دوستان من یه مدتیه به علت درد کمر و نشیمنگاه دیگه نباید پشت صندلی زیاد بشینم.به خاطر همین یه سیستم تقریبا خوبی که داشتم(i7 3570k -16GB gskills 2400 va و power 600 gaming ...) رو فروختم تا لپ تاب تهیه کنم که آزادی عمل بیشتری داشته باشم. و بتونم تو حالت های مختلفم باهاش کارکنم. کار گرافیکی تقریبا ندارم.ولی از طرفی هم بدم نمیاد بازی کنم اما نه به صورت حرفه ای.کاری که من میکنم نیاز به سی پی یو خوب و هارد پر سرعت و رم بالا داره.دنبال یه لپ تاب خوب هستم که پشیمونم نکنه از خرید لپ تاب. ( اگر این مشکل برام پیش نمیومد غیر از پی سی به چیز دیگه فکر نمیکردم.)بودجه خیلی محدودیت ندارم.تا حدود 4-5 تومن. به مک بوک فکر نمیکنم چون گرونه نسبت به کاراییش.البته کیفیتش بالاست.
هارد اس اس دی مو از پی سی نگه داشتم بندازم رو لپ تاب. دوستان مورد خوبی پیشنهاد دارید بدید؟ کیفیت صفحه نمایش برام مهمه. من صبح تا بعد از ظهر تو محل کار پشت پی سی ام و میام خونه می خوام با لپ تاب کار کنم و روزهای تعطیل.از اهل فن ممنون میشم راهنمایی کنید منو.
ASUS N551JX With Leap Motion
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک و نیم ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکاناتDVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
-----------------------------