• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام. Lenovo Z5070 نگارشهای مختلفی داره(مثلا در دیجی کالا A وB تا ... داره). شما منظورتون کدومشه؟ آخه چند نگارش Core i7 متفاوت داره.
دوست عزیز نظرتون نسبت به لپتاپ لنوو مدل 5075 چیه
cpu fx 7500
hard 1 t
ram 6 gig
با دوتا کارت گرافیک کراس فایر r7 260 xd و radeon TM r7

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوست عزیز نظرتون نسبت به لپتاپ لنوو مدل 5075 چیه
cpu fx 7500
hard 1 t
ram 6 gig
با دوتا کارت گرافیک کراس فایر r7 260 xd و radeon TM r7
به سبب بهره گیری از پردازنده AMD (دمای و مصرف بالا و احتمال مشکل آفرین شدن) اصلا پیشنهاد نمی کنم.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به سبب بهره گیری از پردازنده AMD (دمای و مصرف بالا و احتمال مشکل آفرین شدن) اصلا پیشنهاد نمی کنم.

دیروز بازار ایرانیان بودم بعد فروشنده این لپتاپ رو بهم نشون داد خیلی هم اصرار داشت که برای گیم عالیه رو خوده لپتاپ هم کلی بروشور زده بودن که این لپتاپ اخره گیمه قیمت هم 2690 بود!نظر شما چیه ؟ چرا شرکت اینقدر تبلیغاتو بروشو روی یه مدل پیاده کرده
IMG_20150628_135608.jpg

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دیروز بازار ایرانیان بودم بعد فروشنده این لپتاپ رو بهم نشون داد خیلی هم اصرار داشت که برای گیم عالیه رو خوده لپتاپ هم کلی بروشور زده بودن که این لپتاپ اخره گیمه قیمت هم 2690 بود!نظر شما چیه ؟ چرا شرکت اینقدر تبلیغاتو بروشو روی یه مدل پیاده کرده
مشاهده پیوست 825413
اینا همش در راستای منافع خودشونه. لپ تاپهایی که پردازنده AMD دارن بسیار بسیار توی بازار مشتریشون کمه و همش روی دست مغازه داران می مونه و توزیع کنندگان پول خوبی واسه فروش این لپتاپها بهشون می دن. از بنده گفتن بود.
به هیچ وجه به حرف بازاریها اعتماد نکنید.

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
لپ تاپ های ایسر كیفیت قطعات شون خوبه؟ چون قیمت هاشون نسبت به رقبا خیلی كمتره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
لپ تاپ های ایسر كیفیت قطعات شون خوبه؟ چون قیمت هاشون نسبت به رقبا خیلی كمتره
خوب بودن یک امر نسبیه. نسبت به سونی و بعدشم ایسوس یه کم پایینتره. اما اگر خوب ازش مراقبت کنید لپ تاپ بسیار خوبیه.

webasoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میتونه بهم کمک کنه که کدوم یک از لبتاب ها رو بگیرم!
asus k450 i7-8g ram
asus k455 i7-6g ram
asus x555 i7 6g ram
hp p115 i7 8g ram

بیشتر درمورد صفحه نمایشٰ، باتری، سروصدای فن و...

خیلی خیلی ممنون میشم

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
کسی میتونه بهم کمک کنه که کدوم یک از لبتاب ها رو بگیرم!
asus k450 i7-8g ram
asus k455 i7-6g ram
asus x555 i7 6g ram
hp p115 i7 8g ram

بیشتر درمورد صفحه نمایشٰ، باتری، سروصدای فن و...

خیلی خیلی ممنون میشم
عزیز اول بفرمائید کاربریتون از لپ تاپ چیه؟

webasoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز اول بفرمائید کاربریتون از لپ تاپ چیه؟
برنامه نویسی, طراحی سایت و...؛ کلا میخوام زیاد ازش کار بکشم و یه چیزی میخوام که دووم بیاره. البته اینم بگم که 5 ساله با proBook 4520 i3 کار میکنم و فقط رم کم میاورد. ینی به گرافیک بالا نیازی ندارم.
سوالاتم ایناس؛
کیفیت صفحه نمایش کدوم بیشتره؟
باتری؟
از لحاظ گرما و صدای فن؟
وزنشون زیاد تفاوت داره با هم؟

ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
برنامه نویسی, طراحی سایت و...؛ کلا میخوام زیاد ازش کار بکشم و یه چیزی میخوام که دووم بیاره. البته اینم بگم که 5 ساله با proBook 4520 i3 کار میکنم و فقط رم کم میاورد. ینی به گرافیک بالا نیازی ندارم.
سوالاتم ایناس؛
کیفیت صفحه نمایش کدوم بیشتره؟
باتری؟
از لحاظ گرما و صدای فن؟
وزنشون زیاد تفاوت داره با هم؟

ممنون
اگر از بنده می شنوید و دنبال جنس خوب , با کیفیت و با دوام می گردید یه کم بیشتر هزینه کنید و اینو بخرید:
http://www.digikala.com/Product/DKP...F14N13SG/لپ-تاپ-سوني-وايو-فيت-مالتي-فيليپ-14A

مطمئنا کیفیت صفحه نمایش هیچیک از لپتاپهایی که نام بردید به پای این نمی رسه. با مبلغی جزئی(حدود120000 تومان) می تونید یک رم 4GB Corsair DDR3 هم بهش اضافه کنید و تا سالها از کار کردن با این لپ تاپ لذت ببرید.
اما اگر اصرار دارید که بین مواردی که مطرح کردید کدوم بهتره asus k455 i7-6g ram از مابقی به سبب پردازنده بروز تر از نسل Broadwell و دمای کمتر بهتره. مشکل خاصی هم نداره و کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه(اما به پای اون سونی که پیشنهاد دادم نمیرسه).

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

webasoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما اگر اصرار دارید که بین مواردی که مطرح کردید کدوم بهتره asus k455 i7-6g ram از مابقی به سبب پردازنده بروز تر از نسل Broadwell و دمای کمتر بهتره. مشکل خاصی هم نداره و کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه(اما به پای اون سونی که پیشنهاد دادم نمیرسه).
خیلی ممنون داداش؛
1. متاسفانه قدرت خرید سونی رو ندارم. می بخشید اینکه 14 اینچ هست، توی کار اذیت نمیکنه؟ ینی زیاد تفاوتی با 15.6 داره؟
2. به این لبتابا میشه هارد ssd اضافه کرد یا باید هارد sataشو برداشت و جایگزین کرد؟
3. من k450 رو اشتباه گفتم. منظورم x450ld-a بود. توی dgikala محاسنش خیلی بیشتره. نظر شما چیه؟

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خیلی ممنون داداش؛
1. متاسفانه قدرت خرید سونی رو ندارم. می بخشید اینکه 14 اینچ هست، توی کار اذیت نمیکنه؟ ینی زیاد تفاوتی با 15.6 داره؟
2. به این لبتابا میشه هارد ssd اضافه کرد یا باید هارد sataشو برداشت و جایگزین کرد؟
3. من k450 رو اشتباه گفتم. منظورم x450 بود. توی dgikala محاسنش خیلی بیشتره. نظر شما چیه؟
خواهش:
1. اینکه چه سایز مانیتوری مد نظر شما باشه و باهاش اذیت می شید یا خیر بستگی به عادات و سلیقه های خودتون داره. والا بنده با 13 اینچ دارم کار می کنم و مشکلی هم ندارم. البته اگر وزن براتون مهم نباشه هر چه صفحه نمایشش بزرگتر باشه بهتره.
2. اضافه نمی شه کرد. باید هارددیسک Sata رو باز کنید و SSD رو جایگزینش کنید.
3. مورد خوبیه اگرنمی تونید سونی بخرید.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام reza جان
ببخشید من نمیدونستم این تایپک هم برای مشاوره لپ تاپ هست یک جایی سوال کرده بودم فعلا جواب داده نشده سوالم را ابنجا قرار میدهم شاید به جواب رسیدم

