• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رم e540 هم 8 هست و فقط تو گرافیک فرق میکنن که زیاد مهم نیست. هاردشم 1 هست. البته تو سایتایی که دیدم اینطور بود.
بستگی به ورژنش داره. توی دیجی کالا نگارش Aو B و ... داره و اونی که بنده دیدم رمش 4 گیگ بود و هاردشم 500 گیگ :
http://www.digikala.com/Product/DKP...-E540-A/لپ-تاپ-لنوو-تينک-پد-E540/keyword-e540

اینکه کدامیک بهترن برمیگرده به اولویتهای شما , و الا هر کدام مزایا و معایب خودشونو نسبت به هم دارن.

ardalans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان گرامی
من در این فروم تازه وارد هستم. به دنبال تهیه لپ تاپ برای کارهایی نظیر وب سرفینگ، باطری با عمر طولانی تر، سرعت انجام کارها که اکثرا استفاده از office و web surfing است هستم. وزن لپ تاپ و هزینه آن نیز برام مهم است. اصالت لپ تاپ یعنی اینکه بشه تا 2 یا 3 سال حداقل خوب کار کنه هم برام مهمه.
سپاسگزارم اگر مرا راهنمایی کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان گرامی
من در این فروم تازه وارد هستم. به دنبال تهیه لپ تاپ برای کارهایی نظیر وب سرفینگ، باطری با عمر طولانی تر، سرعت انجام کارها که اکثرا استفاده از office و web surfing است هستم. وزن لپ تاپ و هزینه آن نیز برام مهم است. اصالت لپ تاپ یعنی اینکه بشه تا 2 یا 3 سال حداقل خوب کار کنه هم برام مهمه.
سپاسگزارم اگر مرا راهنمایی کنید.
سلام. چقدر می خواین حداکثر هزینه کنید؟

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من یه لپ تاپ میخوام برا كار با فوتوشاپ و اجرای بازی هایی در حد pes 2015 و سری batman arkham و باطری هم برام مهمه. بودجه هم بین 1.3 تا 1.7

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه لپ تاپ میخوام جهت کار با نرم افزار هایی مثل photoshop و adobe dream weaver (به صورت همزمان) و از این قبیل نرم افزار ها ...
میخوام وقتی در حال کار با نرم افزار هایی مثل نرم افزار های بالا هستم ( به طور همزمان ) سیستم هنگی نداشته باشه و راحت کارمو انجام یدم
اهل بازی و اینجور چیزا نیستم ... اما برای دیدن فیلم ها کیفیت مناسب میخوام ... حافظه داخلی حدود 200 گیگ برام کافی هستش ...
چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟به نظرتون ram چند نیاز های من رو برطرف میکنه ؟ cpu چطور ؟؟ چقدر باید هزینه کنم ؟؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه لپ تاپ میخوام جهت کار با نرم افزار هایی مثل photoshop و adobe dream weaver (به صورت همزمان) و از این قبیل نرم افزار ها ...
میخوام وقتی در حال کار با نرم افزار هایی مثل نرم افزار های بالا هستم ( به طور همزمان ) سیستم هنگی نداشته باشه و راحت کارمو انجام یدم
اهل بازی و اینجور چیزا نیستم ... اما برای دیدن فیلم ها کیفیت مناسب میخوام ... حافظه داخلی حدود 200 گیگ برام کافی هستش ...
چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟به نظرتون ram چند نیاز های من رو برطرف میکنه ؟ cpu چطور ؟؟ چقدر باید هزینه کنم ؟؟
سلام عزیز. خود فتوشاپ برای لود کردن عکسهای سنگین رم بالایی می خواهد. همزمان شدنش با Dream Weaver هم طبیعتا این میزان لازم رو بالا میبره. از طرفی چنین کارهایی برای روان بودن نیاز به لپ تاپ با پردازنده سری HQ دارن. همچنین اگر می خواین از هنگهای موقت خلاص بشید و خوب بتونید کار کنید باید هارددیسک SSD روی لپ تاپتون بندازید. همچنین اگر لپ تاپ تاچ هم باشه یه مزیت اضافی هستش که توی کار کمکتون می کنه.
با این اوصاف پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-76899/ASUS-N550JK-C/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK
هستش. مضاف بر اینکه یه رم 8 گیگ (قیمت حدود 250000 تومان) از برند خوبی مثل Corsair بهش اضافه کنید و هارددیسکشو با یک عدد SSD Samsung Evo850 500GB تعویض کنید:
http://lioncomputer.ir/product/5057/Samsung+850+EVO+500GB+SATA3+SSD
این دیگه واقعا عالی میشه و بسیار خوب و عالی کار شما رو راه میندازه. برند لپ تاپ هم خیلی خوبه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
حدود 3 تومن، راستش سبکی و خوب کار کردن سخت افزار و نرم افزار برام از همه چی مهمتره. می خوام یک چند سالی داشته باشمش.
اگر لپ تاپ سبک و کارآمد می خواین سری U برند Asus خوبه که از 3700000 تومان شروع میشه. مثل این:
http://www.digikala.com/Product/DKP-53401/ASUS-UX303LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-UX303LN
وزنش 1.5 کیلو و ضخامتش هم 2 سانتیمتر هستش. رزولوشن نزدیک به 4K و صفحه لمسی که حسن بسیار بزرگی محسوب میشه. خیلی مورده خوبیه. اما اگر می خواین کمتر هزینه کنید و وزن یکم بالاتر هم براتون قابل قبوله پیشنهاد من اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-73528/ASUS-K555LN-B/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-K555LN

