سلام reza جان
ببخشید من نمیدونستم این تایپک هم برای مشاوره لپ تاپ هست یک جایی سوال کرده بودم فعلا جواب داده نشده سوالم را ابنجا قرار میدهم شاید به جواب رسیدم
دوست عزیز شرمنده سوال من تکزاری هست ولی میشه خواهشا دو سه مدل لپ تاپ خوب با کار کردی عالی نسبت به برنده های خود معرفی کنید که:
رنج قیمت بین 1500 تا 2 میلیون (حداکثر 2500) باشه از برند ایسوس یا ایسر (هیچی به پا asus N550jk نمیرسه ولی خیلی گرون هست برند lenovo هم برای من خوب نیوده خیلی مشکل داره Hp هم نه )
اگر i5 هست در حد I7 باشه قدرت پردازش بالا باشه بهتره از نسل Ivy Bridge , و haswell باشه
هارد مهم نیست چند باشه
داغ نکنه چون کارای محاسباتی زیاد با هاش هست 15.6 اینچی باشه
گرافیک عالی باشه AMD نباشه
باطری بهتره 6 سلولی باشه
اگر درست منظورم را رسانده باشم من لپ تاپ میخواهم که سخت افزار قوی داشته باشه که مثلا همین سخت افزار در ایسوس هست ولی مثلا ایسر هم زده با قیمت مقرون به صرفه
تصمیم من برای لپ تاپ تا حداکثر 2 یا 2500 هم این هست که 3500 برای یک لپ تاپ خیلی زیاد هست و من بودجم نمیرسه ایسوس خوبه ولی قیمتش بالا هست و اگر فرض بگیریم 5 سال کار کنه رد هاس ول تو بازار فراوان میشه و مدل جدید و بهتر تو بازار میاید
شرمنده بخدا من تمام مدلهای ایسوس و تمام مدلهای سی پی یو را میشناسم خودم قبلا ایسوس دو هسته ای داشتم حدود 15 سال کار کرد این اسوس خیلی جون سخته و بدون مشکل ولی العان دیگه اینقدر مدل و برند ریخته تو بازار که ادم سردرگم میشه دوستم برای برادرش تازه lenovo گرفت زود خراب شد در صورتی که خودش ایسر داره مدل پاین ولی خییلی راضی هست دو هسته ای . (لطفا سو تفاهم نشه برند lenovo بالاتر از ایسر هست درش شکی نیست و من هم بد در مورد این برند نمیگم ولی من شانسی با این برند نداشتم فقط در مورد من صدق میکنه )
خلاصه میگن وقتی پزشک بچه خودش مریض شد نمیتونه درمانش کنه حالا شده حکایت خود ما (به دیگران مشاوره میدیم اما برای خودمون که رسید توش میمونیم )
ممنون میشوم راهنمایی کنید تا من بتوانم تصمیم درستی بگیرم
سلام دوست عزیز. خواهش می کنم.
ببینید از نظر رده بندی کلی عموما میشه گفت بهترین برند بعد از از اپل , سونی عموما بهترین کیفیت ساخت رو داره و بعدش دیگه ایسوس و دل و ایسر و ...
پردازنده های سری Haswell به دو دسته U و HQ تقسیم میشن. پردازنده های سری U کم مصرف , دمای پایین اما راندمان پایینی دارن. اگر می خواین پردازشهاتون سریع انجام بشه و معطل نشید باید لپ تاپی بخرید که پردازندش از سری Core i7 HQ باشه. این چنین لپ تاپهایی بالای 3 میلیون تومان هستند. پردزانده های Core i5 سری M هم خیلی خوبه اما فقط روی یک مدل لنوو دیدم که قیمتش حدود 2500000 تومانه که می فرمائید نمی خواین.
با مبلغ 2500000 تومان زیاد جای مانور ندارید و مجبورید اگر لنوو نمی خواین , مثلا Asus با پردازنده سری U بخرید. نکته دیگه اینکه پردازنده های گرافیکی AMD به هیچ وجه ضعیف نیستند و مدلهای مختلفی دارن که بسیار قدرتمند هستند. در کل اگر من می خواستم واسه خودم بخرم و نمیتونستم بیش از 2500000 تومان هزینه کنم , اینو می خریدم:
http://www.digikala.com/Product/DKP-33495/Acer-Aspire-E1-572PG-74508G1TMnkk/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-E1-572PG
صفحه لمسی حسن بسیار بزرگیه که شاید در نظر اول فکر کنید زیاد بکارتون نمیاد. اما فوق العاده تو کارها بهتون کمک می کنه.
اگر اینو نمی خواین پیشنهاد بنده اینه :
http://www.digikala.com/Product/DKP-70438/ASUS-K555LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-K555LN
بازم ممنون
پس ینی x450 بهتر از k455 هست؟
cpu 4500 خیلی ضعیفتره؟ تفاوتش محسوسه؟
فرق سری k با x چیه؟
خواهش می کنم. اینم مقایسه:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-35130/DKP-75595
به نظر من K455 بهتره(پردذازنده جدیدتر و قویتر). اینکه سری K با X چه فرقی دارن دو سری کاملا مجزا با طراحی ظاهری متفاوت هستند که نمونه تفاوت کانفیگ دو مدلشو در لینکی که دادم می تونید ببینید.