reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- تاریخ عضویت
- 24 می 2008
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
سلام. مبارکتون باشه. طبیعتا از وقتی که کمپانی به دیجی کالا میده و گارانتیش شروع میشه تا وقتی که دیجی کالا میفروشه و دست شما می رسه یه مدت طول می کشه که ظاهرا واسه شما 40 روز شده پس مشکلی نداره.سلام آقا رضا
با راهنمایی شما من msi را از دیجی خریدم چند تا سوال داشتم.
یکی اینکه اتمام گارانتیش برای 5 تیر 95 هست یعنی 40 روز گذشته از شروعش.
دوم اینکه نوشته تو سایت بدون سیستم عامل ولی روشنش که کردم ویندوز 7 روش نصب بود فقط ساعت و تاریخ و زبان را از من پرسید.خیلی از نرم افزارها مثل نورتون و winzip و... هم روش نصب بود
نکته دیگه اینکه مشخصاتش تو سایت زده 4700MQ 2.40GHz هر سایتی هم دیدم همین مشخصه را زده بودن ولی چیزی که برای من اوردن 4710MQ 2.5gh هست!
قضیه چیه؟!
منظور از اینکه فاقد سیستم عامل هستش اینه که سیستم عامل ارژینال روش نیست. اما طبیعتا واسه اینکه تست و راه اندازی اولیه بشه باید سیستم عامل روش نصب بشه. البته این جریانی که شما فرمودید به سیستم عامل ارژینال جور در میاد! در هر صورت چه ارژینال باشه و چه نباشه خوبه و مشکلی نخواهید داشت.
اینکه پردازنده قوی تر روش هست که خیلی خوبه! هر سری که یک برند لپ تاپ می زنه بستگی داره که چه پردازنده ای با قیمت مناسب دم دستش باشه. اما موظفه که پایین تر از اونی که توی سایت رسمیش اعلام کرده نباشه. شانس شما زده و پردازنده هم 100 مگاهرتز قوی تره.
هر دو موردی که فرمودید مزیت محسوب میشه و اصلا جای نگرانی نداره.
پیشنهاد می کنم زیاد به مسائل جانبی فکر نکنید و از لپ تاپتون لذت ببرید. دیجی کالا واقعا کارش درسته و به کاردرست بودنش شک نکنید. سعی کنید از وقتی که جنسی رو می خرید دیگه گوشتون رو مسدود کنید از حرفها و نظراتی که میشنوید. پس با لپ تاپتون کار کنید و ازش لذت ببرید. موفق باشید.