دوست عزیز شرمنده سوال من تکزاری هست ولی میشه خواهشا دو سه مدل لپ تاپ خوب با کار کردی عالی نسبت به برنده های خود معرفی کنید که:
رنج قیمت بین 1500 تا 2 میلیون (حداکثر 2500) باشه از برند ایسوس یا ایسر (هیچی به پا asus N550jk نمیرسه ولی خیلی گرون هست برند lenovo هم برای من خوب نیوده خیلی مشکل داره Hp هم نه )
اگر i5 هست در حد I7 باشه قدرت پردازش بالا باشه بهتره از نسل Ivy Bridge , و haswell باشه
هارد مهم نیست چند باشه
داغ نکنه چون کارای محاسباتی زیاد با هاش هست 15.6 اینچی باشه
گرافیک عالی باشه AMD نباشه
باطری بهتره 6 سلولی باشه

اگر درست منظورم را رسانده باشم من لپ تاپ میخواهم که سخت افزار قوی داشته باشه که مثلا همین سخت افزار در ایسوس هست ولی مثلا ایسر هم زده با قیمت مقرون به صرفه
تصمیم من برای لپ تاپ تا حداکثر 2 یا 2500 هم این هست که 3500 برای یک لپ تاپ خیلی زیاد هست و من بودجم نمیرسه ایسوس خوبه ولی قیمتش بالا هست و اگر فرض بگیریم 5 سال کار کنه رد هاس ول تو بازار فراوان میشه و مدل جدید و بهتر تو بازار میاید
شرمنده بخدا من تمام مدلهای ایسوس و تمام مدلهای سی پی یو را میشناسم خودم قبلا ایسوس دو هسته ای داشتم حدود 15 سال کار کرد این اسوس خیلی جون سخته و بدون مشکل ولی العان دیگه اینقدر مدل و برند ریخته تو بازار که ادم سردرگم میشه دوستم برای برادرش تازه lenovo گرفت زود خراب شد در صورتی که خودش ایسر داره مدل پاین ولی خییلی راضی هست دو هسته ای . (لطفا سو تفاهم نشه برند lenovo بالاتر از ایسر هست درش شکی نیست و من هم بد در مورد این برند نمیگم ولی من شانسی با این برند نداشتم فقط در مورد من صدق میکنه )
خلاصه میگن وقتی پزشک بچه خودش مریض شد نمیتونه درمانش کنه حالا شده حکایت خود ما (به دیگران مشاوره میدیم اما برای خودمون که رسید توش میمونیم )

ممنون میشوم راهنمایی کنید تا من بتوانم تصمیم درستی بگیرم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام reza جان
ببخشید من نمیدونستم این تایپک هم برای مشاوره لپ تاپ هست یک جایی سوال کرده بودم فعلا جواب داده نشده سوالم را ابنجا قرار میدهم شاید به جواب رسیدم

دوست عزیز شرمنده سوال من تکزاری هست ولی میشه خواهشا دو سه مدل لپ تاپ خوب با کار کردی عالی نسبت به برنده های خود معرفی کنید که:
رنج قیمت بین 1500 تا 2 میلیون (حداکثر 2500) باشه از برند ایسوس یا ایسر (هیچی به پا asus N550jk نمیرسه ولی خیلی گرون هست برند lenovo هم برای من خوب نیوده خیلی مشکل داره Hp هم نه )
اگر i5 هست در حد I7 باشه قدرت پردازش بالا باشه بهتره از نسل Ivy Bridge , و haswell باشه
هارد مهم نیست چند باشه
داغ نکنه چون کارای محاسباتی زیاد با هاش هست 15.6 اینچی باشه
گرافیک عالی باشه AMD نباشه
باطری بهتره 6 سلولی باشه

اگر درست منظورم را رسانده باشم من لپ تاپ میخواهم که سخت افزار قوی داشته باشه که مثلا همین سخت افزار در ایسوس هست ولی مثلا ایسر هم زده با قیمت مقرون به صرفه
تصمیم من برای لپ تاپ تا حداکثر 2 یا 2500 هم این هست که 3500 برای یک لپ تاپ خیلی زیاد هست و من بودجم نمیرسه ایسوس خوبه ولی قیمتش بالا هست و اگر فرض بگیریم 5 سال کار کنه رد هاس ول تو بازار فراوان میشه و مدل جدید و بهتر تو بازار میاید
شرمنده بخدا من تمام مدلهای ایسوس و تمام مدلهای سی پی یو را میشناسم خودم قبلا ایسوس دو هسته ای داشتم حدود 15 سال کار کرد این اسوس خیلی جون سخته و بدون مشکل ولی العان دیگه اینقدر مدل و برند ریخته تو بازار که ادم سردرگم میشه دوستم برای برادرش تازه lenovo گرفت زود خراب شد در صورتی که خودش ایسر داره مدل پاین ولی خییلی راضی هست دو هسته ای . (لطفا سو تفاهم نشه برند lenovo بالاتر از ایسر هست درش شکی نیست و من هم بد در مورد این برند نمیگم ولی من شانسی با این برند نداشتم فقط در مورد من صدق میکنه )
خلاصه میگن وقتی پزشک بچه خودش مریض شد نمیتونه درمانش کنه حالا شده حکایت خود ما (به دیگران مشاوره میدیم اما برای خودمون که رسید توش میمونیم )

