• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
سلام خدمت اساتید نظرتون در مورد لپ تاپ msi gt 60 با این مشخصات چی هست؟؟یکی از دوستان یدونه آکبندش رو داره میگه 4500 میارزه این قیمت؟؟در کل لپ تاپ خوبی هست و ارزش خرید داره؟؟و یه سوال دیگه اینکه میشه رمش رو ارتقا داد به 16؟؟

30fe244df62c1.jpg

EHISTAR

Registered User
لایک‌ها
80
سلام خدمت اساتید نظرتون در مورد لپ تاپ msi gt 60 با این مشخصات چی هست؟؟یکی از دوستان یدونه آکبندش رو داره میگه 4500 میارزه این قیمت؟؟در کل لپ تاپ خوبی هست و ارزش خرید داره؟؟و یه سوال دیگه اینکه میشه رمش رو ارتقا داد به 16؟؟

30fe244df62c1.jpg
گرافیكش خوبه.ولی كلا مارك ام اس ای مشكل خرید بعدی داره و افت قیمتش بالاس.مثله ماركای فوجیتسو و گیگا.
سری جی ایسوز بگیر.لیپ موشنش میارزه به كل لپتاپای ام اس ای.یا اینكه كارای دل سری گیم آلینور بگیر كه بی نظیرن.

juik

Registered User
لایک‌ها
106

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام به همه ی رفقا.همین طور که میدونید سرفیس ۳ هم معرفی شده.خواستم بدونم اگه مدل ۶۴ گیگ رو خریداری کنیم و واسش رم ‌جدا بخریم تو سرعت نقل و‌انتقال اطلاعات به داستان بر میخوریم؟

Sent from my H30-U10

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان بین تو شیبا ستلایت s50
و lenovo flex 2
موندم بیشتر برام کیفیت صفحه مهمه کدوم از دوتا بهتره ؟؟؟
مدل دیگه که IPS باشه و کیفیت صفحه فول اچدی عالی چی سراغ دارید

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
لپ تاپ با پردازنده سری m در حد دو تومن داریم؟

pasia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام من با بودجه دو و سيصدي ميخوام لبتاب خوب واسه گيم بخرم و بيشتر بازي مث Fifa 15 برام ملاك هست سيستم زير بهم پيشنهاد شده مال لنوو e540 به نظرتون به كارم مياد و اينكه كه تو كارت هاي گرافيك جي فورس 840m بهتره يا 740m
Cpu:i7
Ram:8gb ddr3
Gpu:GeForce 740m 2 Gb

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
سلام من با بودجه دو و سيصدي ميخوام لبتاب خوب واسه گيم بخرم و بيشتر بازي مث Fifa 15 برام ملاك هست سيستم زير بهم پيشنهاد شده مال لنوو e540 به نظرتون به كارم مياد و اينكه كه تو كارت هاي گرافيك جي فورس 840m بهتره يا 740m
اگه میخای تو بازی های روز کم نیاره بهترین گزینه gx70 destroyer MSI
قیمت ۲۹۰۰

اقا پس سوال من کی جواب میده ؟!؟ انگار کاربرها نیستن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خسته نباشید من یه لپ تاپ تا کمتر از چهار تومن میخواستم خودم بین این چهارتا گیر کردم.نظر شما چیه؟
http://www.digikala.com/Compare/DKP-52116/DKP-50142/DKP-72890/DKP-49917/
سلام. نظر بنده Asus G56JK-B هستش. از نظر برند و دوام از بقیه بهتره.

