• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
روی جعبه لپتاپ mfd تاریخ ساخت درج شده . پس مشخصا اگر لپتاپی تاریخ ساخت رو جعبه زیر 3 ماه بود نمیتونه استوک یا ریفر باشه .
تاریخش مال ماه سوم سال ۲۰۱۵
رو جعبه نوشته ..
منتها رو جعبه نوشته گرید a
ولی من نمیدونم چرا اینقدر اک هست..
چون شنیدم در امریکا جنس چند ماه میزارن اگه فروش نرفت انبارا خالی میکنند
بار جدید میارن ..
ولی پارت نامبر حتی دوشاخه اونم مال امریکاست !
واقعا کیفیتش عجیب بالاست !
اصلا با لپ تاپ های کیبرد عربی و قابل مقایسه نیست تو این رنج قیمت

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
واقعا من تعجب میکنم چطور این ویندوز تو ۷ ثانیه با اینکه هاردش ssd نیست و مکانیکی سیگیت هست میاره بالا !!
کلا سیگیت هاردهای خوبی داره اما چرا ویندوز ۷ ثانیه اماده استفادست تعجب میکنم !
خلاصه به نظر من لپ تاپ ها برند لنوو واقعا طراحی زشتی داره مغازه دارا اکثرا لنوو میارن چون سودش بیشتره ..

اما توصیه میکنم تو ایران ایسوس بخرید یا ال جی چون نمایندگی تو ایران و رفرش و استوک داخلش کمه ...

منتها اگه برندای دل و کمپک و اچ پی واقعا کیفیتش طراحی و ساختشون عالیه منتها جنسهای سری ساختشون خاورمیانه و افتضاح ...
ولی اگه اشنای چیزی دارید از خارج مخصوصا طرفای امریکا اونجا بازار رقابتی تره و کیفیت واقعی دل و اچ پی اون موقع احساس میکنید ...

پس همون گزینه ایسوس مناسبترین انتخاب برای ما ایرانی هاست ..چون تگنولوژی جدید ایسوس سریع تو ایران وارد میشه و کلا اطمینان بیشتری میره...

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان بین asus n551zu و n550jk و n551jx کدوم به نظرتون برای کارهای گرافیکی بهتره؟سی پی یو amd مدلn551zu در چه حده؟قیمتش باتخفیف الان 3500 میدن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان بین asus n551zu و n550jk و n551jx کدوم به نظرتون برای کارهای گرافیکی بهتره؟سی پی یو amd مدلn551zu در چه حده؟قیمتش باتخفیف الان 3500 میدن
ASUS N551JX With Leap Motion

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
منم با Asus N551JX از همهشون بیشتر موافقم. بدون Leap Motion بین 300000 تا 500000 تومان ارزونتر گیرتون میاد.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
لپ تاپ ایسوس Asus K555LD - A چطوره؟ برا چه کاری متاسب هست ؟ برا چه کاری مناسب نیست؟
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
لپ تاپ ایسوس Asus K555LD - A چطوره؟ برا چه کاری متاسب هست ؟ برا چه کاری مناسب نیست؟
ممنون
این لپ تاپ رو میشه یه لپ تاپ رده متوسط اعلام کرد. چون پردازندش سری U هستش توقع آنچنانی در پردازش و نرم افزارهایی که پروسس بالا می خوان ازش داشت. کارت گرافیکش متوسط رو به سمت ضعیفه. سری C پردازندش Broadwell هستش اما باز هم سری U هست. اگر بخواین تا 2400000 تومان هزینه کنید بهترین انتخاب که تقریبا در این محدوده قیمتی تکمیل باشه اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-70806/Lenovo-ThinkPad-Edge-E440-B/لپ-تاپ-تينک-پد-اج-E440
واسه بازی و کارهای محاسباتی سنگین هم تا حد قابل قبولی کارتون رو انجام میده. پردازنده سری M هست و بسیار سریع(شاید 4 برابر سری U باشه) و کارت گرافیکش هم خوبه و بازیها رو در سطح متوسط اجرا میکنه. با این مبلغ بهتر از این نمیشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ASUS K555LN - D
این مورد به مراتب بهتره . پردازنده نسل پنجم و ....