ممنون میشوم راهنمایی کنید تا من بتوانم تصمیم درستی بگیرم
سلام دوست عزیز. خواهش می کنم.
ببینید از نظر رده بندی کلی عموما میشه گفت بهترین برند بعد از از اپل , سونی عموما بهترین کیفیت ساخت رو داره و بعدش دیگه ایسوس و دل و ایسر و ...
پردازنده های سری Haswell به دو دسته U و HQ تقسیم میشن. پردازنده های سری U کم مصرف , دمای پایین اما راندمان پایینی دارن. اگر می خواین پردازشهاتون سریع انجام بشه و معطل نشید باید لپ تاپی بخرید که پردازندش از سری Core i7 HQ باشه. این چنین لپ تاپهایی بالای 3 میلیون تومان هستند. پردزانده های Core i5 سری M هم خیلی خوبه اما فقط روی یک مدل لنوو دیدم که قیمتش حدود 2500000 تومانه که می فرمائید نمی خواین.
با مبلغ 2500000 تومان زیاد جای مانور ندارید و مجبورید اگر لنوو نمی خواین , مثلا Asus با پردازنده سری U بخرید. نکته دیگه اینکه پردازنده های گرافیکی AMD به هیچ وجه ضعیف نیستند و مدلهای مختلفی دارن که بسیار قدرتمند هستند. در کل اگر من می خواستم واسه خودم بخرم و نمیتونستم بیش از 2500000 تومان هزینه کنم , اینو می خریدم:
http://www.digikala.com/Product/DKP-33495/Acer-Aspire-E1-572PG-74508G1TMnkk/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-E1-572PG
صفحه لمسی حسن بسیار بزرگیه که شاید در نظر اول فکر کنید زیاد بکارتون نمیاد. اما فوق العاده تو کارها بهتون کمک می کنه.
اگر اینو نمی خواین پیشنهاد بنده اینه :
http://www.digikala.com/Product/DKP-70438/ASUS-K555LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-K555LN

بازم ممنون
پس ینی x450 بهتر از k455 هست؟
cpu 4500 خیلی ضعیفتره؟ تفاوتش محسوسه؟
فرق سری k با x چیه؟
خواهش می کنم. اینم مقایسه:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-35130/DKP-75595
به نظر من K455 بهتره(پردذازنده جدیدتر و قویتر). اینکه سری K با X چه فرقی دارن دو سری کاملا مجزا با طراحی ظاهری متفاوت هستند که نمونه تفاوت کانفیگ دو مدلشو در لینکی که دادم می تونید ببینید.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
واقعا ممنون از شما رضا جان بخدا شما هر وقت پیشنهاد دادید من عمل کردم یکبار پیشنهاد بستن یک PC بود که شما با مادریرد H81M-S2PV دادید که من بستم و العان دارم باهاش کار میکنم و العان دارم تایپ میکنم واقعا خوب هست ممنون
لطف کنید مدل لینو یا دل که مورد نظر شما هست و مطمن هستید عالی هست هم بگید من یک نگاه بکنم نمیدونم والا شاید خریدم شما که مدل بد پیشنها نمیدید
در مورد ایسوس
http://www.digikala.com/Product/DKP-70438/ASUS-K555LN-A/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-K555LN
باطری 2 سلولی ؟؟؟ اشتباه نونشته این دیجی کالا ؟ من تو عمرم باطری دو سلولی ندیدم اگر با فناوری جدید باشه که من اطلاع کافی ندارم

بحرحال ممنون از شما که وقت گذاشتی مرسی

بالا