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان تا دومیلیون دویست سیصد یه لپتاپ پیشنهاد میدین
کار سنگین قرار نیست با لپتاپ انجام بشه

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
سلام عزیز. خود فتوشاپ برای لود کردن عکسهای سنگین رم بالایی می خواهد. همزمان شدنش با Dream Weaver هم طبیعتا این میزان لازم رو بالا میبره. از طرفی چنین کارهایی برای روان بودن نیاز به لپ تاپ با پردازنده سری HQ دارن. همچنین اگر می خواین از هنگهای موقت خلاص بشید و خوب بتونید کار کنید باید هارددیسک SSD روی لپ تاپتون بندازید. همچنین اگر لپ تاپ تاچ هم باشه یه مزیت اضافی هستش که توی کار کمکتون می کنه.
با این اوصاف پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-76899/ASUS-N550JK-C/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK
هستش. مضاف بر اینکه یه رم 8 گیگ (قیمت حدود 250000 تومان) از برند خوبی مثل Corsair بهش اضافه کنید و هارددیسکشو با یک عدد SSD Samsung Evo850 500GB تعویض کنید:
http://lioncomputer.ir/product/5057/Samsung+850+EVO+500GB+SATA3+SSD
این دیگه واقعا عالی میشه و بسیار خوب و عالی کار شما رو راه میندازه. برند لپ تاپ هم خیلی خوبه.

كارم با فتوشاپ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯾﻪ ﻛﻪ ﻣﺘﻦ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺍﺯ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﭘﺎﻙ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﻣﺘﻦ ﻫﺎﯼ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻣﯿﺸﻦ. تصاویر هم حداكثر 3mb هستن. حالا لپ تاپ مناسب ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﻜﻪ ﺑﺸﻪ ﺍﯾﻨﻜﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻨﮓ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﭼﯿﻪ؟ ﻛﺎﺭﻡ ﺑﺎ ﻓﺘﻮﺷﺎﭖ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻪ

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
كارم با فتوشاپ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯾﻪ ﻛﻪ ﻣﺘﻦ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺍﺯ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﭘﺎﻙ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﻣﺘﻦ ﻫﺎﯼ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻣﯿﺸﻦ. تصاویر هم حداكثر 3mb هستن. حالا لپ تاپ مناسب ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﻜﻪ ﺑﺸﻪ ﺍﯾﻨﻜﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻨﮓ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﭼﯿﻪ؟ ﻛﺎﺭﻡ ﺑﺎ ﻓﺘﻮﺷﺎﭖ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻪ
اگر می خواین کارتون خیلی سریع و خوب انجام بشه و تا چند سال هم بتونید نگارشهای جدید فتوشاپ رو نصب کنید و لذت ببرید همینهایی که عرض کردم. اما اگر محدودیت مالی دارید فعلا رم 8 گیگ رو بهش اضافه نکنید. اما اگر از نظر مالی نمی تونید این مقدار هزینه کنید سقف هزینتون چقدره؟ کلا بودجه اساسی ترین آیتم در مشاورست.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من لپتاپ واسه گیم i7 z5070 رو میخوام بگیرم چون cpu متوسطی داره ولی کارت گرافیک قوی داره
نظرتون چیه دوستان؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان من لپتاپ واسه گیم i7 z5070 رو میخوام بگیرم چون cpu متوسطی داره ولی کارت گرافیک قوی داره
نظرتون چیه دوستان؟
سلام. Lenovo Z5070 نگارشهای مختلفی داره(مثلا در دیجی کالا A وB تا ... داره). شما منظورتون کدومشه؟ آخه چند نگارش Core i7 متفاوت داره.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
اگر می خواین کارتون خیلی سریع و خوب انجام بشه و تا چند سال هم بتونید نگارشهای جدید فتوشاپ رو نصب کنید و لذت ببرید همینهایی که عرض کردم. اما اگر محدودیت مالی دارید فعلا رم 8 گیگ رو بهش اضافه نکنید. اما اگر از نظر مالی نمی تونید این مقدار هزینه کنید سقف هزینتون چقدره؟ کلا بودجه اساسی ترین آیتم در مشاورست.
حداكثر 1.3 میلیون

Last edited:

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
حالا تا 1.7 میلیون هم میتونم بدم شما بودجه رو تا حداكثر 1.7 فرض كنید

بالا