• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اینترنتی که دیگه هیچی نمیخرم عمرا
منظورم خرید از مغازه بود
یه دونه Cor i5 or 7
hdd 500 gig به بالا
صفحش هم بین 14 و 16
رم هم 4 به بالا
ظاهر قشنگی هم داشته باشه
چی پیشنهاد میدین
از گرافیکش گذشتم چون سر در نمیارم اصلا ولی کار راه انداز باشه دیگه بازی گرافیکی که نمیخوام روش بازی کنم نهایتا چند تا نرم افزار حسابداری و فوتوشاپ اینا میریزم روش
کاربردش دانشجویی و خونگی باشه
پورت هم اچ دی ام ای داشته باشه البته ضروری نیست ولی بودنش بهتره
خودم ظاهرا اچ پی رو خوشم میاد
حالا منتظر پیشنهاد دوستان هم هستم ببینم چی معرفی میکنن
تا یادم نرفته هزینه رو هم بگم که هر چی پایینتر بهتر البته تا دو تومن میسره حتی کمی بیشتر ولی همونطور که گفتم هر چی پایینتر باشه بهتره ادم زورش میاد این همه پول بده پای لبتاب
ممنون از وقتی که میذارین
داداش مغازه بدتر
قشنگ هم از نظر قیمت هم خرابی تو پاچه میکنن سالمم باشه قیمتش رو میندازن چون مغازه دارن باید سود کنن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اینترنتی که دیگه هیچی نمیخرم عمرا
منظورم خرید از مغازه بود
یه دونه Cor i5 or 7
hdd 500 gig به بالا
صفحش هم بین 14 و 16
رم هم 4 به بالا
ظاهر قشنگی هم داشته باشه
چی پیشنهاد میدین
از گرافیکش گذشتم چون سر در نمیارم اصلا ولی کار راه انداز باشه دیگه بازی گرافیکی که نمیخوام روش بازی کنم نهایتا چند تا نرم افزار حسابداری و فوتوشاپ اینا میریزم روش
کاربردش دانشجویی و خونگی باشه
پورت هم اچ دی ام ای داشته باشه البته ضروری نیست ولی بودنش بهتره
خودم ظاهرا اچ پی رو خوشم میاد
حالا منتظر پیشنهاد دوستان هم هستم ببینم چی معرفی میکنن
تا یادم نرفته هزینه رو هم بگم که هر چی پایینتر بهتر البته تا دو تومن میسره حتی کمی بیشتر ولی همونطور که گفتم هر چی پایینتر باشه بهتره ادم زورش میاد این همه پول بده پای لبتاب
ممنون از وقتی که میذارین
پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-35257/ASUS-K551LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-K551LN

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
سلام
من دنبال لپتاپی (البته الترابوک‌ ) هستم که اولا سبک باشه تا 1.5 kg ( حدود 13 14 اینچ )
cpu قوی ( i7- و نسل چهارم باشه ) تو این مورد من کار زیادی میکشم ولی وزن کم رو به قدرت ترجیح میدم
ram بالا ( مثلا 8 و 16 ) / هارد هم اگر ssd باشه که عالیه
با یه گرافیک متوسط وخوب ( خیلی بازی نمیکنم )

من بازار رضا رفتم asus ux303 رو بهم معرفی کردن / http://www.digikala.com/Product/DKP-53401/ASUS-UX303LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-UX303LN
sony ها چی ؟ اونا خوبن ؟ ( اگر 1 یا 2 مورد معرفی کنید ممنون میشم )
بقیه برند ها چی ؟
تا 5 , 5.5 میلیون حدود قیمت
کسی موردی نداره واسه ما ؟؟:general504:

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
دور و بر 1500 تومن چیز به درد بخور سراغ دارین برای دانشجوی داروسازی مفید باشه؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دور و بر 1500 تومن چیز به درد بخور سراغ دارین برای دانشجوی داروسازی مفید باشه؟
شما از G510 لنوو استفاده کنید اندازه یه لپ تا 2.200 براتون کار میکنه...
1.400 هستش
قیمتش خیلی مناسبه
بیشترشم بکنید هزینتون رو چیزهای دیگه هم میتونید بگیرید