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
دوستان من یه مدتیه به علت درد کمر و نشیمنگاه دیگه نباید پشت صندلی زیاد بشینم.به خاطر همین یه سیستم تقریبا خوبی که داشتم(i7 3570k -16GB gskills 2400 va و power 600 gaming ...) رو فروختم تا لپ تاب تهیه کنم که آزادی عمل بیشتری داشته باشم. و بتونم تو حالت های مختلفم باهاش کارکنم. کار گرافیکی تقریبا ندارم.ولی از طرفی هم بدم نمیاد بازی کنم اما نه به صورت حرفه ای.کاری که من میکنم نیاز به سی پی یو خوب و هارد پر سرعت و رم بالا داره.دنبال یه لپ تاب خوب هستم که پشیمونم نکنه از خرید لپ تاب. ( اگر این مشکل برام پیش نمیومد غیر از پی سی به چیز دیگه فکر نمیکردم.)بودجه خیلی محدودیت ندارم.تا حدود 4-5 تومن. به مک بوک فکر نمیکنم چون گرونه نسبت به کاراییش.البته کیفیتش بالاست.
هارد اس اس دی مو از پی سی نگه داشتم بندازم رو لپ تاب. دوستان مورد خوبی پیشنهاد دارید بدید؟ کیفیت صفحه نمایش برام مهمه. من صبح تا بعد از ظهر تو محل کار پشت پی سی ام و میام خونه می خوام با لپ تاب کار کنم و روزهای تعطیل.از اهل فن ممنون میشم راهنمایی کنید منو.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من یه مدتیه به علت درد کمر و نشیمنگاه دیگه نباید پشت صندلی زیاد بشینم.به خاطر همین یه سیستم تقریبا خوبی که داشتم(i7 3570k -16GB gskills 2400 va و power 600 gaming ...) رو فروختم تا لپ تاب تهیه کنم که آزادی عمل بیشتری داشته باشم. و بتونم تو حالت های مختلفم باهاش کارکنم. کار گرافیکی تقریبا ندارم.ولی از طرفی هم بدم نمیاد بازی کنم اما نه به صورت حرفه ای.کاری که من میکنم نیاز به سی پی یو خوب و هارد پر سرعت و رم بالا داره.دنبال یه لپ تاب خوب هستم که پشیمونم نکنه از خرید لپ تاب. ( اگر این مشکل برام پیش نمیومد غیر از پی سی به چیز دیگه فکر نمیکردم.)بودجه خیلی محدودیت ندارم.تا حدود 4-5 تومن. به مک بوک فکر نمیکنم چون گرونه نسبت به کاراییش.البته کیفیتش بالاست.
هارد اس اس دی مو از پی سی نگه داشتم بندازم رو لپ تاب. دوستان مورد خوبی پیشنهاد دارید بدید؟ کیفیت صفحه نمایش برام مهمه. من صبح تا بعد از ظهر تو محل کار پشت پی سی ام و میام خونه می خوام با لپ تاب کار کنم و روزهای تعطیل.از اهل فن ممنون میشم راهنمایی کنید منو.
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک و نیم ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکاناتDVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
-----------------------------

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249
حافظه داخلی:ظرفیت: یک و نیم ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: یک و نیم ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
نظرتون مورد y5070 با ips display چیه؟
یا همین ایسوز مدل g551 ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نظرتون مورد y5070 با ips display چیه؟
یا همین ایسوز مدل g551 ؟
lenovo را تو کانفیگ های بالا توصیه نمیکنم . به خاطر کیفیت نه چندان مطلوب به مشکل حرارتی میخورید . اون مدل اسوس هم خوبه . این مدلی که معرفی کردم باطریش 6 سلولی هست اون 4 سلول

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
با تمام احترام به نظر دوستان ..من به شما ge62 msi
مدل gtx 965 حتما باشه و ۱۶ گیگ رم
قیمت ۴۴۰۰
کیفیت صفحه عالی داره در ضمن میتونی از ssd که داری داخل لپ تاپ استفاده کنی ...کیفیت صفحه ش خیلی خوبه وفعلا تا رنج ۵ تومن بهترین گرافیک بازار داره برا اجرا بازیها ...
اگه میتونی 7 تومن هزینه کنی که ایسوس مدل gtx980 ی مدل دیجی کالا فکر کنم موجودی داره که دیگه عالیه ...

اون msi فکر کنم 4720 تو سایت ماتریس کانفیگشو ببین ..تو نمایشگاه کیفیت صفحش خوب رو به عالی بود

اگه کیفیت صفحه برات مهمه مک بوک ۱۵ اینچی رتینا که ۷ تومن قیمتشه
مدلای ۱۳ اینچ صفحش کوچیکه

یاعلی

takman_236

Registered User
لایک‌ها
249

با تمام احترام به نظر دوستان ..من به شما ge62 msi
مدل gtx 965 حتما باشه و ۱۶ گیگ رم
قیمت ۴۴۰۰
کیفیت صفحه عالی داره در ضمن میتونی از ssd که داری داخل لپ تاپ استفاده کنی ...کیفیت صفحه ش خیلی خوبه وفعلا تا رنج ۵ تومن بهترین گرافیک بازار داره برا اجرا بازیها ...
اگه میتونی 7 تومن هزینه کنی که ایسوس مدل gtx980 ی مدل دیجی کالا فکر کنم موجودی داره که دیگه عالیه ...

اون msi فکر کنم 4720 تو سایت ماتریس کانفیگشو ببین ..تو نمایشگاه کیفیت صفحش خوب رو به عالی بود

اگه کیفیت صفحه برات مهمه مک بوک ۱۵ اینچی رتینا که ۷ تومن قیمتشه
مدلای ۱۳ اینچ صفحش کوچیکه

یاعلی
دوستان نظرتون راجع به g501 ایسوز؟
ارزش خرید داره به نظرتون؟

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
امید خان این لپ تاپ استوک یا رفرش گرفتم با ذره بین نگاش کردم پیچای سیاهش یذره کوچولو خط داشت ۹۹ درصد احتمالا رفرش ...
قیمت لپ تاپ ۶۰۰ دلار این چند میارزه ؟
من ۹۰۰ خریدم الان عذاب وژدان دارم !
منصفانه این لپ تاپ چقدره با توجه به اینکه فقط ی خال بسیار بسیار ریز پشتش داشت .؟
چون میترسم ارزون خریده باشم تو گردنم باشه ...چقدر باید میدادم خیلی خیلی منصفانه باشه چون میخام حدود ۹۰ دیگه بهش بدم ...
بعد این یک هفته اومده میگه به دوستم ما دوتا شریک هستیم این پای خودم ۱۵۰۰ دراومده !!!
من که توش موندم ..
ایا این قیمت که خریدم برا دستگاه رفرش منصفانه نبوده !
برا خودم میگم اگه کم دادم یا برم پس بدم یا اینکه ی کار دیگه انجام بدم ..
راهنمایی کنی ممنون میخام تو گردنم نباشه ..
چون فکر میکنم ارزون خریدمش

بالا