میاد
حالا منتظر پیشنهاد دوستان هم هستم ببینم چی معرفی میکنن
تا یادم نرفته هزینه رو هم بگم که هر چی پایینتر بهتر البته تا دو تومن میسره حتی کمی بیشتر ولی همونطور که گفتم هر چی پایینتر باشه بهتره ادم زورش میاد این همه پول بده پای لبتاب
ممنون از وقتی که میذارین

بالا