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوستان قصد خرید داریم برای یه دختر خانوم...
با توجه به بودجه که حدالاکثر 1.750 هست انتخاب هایی که کردیم 2 یا 3 مدل هست که میتونیم بخریم...
هر 3 تاشونم خوبن و کانفیگ ها در یه حد هست تقریبا و روی برند هاشون شدید گیر کردم و اینکه از نظر سخت افزاری کدومشون بهترند...
HP Pavilion 15-r139ne
http://www.digikala.com/Product/DKP-62813/HP-Pavilion-15-r139ne/لپ-تاپ-اچ-پي-پاويليون-15
Lenovo Essential G5080 - A
http://www.digikala.com/Product/DKP-64570/Lenovo-Essential-G5080-A/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-G5080

در مورد تفاوت هایی که خودم به نظرم رسید لنوو از گرافیک AMD استفاده میکنه که اچ پی از جیفورس استفاده میکنه...اما نمیدونم کدومشون قویتره...
همچنین سی پی یو ها هر دو از سری هاسل هستند اما فرکانس لنوو بالاتره...
اما همونطور که میدونید لنوو قیافش زیاد جالب نیست اما همین اچ پی که معرفی کردم رنگ سفیدش خیلی زیباست...
ممنون میشم دوستان یه جمع بندی بفرمایند و ما رو راهنمایی کنند...
البته در نظر داشته باشید که یه دختر خانوم میخواد استفاده بکنه که زیاد براش بازی و ... مهم نیست اما بهتره سخت افزار خوب باشه + اینکه زیبایی نیز خیلی مهمه...

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان قصد خرید داریم برای یه دختر خانوم...
با توجه به بودجه که حدالاکثر 1.750 هست انتخاب هایی که کردیم 2 یا 3 مدل هست که میتونیم بخریم...
هر 3 تاشونم خوبن و کانفیگ ها در یه حد هست تقریبا و روی برند هاشون شدید گیر کردم و اینکه از نظر سخت افزاری کدومشون بهترند...
HP Pavilion 15-r139ne
http://www.digikala.com/Product/DKP-62813/HP-Pavilion-15-r139ne/لپ-تاپ-اچ-پي-پاويليون-15
Lenovo Essential G5080 - A
http://www.digikala.com/Product/DKP-64570/Lenovo-Essential-G5080-A/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-G5080

در مورد تفاوت هایی که خودم به نظرم رسید لنوو از گرافیک AMD استفاده میکنه که اچ پی از جیفورس استفاده میکنه...اما نمیدونم کدومشون قویتره...
همچنین سی پی یو ها هر دو از سری هاسل هستند اما فرکانس لنوو بالاتره...
اما همونطور که میدونید لنوو قیافش زیاد جالب نیست اما همین اچ پی که معرفی کردم رنگ سفیدش خیلی زیباست...
ممنون میشم دوستان یه جمع بندی بفرمایند و ما رو راهنمایی کنند...
البته در نظر داشته باشید که یه دختر خانوم میخواد استفاده بکنه که زیاد براش بازی و ... مهم نیست اما بهتره سخت افزار خوب باشه + اینکه زیبایی نیز خیلی مهمه...
سلام. چون بازی زیاد براشون مهم نیست تفاوت کارت گرافیک ناچیزه. از نظر کانفیگ شاید لنوو یه کم بهتر باشه اما از نظر کیفیت ساخت بنده HP معرفی شده رو پیشنهاد می کنم. با این قیمت هم سرچ کردم چیز بهتر از این گیرتون نمیاد.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام. چون بازی زیاد براشون مهم نیست تفاوت کارت گرافیک ناچیزه. از نظر کانفیگ شاید لنوو یه کم بهتر باشه اما از نظر کیفیت ساخت بنده HP معرفی شده رو پیشنهاد می کنم. با این قیمت هم سرچ کردم چیز بهتر از این گیرتون نمیاد.
دقیقا چون خودمم سرچ کردم چیز بهتری نبود تنها انتخاب بین همین لنوو و اچ پی هست...
بنده چند روز پیش لپ تاپ hp 350 G1 رو از دیجیکالا خریدم اما دیدم چندتا از پیچاش باز شده زنگ زدم اومدن بردنش یکی دیگه اوردن که اونم به همین شکل بود و دیدم که این نوع لپ تاپ کلا رفرش هست چون گارانتی سدرا بود و ایران رهجو نبود...
خلاصه میخوام پسش بدم و این اچ پی که معرفی شد رو بخرم...
البته به این نتیجه رسیدم که کلا نسبط به بازار قیمت های دی جی کالا 50 یا 60 تومن بالاتره...
احتمالش هست که بگم پولشو پس بدن و از بازار تهیش کنم...
نظر خودمم رو همین اچ پی هست چون علاوه بر کیفیت ساخت گارانتی معروف ایران رهجو رو داره و اینکه چون برای خانومم هست رنگ سفیدش خیلی زیباست...
ممنونم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دقیقا چون خودمم سرچ کردم چیز بهتری نبود تنها انتخاب بین همین لنوو و اچ پی هست...
بنده چند روز پیش لپ تاپ hp 350 G1 رو از دیجیکالا خریدم اما دیدم چندتا از پیچاش باز شده زنگ زدم اومدن بردنش یکی دیگه اوردن که اونم به همین شکل بود و دیدم که این نوع لپ تاپ کلا رفرش هست چون گارانتی سدرا بود و ایران رهجو نبود...
خلاصه میخوام پسش بدم و این اچ پی که معرفی شد رو بخرم...
البته به این نتیجه رسیدم که کلا نسبط به بازار قیمت های دی جی کالا 50 یا 60 تومن بالاتره...
احتمالش هست که بگم پولشو پس بدن و از بازار تهیش کنم...
نظر خودمم رو همین اچ پی هست چون علاوه بر کیفیت ساخت گارانتی معروف ایران رهجو رو داره و اینکه چون برای خانومم هست رنگ سفیدش خیلی زیباست...
ممنونم
خواهش می کنم. کاری داشتید در خدمتیم.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بر اساتید عزیز
کاربری اتوکد و رندرش - تا حدی 3dmax در حد مقدماتی - کاربری outdoor -
لطفا پیشنهاد کنید :
1- LENOVO g510 H-F-J-K هر کدوم بالاتره فکر می کنم k باشه
2- LENOVO z510 - B
3- HP 4540s - H
4- ACER V3-571 G فقط مانیتورش براقه