30fe244df62c1.jpg
به نظر بنده ارزش خرید با این قیمتها رو نداره.
سلام دوستان
بین این دو مورد کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-52117/MSI-GE60-2PC-Apache-D/لپ-تاپ-ام-اس-آي-GE60-مدل-2PC-Apache
و
http://www.digikala.com/Product/DKP-40923/Lenovo-Y5070-B/لپ-تاپ-لنوو-Y5070-B
به نظر خودم دومی بهتره ولی چون درایو نوری نداره یخورده ضد حاله
قدرت گرافشون خیلی با هم فرق داره ؟
نظر بنده Y5070 هستش.
سلام به همه ی رفقا.همین طور که میدونید سرفیس ۳ هم معرفی شده.خواستم بدونم اگه مدل ۶۴ گیگ رو خریداری کنیم و واسش رم ‌جدا بخریم تو سرعت نقل و‌انتقال اطلاعات به داستان بر میخوریم؟

Sent from my H30-U10
آره عزیز به مشکل می خورید. یادتون باشه رم با سرعت بالا و .یفیت خوب قیمتش با تفاوت خرید مدل اصل تب لت زیاد فرق نمی کنه. این رمهای ارزان قیمتی که توی بازار هستند اکثرا بدرد نخورن. یادتون باشه رم 64 گیگ SD خوب توی بازار که سرعت Read 95X داشته باشه بالای 220000 تومانه. تازه مارک متوسطش.
دوستان بین تو شیبا ستلایت s50
و lenovo flex 2
موندم بیشتر برام کیفیت صفحه مهمه کدوم از دوتا بهتره ؟؟؟
مدل دیگه که IPS باشه و کیفیت صفحه فول اچدی عالی چی سراغ دارید
پیشنهاد بنده همون توشیباست.
سلام
لپ تاپ با پردازنده سری m در حد دو تومن داریم؟
خیر عزیز.
سلام. مسمل کارت گرافیک 840 بهتره. MSI رو پیشنهاد نمی کنم. نظر بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-24106/Lenovo-IdeaPad-Z510-B/لپ-تاپ-لنوو-آيدياپد-Z510

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان من میخوام این مدل لپ تاپو بگیرم http://www.digikala.com/Product/DKP-45417/HP-ProBook-450-G2-J4S97EA/لپ-تاپ-اچ-پي-پروبوک-450
من الان لپ تاپ سونی دارم خدایی خیلی ..کاره!و هیچیش نمیشه ولی خب برای اجرا کردن بازیهای جدید یه مقدار کم میاره
میخوام بدونم آیا لپ تاپای HP هم ..کار هستن یا نه و ایا میتونم با این حدود قیمت لپ تاپ بهتری گیر بیارم
من میخوام لپ تاپ به HDMI به تلویزیون بزنم و 6-7 ساعتی بازی کنم!
میخوام بدونم لپ تاپ های HP اینقدر کارایی دارن و با این وضع 4 سالی عمر میکنه یا نه!
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان من میخوام این مدل لپ تاپو بگیرم http://www.digikala.com/Product/DKP-45417/HP-ProBook-450-G2-J4S97EA/لپ-تاپ-اچ-پي-پروبوک-450
من الان لپ تاپ سونی دارم خدایی خیلی ..کاره!و هیچیش نمیشه ولی خب برای اجرا کردن بازیهای جدید یه مقدار کم میاره
میخوام بدونم آیا لپ تاپای HP هم ..کار هستن یا نه و ایا میتونم با این حدود قیمت لپ تاپ بهتری گیر بیارم
من میخوام لپ تاپ به HDMI به تلویزیون بزنم و 6-7 ساعتی بازی کنم!
میخوام بدونم لپ تاپ های HP اینقدر کارایی دارن و با این وضع 4 سالی عمر میکنه یا نه!
ممنون
سلام عزیز. اصلا این مدل HP رو در حد و اندازه های Sony Vaio محسوب نکنید. متاسفانه دیگه سونه که لپتاپهاشو Vaio میزنه دیگه لپ تاپ با کارت گرافیک خفن تولید نمی کنه والا باز هم یکی از بهترین انتخابها بود. در هر صورت سری HPبرند Probook رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم. واسه یه لپ تاپ خوب باید بین 3000000 تومان تا 4000000 تومان هزینه کنید تا مارک نسبتا خوب و مدل بدردبخور واسه بازی و ... بهتون معرفی کنم. اگر توانایی اینقدر هزینه کردن رو دارید بفرمائید تا راهنمائیتون کنم؟