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام بر اساتید عزیز
کاربری اتوکد و رندرش - تا حدی 3dmax در حد مقدماتی - کاربری outdoor -
لطفا پیشنهاد کنید :
1- lonovo g510 H-F-J-K هر کدوم بالاتره فکر می کنم k باشه
2- LENOVO z510 - B
3- HP 4540s - H
4- AcerV3-571 G فقط مانیتورش براقه
سلام عزیز. چقدر می خواین هزینه کنید حداکثر؟

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
سلام عزیز جان. حدودا تا 2500 می تونم هزینه کنم. موردی با قیمت بالاتر ( کمی ) هم بود لطفا پیشنهاد بدین . سپاسگذارم

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام عزیز جان. حدودا 2400 مبلغی بالاتر باشه مشکلی نیست تا 2500 هم می تونم هزینه کنم. موردی با قیمت بالاتر ( کمی ) هم بود لطفا پیشنهاد بدین . سپاسگذارم
خواهش می کنم. اگر برای خودم بود اینو انتخاب می کردم که صفحش لمسیه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-48994/ASUS-VivoBook-F550LD/لپ-تاپ-ايسوس-ويووبوک-F550LD
خیلی صفحه لمسی بدرد می خوره اگر باهاش کار کنید متوجه میشید. اما عیبش اینه که صفحه لمسی عموما براق هستند. اگر با این مساله مشکل دارید پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-54066/ASUS-X455LD-A/لپ-تاپ-ايسوس-X455LD
به نظر من این از برندهایی که شما مد نظرتونه بهتره. ولی فراموش نکنید که تقریبا پردازنده تمام لپ تاپهای بدرد بخور این رنج قیمتی از سری U هستند که سرعت نسبتا پایینی دارند. اگر می خواین سرعت بالا باشه باید حداقل اینو تهیه کنید:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34945/ASUS-N56JR-A/لپ-تاپ-ايسوس-N56JR/keyword-n56jr
قیمتش حدود 3000000 تومانه. اما پردازندش از سری HQ هستش و سرعت چندین برابر مدلهای پیشنهادی قبلی هستش.

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
خواهش می کنم. اگر برای خودم بود اینو انتخاب می کردم که صفحش لمسیه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-48994/ASUS-VivoBook-F550LD/لپ-تاپ-ايسوس-ويووبوک-F550LD
خیلی صفحه لمسی بدرد می خوره اگر باهاش کار کنید متوجه میشید. اما عیبش اینه که صفحه لمسی عموما براق هستند. اگر با این مساله مشکل دارید پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-54066/ASUS-X455LD-A/لپ-تاپ-ايسوس-X455LD
به نظر من این از برندهایی که شما مد نظرتونه بهتره. ولی فراموش نکنید که تقریبا پردازنده تمام لپ تاپهای بدرد بخور این رنج قیمتی از سری U هستند که سرعت نسبتا پایینی دارند. اگر می خواین سرعت بالا باشه باید حداقل اینو تهیه کنید:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34945/ASUS-N56JR-A/لپ-تاپ-ايسوس-N56JR/keyword-n56jr
قیمتش حدود 3000000 تومانه. اما پردازندش از سری HQ هستش و سرعت چندین برابر مدلهای پیشنهادی قبلی هستش.
آقا رضا ممنون بابت پاسختون. با توجه به بودجه اولویت رو روی کارت گرافیک بعد سی پی یو بستم. و صفحه لمسی در اولویت من نیست . مگر اینکه لپ تاپ با مشخصات مناسب و صفحه لمسی باشه. در مورد 2 پیشنهاد اولتون اینکه cpu سری u هست فکر کنم توی رندر اذیت کنه و زمان بشتری ببره . روی همین حساب کانفیگ لپ تاپ های پیشنهادی همگی سری های به غیر u مثل MQ یا QM یا H بودن . آیا نظر من صحیح هست ؟
مورد سوم هم ظاهرا قیمتی بالای 3000 دارد و با بودجه من هماهنگ نیست .
بجهت اطلاع انتخاب قبلی من HP TX2 1250ee بوده که 4 سال باهاش زندگی کردم و می دونم صفحه لمسی چقدر در اتوکد به کار میاد .​

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقا رضا ممنون بابت پاسختون. با توجه به بودجه اولویت رو روی کارت گرافیک بعد سی پی یو بستم. و صفحه لمسی در اولویت من نیست . مگر اینکه لپ تاپ با مشخصات مناسب و صفحه لمسی باشه. در مورد 2 پیشنهاد اولتون اینکه cpu سری u هست فکر کنم توی رندر اذیت کنه و زمان بشتری ببره . روی همین حساب کانفیگ لپ تاپ های پیشنهادی همگی سری های به غیر u مثل MQ یا QM یا H بودن . آیا نظر من صحیح هست ؟
مورد سوم هم ظاهرا قیمتی بالای 3000 دارد و با بودجه من هماهنگ نیست .
بجهت اطلاع انتخاب قبلی من HP TX2 1250ee بوده که 4 سال باهاش زندگی کردم و می دونم صفحه لمسی چقدر در اتوکد به کار میاد .​
عزیز G510 که Core i3 هستش و لنوو در این رنج قیمتی کلا بدرد نمی خوره. Z510-B پردازنده خوبی داره ولی بنده سابقه خوبی ازش ندارم(خرابی زیاد دیدم). HP 4540S هم که پردازندش Ivy Bridge و از نسل 2013 هستش که خریدش منطقی نیست. Acer هم که فرمودید همینجوره. پس پس فقط لنوو بین اینها با معیارهای شما سازگاره که Asus که بنده معرفی کردم تقریبا مثل همینه و حدود 500000 تومانگرونتر. به نظر من این اختلاف قیمت تا حدودی ناشی از کیفیت و ارششو داره. اما اگر محدودیت مالی دارید همون لنوو Z510 هم بتونید با گارانتی سازگار یا آواژنگ گیر بیارید خوبه.

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
عزیز G510 که Core i3 هستش و لنوو در این رنج قیمتی کلا بدرد نمی خوره. Z510-B پردازنده خوبی داره ولی بنده سابقه خوبی ازش ندارم(خرابی زیاد دیدم). HP 4540S هم که پردازندش Ivy Bridge و از نسل 2013 هستش که خریدش منطقی نیست. Acer هم که فرمودید همینجوره. پس پس فقط لنوو بین اینها با معیارهای شما سازگاره که Asus که بنده معرفی کردم تقریبا مثل همینه و حدود 500000 تومانگرونتر. به نظر من این اختلاف قیمت تا حدودی ناشی از کیفیت و ارششو داره. اما اگر محدودیت مالی دارید همون لنوو Z510 هم بتونید با گارانتی سازگار یا آواژنگ گیر بیارید خوبه.
سلام با تشکر فراوان از شما. البته g510 آی سون هم داره و با چند تعمیرکار لپ تاپ در تهران و گرگان صحبت کردم اتفاق نظر داشتند که g510 خرابی زیاد داره و z خرابیش خیلی کمتره . به هر حال با چند از دوستان هم به همین نتیجه رسیدیم که z510 بگیرم. فعلا جایی رو گیر نیاوردم که به قیمت داشته باشه همه 100 تا 120 کشیدن رو قیمت واقعی. از اینکه مرا یاری کردید سپاسگذارم. شاد و سلامت باشید .

بالا