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام عزیز. اصلا این مدل HP رو در حد و اندازه هایمy Vaio محسوب نکنید. متاسفانه دیگه سونه که لپتاپهاشو Vaio میزنه دیگه لپ تاپ با کارت گرافیک خفن تولید نمی کنه والا باز هم یکی از بهترین انتخابها بود. در هر صورت سری HPبرند Probook رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم. واسه یه لپ تاپ خوب باید بین 3000000 تومان تا 4000000 تومان هزینه کنید تا مارک نسبتا خوب و مدل بدردبخور واسه بازی و ... بهتون معرفی کنم. اگر توانایی اینقدر هزینه کردن رو دارید بفرمائید تا راهنمائیتون کنم؟
والا من تا ۳تومن میتونم خرج کنم ولی‌بیشتر ارزش نداره که بخوام بازی کنم!
اگر مدلی مدنظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد یه سوال
کلا که مشکل برا لپ تاپ پیش نمیاد که با HDMI به تلویزیون وصل بشه و ۷-۶ساعتی مدام باش بازی بشه؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
والا من تا ۳تومن میتونم خرج کنم ولی‌بیشتر ارزش نداره که بخوام بازی کنم!
اگر مدلی مدنظرتون هست ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد یه سوال
کلا که مشکل برا لپ تاپ پیش نمیاد که با HDMI به تلویزیون وصل بشه و ۷-۶ساعتی مدام باش بازی بشه؟!
این لپ تاپ واسه کاربری شما خوبه و تمام موارد یاد شده رو پوشش میده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-45484/ASUS-G56JK-A/لپ-تاپ-ايسوس-G56JK-A
فکر کنم تا مدتها هم از آپگرید کردنش بینیاز باشید.

alibagherii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان یه لپ تاپ معرفی کنن برای جابجایی اطلاعات(مثلا کپی هارد به هارد با ظرفیت یک ترابایت ) و کانورت کردن فایلهای ویدیویی به دی وی دی mkv to dvd برای فروشگاه میخوام قدرت و سرعت مهمه.قیمت هم معقول باشه ممنون

rouzbeh_ziafati

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من یه لپتاپ می خوام زیر 2600000 برند asus , hp
full hd باشه
رم 6 تریجحا 8
cpu i7
screen size >= 15.6
گرافیک داشته باشه منظورم اینکه آنبورد نباشه
لطفا اگر مدلی می شناسید ، مدل دقیقش رو برام بنویسید تو سایت های فروش زیاد گشتم چیزی ندیدم با این قیمت

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان یه لپ تاپ معرفی کنن برای جابجایی اطلاعات(مثلا کپی هارد به هارد با ظرفیت یک ترابایت ) و کانورت کردن فایلهای ویدیویی به دی وی دی mkv to dvd برای فروشگاه میخوام قدرت و سرعت مهمه.قیمت هم معقول باشه ممنون
سلام. اینکه شما حداکثر چقدر می خواین هزینه کنید خیلی مهمه. البته اگر کپی DVD و کانورت زیاد دارید پیشنهاد می کنم Desktop ببندید به جای لپ تاپ.
سلام
full hd باشه
رم 6 تریجحا 8
cpu i7
screen size >= 15.6
لطفا اگر مدلی می شناسید ، مدل دقیقش رو برام بنویسید تو سایت های فروش زیاد گشتم چیزی ندیدم با این قیمت
سلام. توی این دو برند هم بنده موردی سراغ ندارم با این شرایط و بعید می دونم گیرتون بیاد.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
full hd باشه
رم 6 تریجحا 8
cpu i7
screen size >= 15.6
با سلام
دوست عزیز معلومه که با این قیمت پیدا نمیکنی اینجا هم انتظار معجزه نداشته باش قیمت مد نظر شما با کانفیگی که خواستی مال سال 90 هست
الان زیر 3ونیم 4 دنبالش نگرد

بالا